Carti de Budism

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Acum, aici este tot ceea ce avem
  Scrisa intr-un stil clar si accesibil, cartea de fata este rodul perioadei de ucenicie a lui Daniel inTibet, in mijlocul unei comunitati de calugari budisti. Dupa mii de ani in care invataturile budismului tibetan au fost transmise pe cale orala, unui numar mic de initiati, odata cu schimbarea energ..
  Fara TVA: 13,80 Lei 13,80 Lei 15,00 Lei
 • Al treilea ochi
  De ce oare soarta Tibetului si-a gasit un ecou atat de profund in lumea intreaga? Nu poate fi decat un singur raspuns: Tibetul a devenit simbolul a ceea ce reprezinta aspiratia intregii umanitati de astazi: statornicia unei traditii care isi afla radacinile nu numai intr-un trecut istoric sau cultur..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 29,00 Lei
 • Bucuriile intelepciunii
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .Stirile pe care le urmarim in presa si la televizor sunt, in cea mai mare parte, negative: abunda in informatii despre tot felul de crize, in imagini violente si in previziuni despre catastrofe care se vor abate asupra noastra. Dar anxietatea pe car..
  Fara TVA: 24,96 Lei 24,96 Lei 32,00 Lei
 • Calea spre Nirvana
  „Este greu sa ne imaginam cum ar putea functiona spiritul uman fara convingerea ca ceva ireductibil real exista in lume“, scria Mircea Eliade in prefata uneia din cartile sale; ceva aflat dincolo de vicisitudinile vietii, de caracterul ei tranzitoriu si de fluxul haotic al lucrurilor si evenimentelo..
  Fara TVA: 18,50 Lei 18,50 Lei 25,00 Lei
 • Cunoasterea de sine. Calatorie spre fiinta interioara
  Cartile cu caracter esoteric si literatura de specialitate furnizeaza o sumedenie de informatii privitoare la aura omului, viata in astral, telepatie, imaginatie creatoare, hipnotism, puteri paranormale si altele de acest fel. Toate sunt concepte pe care ni se intampla sa le privim cu un anumit grad..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 30,00 Lei
 • Mintea linistita si senina. Viziunea iluminarii in invataturile Dzogchen (Mareata Perfectiune)
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .„Este o carte care ne permite, atat cat se poate, sa respiram aerul proaspat al mintii si inimii Sanctitatii Sale Dalai Lama. Atat cel care este doar curios cu privire la arta buddhista a fericirii, cat si cel care este experimentat in aceasta pract..
  Fara TVA: 39,06 Lei 39,06 Lei 42,00 Lei
 • Religia chinezilor
   Autorul analizeaza cu rigoare si profunzime religia taraneasca, mitologia populara si folclorul, religia feudala si cultele ei, apoi religia oficiala, care de fapt este a invatatilor, fiind o religie de clasa, atat prin originile sale, cat si prin caracterul adeptilor sai. NUME CARTE: Religia chine..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 15,65 Lei
 • In esenta, meditatia tantrica este psihologie sofisticata: metode extraordinare si radicale pentru desavarsirea rapida a extraordinarului potential pentru claritate, bucurie, compasiune si alte insusiri pozitive, despre care Buddha spune ca sunt innascute in noi toti. Totusi, tantra este lesne de ra..
  Fara TVA: 26,97 Lei 26,97 Lei 29,00 Lei