Carti de Ocultism

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Alchimia. Maestrul si Marea Opera
  Alchimia (Maestrul si Marea Opera) prezinta pe larg istoria alchimiei si teoriile alchimice ale diferitilor maestri si se descriu diferite experimente cu caracter practic. In ultima parte sunt prezentate integral doua texte alchimice de mare importanta, Tratatul de Aur si Revelatiile lui Hermes, scr..
  Fara TVA: 12,00 Lei 12,00 Lei 15,00 Lei
 • Chiron sau Despre astrologia sufletului
  Privita din perspectiva vechiului proverb budist care spune ca „Atunci cand elevul este pregatit, maestrul apare”, descoperirea planetei minore Chiron, la 1 noiembrie 1977, poate fi considerata un simbol al faptului ca omenirea era pregatita sa acceseze Cunoasterea si sa evolueze spre inalta spiritu..
  Fara TVA: 26,40 Lei 26,40 Lei 40,00 Lei
 • Invaluita de lumina
  Cea mai profunda si completa experienta la limita mortiiPe 18 noiembrie 1973, din cauza complicatiilor aparute in urma unei interventii chirurgicale, Betty J. Eadie a intrat in moarte clinica. A urmat una dintre cele mai coplesitoare experiente la limita mortii. Autoarea prezinta in detaliu etapele ..
  Fara TVA: 18,71 Lei 18,71 Lei 24,95 Lei
 • Ocultismul
  „Sper ca aceasta carte va risipi multe dintre parerile gresite ale marelui public privitoare la Magie si va permite, poate, intelegerea profunzimii sale spirituale.Nadajduiesc, ca cititorul sa descopere in cadrul lucrarii lui Wilson, citind printre randuri, faptul ca toti oamenii, indiferent de vars..
  Fara TVA: 30,06 Lei 30,06 Lei 37,57 Lei
 • Tarotul Zen
    Include setul de carti de tarot ! Evenimentele din lumea exterioara reflecta propriile noastre ganduri si sentimente, chiar si pe acelea care nici noua nu ne sunt clare. Cand viata pare a fi plina de incertitudini, suntem tentati sa cautam un raspuns la intrebari de genul: Ce se va intampla in vii..
  Fara TVA: 44,25 Lei 44,25 Lei 59,00 Lei
 • Teoria marelui complot mondial
  Marele Complot Mondial, Noua Ordine Internationala, Guvernul Mondial... toate aceste concepte nu sunt noi. Istoria omenirii este presarata de comploturi de toate felurile, fiecare dintre ele avand zone de umbra si de mister. Dar, in aceasta epoca a mondializarii, in care informatia circula cu viteza..
  Fara TVA: 19,92 Lei 19,92 Lei 24,90 Lei