Carti de Spiritualitate

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 10 predici de Parintele Galeriu la 10 ani de la mutarea sa la cer
  La zece ani ani de la trecerea la cele vesnice a Parintelui Constantin Galeriu, , pe urma revistei care s-a straduit sa-i cultive constant memoria, ofera celor ce l-au ascultat pe Parintele si ii duc dorul, ca si celor ce, nascuti mai tarziu, nu au avut aceasta sansa, un florilegiu de suflet, cu zec..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 12,00 Lei
 • 50 de zile despre cer
  De la autorul cartii Heaven, care s-a bucurat de un succes deosebit, iata 50 de meditatii zilnice care iti vor atinge inima, iti vor capta imaginatia si te vor umple de speranta si anticipare.E timpul sa aducem eternitatea la lumina! NUME CARTE: 50 de zile despre cerISBN: 9789738895911PRET EDITURA: ..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 24,09 Lei
 • 72 de ingeri. Calauzele noastre de zi cu zi
  Ingerii sunt fiinte spirituale care pot interveni in viata voastra, numai daca doriti acest lucru. Odata ce ati luat legatura cu ei, ingerii se vor afla langa voi pentru a va ajuta. Ce fel de ajutor va pot acorda? De toate felurile, indiferent daca este vorba despre viata practica, gandurile, elanur..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 19,17 Lei
 • A doua sansa
   „Second Hand Life titlul initial al cartii A doua sansa, titlu pe care n-am reusit niciodata sa-l traduc nici in romaneste, limba mea materna, nici in franceza, limba vietii mele de la maturitate, este prima mea carte scrisa in exil. Titlul cartii este chiar definitia exilatului. O carte tradusa as..
  Fara TVA: 28,99 Lei 28,99 Lei 35,00 Lei
 • A douasprezecea viziune. Ora deciziei
  Sunt aproape douazeci de ani de cand cartile lui James Redfield sunt citite si apreciate. Milioane de oameni au imbratisat viziunile spirituale revelate in Profetiile de la Celestine, A Zecea Viziune, Secretul Shambhalei si Viziunea de la Celestine, deschizandu-se catre explorarea sincronicitatii si..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 29,00 Lei
 • A iubi inseamna a ierta
  „Dumnezeu n-a voit nimic altceva de la noi in schimb pentru dragostea pe care ne-a dat-o, ci a voit ca si noi, fiecare la randul nostru, sa facem acelasi lucru cu aproapele nostru... Daca este sa ne asemanam cu Dumnezeu in ceva, aceasta este puterea de a ierta. Dumnezeu ne-a chemat sa fim asemenea L..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 30,00 Lei
 • A Zecea Viziune - ghid practic
  Aceasta carte face parte din colectia Ghid experimental a editurii si prezinta explicatii si exercitii: vietile anterioare, grupurile de suflete, viziunea de la nastere, folosirea constienta a viselor si a rugaciunilor. NUME CARTE: A Zecea Viziune - ghid practicISBN: 9789738471191PRET EDITURA: 59.0..
  Fara TVA: 39,99 Lei 39,99 Lei 59,00 Lei
 • Abisurile gandirii si simtirii umane. Studii Teologice
   Publicate in 1957, in Germania, la Editura Svecanik, Abisurile gandirii si simtirii umane au fost scrise in perioada interbelica, doar in cateva zile si nopti, fiind gata de tipar inainte de cel de-al II-lea Razboi Mondial. Cu toate acestea, au zacut de atunci intr-o singuratate draga lor, spre a-s..
  Fara TVA: 28,99 Lei 28,99 Lei 35,00 Lei
 • Acolo unde Dumnezeu nu se vede. Asumarea suferintei si a bolii
  Intalnirea cu Dumnezeu intre incertitudine si trairea revelatoare a intensitatii iubirii si a impartasirii totale a destinului aproapelui nostru. In cuvinte care deslusesc taina unei prezente indescifrabile. In regasirea oamenilor ce teologhisesc prin tacerea suferintei asumate. O remarcabila aborda..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 20,00 Lei
 • Acuzatul <<ZEK-18376>>. Un sfant in lagarele comuniste
  Parintele Arsenie a fost un ieromonah rus, supravietuitor al gulagului comunist, care a ramas in constiinta tuturor celor care l-au cunoscut drept un sfant al lagarelor cumuniste. Intemnitat in lagarele din Uniunea Sovietica, Parintele Arsenie a devenit treptat lumina celor aflati zacand in intuneri..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 16,01 Lei
 • Adevaratul Intelept. Discutii despre Hasidism
  Povestile clasice hasidice, compilate de catre filozoful evreu Martin Buber, sunt readuse la viata acum, in toata puritatea lor, prin intermediul lui Osho.Aceste povesti, mai degraba povestioare, au o aroma aparte. Este ceva diferit de Zen si, de asemenea, diferit de sufism. Este vorba despre iubiri..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 29,00 Lei
 • Adevarul la poarta sufletului
  "Initierea in tainele cosmice se produce prin cunoastere cu sprijinul domeniilor: stiinta, medicina si religie.Din postura celui care se cauta pe sine si, implicit, adevarul sau, marturisesc fara nicio rezerva ca de cele mai multe ori, ca si in cazul marilor descoperiri, punctul de plecare este in S..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 19,22 Lei
 • Administrarea iubirii
  Nascute din durerea provocata de constientizarea dramei pe care o traiesc ceilalti, cartile parintelui Faros reprezinta adevarate manifeste crestine cu valoare perena. Printr‑o aplecare parinteasca asupra celor care se apropie de el, inima sa inmulteste talantii, daruiti de Dumnezeu, in sufletele ce..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 23,00 Lei
 • Akedia - Fata duhovniceasca a deprimarii. Cauze si remedii
  Akedia „duhul trandavirii“ din binecunoscuta rugaciune a Sfantului Efrem Sirul, „starea de paralizie a tuturor puterilor sufletesti“ despre care vorbeste sfantul Teofan Zavoratul si care in buna masura coincide cu conceptul psihologic de deprimare, este una din maladiile duhovnicesti cele mai severe..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 15,00 Lei
 • Akedia, fata duhovniceasca a deprimarii. Cauze si remedii
  AKEDIA, „duhul trandavirii” din binecunoscuta rugaciune a Sfantului Efrem Sirul, „starea de paralizie a tuturor puterilor sufletesti” despre care vorbeste Sfantul Teofan Zavoratul si care in buna masura coincide cu conceptul psihologic de deprimare, este una din maladiile duhovnicesti cele mai sever..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 15,00 Lei
 • Akedia. Plictiseala si terapia ei dupa avva Evagrie Ponticul sau sufletul in lupta cu demonul amiezii
  Plictiseala, lehamitea, lancezeala, indiferenta fata de cele spirituale sunt simptomele ce caracterizeaza akedia, cel mai temut, mai raspandit si mai actual dintre toate cele opt ganduri ale rautatii prin care demonii ii chinuie pe oameni. Adevarata „moarte a sufletului si a mintii”, akedia este mal..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 18,00 Lei
 • Al treilea Iisus
  Acel Hristos pe care nu il putem ignora.Cartea Al treilea Iisus este scrisa de si apare la editura . NUME CARTE: Al treilea IisusISBN: 9786065884311PRET EDITURA: 28.90AUTOR(i): Deepak ChopraTRADUCATOR(i): Iustina CojocaruEDITURA: Curtea VecheCOPERTA: BrosataDATA APARITIEI: Aprilie 2013DATA PUBLICAR..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 28,90 Lei
 • Alt cer mai plin de mister
  Din dorinta de a-L marturisi pe Dumnezeu in termeni cat mai potriviti, am apelat la cugetarile Sfintilor parinti si am evocat prezenta lui Dumnezeu in fiecare chip uman.Suntem calatori astrali, dar si purtatori de Dumnezeu si acest lucru este bine sa fie cunoscut. Nu frica il mantuieste pe om si cei..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 14,00 Lei
 • Amprenta unui gand pios - Biserica - locul in care lumile interfereaza
  Imaginii de lacas de inchinaciune atribuit Bisericii, trebuie sa adaugam aceea de zona, in care lumile se intrepatrund si timpurile se suprapun. Amintirile devin pagini vii, „scenariile” ce se succed in cadrul Sfintei Liturghii, nu sunt similare benzilor desenate, ci sunt traite in plan spiritual, d..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 19,22 Lei
 • Amurgul raului. Dincolo de cuvant - stropi de Lumina Divina
   Amurgul raului. Dincolo de cuvant - Stropi de lumina Divina, contine date despre mersul lumii, despre permanenta schimbare si transformare a ei si a intregului univers. Rugaciunea ca un „arc peste timp“ are un rol decisiv in spiritualizarea materiei, iar prin puterea mintii zidim un colt de vesnici..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 19,22 Lei
 • Antihristul - Marturii ale Bibliei si traditiei
  In eshatologia crestina, Antihrist este socotit intruchiparea raului. Cea mai veche mentiune a acestui nume in literatura crestina eshatologica apare in Epistolele I,2 si II,7 ale Sfantului Ioan (niciodata, insa, in Cartea Apocalipsei, cum se crede indeobste). Conceptia potrivit careia Antihrist est..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 26,00 Lei
 • Apocalipsa Sfantului Ioan - un comentariu ortodox
  Nu exista subiect de discutie mai primejdios decat Apocalipsa. Interpretarea cu totul literala si superflua a intamplarilor prezentate in Apocalipsa este, evident, pricina de tulburare sufleteasca; la fel de tulburator este si modul facil in care multi dintre contemporani se refera la caracterul „ap..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 16,00 Lei
 • Apocalipsa. Consideratii asupra Revelatiei lui Ioan
  Emil Bock ne ofera o interpretare profunda a limbajului bogat in imagini al lui Ioan, limbaj adeseori considerat dur si misterios. In felul acesta cititorii sunt ajutati sa inteleaga faptul ca Ioan se refera aici la problemele universale ale dezvoltarii spirituale a omului. Avem astfel nu doar un co..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 38,00 Lei
 • Apocalipsa. Metamorfoza Pamantului o mineralogie oculta
  „In Apocalipsa lui Ioan, lumile si fiintele spirituale apar in imagini ale lumii sensibile si ca imagini ale regnului mineral. [...] Imaginile mineralelor din Apocalipsa sunt realitati, ca si mineralele de pe Pamant. Ele nu sunt realitati esentiale, ci manifestarea unei realitati esentiale. Asadar, ..
  Fara TVA: 31,99 Lei 31,99 Lei 53,00 Lei
 • Apologia sau Despre Magie
  Gloria castigata de Apuleius in timpul vietii i-a supravietuit si dupa moarte. In special Magarul de aur  i-a perpetuat numele; chiar si cei care nu stiu nimic despre aceasta opera sau cei care ar prefera sa o treaca in uitare din cauza unor elemente indecente cunosc si apreciaza povestea lui Eros s..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 30,00 Lei
 • Arhitectul Sperantelor - Mirajul lumilor tacute
  Speranta invesmantata in adanc de smerenie este elixirul vietii, ne salveaza in toate imprejurarile dificile, spulberand indoielile si deschizandu-ne calea spre oportunitati neasteptate uneori.Speranta este apanajul credintei si datorita ei putem patrunde in „mirajul lumilor tacute“, iar Iisus Hrist..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 20,59 Lei
 • Arina in Tara Numerelor
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .„Locul numarului in civilizatie imi trezeste o idee: n-ar trebui, oare, sa punem puterea calculatorie a omului la un loc cu puterea de energie instalata, in definirea capacitatii unei societati de a fi parte din civilizatia globala?Arina ma corectea..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 14,45 Lei
 • Asceti in lume
  Din cuprins:I. Biografii ale ascetilor in lume: Pr. Vasile, facatorul de minuni; Sf. Ioan, Noul Milostiv; Pr. Ioan, exorcistul; Constantin Sotiriu; Atena Sguru; Sofia Samara; Stareta Ana; Lambrini Vetios; Marturii despre Lambrini, Iubitoare de Dumnezeu, O Asceta in ascuns etc. II. Intamplari minunat..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 18,00 Lei
 • Asemanarea in chip cu chipul lui Dumnezeu dincolo de timp
  "Asemanarea omului in chip cu chipul lui Dumnezeu este dovedita in zilele noastre de oamenii de stiinta, care, cu aparaturi performante, au descoperit chipul energetic al omului – matricea energetica pe care se formeaza omul dupa conceptie.Sfintii parinti insa ne-au avertizat de secole ca Dumnezeu l..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 19,22 Lei
 • Astrele si noi
   "Lipsa convergentei dintre ceea ce suntem si ceea ce pretindem ca am fi lasa loc speculatiilor de tot felul, denaturand uneori esentialul perceperii omului, altfel decat in plinatatea celor trei harisme, cu care a fost inzestrat la Botez prin Taina Mirungerii: „Rege, preot si profet” spune sfantul ..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 19,22 Lei
 • Autocontrolul pas cu pas
  Dan Seracu (1946-1999) a absolvit Facultatea de Chimie a Universitatii din Bucuresti si, de-a lungul anilor, s-a afirmat ca bioenergetician, chimist, pedagog si specialist in terapii alternative. In anul 1992 Universitatea din Bucuresti i-a conferit titlul de doctor in chimie. A fost membru al unor ..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 19,17 Lei
 • Biblia si metalurgia
  Parcurgand filele cartii, descoperi imensul aport material oferit de catre "decorul" si "parfumul" specific metalelor si metalurgiei, la frumusetea si intensitatea deosebita a mesajului spiritual ce-l poarta Sfanta Scriptura. Lucrarea „Biblia si Metalurgia” a D-lui Dr. Ing. Strul Moisa, reprezinta n..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 43,00 Lei
 • Biserica si gnoza
  Dintr-un anumit punct de vedere, problema cu care se confrunta ganditorul crestin din secolul al doilea este similara cu cea pe care o avem si noi de rezolvat astazi: cum sa exprimam in termeni potriviti lumii moderne mesajul evanghelic, care a fost propovaduit intr-o societate atat de indepartata d..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 24,00 Lei
 • Calatorii in timp. O contraimagine a cercetarii spirituale antroposofice
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .In timpul nostru exista diverse curente oculte, religioase si tendinte mistice care isi fac simtita prezenta in cadrul miscarii antroposofice. Unele dintre ele sunt cunoscute de mai mult timp, altele au aparut recent. Acest lucru ridica o importanta..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 34,00 Lei
 • Calauza duhovniceasca. Sfaturi ale nevoitorilor ortodocsi din veacul al XX‑lea
  „Indreapta-te spre Dumnezeu – spune Cuviosul Macarie cel Mare – pentru a primi slava cea dintru inceput. Dar sa stii ca nu vei primi aceasta comoara decat dupa multa truda si cu multa sudoare a fruntii.“Cartea de fata cuprinde cuvinte de folos ale nevoitorilor ortodocsi din veacul al XX-lea – incepa..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 18,00 Lei
 • Calauzire zilnica de la ingerii tai. Carti oracol. Ghid si 44 de carti
  „Fiecare carte are o imagine splendida a unui inger si un mesaj ori un raspuns pentru tine. Ghidul va arata pasii pe care trebuie sa-i parcurgeti pentru a face o citire cu ajutorul cartilor-oracol cu ingeri pentru tine si pentru altii si prezinta semnificatiile extinse ale fiecarei carti.Ingerii tai..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 45,00 Lei
 • Calea spre Dumnezeu
  Una dintre cele mai importante figuri ale secolului XX, Mahatma Gandhi a fost un lider revolutionar nu doar in politica, ci si in religie.Tocmai pentru puterea devotiunii sale fata de Dumnezeu i s-a acordat titlul de Mahatma, Suflet Mare, si continua sa fie considerat de multi un sfant hindus.Aceast..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 24,90 Lei
 • Calist Catafyghiotul - misticul contemplativ al Filocaliei bizantine
  „Scrierea aceasta, de la sfarsitul Filocaliei grecesti si de la sfarsitul spiritualitatii bizantine — scria pr. prof. Dumitru Staniloae despre cele 92 de Capitole silogistice si foarte inalte despre unirea cu Dumnezeu si viata contemplativa ale lui Calist Catafyghiotul —, reprezinta o sinteza magnif..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 28,01 Lei
 • Cand pantofii ti se potrivesc
  Va ocupa un loc special in colectia ta de carti de Osho deoarece vorbeste despre cele mai pretioase invataturi taoise intr-un mod foarte clar si proaspat.Cartea scoate in evidenta intelesul adanc al catorva parabole taoiste celebre insa daca doriti st folositi la maxim cartea, inainte de a citi ce s..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 29,00 Lei
 • Cand sufletul este bolnav
  In antropologia crestina, integritatea personalitatii este vazuta in unitatea manifestarilor duhovnicesti, sufletesti si trupesti si la aceasta unitate se ajunge doar cu conditia inrauririi precumpanitoare a sferei duhului. Orice boala are in primul rand o natura duhovniceasca si de-abia apoi psihof..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 15,00 Lei
 • Canoanele Bisericii Ortodoxe - Note si comentarii
  Canoanele Sfintilor Apostoli Sinodul al III-lea Ecumenic de la Efes (431) Sinodul IV Ecumenic de la Calcedon Sinodul Trulan (692)... NUME CARTE: Canoanele Bisericii Ortodoxe - Note si comentariiISBN: 9789730035636PRET EDITURA: 55.00AUTOR(i): Ioan N. FlocaEDITURA: SophiaCOPERTA: BrosataDATA ..
  Fara TVA: 46,99 Lei 46,99 Lei 55,00 Lei
 • Cantecul pasarii. Editia 2012
  Titlul cartii Cantecul pasarii ne duce cu gandul la copilarie, la acele momente din viata cand toate lucrurile ne par simple si firesti, asa cum ar trebui sa fie si acum. Caci, asa cum spunea Anthony de Mello „adevarul este ascuns chiar de el insusi“. Cantecul pasarii a fost scrisa pentru oameni cu ..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 25,00 Lei
 • Capete gnostice
  „Dumnezeu insusi, potrivit substantei sale este gandire, cu totul gandire si numai gandire. Si, potrivit gandirii; el insusi este substanta, cu totul substanta si numai substanta. Si cui totul dincolo de de substanta si dincolo de gandire, pentru ca este unitate indivizibila, fara parti si simpla. P..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 30,00 Lei
 • Cararea secreta. Cartea clasica despre meditatie
  Paul Brunton a fost printre primii care au studiat traditiile spirituale ale Orientului si le-au facut cunoscute in Occident. A strabatut aproape intreaga Indie, intilnind guru si invatati care i-au dezvaluit adevaruri de multe ori ascunse de o simbolistica dificil de interpretat sau de un misticism..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 26,95 Lei
 • Carte de capatai despre moarte si inviere. Viata de dupa moarte
   Un neam trece si altul vine (Ecles. 1, 14). Soarele rasare si apune. Vremea zboara fara incetare. Veacurile vin, trec si se afunda cu pasi grei in departarile trecutului. Generatii se nasc si mor, ca sa nu se mai intoarca nicicand pe pamant. Oamenii isi inalta case pentru sine, dar le parasesc inda..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 14,00 Lei
 • Carte pentru indragostitii care vor sa se imprieteneasca
  Indragostirea este o stare de iesire din sine, de extaz, de jubilatie. Indragostirea presupune o serioasa voiosie a fiintei, o saltare dantuitoare a ei. A inimii, in primul rand, dar, in prelungire, si a trupului. Acum pare sa raspunda spontan si mai propriu fiinta chemarii liturgice „Sus sa avem in..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 15,00 Lei
 • Cartea capitolelor mistice
  Cartea capitolelor mistice - meditatii asupra ascensiunii sufletului preluate de la parintii desertului si de la alti invatatori ai crestinismului timpuriu - reprezinta o colectie de texte preluate din intelepciunea monastica a crestinismului timpuriu , o picatura din imensul ocean de cunoastere ezo..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 25,00 Lei
 • Cartea despre femei
  Ieromonahul Savatie Bastovoi este un nume singular in literatura contemporana, fiind unul din cazurile rare cand un scriitor exceleaza in toate genurile literare, fiind premiat de Uniunea Scriitorilor la toate sectiunile: poezie, proza si eseu. Aceasta trasatura ii face pe jurnalistii de la Le Figar..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 25,00 Lei