Carti de Budism

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Al treilea ochi
  De ce oare soarta Tibetului si-a gasit un ecou atat de profund in lumea intreaga? Nu poate fi decat un singur raspuns: Tibetul a devenit simbolul a ceea ce reprezinta aspiratia intregii umanitati de astazi: statornicia unei traditii care isi afla radacinile nu numai intr-un trecut istoric sau cultur..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 29,00 Lei
 • Calea spre Nirvana
  „Este greu sa ne imaginam cum ar putea functiona spiritul uman fara convingerea ca ceva ireductibil real exista in lume“, scria Mircea Eliade in prefata uneia din cartile sale; ceva aflat dincolo de vicisitudinile vietii, de caracterul ei tranzitoriu si de fluxul haotic al lucrurilor si evenimentelo..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 25,00 Lei
 • Dalai Lama despre el insusi. O introducere in filosofia si invataturile sale
  Dalai Lama este considerat cel mai important maestru si invatator spiritual al budismului, personificand cele mai inalte aspiratii ale acestei bogate traditii vechi de peste 2500 de ani. Cu profunzime si simplitate, el a purtat invataturile pline de nuante ale lui Buddha pana in cele mai indepartate..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 27,94 Lei
 • Filozofia si practica buddhismului tibetan
  Timp de patru zile, in primavara anului 1988, Sanctitatea Sa Dalai Lama a tinut o serie de prelegeri despre buddhismul tibetan la Londra, organizate de Tibet Foundation, London. Ca intotdeauna, prelegerile sale au fost conduse intr-un stil personal si informal care, cu toate acestea, nu a compromis ..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 29,00 Lei
 • Mintea linistita si senina. Viziunea iluminarii in invataturile Dzogchen (Mareata Perfectiune)
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .„Este o carte care ne permite, atat cat se poate, sa respiram aerul proaspat al mintii si inimii Sanctitatii Sale Dalai Lama. Atat cel care este doar curios cu privire la arta buddhista a fericirii, cat si cel care este experimentat in aceasta pract..
  Fara TVA: 32,99 Lei 32,99 Lei 42,00 Lei
 • In esenta, meditatia tantrica este psihologie sofisticata: metode extraordinare si radicale pentru desavarsirea rapida a extraordinarului potential pentru claritate, bucurie, compasiune si alte insusiri pozitive, despre care Buddha spune ca sunt innascute in noi toti. Totusi, tantra este lesne de ra..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 29,00 Lei