Carti de Practici religioase

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Curatia.Talcuire la rugaciunea sfantului Efrem Sirul
  „Virtutea curatiei nu o are acela in care dorintele necurate au slabit ca urmare a batranetii, ori a bolii, ori din vreo alta pricina. Intr-un astfel de om, chiar de ar mai vietui pacatul, trupul lui neputincios il impiedica de la fapte pacatoase. Curatia este silire continua in adancul sufletului s..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 19,27 Lei
 • Dialoguri liturgice Vol. IV
  Acest volum cuprinde a cincia suta de „Raspunsuri la intrebari liturgice”, care se publica in regulat in revista „Efimerios". Pentru completarea acestei sute a fost nevoie de o perioada de timp neobisnuita, aproape unsprezece ani (de la 1 mai 1982 pana la 15 martie 1993). A mai intervenit si o perio..
  Fara TVA: 33,99 Lei 33,99 Lei 42,00 Lei
 • Drumul nostru spre Biserica Romei
  In aceasta carte Scott si Kimberly Hahn, doi teologi protestanti, au asternut pe hartie povestea lor de cautare a adevarului de credinta, lupta cu sine pentru a ajunge sa accepte voia lui Dumnezeu cu viata lor (personala si ca si cuplu). E o marturie a drumului lor extraordinar de „intoarcere acasa"..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 14,45 Lei
 • Istoria credintelor si ideilor religioase. Vol. 1: De la epoca de piatra la misterele din Eleusis
  Monumentala lucrare Istoria credintelor si ideilor religioase exploreaza originea si semnificatiile divinitatilor si riturilor din diferite epoci si regiuni ale lumii, punand in evidenta, dupa cum afirma autorul insusi, „unitatea fundamentala a fenomenelor religioase si, in acelasi timp, noutatea in..
  Fara TVA: 44,99 Lei 44,99 Lei 62,95 Lei
 • Sfinti in lume
  Puritanii au existat dintotdeauna in istoria Bisericii. Promotori ai unei invatatori precise si ai unui stil de viata pios, puritanii anglo-saxoni, descendenti ai Reformei protestante, au fost continuatorii sfintilor si martirilor crestini. Elementul lor distinctiv consta in rigurozitate si pasiune ..
  Fara TVA: 28,99 Lei 28,99 Lei 38,00 Lei
 • Vremea lucrarii. Chipul launtric al Traditiei ortodoxe: teologie si viata
  „Cand omul ajunge la vederea‑lui‑Dumnezeu, atunci devine teolog adevarat, viu, teologia sa este plina de viata. In Ortodoxie dobandim adevarata cunoastere a lui Dumnezeu. Potrivit Sfintilor Parinti, aceasta cunoastere nu inseamna o simpla observare sau intelegere rationala, nici «colectarea» unor in..
  Fara TVA: 42,99 Lei 42,99 Lei 50,00 Lei