Carti de Crestinism

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 12 luptatori si eroi adevarati
  Cuprins: Polieuct, prietenul cel curajos Teodor Tiron, viteazul Nicon cel brav Gheorghe, luptatorul cel neinfricat Imparatul Constantin cel Mare Orentie cel curajos si cei sase frati ai sai Emilian din Durostor Andrei Stratilat si armata lui Eustatie Plachida, generalul Dimitrie, voievodul Tesalonic..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 32,00 Lei
 • 130 de capete care cuprind pe scurt toata invatatura Scripturilor de Dumnezeu insuflate
  Cartea de fata, tiparita acum pentru prima data in romaneste, a fost alcatuita de unul dintre marii Cuviosi ai Palestinei crestine: Sfantul Antioh Pandectul, monah din Lavra Sfantului Sava cel Sfintit. Una dintre rugaciunile lui a fost cuprinsa in pravila de seara a fiecarui crestin, iar alta in ran..
  Fara TVA: 38,99 Lei 38,99 Lei 45,00 Lei
 • Abecedarul bucuriei. Un altfel de catehism
  Cartea aceasta s-a nascut din dorinta de a face accesibile, intr-un limbaj contemporan, cateva din temeiurile invataturii de credinta ortodoxa. Ea contine transcrierea unor emisiuni radiofonice realizate in perioada 2006-2007, la care Maica Siluana Vlad a fost invitat permanent.  Angajati intr-un di..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 28,00 Lei
 • Acest om sfant. Impresii despre Mitropolitul Antonie
  Nascut in familia unui diplomat al Ambasadei Imperiului Tarist, nevoit sa guste de timpuriu din potirul amar al exilului impreuna cu cei dragi, absolvent mai apoi al Facultatii de Medicina din Sorbona si medic practicant in Corpul Medical al Armatei Franceze, monah in secret, dupa o chinuitoare criz..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 32,00 Lei
 • Amintiri din doua lumi. De la Revolutie la Biserica inrobita
  De la incorporarea sa in randurile Armatei Albe in 1919, la alegerea vietii monahale in urma unui pelerinaj la Muntele Athos, soarta arhiepiscopului Vasili, pecetluita de credinta lui neclintita si o spiritualitate profunda, a fost marcata de Istorie.  NUME CARTE: Amintiri din doua lumi. De la Revol..
  Fara TVA: 33,99 Lei 33,99 Lei 40,00 Lei
 • Amurg in manastire. Viata Cuvioasei starete Taisia scrisa de ea insasi. Ed. a 2-a
  Cuvioasa stareta Taisia de la Leusino este una dintre pildele acelor traitori alesi care s‑au lepadat de obarsia nobila, de averea si de slava acestui veac, pentru a urma lui Hristos din tot sufletul si din tot cugetul lor. Primind o educatie stralucita intr‑un vestit institut pentru fetele din fami..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 15,00 Lei
 • Anatomia raului in timpul nostru
  Cartea a aparut la editura , in colectia .In vise lucide, experienta astrala si revelatie paranormala, Adam Michaelis a intalnit realitatea extrasenzoriala a puterilor raului intruchipate de Lucifer, Ahriman si Sorath, iar aceste entitati din alta lume au fost percepute ca fiind active in diferite t..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 38,00 Lei
 • Ancheta
  Scrisa de o ziarista si de un specialist in istoria religiilor, aceasta carte va prezinta un intinerar in istorie, crestinism, religie, o veritabila ancheta asupra misterului ce invaluie Codul lui da Vinci, dezvaluind tainele societatilor secrete, ale operelor de arta, si ale locurilor intalnite in ..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 22,99 Lei
 • Apa vietii. 300 de istorioare cu talc duhovnicesc
  Din nenumaratele intamplari pilduitoare si povesti cu talc pe care oamenii iubitori de intelepciune le-au adunat de-a lungul istoriei de doua mii de ani a crestinatatii oricine poate primi dezlegarea nedumeririlor, intarire in necazuri si sovaieli, seninatate in mahniri, ferire de primejdii viitoare..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 20,00 Lei
 • Apocalipsa lui Pavel. Visio Sancti Pavli Apostoli
  Apocalipsa lui Pavel s-a bucurat de o extraordinara raspandire si popularitate in Occidentul medieval pana in secolul al VII-lea (chiar si mai tarziu), elemente din viziunea (visio) Apostolului fiind apoi preluate de folclorul religios. Sa amintim doar, spre a-i fixa dintru inceput importanta, ca te..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 38,00 Lei
 • Apostazia si Antihristul dupa invataturile Sfintilor Parinti. Editia a II-a
  …in osteneala vremurilor pe care le traim, cand este atat de greu sa auzi vreun cuvant care sa fie intru totul acoperit de lucrare, cei care isi cauta cu adevarat izbavirea din aceasta vale a plangerii, stiu ca traim vremuri de cumplita seceta si foamete launtrica. Asadar unde altundeva sa alergam d..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 17,99 Lei
 • Arhiepiscopia Tomisului si Arhiepiscopia Justiniana Prima. Studiu juridico-canonic
  Aceasta lucrare este teza de doctorat si trateaza organizarea bisericeasca pe pamantul stramosilor nostrii de la inceputul raspandirii crestinismului pana la epoca imparatului Justinian cel Mare si a urmasilor dinastiei sale.. Noutatea lucrarii o constituie cercetarea pluridisciplinara(istorica, jur..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 24,08 Lei
 • Arhiereul
   „Arhiereul ieromonahului Tihon este o carte celebra in Rusia. Scrisa inainte de revolutia bolsevica, ea a nimerit, alaturi de alte carti extraordinare ale Ortodoxiei, sub tavalugul cenzurii comuniste. Aflata acum la a doua editie in limba romana, Arhiereul s-a bucurat de o buna primire in rindul cr..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 25,00 Lei
 • Armele razboiului nevazut. Editia a II-a
  Daca in vremurile noastre – vremuri de saracie, de foamete si de intunecare duhovniceasca – mai sunt monahi ce au cat de cat dreapta socotinta duhovniceasca adevarata, ei sunt aceia, foarte putini la numar, care, fiind luminati cu rugaciunea mintii, si‑au cunoscut amanuntit patimile, au cunoscut ama..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 15,00 Lei
 • Armele razboiului nevazut. Scrisori catre monahi
  Daca in vremurile noastre vremuri de saracie, de foamete si de intunecare duhovniceasca mai sunt monahi ce au cat de cat dreapta socotinta duhovniceasca adevarata, ei sunt aceia, foarte putini la numar, care, fiind luminati cu rugaciunea mintii, si-au cunoscut amanuntit patimile, au cunoscut amanunt..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 15,00 Lei
 • Asta este Dumnezeu. O expresie a non-separarii
  O colectie de scrieri foarte concise si la obiect cu privire la subiectul non-dualitatii. O indrumare directa, orientata catre libertate, reveleaza in termeni simpli ca iubirea neconditionata pe care o cauta persoana este chiar aici, ca Totul, ca Tot Ce Este. Cartea trateaza si dilema persoanei iluz..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 15,00 Lei
 • Avva, spune-mi un cuvant! Dinamica indrumarii spirituale la Parintii desertului
  Citirea cartilor despre sfintii lui Dumnezeu nu ne face sfinti, insa lectura acestora ne poate „disloca” din confortul si rutina vietii noastre, ne poate da un impuls pentru a ne angaja pe calea care duce la sfintenie. Acest sentiment poate fi resimtit ori de cate ori parcurgem Patericul, o colectie..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 26,00 Lei
 • Biblia - format mic
  Biblia este editata de Institutul Biblic al Bisericii Ortodoxe Romane aparuta cu binecuvantarea Sfantului Sinod si al Preafericitului Patriarh Daniel. NUME CARTE: Biblia - format micISBN: 9789736164576PRET EDITURA: 60.00AUTOR(i): ***EDITURA: Institutul BiblicCOPERTA: CartonataDATA APARITIEI: Martie ..
  Fara TVA: 50,99 Lei 50,99 Lei 60,00 Lei
 • Binecuvanteaza aceasta hrana
  Rugaciunea rostita inainte de masa este cea mai intalnita forma de rugaciune din lume, un act de veneratie comun fiecarei civilizatii din istoria omenirii. Experienta universala a impartasirii hranei ii conecteaza in mod fundamental pe oameni intre ei, pe ei cu natura si cu infinitul. Exprimarea rec..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 28,00 Lei
 • Biserica din casa. ed. a doua
  Atat pentru cei casatoriti, cat si pentru cei ce inca mai locuiesc impreuna cu parintii, fundamentul principal al Bisericii Universale trebuie sa il constituie familia, care se prezinta ca o mica Biserica de acasa. Despre aceasta Apostolul Pavel a scris in mai multe randuri. Aceasta „Biserica din ca..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 15,00 Lei
 • Biserica Greco-Catolica in perioada regimului comunist din Romania
  „Isus, Sfanta Fecioara, Cerul intreg si cu Biserica luptatoare - prin rugaciuni, jertfe si posturi cu priveghere - Sfantul Petru, piatra de temelie, sunt cu noi si avem incredere deplina in birunta. Daca va trebui - ca si scumpii nostri martiri si arhierei - vom sti sa murim cu glorie, stransi - zid..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 17,34 Lei
 • Biserica Romana Unita si problema nationala
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .„Acest al IV-lea volum din Opera Omnia a Monseniorului Octavian Barlea, reuneste op scrieri. Din acestea, doua - Ecoul Marii Adunari Nationale de la Blaj din 1848 si Contributia Bisericii Romane Unite la Unirea d ela 1 Decembrie 1918 -  vad acum pen..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 26,97 Lei
 • Biserica soborniceasca. Texte ecleziologice
  Biserica lui Hristos este Biserica apostolilor si a parintilor. De la acestia si-a primit invatatura, lasata noua de Domnul nostru, exprimata in Traditie, intarita in Scriptura.Biserica Ortodoxa Soborniceasca nu este doar continuarea adevarata a Bisericii Vechi. Ea este insasi Biserica Veche in timp..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 17,34 Lei
 • Biserica Trupul lui Hristos. Vol. II - Relatiile dintre Biserici
  „In afara Bisericii nu este mantuire.“ Pentru Biserica, cuvintele Sfantului Ciprian sunt deplin adevarate, ca una care se stie pe sine avand plenitudinea harului mantuitor si indumnezeitor si puterea de a‑l impartasi credinciosilor sai. […] Biserica Ortodoxa nu judeca pe cei din afara ei, lasandu‑i ..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 30,00 Lei
 • Bucuria insingurarii
  Anticii greci spuneau: „A nu te minuna de nimic este inceputul intelepciunii” sau „A te minuna de toate este inceputul intelepciunii”. Aceasta zicere parca vrea sa ilustreze ceea ce ma anima in timpul si contextul dat de Dumnezeu: minunea de a-l cunoaste pe parintele meu de suflet, Parintele Constan..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 20,00 Lei
 • Calauziri in lumea icoanei
  Natura icoanei nu poate fi inteleasa cu ajutorul criticii de arta, dar nici cu ajutorul sentimentalismului. Formele sale se intemeiaza pe intelepciunea cuprinsa in textele teologice si liturgice ale Bisericii Ortodoxe rasaritene si sunt strans legate de experienta vietii contemplative. Lucrarea de f..
  Fara TVA: 57,99 Lei 57,99 Lei 70,00 Lei
 • Calea ratacirilor. Adevar si minciuna despre viata de dupa moarte
  De adevarul credintei pe care o marturisim prin viata noastra depinde destinul nostru vesnic. Astazi, mai mult ca oricand, libertatea de manifestare a propriilor idei si forme de conduita, conjugata cu mijloace tot mai sofisticate de exprimare, fara a respecta nici o norma morala, principiu religios..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 14,00 Lei
 • Calea spre mantuire
   Viata crestina are trei trepte care s-ar putea numi:1)  Intoarcerea lui Dumnezeu;2)  Curatirea sau indreptarea;3)  Sfintirea.In prima treapta omul se intoarce de la intuneric la lumina, de la stapanirea Satanei la Dumnezeu; in cea de a doua el curata camara inimii lui de orice necuratire, pentru a ..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 14,00 Lei
 • Cartea Facerii, crearea lumii si omul inceputurilor
  Creationism sau evolutionism? Anvergura acestei carti depaseste cu mult limitele unei polemici oarecare. Problema pe care o ridica ea este problema cea mai fierbinte a crestinismului contemporan: care este criteriul gândirii si lucrarii noastre crestine? NUME CARTE: Cartea Facerii, crearea lumii ..
  Fara TVA: 37,99 Lei 37,99 Lei 45,00 Lei
 • Cartea lui Iuda
  Cartea de fata este un studiu cu o alura aproape academica, tesut in jurul descrierii personalitatii lui Iuda, asamblat, in mod sistematic, din fragmente decupate din evangheliile acceptate. Autorul incearca sa elucideze misterul din jurul tradarii lui Iisus Christos, avansand ideea sacrificiului me..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 14,70 Lei
 • Cateheze pastorale pe intelesul tuturor, Vol. 1
  „Catehezele din acest volum au rezultat in urma dialogurilor publice si de taina pe care le-am purtat cu credinciosii incredintati spre pastorire in decursul celor aproape 30 de ani de preotie. Cele mai multe dintre ele au fost redactate efectiv in ultimii ani si tiparite in paginile Buletinului nos..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 30,00 Lei
 • Cateheze pastorale pe intelesul tuturor, Vol. II
  Parintele Vasile Gordon (n. 27.04.1954, in Lunca‑Sieut, jud. Bistrita‑Nasaud) este profesor de Omiletica si Catehetica la Facultatea de Teologie „Justinian Patriarhul” din Bucuresti. Din anul 2013 preda si la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Cluj‑Napoca. Tot la Cluj indruma teze de doctorat, in c..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 35,00 Lei
 • Cateheze. Scrieri II
   Acum o mie de ani, apostolatul mistic al Sfantului Simeon Noul Teolog in Bizant si incercarea sa de a reforma monahismul epocii au produs entuziasm si scandal. De atunci incoace scrierile sale n-au incetat sa fie o adevarata provocare la adresa crestinismului institutionalizat si formalist, lipsit ..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 26,00 Lei
 • Ce e omul? Daniil de la Rarau
  Ieroschimonahul Daniil Sandu Tudor (1896-1962) este de mai multa vreme propus spre canonizare, nu atat ca poet religis sau ca animator al Rugului Aprins, cat ca martir al dreptei credinte in temnita comunista de la Aiud. Comunismul, cu toata otrava lui bezbojnica, nu va muri cu adevarat decat atunci..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 20,00 Lei
 • Cheia Raiului
  Vazand cum multi crestini vin la Sf. Scaun al Spovedaniei nepregatiti: fara Duh umilit, fara inima infranta si smerita pentru a scapa de urgia Dumnezeiasca, fara cunostinta pacatelor facute, care le impovareaza sufletele, fara hotararea de a-si indrepta viata si de a face fapte bune cu care sa se ra..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 23,00 Lei
 • Chemarea intelepciunii - Introducere in teologia naturala a Sf. Toma de Aquino
  Chemarea intelepciunii incearca sa ofere un ghid cat mai precis pentru apropierea de teologia naturala sau filozofica a Sf. Toma, nefiind o lucrare exegetica. NUME CARTE: Chemarea intelepciunii - Introducere in teologia naturala a Sf. Toma de AquinoISBN: 9789731413860PRET EDITURA: 14.45AUTOR(i): *..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 14,45 Lei
 • Chipul iconic. Crichiuri antropologice. Reflexii ale chipului mistico-teologic ghelasian. Vol. 5
  In aceasta serie de volume, invelita sub chipul iconic, se aseaza descoperit crochiuri de cuvinte-chip. Sunt memorii-cuvant ce evoca, nu fara rest, o asemanare in actu. Nu este aici un demers mimetic sau de apropiere a urmei pasilor unui parcurs portretistic, ci surprinderea acum, in contururi desch..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 19,00 Lei
 • Christos si Ucenicii. Destinul unei comunitati interioare
  Aceasta carte a aparut la editura , in colectia .In conferintele sale, Rudolf Steiner a deschis noi perspective care ne ajuta sa intelegem ce s-a intamplat intre Christos si ucenicii sai. Aceasta carte isi propune o trecere in revista si, totodata, o clarificare a acestor perspective. Desi toate teo..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 24,00 Lei
 • Cinci carti din Biblie in traducerea lui Petru Cretia
  „Traducand aceste cinci carti de straveche si mare faima in Vechiul Testament, am urmarit ca, fara a literariza sau poetiza in mod fortat originalele, sa le ofer cititorului drept ceea ce sunt, capodopere ale literaturii omenirii intregi, capabile sa emotioneze prin insasi redarea cat mai credincioa..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 26,01 Lei
 • Coborarea in Straturile Pamantului
  Cartea a aparut la editura , in colectia .Autoarea ne prezinta cauzele ascunse ale celor trei cutremure de Pamant de la sfarsitul Saptamanii Mari – cutremure legate de revolta Antichristului. Taina Coborarii in Iad a Reprezentatului Omenirii, prin cele noua straturi ale Pamantului, este examinata in..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 17,00 Lei
 • Comornic - Acatiste si canoane de rugaciune
  Comonicul este o culegere de acatiste si canoane de rugaciune. Numele de Comornic a fost dat de Sandu Tudor - cel ce avea sa devina ieroschimonahul Daniil, unul din sfintii inchisorilor - primului sau volum de versuri. Comornicul reuneste rugaciuni - fie acatiste, fie canoane: Acatistul Maicii Domnu..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 20,00 Lei
 • Compasiunea Tatalui
  Cel mai recent volum publicat la editura Renasterea se intituleaza „Compasiunea Tatalui” si-l are ca autor pe Parintele Boris Bobrinskoy. Volumul debuteaza cu o ampla introducere semnata de Maxime Egger in care sunt prezentate viata si itinerariul spiritual ale Parintelui Boris Bobrinskoy. Nume sono..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 30,00 Lei
 • Compasiunea Tatalui
  Cel mai recent volum publicat la editura Renasterea se intituleaza „Compasiunea Tatalui” si-l are ca autor pe Parintele Boris Bobrinskoy. Volumul debuteaza cu o ampla introducere semnata de Maxime Egger in care sunt prezentate viata si itinerariul spiritual ale Parintelui Boris Bobrinskoy. Nume sono..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 30,00 Lei
 • Coroana staretului. Viata si minunile Sfantului Gavriil Georgianul
  Oare de ce ne atrage Parintele Gavriil? Care este secretul? In primul rand, aceasta este o minune rasarita din imensa lui dragoste, dragoste pe care a simtit-o fiecare om care l-a intalnit vreodata, iar astazi o simte toata Georgia. Parintele Gavriil se apleca spre fiecare om ca un tata grijuliu si ..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 17,00 Lei
 • Cosmologia crestina si teoriile fizicii moderne
   Poate drumul stiintei sa intersecteze calea credintei in efortul de cunoastere a lumii? Autorul crede ca raspunsul la intrebarea de mai sus este afirmativ si acesta constituie „firul rosu” al studiului de fata, care, „fara a evita aprofundarile si dificultatile [...], antreneaza cititorul, pentru c..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 16,00 Lei
 • Credinta, nadejdea si iubirea in viata si opera lui Andrei Tarkovski
  „Cand totul pare pierdut, printre noi se ivesc fapturi angelice, cu diafana alcatuire lumeasca, harazite sa ne intareasca sufleteste prin neasemuita frumusete a izvodirii lor. Intalnirea teologului poet Costion Nicolescu cu filmele pravoslavnicului regizor rus Andrei Tarkovski tine de o asemenea tai..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 22,00 Lei
 • Crestin pur si simplu — de ce are sens crestinismul
  Scopul pe care mi l-am propus aici e sa descriu ce anume vrea sa spuna crestinismul, atat pentru a-l recomanda celor aflati in afara credintei, cat si pentru a-l explica celor aflati in interiorul ei. E o sarcina enorma si n-am nici o pretentie de a fi acoperit totul sau macar de a fi abordat toate ..
  Fara TVA: 28,99 Lei 28,99 Lei 35,00 Lei
 • Crestinism si sinucidere
  Din ce motive suicidul e considerat unul dintre cele mai mari pacate savarsite de om? Cum se ajunge la suicid si care sunt cauzele cresterii - dupa cum sugereaza datele statistice - numarului sinucigasilor in vacante, in timpul sarbatorilor? O fenomenologie a sinuciderii, studiul respectiv - scris i..
  Fara TVA: 9,99 Lei 9,99 Lei 13,65 Lei