Carti de Calatorii tematice

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 100 de destinatii ideale pentru fiecare luna a anului
  Spre deosebire de majoritatea cartilor de calatorie care sunt concepute sa serveasca drept harti si ghiduri, aceasta se doreste a fi o sursa de inspiratie.Ti-e greu sa alegi intre o excursie exotica si una de schi? 100 de destinatii ideale pentru fiecare luna a anului te va ajuta sa decizi intre min..
  Fara TVA: 71,99 Lei 71,99 Lei 143,53 Lei
 • 501 insule minunate
  Aceasta carte este o sursa nepretuita de inspiratie pentru cei care isi doresc sa exploreze cele mai fascinante insule ale lumii, fie in realitate, fie din confortul propriului fotoliu.Aceasta carte iti prezinta cele mai minunate 501 insule ale lumii. La unele se ajunge incredibil de greu, iar altel..
  Fara TVA: 49,99 Lei 49,99 Lei 99,90 Lei
 • Codul lui Da Vinci. Ghid de calatorie
  O lectura obligatorie pentru orice fan al romanului Codul lui Da Vinci. Acest ghid complet ilustrat al bestsellerului inceputului de mileniu va ofera o privire panoramica asupra locurilor, oamenilor, evenimentelor istorice si simbolurilor implicate in naratiune. Exista intr-adevar criptexuri? Exista..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 25,00 Lei
 • Ghidul manastirilor din Romania. Ed. a IV-a
  Contine harta Portile manastirilor romanesti se deschid spre noi imbiindu‑ne cu tihna sfintelor slujbe, cu mireasma de tamaie si sfinte moaste. Din icoane si fresce nepretuite, vesnicia priveste in ochii nostri, si in frumusetea ei se topesc grijile vietii de zi cu zi. Glasul de clopote si de toaca,..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 35,00 Lei
 • Ghidul Michelin Praga Weekend
  Ghidul Verde Praga Weekend este usor de folosit si, datorita formatului sau, este comod de transportat. Veti gasi aici informatiile esentiale pentru a profita din plin de un scurt sejur in Praga: locurile de interes turistic ierarhizate cu ajutorul stelelor Michelin, o agenda culturala cu informatii..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 27,94 Lei
 • Iasi
  Cele mai frumoase locuri, strazi si monumente ale Iasului, intr-un album in care fotografia devine un mijloc ideal de comunicare in sfera vizibilului si al artei inca de la finele veacului trecut si pana astazi.Album bilingv romana - engleza. NUME CARTE: IasiISBN: 9789975740388PRET EDITURA: 41.33AUT..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 41,33 Lei
 • Jurnal american
  Un parcurs sensibil, plin de speranta si lumina, prin New York, cu ale sale Central Park sau Muzeul Metropolitan, in mediul citadin din Stamford sau Carolina de Nord, dar si in inima naturii, fie ea americana sau de acasa.Cartea se preteaza la o lectura plurivalenta, ca o punte intre doua civilizati..
  Fara TVA: 40,99 Lei 40,99 Lei 50,00 Lei
 • Nicaieri in Australia
  Ce poate oferi o carte de calatorii cuiva interesat de drumetie, in plus fata de drumetia ca atare? Nu foarte mult, dar ea deschide o lume paralela cu care cititorul ar avea la indemana un termen de comparatie pentru realitatea nemijlocit cunoscuta. „Cartea de calatorii ideala ar trebui sa fi e ca o..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 24,07 Lei
 • Spectacolul Lumii. America
  AMERICAPe o mica insula, situata in golful New York, la varsarea fluviului Hudson in Oceanul Atlantic, a fost dezvelita in 1886 Miss Liberty, statuia intitulata oficial „Libertatea Luminand Pamantul”, care a devenit una dintre imaginile-simbol ale Statelor Unite. O tanara femeie cu profil grecesc, i..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 27,94 Lei
 • Spectacolul Lumii. Anglia
  ANGLIAIntr-adevar, cu o singura floare nu se face primavara, dar cu miliarde de flori se incheie timpul regenerarii firii. In Anglia, ea poposeste uneori cu intarziere, insa, odata asternuta, se instaleaza temeinic, dand semne ca nu va lasa vara sa-i uzurpe curand locul din cadrilul anotimpurilor. S..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 29,00 Lei