Carti de Spiritualitate

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 10 predici de Parintele Galeriu la 10 ani de la mutarea sa la cer
  La zece ani ani de la trecerea la cele vesnice a Parintelui Constantin Galeriu, , pe urma revistei care s-a straduit sa-i cultive constant memoria, ofera celor ce l-au ascultat pe Parintele si ii duc dorul, ca si celor ce, nascuti mai tarziu, nu au avut aceasta sansa, un florilegiu de suflet, cu zec..
  Fara TVA: 11,40 Lei 11,40 Lei 12,00 Lei
 • 50 de zile despre cer
  De la autorul cartii Heaven, care s-a bucurat de un succes deosebit, iata 50 de meditatii zilnice care iti vor atinge inima, iti vor capta imaginatia si te vor umple de speranta si anticipare.E timpul sa aducem eternitatea la lumina! NUME CARTE: 50 de zile despre cerISBN: 9789738895911PRET EDITURA: ..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 24,09 Lei
 • A doua sansa
   „Second Hand Life titlul initial al cartii A doua sansa, titlu pe care n-am reusit niciodata sa-l traduc nici in romaneste, limba mea materna, nici in franceza, limba vietii mele de la maturitate, este prima mea carte scrisa in exil. Titlul cartii este chiar definitia exilatului. O carte tradusa as..
  Fara TVA: 33,25 Lei 33,25 Lei 35,00 Lei
 • A douasprezecea viziune. Ora deciziei
  Sunt aproape douazeci de ani de cand cartile lui James Redfield sunt citite si apreciate. Milioane de oameni au imbratisat viziunile spirituale revelate in Profetiile de la Celestine, A Zecea Viziune, Secretul Shambhalei si Viziunea de la Celestine, deschizandu-se catre explorarea sincronicitatii si..
  Fara TVA: 26,68 Lei 26,68 Lei 29,00 Lei
 • A iubi inseamna a ierta
  „Dumnezeu n-a voit nimic altceva de la noi in schimb pentru dragostea pe care ne-a dat-o, ci a voit ca si noi, fiecare la randul nostru, sa facem acelasi lucru cu aproapele nostru... Daca este sa ne asemanam cu Dumnezeu in ceva, aceasta este puterea de a ierta. Dumnezeu ne-a chemat sa fim asemenea L..
  Fara TVA: 28,50 Lei 28,50 Lei 30,00 Lei
 • A Zecea Viziune - ghid practic
  Aceasta carte face parte din colectia Ghid experimental a editurii si prezinta explicatii si exercitii: vietile anterioare, grupurile de suflete, viziunea de la nastere, folosirea constienta a viselor si a rugaciunilor. NUME CARTE: A Zecea Viziune - ghid practicISBN: 9789738471191PRET EDITURA: 59.0..
  Fara TVA: 56,05 Lei 56,05 Lei 59,00 Lei
 • Abisurile gandirii si simtirii umane. Studii Teologice
   Publicate in 1957, in Germania, la Editura Svecanik, Abisurile gandirii si simtirii umane au fost scrise in perioada interbelica, doar in cateva zile si nopti, fiind gata de tipar inainte de cel de-al II-lea Razboi Mondial. Cu toate acestea, au zacut de atunci intr-o singuratate draga lor, spre a-s..
  Fara TVA: 26,60 Lei 26,60 Lei 35,00 Lei
 • Acasa cu Dumnezeu - intr-o viata care nu se sfarseste niciodata
  In aceasta carte, scrisa de si publicata la editura , gasiti raspunsuri cutremuratoare, care iti taie respiratia, la intrebarile pe care fiecare fiinta umana si le pune, pe parcursul intregii vieti.Ce se intampla cu adevarat in aceasta viata si ce se va intampla cand ea se termina? Ne vom reintalni..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 20,00 Lei
 • Acolo unde Dumnezeu nu se vede. Asumarea suferintei si a bolii
  Intalnirea cu Dumnezeu intre incertitudine si trairea revelatoare a intensitatii iubirii si a impartasirii totale a destinului aproapelui nostru. In cuvinte care deslusesc taina unei prezente indescifrabile. In regasirea oamenilor ce teologhisesc prin tacerea suferintei asumate. O remarcabila aborda..
  Fara TVA: 19,00 Lei 19,00 Lei 20,00 Lei
 • Adam, zeul rosu
  Doua vechi doctrine occidentale, ambele izvorate din traditia religioasa iudeo-crestina sunt analizate, in esenta si in detaliile lor, intr-o carte bine cunoscuta tuturor celor pasionati de ezoterism. Adam, zeul rosu dezvaluie doctrina atribuita Rozi-Crucienilor medievali si doctrina luciferiana. NU..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 28,80 Lei
 • Adevaratul Intelept. Discutii despre Hasidism
  Povestile clasice hasidice, compilate de catre filozoful evreu Martin Buber, sunt readuse la viata acum, in toata puritatea lor, prin intermediul lui Osho.Aceste povesti, mai degraba povestioare, au o aroma aparte. Este ceva diferit de Zen si, de asemenea, diferit de sufism. Este vorba despre iubiri..
  Fara TVA: 24,36 Lei 24,36 Lei 29,00 Lei
 • Adevaratul sens al vietii: Autocunoasterea
  Cunoasterea lui Dumnezeu reprezinta "adevaratul sens al vietii" intrucat ne aminteste de noi insine, care suntem creati dupa chipul si asemanarea Sa. Daca intelegem ca: "Dumnezeu ii este mai intim omului decat el insusi", dupa cum spune Paul Evdokimov, intelegem de ce autocunoasterea se confunda cu ..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 19,22 Lei
 • Adevarul la poarta sufletului
  "Initierea in tainele cosmice se produce prin cunoastere cu sprijinul domeniilor: stiinta, medicina si religie.Din postura celui care se cauta pe sine si, implicit, adevarul sau, marturisesc fara nicio rezerva ca de cele mai multe ori, ca si in cazul marilor descoperiri, punctul de plecare este in S..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 19,22 Lei
 • Administrarea iubirii
  Nascute din durerea provocata de constientizarea dramei pe care o traiesc ceilalti, cartile parintelui Faros reprezinta adevarate manifeste crestine cu valoare perena. Printr‑o aplecare parinteasca asupra celor care se apropie de el, inima sa inmulteste talantii, daruiti de Dumnezeu, in sufletele ce..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 23,00 Lei
 • Akedia, fata duhovniceasca a deprimarii. Cauze si remedii
  AKEDIA, „duhul trandavirii” din binecunoscuta rugaciune a Sfantului Efrem Sirul, „starea de paralizie a tuturor puterilor sufletesti” despre care vorbeste Sfantul Teofan Zavoratul si care in buna masura coincide cu conceptul psihologic de deprimare, este una din maladiile duhovnicesti cele mai sever..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 15,00 Lei
 • Alt cer mai plin de mister
  Din dorinta de a-L marturisi pe Dumnezeu in termeni cat mai potriviti, am apelat la cugetarile Sfintilor parinti si am evocat prezenta lui Dumnezeu in fiecare chip uman.Suntem calatori astrali, dar si purtatori de Dumnezeu si acest lucru este bine sa fie cunoscut. Nu frica il mantuieste pe om si cei..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 14,00 Lei
 • Amprenta unui gand pios - Biserica - locul in care lumile interfereaza
  Imaginii de lacas de inchinaciune atribuit Bisericii, trebuie sa adaugam aceea de zona, in care lumile se intrepatrund si timpurile se suprapun. Amintirile devin pagini vii, „scenariile” ce se succed in cadrul Sfintei Liturghii, nu sunt similare benzilor desenate, ci sunt traite in plan spiritual, d..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 19,22 Lei
 • Amurgul raului. Dincolo de cuvant - stropi de Lumina Divina
   Amurgul raului. Dincolo de cuvant - Stropi de lumina Divina, contine date despre mersul lumii, despre permanenta schimbare si transformare a ei si a intregului univers. Rugaciunea ca un „arc peste timp“ are un rol decisiv in spiritualizarea materiei, iar prin puterea mintii zidim un colt de vesnici..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 19,22 Lei
 • Antihristul - Marturii ale Bibliei si traditiei
  In eshatologia crestina, Antihrist este socotit intruchiparea raului. Cea mai veche mentiune a acestui nume in literatura crestina eshatologica apare in Epistolele I,2 si II,7 ale Sfantului Ioan (niciodata, insa, in Cartea Apocalipsei, cum se crede indeobste). Conceptia potrivit careia Antihrist est..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 26,00 Lei
 • Apocalipsa Sfantului Ioan - un comentariu ortodox
  Nu exista subiect de discutie mai primejdios decat Apocalipsa. Interpretarea cu totul literala si superflua a intamplarilor prezentate in Apocalipsa este, evident, pricina de tulburare sufleteasca; la fel de tulburator este si modul facil in care multi dintre contemporani se refera la caracterul „ap..
  Fara TVA: 15,20 Lei 15,20 Lei 16,00 Lei
 • Apologia sau Despre Magie
  Gloria castigata de Apuleius in timpul vietii i-a supravietuit si dupa moarte. In special Magarul de aur  i-a perpetuat numele; chiar si cei care nu stiu nimic despre aceasta opera sau cei care ar prefera sa o treaca in uitare din cauza unor elemente indecente cunosc si apreciaza povestea lui Eros s..
  Fara TVA: 24,30 Lei 24,30 Lei 30,00 Lei
 • Arhitectul Sperantelor - Mirajul lumilor tacute
  Speranta invesmantata in adanc de smerenie este elixirul vietii, ne salveaza in toate imprejurarile dificile, spulberand indoielile si deschizandu-ne calea spre oportunitati neasteptate uneori.Speranta este apanajul credintei si datorita ei putem patrunde in „mirajul lumilor tacute“, iar Iisus Hrist..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 20,59 Lei
 • Arina in Tara Numerelor
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .„Locul numarului in civilizatie imi trezeste o idee: n-ar trebui, oare, sa punem puterea calculatorie a omului la un loc cu puterea de energie instalata, in definirea capacitatii unei societati de a fi parte din civilizatia globala?Arina ma corectea..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 14,45 Lei
 • Armonia - samburele nemuririi
  Rugaciunea rodeste doar cand este traita profund, avand ca efect isihia, adica pacea sufleteasca. Chiar daca trupeste omul se trece, sufleteste se reinnoieste din zi in zi si dincolo de viata pamanteana. Toate interpretarile legate de finaluri apocaliptice sunt eronate intrucat Apocalipsa inseamna r..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 19,22 Lei
 • Arta de-a broda un vis
  Cuprins: Curajul de-a visaVisul - o extensie a vietiiOriginea viselorSpatiul nemarginit al viselorVisele nu pot fi inlantuiteHotii de viseZborul la propriuAparitiile din visVise mai putin beneficeVise luminoaseDragostea - energie dumnezeiascaOmul deghizat in steaDespre puterea DuhuluiManastirea sufl..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 19,22 Lei
 • Arta mantuirii
  Aceasta carte, publicata la editura , a fost scrisa de lectorul , un mistic urban si un vizionar modern. A scris saptesprezece carti despre constienta si constiinta, care au fost traduse in cincisprezece limbi.Vreme de decenii, cercetatorii spirituali moderni au facut experimente si au studiat o mul..
  Fara TVA: 11,70 Lei 11,70 Lei 14,45 Lei
 • Asceti in lume
  Din cuprins:I. Biografii ale ascetilor in lume: Pr. Vasile, facatorul de minuni; Sf. Ioan, Noul Milostiv; Pr. Ioan, exorcistul; Constantin Sotiriu; Atena Sguru; Sofia Samara; Stareta Ana; Lambrini Vetios; Marturii despre Lambrini, Iubitoare de Dumnezeu, O Asceta in ascuns etc. II. Intamplari minunat..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 18,00 Lei
 • Prezentul volum contine douazeci si patru de biografii ale unor asceti in lume.  Printre ei se numara un episcop, un ieromonah, patru preoti casatoriti, doi monahi care au trait in lume si la sfarsitul vietii s-au invrednicit sa primeasca schima ingereasca si cincisprezece mireni (barbati si femei)...
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 18,00 Lei
 • Astrele si noi
   "Lipsa convergentei dintre ceea ce suntem si ceea ce pretindem ca am fi lasa loc speculatiilor de tot felul, denaturand uneori esentialul perceperii omului, altfel decat in plinatatea celor trei harisme, cu care a fost inzestrat la Botez prin Taina Mirungerii: „Rege, preot si profet” spune sfantul ..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 19,22 Lei
 • Audienta la un demon mut. Roman istorico-fantastic despre soarta Bisericii in vremurile de pe urma
   Savatie (Stefan) Bastovoi este autorul unui halucinant roman despre efectele manipularii comuniste asupra mintii copilului – „Iepurii nu mor“ – aparut la editura Polirom, care l-a situat printre primii cinci cei mai vinduti autori romani intr-un top facut de Tirgul International de Carte Gaudeamus ..
  Fara TVA: 15,64 Lei 15,64 Lei 23,00 Lei
 • Bushido - Codul Samurailor - Sufletul Japoniei
  Bushido, Codul samurailor este o incercare de a dezvalui una din minunatele fete ale sufletului japonez. Nu stim de unde a venit acest popor in arhipelagul pe care il populeaza in prezent. Sa fi venit din insulele sudului ca o ramura a rasei malaeze sau din continentul asiatic ca un membru al marii ..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 27,00 Lei
 • Calatoria mea cu parintele Alexander
  „Marturia Julianei Schmemann confirma partasia la o experienta duhovniceasca aparte: proximitatea personala ca incantare. «Ritualul» zilnic al conversatiilor de dimineata, prezentat ca un adevarat dejun spiritual, e poate exemplul cel mai elocvent al vitalitatii unei prietenii conjugale cu savori es..
  Fara TVA: 11,40 Lei 11,40 Lei 12,00 Lei
 • Calatorii in timp. O contraimagine a cercetarii spirituale antroposofice
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .In timpul nostru exista diverse curente oculte, religioase si tendinte mistice care isi fac simtita prezenta in cadrul miscarii antroposofice. Unele dintre ele sunt cunoscute de mai mult timp, altele au aparut recent. Acest lucru ridica o importanta..
  Fara TVA: 31,62 Lei 31,62 Lei 34,00 Lei
 • Calauza duhovniceasca. Sfaturi ale nevoitorilor ortodocsi din veacul al XX‑lea
  „Indreapta-te spre Dumnezeu – spune Cuviosul Macarie cel Mare – pentru a primi slava cea dintru inceput. Dar sa stii ca nu vei primi aceasta comoara decat dupa multa truda si cu multa sudoare a fruntii.“Cartea de fata cuprinde cuvinte de folos ale nevoitorilor ortodocsi din veacul al XX-lea – incepa..
  Fara TVA: 13,68 Lei 13,68 Lei 18,00 Lei
 • Calauzire zilnica de la ingerii tai. Carti oracol. Ghid si 44 de carti
  „Fiecare carte are o imagine splendida a unui inger si un mesaj ori un raspuns pentru tine. Ghidul va arata pasii pe care trebuie sa-i parcurgeti pentru a face o citire cu ajutorul cartilor-oracol cu ingeri pentru tine si pentru altii si prezinta semnificatiile extinse ale fiecarei carti.Ingerii tai..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 45,00 Lei
 • Caldura sperantei
  Priceperea de a ierta este intelepciunea prin care omul se elibereaza pe el insusi. Cel mai important lucru este sa IUBESTI.Iubiti-va pe dumneavoastra insiva, iubiti-va sotul ( sotia), parintii, iubiti oamenii, animalele, plantele munca si fiti constienti ca toate acestea sunt de la Dumnezeu.Tot ce ..
  Fara TVA: 24,80 Lei 24,80 Lei 31,79 Lei
 • Calendarul mayas si transformarea constiintei
   Cartea Calendarul mayas si transformarea constiintei, publicata la editura , releva un instrument spiritual, care permite o intelegere mai profunda a naturii evolutiei constiente de-a lungul istoriei omenirii, oferind modalitatile concrete prin care noi insine ne putem alinia cu aceasta evolutie pe..
  Fara TVA: 26,88 Lei 26,88 Lei 28,90 Lei
 • Calist Catafyghiotul - misticul contemplativ al Filocaliei bizantine
  „Scrierea aceasta, de la sfarsitul Filocaliei grecesti si de la sfarsitul spiritualitatii bizantine — scria pr. prof. Dumitru Staniloae despre cele 92 de Capitole silogistice si foarte inalte despre unirea cu Dumnezeu si viata contemplativa ale lui Calist Catafyghiotul —, reprezinta o sinteza magnif..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 28,01 Lei
 • Camino. O calatorie a spiritului
  Camino, publicata la editura , este ultima carte scrisa de Shirley MacLaine, renumita actrita, care, pe langa talentul binecunoscut, are si o mare cunoastere si deschidere spirituala. Camino este una dintre cele mai importante carti ale mileniului al III-lea, in care ne este prezentat pelerinajul fa..
  Fara TVA: 13,80 Lei 13,80 Lei 15,00 Lei
 • Cand pantofii ti se potrivesc
  Va ocupa un loc special in colectia ta de carti de Osho deoarece vorbeste despre cele mai pretioase invataturi taoise intr-un mod foarte clar si proaspat.Cartea scoate in evidenta intelesul adanc al catorva parabole taoiste celebre insa daca doriti st folositi la maxim cartea, inainte de a citi ce s..
  Fara TVA: 22,62 Lei 22,62 Lei 29,00 Lei
 • Cantecul pasarii. Editia 2012
  Titlul cartii Cantecul pasarii ne duce cu gandul la copilarie, la acele momente din viata cand toate lucrurile ne par simple si firesti, asa cum ar trebui sa fie si acum. Caci, asa cum spunea Anthony de Mello „adevarul este ascuns chiar de el insusi“. Cantecul pasarii a fost scrisa pentru oameni cu ..
  Fara TVA: 23,75 Lei 23,75 Lei 25,00 Lei
 • Capete gnostice
  „Dumnezeu insusi, potrivit substantei sale este gandire, cu totul gandire si numai gandire. Si, potrivit gandirii; el insusi este substanta, cu totul substanta si numai substanta. Si cui totul dincolo de de substanta si dincolo de gandire, pentru ca este unitate indivizibila, fara parti si simpla. P..
  Fara TVA: 21,60 Lei 21,60 Lei 30,00 Lei
 • Carte pentru indragostitii care vor sa se imprieteneasca
  Indragostirea este o stare de iesire din sine, de extaz, de jubilatie. Indragostirea presupune o serioasa voiosie a fiintei, o saltare dantuitoare a ei. A inimii, in primul rand, dar, in prelungire, si a trupului. Acum pare sa raspunda spontan si mai propriu fiinta chemarii liturgice „Sus sa avem in..
  Fara TVA: 14,25 Lei 14,25 Lei 15,00 Lei
 • Cartea capitolelor mistice
  Cartea capitolelor mistice - meditatii asupra ascensiunii sufletului preluate de la parintii desertului si de la alti invatatori ai crestinismului timpuriu - reprezinta o colectie de texte preluate din intelepciunea monastica a crestinismului timpuriu , o picatura din imensul ocean de cunoastere ezo..
  Fara TVA: 23,00 Lei 23,00 Lei 25,00 Lei
 • Cartea despre acel tabu care te impiedica sa afli cine esti
  „Aceasta carte exploreaza un tabu nerecunoscut, dar foarte puternic - conspiratia noastra tacita de a ignora cine, sau ce, suntem cu adevarat. Pe scurt, doresc sa arat ca impresia curenta care ne defineste ca un eu separat inchis intr-un sac de piele este o halucinatie aflata in dezacord atat cu sti..
  Fara TVA: 26,04 Lei 26,04 Lei 28,00 Lei
 • Cartea despre femei
  Ieromonahul Savatie Bastovoi este un nume singular in literatura contemporana, fiind unul din cazurile rare cand un scriitor exceleaza in toate genurile literare, fiind premiat de Uniunea Scriitorilor la toate sectiunile: poezie, proza si eseu. Aceasta trasatura ii face pe jurnalistii de la Le Figar..
  Fara TVA: 23,25 Lei 23,25 Lei 25,00 Lei
 • Cartea despre femei
  Universul feminin este oglindit cu fidelitate de Osho, spiritul lui mereu treaz reusind sa surprinda atat ceea ce poate inalta o femeie cat si ceea ce o poate dobori. NUME CARTE: Cartea despre femeiISBN: PRET EDITURA: 29.00AUTOR(i): OshoEDITURA: MixCOLECTIE: OshoCOPERTA: BrosataDATA APARITIEI: Noiem..
  Fara TVA: 27,55 Lei 27,55 Lei 29,00 Lei
 • Cartea fiului risipitor
  Transmisa doar de textul Evangheliei dupa Luca (15, 11–32), parabola cunoscuta indeobste sub numele de „parabola fiului risipitor“ este cu siguranta una din cele mai profunde si tulburatoare din cate au fost rostite de-a lungul activitatii publice de catre Iisus din Nazaret. Lectia ei paradoxala a o..
  Fara TVA: 11,40 Lei 11,40 Lei 12,00 Lei