Carti de Hinduism

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Biografia lui Ramana Maharshi
  Familia, trezirea/iluminarea, schimbarile drastice din viata lui Ramana Maharshi, invataturile lui, principalii lui discipoli, toate sunt infatisate in carte cu atentia asupra detaliului specifica poporului german. Daca majoritatea cartilor despre Ramana au tendinta sa explice ce a zis si a facut, a..
  Fara TVA: 26,68 Lei 26,68 Lei 29,00 Lei
 • Ganesha. Legenda zeului cu cap de elefant
  Initial, cultul lui Ganesha nu a fost acceptat de clasele superioare din India. El a fost zeul indigenilor si al celor din casta sudra, fiind vazut la inceput ca o zeitate teribila. De la generator de obstacole a devenit mai apoi cel care elimina obstacolele. Ulterior, a fost ridicat la pozitia de s..
  Fara TVA: 31,36 Lei 31,36 Lei 33,72 Lei
 • Hanuman. Devotiunea si puterea zeului cu chip de maimuta
  Sri Hanuman este cel mai mare dintre toti adoratorii Domnului. Este un jnani (o fiinta care detine intreaga cunoastere) in sensul cel mai strict al cuvantului. El a fuzionat cu Domnul sau, Sri Rama, in propria sa fiinta si Il vede in tot si in toate. Cunoasterea asupra adevarului pe care a atins-o n..
  Fara TVA: 33,72 Lei 33,72 Lei 33,72 Lei
 • Introducere generala in studiul doctrinelor hinduse
  „Este astazi o evidenta, cel putin pentru acei (chiar daca putini) care mai au intelletti sani, ca volumul Introducere generala in studiul doctrinelor hinduse este o carte fundamentala nu numai pentru cunoasterea traditiei hinduse, prima din acest ciclu al umanitatii de la care ne-au ramas texte scr..
  Fara TVA: 31,62 Lei 31,62 Lei 34,00 Lei
 • Nectarul cuvintelor lui Sri Ramakrishna, Vol. 2
  „Pentru prima data gasisem un om care indraznea sa spuna ca L-a vazut pe Dumnezeu, ca religia era o realitate ce putea fi simtita si perceputa intr-un mod infinit mai intens decat modul in care ne percepem viata obisnuita.“ - Swami Vivekananda„Sri Ramakrishna era cu totul dincolo de tendintele si or..
  Fara TVA: 17,56 Lei 17,56 Lei 23,10 Lei
 • Omul si devenirea sa dupa Vedanta
   In lucrarea de fata vom lua ca punct de vedere central pe acela al doctrinelor hinduse si in special al Vedantei, care este ramura cea mai pur metafizica a acestor doctrine. Dar trebuie inteles bine ca aceasta nu ne impiedica sa facem, de cate ori va fi nevoie, apropieri si comparatii cu alte teori..
  Fara TVA: 19,24 Lei 19,24 Lei 26,00 Lei
 • Povestea lui Nala. Episod din Mahabharata
   „Povestea lui Nala este un episod de sine statator din cartea a III-a e epopeei sanscrite Mahabharata. Ecoul sau in cultura occidentala a fost remarcabil. Prima editie, insotita de o traducere latina, a fost publicata de Franz Bopp in 1918. Au urmat traduceri in majoritatea limbilor europene, adese..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 16,00 Lei
 • Shiva. Legenda marelui zeu, povestiri si invataturi din Shiva Mahapurana
  In ametitoarea galaxie de zei a panteonului hindus, Shiva iese in evidenta ca fiind cel mai vechi si cel mai iubit. In zorii creatiei cosmosului, cu mult inainte de crearea omului, el a aparut sub forma arcasului divin, ce avea arcul indreptat spre Absolutul cel nerevelat. Lumea este terenul lui de ..
  Fara TVA: 40,00 Lei 40,00 Lei 40,00 Lei
 • Viata completa a lui Krishna - Bazata pe cele mai vechi traditii orale si pe scrierile sacre
  Krishna, unul dintre cele mai iubite personaje ale panteonului hindus, a fost portretizat in multe aspecte: un zeu-copil, un copil ghidus si nazdravan, un iubit model, un erou divin, un conducator exemplar, si nu in ultimul rand, ca Fiinta Suprema.In cele trei mari parti ale cartii, Vanamali scrie d..
  Fara TVA: 39,02 Lei 39,02 Lei 43,35 Lei