Carti de Religie & Spiritualitate

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 10 predici de Parintele Galeriu la 10 ani de la mutarea sa la cer
  La zece ani ani de la trecerea la cele vesnice a Parintelui Constantin Galeriu, , pe urma revistei care s-a straduit sa-i cultive constant memoria, ofera celor ce l-au ascultat pe Parintele si ii duc dorul, ca si celor ce, nascuti mai tarziu, nu au avut aceasta sansa, un florilegiu de suflet, cu zec..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 12,00 Lei
 • 100 proroci
  Prezentul volum din Colectia 100 este dedicat unei teme pasionante si foarte vaste - istoria afirmarii credintelor religioase ale omenirii. Cartea noastra va permite cititorului sa inteleaga eterogenitatea si modul variat de manifestare a diferitelor curente ale gandirii, sentimentelor si vietii..
  Fara TVA: 31,99 Lei 31,99 Lei 42,00 Lei
 • 12 luptatori si eroi adevarati
  Cuprins: Polieuct, prietenul cel curajos Teodor Tiron, viteazul Nicon cel brav Gheorghe, luptatorul cel neinfricat Imparatul Constantin cel Mare Orentie cel curajos si cei sase frati ai sai Emilian din Durostor Andrei Stratilat si armata lui Eustatie Plachida, generalul Dimitrie, voievodul Tesalonic..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 32,00 Lei
 • 130 de capete care cuprind pe scurt toata invatatura Scripturilor de Dumnezeu insuflate
  Cartea de fata, tiparita acum pentru prima data in romaneste, a fost alcatuita de unul dintre marii Cuviosi ai Palestinei crestine: Sfantul Antioh Pandectul, monah din Lavra Sfantului Sava cel Sfintit. Una dintre rugaciunile lui a fost cuprinsa in pravila de seara a fiecarui crestin, iar alta in ran..
  Fara TVA: 38,99 Lei 38,99 Lei 45,00 Lei
 • 72 de ingeri. Calauzele noastre de zi cu zi
  Ingerii sunt fiinte spirituale care pot interveni in viata voastra, numai daca doriti acest lucru. Odata ce ati luat legatura cu ei, ingerii se vor afla langa voi pentru a va ajuta. Ce fel de ajutor va pot acorda? De toate felurile, indiferent daca este vorba despre viata practica, gandurile, elanur..
  Fara TVA: 9,99 Lei 9,99 Lei 19,17 Lei
 • A doua sansa
   „Second Hand Life titlul initial al cartii A doua sansa, titlu pe care n-am reusit niciodata sa-l traduc nici in romaneste, limba mea materna, nici in franceza, limba vietii mele de la maturitate, este prima mea carte scrisa in exil. Titlul cartii este chiar definitia exilatului. O carte tradusa as..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 35,00 Lei
 • A douasprezecea viziune. Ora deciziei
  Sunt aproape douazeci de ani de cand cartile lui James Redfield sunt citite si apreciate. Milioane de oameni au imbratisat viziunile spirituale revelate in Profetiile de la Celestine, A Zecea Viziune, Secretul Shambhalei si Viziunea de la Celestine, deschizandu-se catre explorarea sincronicitatii si..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 29,00 Lei
 • A iubi inseamna a ierta
  „Dumnezeu n-a voit nimic altceva de la noi in schimb pentru dragostea pe care ne-a dat-o, ci a voit ca si noi, fiecare la randul nostru, sa facem acelasi lucru cu aproapele nostru... Daca este sa ne asemanam cu Dumnezeu in ceva, aceasta este puterea de a ierta. Dumnezeu ne-a chemat sa fim asemenea L..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 30,00 Lei
 • A Zecea Viziune - ghid practic
  Aceasta carte face parte din colectia Ghid experimental a editurii si prezinta explicatii si exercitii: vietile anterioare, grupurile de suflete, viziunea de la nastere, folosirea constienta a viselor si a rugaciunilor. NUME CARTE: A Zecea Viziune - ghid practicISBN: 9789738471191PRET EDITURA: 59.0..
  Fara TVA: 44,99 Lei 44,99 Lei 59,00 Lei
 • Abisurile gandirii si simtirii umane. Studii Teologice
   Publicate in 1957, in Germania, la Editura Svecanik, Abisurile gandirii si simtirii umane au fost scrise in perioada interbelica, doar in cateva zile si nopti, fiind gata de tipar inainte de cel de-al II-lea Razboi Mondial. Cu toate acestea, au zacut de atunci intr-o singuratate draga lor, spre a-s..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 35,00 Lei
 • Acasa cu Dumnezeu - intr-o viata care nu se sfarseste niciodata
  In aceasta carte, scrisa de si publicata la editura , gasiti raspunsuri cutremuratoare, care iti taie respiratia, la intrebarile pe care fiecare fiinta umana si le pune, pe parcursul intregii vieti.Ce se intampla cu adevarat in aceasta viata si ce se va intampla cand ea se termina? Ne vom reintalni..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 20,00 Lei
 • Acela pe care voi nu-l stiti
  In cele 150 de pagini, cititorul este invitat sa se aplece asupra Euharistiei, pentru a se intari in credinta. Iata titlurile celor 16 capitole ale cartii: in vremea veche si in vremea noua; Numele Sfintei Euharistii; Viata crestina si Euharistia; Fagaduirea Sfintei Euharistii; intemeierea Sfintei E..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 13,39 Lei
 • Acest om sfant. Impresii despre Mitropolitul Antonie
  Nascut in familia unui diplomat al Ambasadei Imperiului Tarist, nevoit sa guste de timpuriu din potirul amar al exilului impreuna cu cei dragi, absolvent mai apoi al Facultatii de Medicina din Sorbona si medic practicant in Corpul Medical al Armatei Franceze, monah in secret, dupa o chinuitoare criz..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 32,00 Lei
 • Acolo unde Dumnezeu nu se vede. Asumarea suferintei si a bolii
  Intalnirea cu Dumnezeu intre incertitudine si trairea revelatoare a intensitatii iubirii si a impartasirii totale a destinului aproapelui nostru. In cuvinte care deslusesc taina unei prezente indescifrabile. In regasirea oamenilor ce teologhisesc prin tacerea suferintei asumate. O remarcabila aborda..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 20,00 Lei
 • Acuzatul <<ZEK-18376>>. Un sfant in lagarele comuniste
  Parintele Arsenie a fost un ieromonah rus, supravietuitor al gulagului comunist, care a ramas in constiinta tuturor celor care l-au cunoscut drept un sfant al lagarelor cumuniste. Intemnitat in lagarele din Uniunea Sovietica, Parintele Arsenie a devenit treptat lumina celor aflati zacand in intuneri..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 16,01 Lei
 • Adam, zeul rosu
  Doua vechi doctrine occidentale, ambele izvorate din traditia religioasa iudeo-crestina sunt analizate, in esenta si in detaliile lor, intr-o carte bine cunoscuta tuturor celor pasionati de ezoterism. Adam, zeul rosu dezvaluie doctrina atribuita Rozi-Crucienilor medievali si doctrina luciferiana. NU..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 28,80 Lei
 • Adevaratul Intelept. Discutii despre Hasidism
  Povestile clasice hasidice, compilate de catre filozoful evreu Martin Buber, sunt readuse la viata acum, in toata puritatea lor, prin intermediul lui Osho.Aceste povesti, mai degraba povestioare, au o aroma aparte. Este ceva diferit de Zen si, de asemenea, diferit de sufism. Este vorba despre iubiri..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 29,00 Lei
 • Adevarul la poarta sufletului
  "Initierea in tainele cosmice se produce prin cunoastere cu sprijinul domeniilor: stiinta, medicina si religie.Din postura celui care se cauta pe sine si, implicit, adevarul sau, marturisesc fara nicio rezerva ca de cele mai multe ori, ca si in cazul marilor descoperiri, punctul de plecare este in S..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 19,22 Lei
 • Administrarea iubirii
  Nascute din durerea provocata de constientizarea dramei pe care o traiesc ceilalti, cartile parintelui Faros reprezinta adevarate manifeste crestine cu valoare perena. Printr‑o aplecare parinteasca asupra celor care se apropie de el, inima sa inmulteste talantii, daruiti de Dumnezeu, in sufletele ce..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 23,00 Lei
 • Agrapha. Fragmente extracanonice ale Scripturii
  Termenul agrapha, folosit deja de Irineu, Clement din Alexandria, Origen, Eusebiu sau Epifanie si reluat in modernitate de un invatat german din secolul al XVIII-lea, J.G. Korner, se refera la vorbele atribuite lui Iisus si care nu se regasesc in scrierile canonice din Vechiul si Noul Testament. Cu ..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 43,30 Lei
 • Akedia, fata duhovniceasca a deprimarii. Cauze si remedii
  AKEDIA, „duhul trandavirii” din binecunoscuta rugaciune a Sfantului Efrem Sirul, „starea de paralizie a tuturor puterilor sufletesti” despre care vorbeste Sfantul Teofan Zavoratul si care in buna masura coincide cu conceptul psihologic de deprimare, este una din maladiile duhovnicesti cele mai sever..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 15,00 Lei
 • Akedia. Plictiseala si terapia ei dupa avva Evagrie Ponticul sau sufletul in lupta cu demonul amiezii
  Plictiseala, lehamitea, lancezeala, indiferenta fata de cele spirituale sunt simptomele ce caracterizeaza akedia, cel mai temut, mai raspandit si mai actual dintre toate cele opt ganduri ale rautatii prin care demonii ii chinuie pe oameni. Adevarata „moarte a sufletului si a mintii”, akedia este mal..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 18,00 Lei
 • Al treilea Iisus
  Acel Hristos pe care nu il putem ignora.Cartea Al treilea Iisus este scrisa de si apare la editura . NUME CARTE: Al treilea IisusISBN: 9786065884311PRET EDITURA: 28.90AUTOR(i): Deepak ChopraTRADUCATOR(i): Iustina CojocaruEDITURA: Curtea VecheCOPERTA: BrosataDATA APARITIEI: Aprilie 2013DATA PUBLICAR..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 28,90 Lei
 • Al treilea ochi
  De ce oare soarta Tibetului si-a gasit un ecou atat de profund in lumea intreaga? Nu poate fi decat un singur raspuns: Tibetul a devenit simbolul a ceea ce reprezinta aspiratia intregii umanitati de astazi: statornicia unei traditii care isi afla radacinile nu numai intr-un trecut istoric sau cultur..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 29,00 Lei
 • Alchimia. Maestrul si Marea Opera
  Alchimia (Maestrul si Marea Opera) prezinta pe larg istoria alchimiei si teoriile alchimice ale diferitilor maestri si se descriu diferite experimente cu caracter practic. In ultima parte sunt prezentate integral doua texte alchimice de mare importanta, Tratatul de Aur si Revelatiile lui Hermes, scr..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 15,00 Lei
 • Alt cer mai plin de mister
  Din dorinta de a-L marturisi pe Dumnezeu in termeni cat mai potriviti, am apelat la cugetarile Sfintilor parinti si am evocat prezenta lui Dumnezeu in fiecare chip uman.Suntem calatori astrali, dar si purtatori de Dumnezeu si acest lucru este bine sa fie cunoscut. Nu frica il mantuieste pe om si cei..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 14,00 Lei
 • Amintiri din doua lumi. De la Revolutie la Biserica inrobita
  De la incorporarea sa in randurile Armatei Albe in 1919, la alegerea vietii monahale in urma unui pelerinaj la Muntele Athos, soarta arhiepiscopului Vasili, pecetluita de credinta lui neclintita si o spiritualitate profunda, a fost marcata de Istorie.  NUME CARTE: Amintiri din doua lumi. De la Revol..
  Fara TVA: 33,99 Lei 33,99 Lei 40,00 Lei
 • Amprenta unui gand pios - Biserica - locul in care lumile interfereaza
  Imaginii de lacas de inchinaciune atribuit Bisericii, trebuie sa adaugam aceea de zona, in care lumile se intrepatrund si timpurile se suprapun. Amintirile devin pagini vii, „scenariile” ce se succed in cadrul Sfintei Liturghii, nu sunt similare benzilor desenate, ci sunt traite in plan spiritual, d..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 19,22 Lei
 • Amurg in manastire. Viata Cuvioasei starete Taisia scrisa de ea insasi. Ed. a 2-a
  Cuvioasa stareta Taisia de la Leusino este una dintre pildele acelor traitori alesi care s‑au lepadat de obarsia nobila, de averea si de slava acestui veac, pentru a urma lui Hristos din tot sufletul si din tot cugetul lor. Primind o educatie stralucita intr‑un vestit institut pentru fetele din fami..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 15,00 Lei
 • Amurgul raului. Dincolo de cuvant - stropi de Lumina Divina
   Amurgul raului. Dincolo de cuvant - Stropi de lumina Divina, contine date despre mersul lumii, despre permanenta schimbare si transformare a ei si a intregului univers. Rugaciunea ca un „arc peste timp“ are un rol decisiv in spiritualizarea materiei, iar prin puterea mintii zidim un colt de vesnici..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 19,22 Lei
 • Anastasimatar
  Prima carte de psaltichie tiparita in limba romana.Anastasimatarul este cartea care cuprinde cantari bisericesti de la slujbele zilelor de duminica, ziua Invierii Domnului.Aceasta carte este un fragment din Octoih pus pe note muzicale.Aceasta carte apare cu nadejdea de a fi cat mai folositoare canta..
  Fara TVA: 62,99 Lei 62,99 Lei 78,00 Lei
 • Anatomia raului in timpul nostru
  Cartea a aparut la editura , in colectia .In vise lucide, experienta astrala si revelatie paranormala, Adam Michaelis a intalnit realitatea extrasenzoriala a puterilor raului intruchipate de Lucifer, Ahriman si Sorath, iar aceste entitati din alta lume au fost percepute ca fiind active in diferite t..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 38,00 Lei
 • Ancheta
  Scrisa de o ziarista si de un specialist in istoria religiilor, aceasta carte va prezinta un intinerar in istorie, crestinism, religie, o veritabila ancheta asupra misterului ce invaluie Codul lui da Vinci, dezvaluind tainele societatilor secrete, ale operelor de arta, si ale locurilor intalnite in ..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 22,99 Lei
 • Antihristul - Marturii ale Bibliei si traditiei
  In eshatologia crestina, Antihrist este socotit intruchiparea raului. Cea mai veche mentiune a acestui nume in literatura crestina eshatologica apare in Epistolele I,2 si II,7 ale Sfantului Ioan (niciodata, insa, in Cartea Apocalipsei, cum se crede indeobste). Conceptia potrivit careia Antihrist est..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 26,00 Lei
 • Apa vietii. 300 de istorioare cu talc duhovnicesc
  Din nenumaratele intamplari pilduitoare si povesti cu talc pe care oamenii iubitori de intelepciune le-au adunat de-a lungul istoriei de doua mii de ani a crestinatatii oricine poate primi dezlegarea nedumeririlor, intarire in necazuri si sovaieli, seninatate in mahniri, ferire de primejdii viitoare..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 20,00 Lei
 • Apocalipsa lui Pavel. Visio Sancti Pavli Apostoli
  Apocalipsa lui Pavel s-a bucurat de o extraordinara raspandire si popularitate in Occidentul medieval pana in secolul al VII-lea (chiar si mai tarziu), elemente din viziunea (visio) Apostolului fiind apoi preluate de folclorul religios. Sa amintim doar, spre a-i fixa dintru inceput importanta, ca te..
  Fara TVA: 28,99 Lei 28,99 Lei 38,00 Lei
 • Apocalipsa Sfantului Ioan - un comentariu ortodox
  Nu exista subiect de discutie mai primejdios decat Apocalipsa. Interpretarea cu totul literala si superflua a intamplarilor prezentate in Apocalipsa este, evident, pricina de tulburare sufleteasca; la fel de tulburator este si modul facil in care multi dintre contemporani se refera la caracterul „ap..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 16,00 Lei
 • Apocalipsa. Metamorfoza Pamantului o mineralogie oculta
  „In Apocalipsa lui Ioan, lumile si fiintele spirituale apar in imagini ale lumii sensibile si ca imagini ale regnului mineral. [...] Imaginile mineralelor din Apocalipsa sunt realitati, ca si mineralele de pe Pamant. Ele nu sunt realitati esentiale, ci manifestarea unei realitati esentiale. Asadar, ..
  Fara TVA: 34,99 Lei 34,99 Lei 53,00 Lei
 • Apologia sau Despre Magie
  Gloria castigata de Apuleius in timpul vietii i-a supravietuit si dupa moarte. In special Magarul de aur  i-a perpetuat numele; chiar si cei care nu stiu nimic despre aceasta opera sau cei care ar prefera sa o treaca in uitare din cauza unor elemente indecente cunosc si apreciaza povestea lui Eros s..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 30,00 Lei
 • Apostazia si Antihristul dupa invataturile Sfintilor Parinti. Editia a II-a
  …in osteneala vremurilor pe care le traim, cand este atat de greu sa auzi vreun cuvant care sa fie intru totul acoperit de lucrare, cei care isi cauta cu adevarat izbavirea din aceasta vale a plangerii, stiu ca traim vremuri de cumplita seceta si foamete launtrica. Asadar unde altundeva sa alergam d..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 17,99 Lei
 • Arhiepiscopia Tomisului si Arhiepiscopia Justiniana Prima. Studiu juridico-canonic
  Aceasta lucrare este teza de doctorat si trateaza organizarea bisericeasca pe pamantul stramosilor nostrii de la inceputul raspandirii crestinismului pana la epoca imparatului Justinian cel Mare si a urmasilor dinastiei sale.. Noutatea lucrarii o constituie cercetarea pluridisciplinara(istorica, jur..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 24,08 Lei
 • Arhiereul
   „Arhiereul ieromonahului Tihon este o carte celebra in Rusia. Scrisa inainte de revolutia bolsevica, ea a nimerit, alaturi de alte carti extraordinare ale Ortodoxiei, sub tavalugul cenzurii comuniste. Aflata acum la a doua editie in limba romana, Arhiereul s-a bucurat de o buna primire in rindul cr..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 25,00 Lei
 • Arhitectul Sperantelor - Mirajul lumilor tacute
  Speranta invesmantata in adanc de smerenie este elixirul vietii, ne salveaza in toate imprejurarile dificile, spulberand indoielile si deschizandu-ne calea spre oportunitati neasteptate uneori.Speranta este apanajul credintei si datorita ei putem patrunde in „mirajul lumilor tacute“, iar Iisus Hrist..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 20,59 Lei
 • Arina in Tara Numerelor
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .„Locul numarului in civilizatie imi trezeste o idee: n-ar trebui, oare, sa punem puterea calculatorie a omului la un loc cu puterea de energie instalata, in definirea capacitatii unei societati de a fi parte din civilizatia globala?Arina ma corectea..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 14,45 Lei
 • Armele razboiului nevazut. Scrisori catre monahi
  Daca in vremurile noastre vremuri de saracie, de foamete si de intunecare duhovniceasca mai sunt monahi ce au cat de cat dreapta socotinta duhovniceasca adevarata, ei sunt aceia, foarte putini la numar, care, fiind luminati cu rugaciunea mintii, si-au cunoscut amanuntit patimile, au cunoscut amanunt..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 15,00 Lei
 • Arta divinatiei
  Dornic sa descopere drumul pe care destinul i-l asterne in fata, omul a cautat dintotdeauna indicii si semne despre ce va fi. Civilizatiile au creat mereu sisteme de citire a viitorului, spre care oamenii de stiinta, savantii, misticii si maestrii spirituali au privit fara incetare. Ce se ascunde in..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 26,88 Lei
 • Asasinatul lui Iisus. O istorie
  Volumul de fata si-a propus sa sintetizeze cea mai mare tragedie a lumii crestine: viata lui Iisus, fiul Domnului, pana la moartea pe cruce, dupa umilinte si chinuri infricosatoare. Autorii descriu fara zorzoane „nu doar cum a murit Iisus ci si cum a trait“, pentru ca multi uita ca nu doar torturare..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 39,99 Lei
 • Asceti in lume
  Din cuprins:I. Biografii ale ascetilor in lume: Pr. Vasile, facatorul de minuni; Sf. Ioan, Noul Milostiv; Pr. Ioan, exorcistul; Constantin Sotiriu; Atena Sguru; Sofia Samara; Stareta Ana; Lambrini Vetios; Marturii despre Lambrini, Iubitoare de Dumnezeu, O Asceta in ascuns etc. II. Intamplari minunat..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 18,00 Lei