Carti de Misticism

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Biblia in lumina simbolurilor
  In volumul de fata, Julien Behaegel prezinta o alta lectura, mai generala, mai mitologica a Bibliei (Vechiul Testament), cartea care a marcat trei mii de ani de istorie a omenirii. Autorul dezvaluie pas cu pas, cu ajutorul celor patruzeci de lucrari biblice parcurse, masura in care aceste texte sacr..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 30,00 Lei
 • Biserica si masoneria. Slujitori ai cultelor religioase in masoneria romana
  „Lucrarea Biserica si masoneria, de Fabian Anton, este o premiera absoluta in abordarea unei teme considerate tabu pana la aceasta ora. Sub forma unui «mic dictionar», autorul repertoriaza circa 100 de slujitori ai cultelor religioase care au facut parte din francmasoneria romana. Este vorba de arhi..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 15,00 Lei
 • Calatorul mistic. Cum sa inaintam spre un nivel mai inalt de spiritualitate
  Aceasta carte, publicata la editura , este un studiu aprofundat si fascinant, destinat tuturor celor ce vor sa se alature armatei lui Dumnezeu - celor ce doresc sa raspandeasca in jurul lor o energie pozitiva, in locul dusmaniei si energiilor negative. ne conduce intr o alta calatorie incredibila - ..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 19,27 Lei
 • Cursurile de mistica: I. Teologie mistica, II. Mistica germana
    „Nichifor Crainic a indeplinit cea mai importanta opera de raspandire a doctrinei ortodoxe in lumea noastra intelectuala. Nichifor Crainic e misionarul de prestigiu al credintei bisericesti in mijlocul intelectualilor romani. Dar, scotand teologia in arena larga a vietii intelectuale, n-a diluat-o..
  Fara TVA: 56,99 Lei 56,99 Lei 65,00 Lei
 • Exorcismele. De la origini pana la Tanacu. Editia a III-a
  Constituita in urma cu aproape zece ani, cartea lui Vasile Andru ne introduce in lumea mirifica si temuta a descan-tecelor, a vrajilor, a legarilor, a ingerilor cazuti. Autorul considera exorcismele un subiect deopotriva actual si incitant: Demonul, spiritul rau, este ca un virus, care intra in sist..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 15,00 Lei
 • Holocaust Gutenberg
  „Ion Buga (n. 1949) este preot, profesor si eseist, membru al Uniunii Scriitorilor. A publicat pana acum peste 20 de carti, dintre care o treime traduceri, restul sunt eseuri de spiritualitate, exegeze biblice si jurnale de idei. Jurnale metafizice, ar fi termenul potrivit.Cartea de fata, poate cea ..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 15,00 Lei
 • Maria Magdalena. Ghid Esential
   Faceti cunostinta cu adevarata Maria Magdalena!Ati citit despre Maria Magdalena in Biblie si in romane. Dar tot nu v-ati lamurit. A fost o pacatoasa sau o sfanta? A fost apostol sau prostituata? Atat de multe mistere... si atat de putine raspunsuri clare!Un ghid esential despre Maria Magdalena care..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 29,99 Lei
 • Nostradamus. Profetiile complete 2001-2105
  Controversat medic si farmacist francez, Michel de Nostredame s-a bucurat de celebritate si recunoastere inca din timpul vietii. De la moartea sa, din 1 iulie 1566, eveniment pe care l-a prevazut intocmai, cu o seara mai inainte, profetiile sale au vazut necontenit lumina tiparului. De-a lungul timp..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 38,44 Lei
 • Sapte chei pentru atingerea nemuririi. Apocalipsa Sfantului Ioan. Calea de evolutie a sufletului
  Aceasta „Carte a revelatiei“ este testamentul initiatic al Sfantului Ioan, discipolul mult iubit - si bine instruit - al lui Iisus Hristos.Magnifica, dar discreta evocare a celor sapte chei care sunt numerologia, astrologia, tarotul, arborele Sefirotilor, literele ebraice, alchimia si intreaga trans..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 29,00 Lei
 • Viata si epoca. Scrieri IV
   De peste o mie de ani personalitatea harismatica incandescenta a Sfantului Simeon Noul Teolog n-a incetat pana astazi sa fascineze si sa scandalizeze. Provocarea mistica reprezentata de Sfantul Simeon la adresa crestinismului si teologiei bizantine a epocii sale ca si din toate timpurile a fost si ..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 26,00 Lei