Carti de Misticism

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Arta divinatiei
  Dornic sa descopere drumul pe care destinul i-l asterne in fata, omul a cautat dintotdeauna indicii si semne despre ce va fi. Civilizatiile au creat mereu sisteme de citire a viitorului, spre care oamenii de stiinta, savantii, misticii si maestrii spirituali au privit fara incetare. Ce se ascunde in..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 26,88 Lei
 • Biblia in lumina simbolurilor
  In volumul de fata, Julien Behaegel prezinta o alta lectura, mai generala, mai mitologica a Bibliei (Vechiul Testament), cartea care a marcat trei mii de ani de istorie a omenirii. Autorul dezvaluie pas cu pas, cu ajutorul celor patruzeci de lucrari biblice parcurse, masura in care aceste texte sacr..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 30,00 Lei
 • Biserica si masoneria. Slujitori ai cultelor religioase in masoneria romana
  „Lucrarea Biserica si masoneria, de Fabian Anton, este o premiera absoluta in abordarea unei teme considerate tabu pana la aceasta ora. Sub forma unui «mic dictionar», autorul repertoriaza circa 100 de slujitori ai cultelor religioase care au facut parte din francmasoneria romana. Este vorba de arhi..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 15,00 Lei
 • Calatorul mistic. Cum sa inaintam spre un nivel mai inalt de spiritualitate
  Aceasta carte, publicata la editura , este un studiu aprofundat si fascinant, destinat tuturor celor ce vor sa se alature armatei lui Dumnezeu - celor ce doresc sa raspandeasca in jurul lor o energie pozitiva, in locul dusmaniei si energiilor negative. ne conduce intr o alta calatorie incredibila - ..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 19,27 Lei
 • Cult, magie, erezii. Articole din enciclopedii ale religiilor Editia a II-a
  De la inceputul anilor ’80, Ioan Petru Culianu, invitat sa colaboreze la lucrari colective de referinta din zona studiilor religioase, isi creeaza modalitatea specifica de a ordona si distila, in texte sintetice, deopotriva elementele unei vaste cunoasteri si propriile propuneri teoretice. Articolel..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 29,95 Lei
 • Cum trec in nefiinta marile personalitati. Povesti adevarate
  Intr-o societate in care realitatea mortii este complicata de frica si negare, avem o extraordinara nevoie de invatatori care sa ne arate cum sa parasim aceasta lume cu gratie si demnitate si cum sa situam moartea in adevarata ei perspectiva.Cartea de fata constituie o asemenea calauzire sub forma a..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 20,00 Lei
 • Cursurile de mistica: I. Teologie mistica, II. Mistica germana
    „Nichifor Crainic a indeplinit cea mai importanta opera de raspandire a doctrinei ortodoxe in lumea noastra intelectuala. Nichifor Crainic e misionarul de prestigiu al credintei bisericesti in mijlocul intelectualilor romani. Dar, scotand teologia in arena larga a vietii intelectuale, n-a diluat-o..
  Fara TVA: 55,99 Lei 55,99 Lei 65,00 Lei
 • Exorcismele. De la origini pana la Tanacu. Editia a III-a
  Constituita in urma cu aproape zece ani, cartea lui Vasile Andru ne introduce in lumea mirifica si temuta a descan-tecelor, a vrajilor, a legarilor, a ingerilor cazuti. Autorul considera exorcismele un subiect deopotriva actual si incitant: Demonul, spiritul rau, este ca un virus, care intra in sist..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 15,00 Lei
 • Holocaust Gutenberg
  „Ion Buga (n. 1949) este preot, profesor si eseist, membru al Uniunii Scriitorilor. A publicat pana acum peste 20 de carti, dintre care o treime traduceri, restul sunt eseuri de spiritualitate, exegeze biblice si jurnale de idei. Jurnale metafizice, ar fi termenul potrivit.Cartea de fata, poate cea ..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 15,00 Lei
 • Magia tiganilor. Traditii, practici, leacuri ancestrale
  Lucrarea de fata sintetizeaza diversele tipuri de magie, de medicina populara si de vrajitorie practicate dintotdeauna de tigani. O parte importanta este consacrata fitoterapiei specifice, medicinei veterinare, cuvintelor care au putere magica si diverselor superstitii. Un loc aparte il ocupa credin..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 18,99 Lei
 • Magia viselor. Dictionar de mituri si simboluri onirice
  Visele reprezinta expresia partii celei mai intime si mai ascunse a personalitatii umane. Prin urmare, interpretarea lor ne poate ajuta sa ne cunoastem mai bine si, adesea, sa gasim solutii pentru niste conflicte interioare grave. Orice om viseaza, in medie, o durata de timp echivalenta cu o doispre..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 27,00 Lei
 • Maria Magdalena. Ghid Esential
   Faceti cunostinta cu adevarata Maria Magdalena!Ati citit despre Maria Magdalena in Biblie si in romane. Dar tot nu v-ati lamurit. A fost o pacatoasa sau o sfanta? A fost apostol sau prostituata? Atat de multe mistere... si atat de putine raspunsuri clare!Un ghid esential despre Maria Magdalena care..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 29,99 Lei
 • Nostradamus. Profetiile complete 2001-2105
  Controversat medic si farmacist francez, Michel de Nostredame s-a bucurat de celebritate si recunoastere inca din timpul vietii. De la moartea sa, din 1 iulie 1566, eveniment pe care l-a prevazut intocmai, cu o seara mai inainte, profetiile sale au vazut necontenit lumina tiparului. De-a lungul timp..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 38,44 Lei
 • Sapte chei pentru atingerea nemuririi. Apocalipsa Sfantului Ioan. Calea de evolutie a sufletului
  Aceasta „Carte a revelatiei“ este testamentul initiatic al Sfantului Ioan, discipolul mult iubit - si bine instruit - al lui Iisus Hristos.Magnifica, dar discreta evocare a celor sapte chei care sunt numerologia, astrologia, tarotul, arborele Sefirotilor, literele ebraice, alchimia si intreaga trans..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 29,00 Lei
 • Secretul bibliotecii de cristal atlante
  Intr-o zi care incepuse ca oricare alta, Karin se pregatea pentru intalnirea cu clientul programat pentru o sesiune obisnuita de channeling, intermediata de craniul de cristal Corazón de Luz.De aceasta data insa, Corazón de Luz a purtat-o intr-o lume fascinanta, in interiorul Pamantului, unde a cuno..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 24,08 Lei
 • Viata si epoca. Scrieri IV
   De peste o mie de ani personalitatea harismatica incandescenta a Sfantului Simeon Noul Teolog n-a incetat pana astazi sa fascineze si sa scandalizeze. Provocarea mistica reprezentata de Sfantul Simeon la adresa crestinismului si teologiei bizantine a epocii sale ca si din toate timpurile a fost si ..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 26,00 Lei
 • Viata si invatatura staretului Siluan Athonitul
  Insemnarile duhovnicesti ale Cuviosului Siluan Athonitul sunt expresia nemijlocita a tulburatoarei experiente duhovnicesti a celei mai remarcabile figuri a spiritualitatii ortodoxe din secolul nostru. Unei lumi coplesite de deznadejde, rod al mandriei si neascultarii, staretul Siluan ii reaminteste ..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 15,00 Lei