Carti de Religie & Spiritualitate

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 10 predici de Parintele Galeriu la 10 ani de la mutarea sa la cer
  La zece ani ani de la trecerea la cele vesnice a Parintelui Constantin Galeriu, , pe urma revistei care s-a straduit sa-i cultive constant memoria, ofera celor ce l-au ascultat pe Parintele si ii duc dorul, ca si celor ce, nascuti mai tarziu, nu au avut aceasta sansa, un florilegiu de suflet, cu zec..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 12,00 Lei
 • 100 proroci
  Prezentul volum din Colectia 100 este dedicat unei teme pasionante si foarte vaste - istoria afirmarii credintelor religioase ale omenirii. Cartea noastra va permite cititorului sa inteleaga eterogenitatea si modul variat de manifestare a diferitelor curente ale gandirii, sentimentelor si vietii..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 42,00 Lei
 • 1000 de intrebari si raspunsuri despre viata duhovniceasca
  Cartea de fata, nefiind un compendiu care sa epuizeze problemele de ordin spiritual - asa ceva nici nu exista -, lasa loc multor intrebari. Dar, cu toate acestea, are marele merit de a ne arata unde trebuie sa cautam jaloane, unde putem afla repere. NUME CARTE: 1000 de intrebari si raspunsuri despre..
  Fara TVA: 8,99 Lei 8,99 Lei 10,00 Lei
 • 12 luptatori si eroi adevarati
  Cuprins: Polieuct, prietenul cel curajos Teodor Tiron, viteazul Nicon cel brav Gheorghe, luptatorul cel neinfricat Imparatul Constantin cel Mare Orentie cel curajos si cei sase frati ai sai Emilian din Durostor Andrei Stratilat si armata lui Eustatie Plachida, generalul Dimitrie, voievodul Tesalonic..
  Fara TVA: 28,99 Lei 28,99 Lei 32,00 Lei
 • 130 de capete care cuprind pe scurt toata invatatura Scripturilor de Dumnezeu insuflate
  Cartea de fata, tiparita acum pentru prima data in romaneste, a fost alcatuita de unul dintre marii Cuviosi ai Palestinei crestine: Sfantul Antioh Pandectul, monah din Lavra Sfantului Sava cel Sfintit. Una dintre rugaciunile lui a fost cuprinsa in pravila de seara a fiecarui crestin, iar alta in ran..
  Fara TVA: 40,99 Lei 40,99 Lei 45,00 Lei
 • 3-4 Regi. Vechiul Testament in talcuirea Sfintilor Parinti
  Seria de talcuiri verset cu verset ale cartilor Vechiului Testament, continuata prin volumul de fata, se intemeiaza cu precadere pe marele tezaur exegetic al patristicii rasaritene, dar aduce, de cate ori este cazul, si precizari istorice si filologice de data recenta. Autorul imbina rigorile teolog..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 20,00 Lei
 • 50 de zile despre cer
  De la autorul cartii Heaven, care s-a bucurat de un succes deosebit, iata 50 de meditatii zilnice care iti vor atinge inima, iti vor capta imaginatia si te vor umple de speranta si anticipare.E timpul sa aducem eternitatea la lumina! NUME CARTE: 50 de zile despre cerISBN: 9789738895911PRET EDITURA: ..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 24,08 Lei
 • 72 de ingeri. Calauzele noastre de zi cu zi
  Ingerii sunt fiinte spirituale care pot interveni in viata voastra, numai daca doriti acest lucru. Odata ce ati luat legatura cu ei, ingerii se vor afla langa voi pentru a va ajuta. Ce fel de ajutor va pot acorda? De toate felurile, indiferent daca este vorba despre viata practica, gandurile, elanur..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 19,17 Lei
 • A doua sansa
   „Second Hand Life titlul initial al cartii A doua sansa, titlu pe care n-am reusit niciodata sa-l traduc nici in romaneste, limba mea materna, nici in franceza, limba vietii mele de la maturitate, este prima mea carte scrisa in exil. Titlul cartii este chiar definitia exilatului. O carte tradusa as..
  Fara TVA: 31,99 Lei 31,99 Lei 35,00 Lei
 • A douasprezecea viziune. Ora deciziei
  Sunt aproape douazeci de ani de cand cartile lui James Redfield sunt citite si apreciate. Milioane de oameni au imbratisat viziunile spirituale revelate in Profetiile de la Celestine, A Zecea Viziune, Secretul Shambhalei si Viziunea de la Celestine, deschizandu-se catre explorarea sincronicitatii si..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 29,00 Lei
 • A Face Binele
  Aceasta carte a aparut la editura , in colectia  si prezinta conferintele tinute de Bernard Lievegoed, in anul 1965, la Spring Valley, in America, pentru tineri. Ele trateaza actiunea Arhanghelului Michael incepand cu anul 1879 si situatia spirituala a oamenilor care s-au nascut in secolul XX. Sunt ..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 24,00 Lei
 • A iubi inseamna a ierta
  „Dumnezeu n-a voit nimic altceva de la noi in schimb pentru dragostea pe care ne-a dat-o, ci a voit ca si noi, fiecare la randul nostru, sa facem acelasi lucru cu aproapele nostru... Daca este sa ne asemanam cu Dumnezeu in ceva, aceasta este puterea de a ierta. Dumnezeu ne-a chemat sa fim asemenea L..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 15,00 Lei
 • A Zecea Viziune - ghid practic
  Aceasta carte face parte din colectia Ghid experimental a editurii si prezinta explicatii si exercitii: vietile anterioare, grupurile de suflete, viziunea de la nastere, folosirea constienta a viselor si a rugaciunilor. NUME CARTE: A Zecea Viziune - ghid practicISBN: 9789738471191PRET EDITURA: 59.0..
  Fara TVA: 44,99 Lei 44,99 Lei 59,00 Lei
 • Abba, tata!
  Parintele Marie-Dominique Philippe (1912-2006), calugar dominican, este una dintre marile personalitati spirituale ale timpului nostru. Multa vreme profesor de filozofie la Universitatea din Fribourg (Elvetia), parintele si-a consacrat o mare parte din viata sa apostolica predarii Evangheliei unui p..
  Fara TVA: 4,99 Lei 4,99 Lei 6,26 Lei
 • Abisurile gandirii si simtirii umane. Studii Teologice
   Publicate in 1957, in Germania, la Editura Svecanik, Abisurile gandirii si simtirii umane au fost scrise in perioada interbelica, doar in cateva zile si nopti, fiind gata de tipar inainte de cel de-al II-lea Razboi Mondial. Cu toate acestea, au zacut de atunci intr-o singuratate draga lor, spre a-s..
  Fara TVA: 31,99 Lei 31,99 Lei 35,00 Lei
 • Acela pe care voi nu-l stiti
  In cele 150 de pagini, cititorul este invitat sa se aplece asupra Euharistiei, pentru a se intari in credinta. Iata titlurile celor 16 capitole ale cartii: in vremea veche si in vremea noua; Numele Sfintei Euharistii; Viata crestina si Euharistia; Fagaduirea Sfintei Euharistii; intemeierea Sfintei E..
  Fara TVA: 8,99 Lei 8,99 Lei 13,39 Lei
 • Acelasi suflet, multe trupuri
  Descopera puterea vindecatoare a vietilor viitoare, prin terapia progresiei.In aceasta carte uluitoare si cutremuratoare, publicata la editura renumitul psihiatru  - unul dintre primii doctori care au explorat vietile anterioare ale pacientilor, ca metoda de tratament - ne dezvaluie modul in care v..
  Fara TVA: 9,99 Lei 9,99 Lei 18,00 Lei
 • Acolo unde Dumnezeu nu se vede. Asumarea suferintei si a bolii
  Intalnirea cu Dumnezeu intre incertitudine si trairea revelatoare a intensitatii iubirii si a impartasirii totale a destinului aproapelui nostru. In cuvinte care deslusesc taina unei prezente indescifrabile. In regasirea oamenilor ce teologhisesc prin tacerea suferintei asumate. O remarcabila aborda..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 20,00 Lei
 • Acuzatul «ZEK-18376». Un sfant in lagarele comuniste
  Parintele Arsenie a fost un ieromonah rus, supravietuitor al gulagului comunist, care a ramas in constiinta tuturor celor care l-au cunoscut drept un sfant al lagarelor cumuniste. Intemnitat in lagarele din Uniunea Sovietica, Parintele Arsenie a devenit treptat lumina celor aflati zacand in intuneri..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 15,00 Lei
 • Adam, zeul rosu
  Doua vechi doctrine occidentale, ambele izvorate din traditia religioasa iudeo-crestina sunt analizate, in esenta si in detaliile lor, intr-o carte bine cunoscuta tuturor celor pasionati de ezoterism. Adam, zeul rosu dezvaluie doctrina atribuita Rozi-Crucienilor medievali si doctrina luciferiana. NU..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 28,80 Lei
 • Adevarata spiritualitate
  Poate schimba Dumnezeu cu adevarat vietile oamenilor?Dupa ce a slujit ca pastor mai bine de un deceniu, Francis Schaeffer - fondatorul L’Abri Fellowship - s-a trezit luptandu-se cu intrebari rascolitoare ca acestea. Era istovit de faptul ca nu vedea rezultate in propria lui viata spirituala si nici ..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 22,16 Lei
 • Adevaratul Intelept. Discutii despre Hasidism
  Povestile clasice hasidice, compilate de catre filozoful evreu Martin Buber, sunt readuse la viata acum, in toata puritatea lor, prin intermediul lui Osho.Aceste povesti, mai degraba povestioare, au o aroma aparte. Este ceva diferit de Zen si, de asemenea, diferit de sufism. Este vorba despre iubiri..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 29,00 Lei
 • Adevarul la poarta sufletului
  "Initierea in tainele cosmice se produce prin cunoastere cu sprijinul domeniilor: stiinta, medicina si religie.Din postura celui care se cauta pe sine si, implicit, adevarul sau, marturisesc fara nicio rezerva ca de cele mai multe ori, ca si in cazul marilor descoperiri, punctul de plecare este in S..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 19,22 Lei
 • Administrarea iubirii
  Nascute din durerea provocata de constientizarea dramei pe care o traiesc ceilalti, cartile parintelui Faros reprezinta adevarate manifeste crestine cu valoare perena. Printr‑o aplecare parinteasca asupra celor care se apropie de el, inima sa inmulteste talantii, daruiti de Dumnezeu, in sufletele ce..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 23,00 Lei
 • Agrapha. Fragmente extracanonice ale Scripturii
  Termenul agrapha, folosit deja de Irineu, Clement din Alexandria, Origen, Eusebiu sau Epifanie si reluat in modernitate de un invatat german din secolul al XVIII-lea, J.G. Korner, se refera la vorbele atribuite lui Iisus si care nu se regasesc in scrierile canonice din Vechiul si Noul Testament. Cu ..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 43,30 Lei
 • Akedia - Fata duhovniceasca a deprimarii. Cauze si remedii
  Akedia „duhul trandavirii“ din binecunoscuta rugaciune a Sfantului Efrem Sirul, „starea de paralizie a tuturor puterilor sufletesti“ despre care vorbeste sfantul Teofan Zavoratul si care in buna masura coincide cu conceptul psihologic de deprimare, este una din maladiile duhovnicesti cele mai severe..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 15,00 Lei
 • Akedia, fata duhovniceasca a deprimarii. Cauze si remedii
  AKEDIA, „duhul trandavirii” din binecunoscuta rugaciune a Sfantului Efrem Sirul, „starea de paralizie a tuturor puterilor sufletesti” despre care vorbeste Sfantul Teofan Zavoratul si care in buna masura coincide cu conceptul psihologic de deprimare, este una din maladiile duhovnicesti cele mai sever..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 15,00 Lei
 • Akedia. Plictiseala si terapia ei dupa avva Evagrie Ponticul sau sufletul in lupta cu demonul amiezii
  Plictiseala, lehamitea, lancezeala, indiferenta fata de cele spirituale sunt simptomele ce caracterizeaza akedia, cel mai temut, mai raspandit si mai actual dintre toate cele opt ganduri ale rautatii prin care demonii ii chinuie pe oameni. Adevarata „moarte a sufletului si a mintii”, akedia este mal..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 18,00 Lei
 • Al treilea Iisus
  Acel Hristos pe care nu il putem ignora.Cartea Al treilea Iisus este scrisa de si apare la editura . NUME CARTE: Al treilea IisusISBN: 9786065884311PRET EDITURA: 28.90AUTOR(i): Deepak ChopraTRADUCATOR(i): Iustina CojocaruEDITURA: Curtea VecheCOPERTA: BrosataDATA APARITIEI: Aprilie 2013DATA PUBLICAR..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 28,90 Lei
 • Al treilea ochi
  De ce oare soarta Tibetului si-a gasit un ecou atat de profund in lumea intreaga? Nu poate fi decat un singur raspuns: Tibetul a devenit simbolul a ceea ce reprezinta aspiratia intregii umanitati de astazi: statornicia unei traditii care isi afla radacinile nu numai intr-un trecut istoric sau cultur..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 29,00 Lei
 • Alchimia tainica a tacerii
  Daca Dumnezeu ar dori, El ar putea acorda prin puterea Sa Eliberarea spirituala, dar Legea care a fost creata de El nu functioneaza astfel. Fiecare fiinta umana este libera sa isi aleaga propriul sau mod de actiune si isi manifesta discernamantul in functie de aceasta. In fapt, manifestarea liberulu..
  Fara TVA: 10,00 Lei 10,00 Lei 10,00 Lei
 • Alt cer mai plin de mister
  Din dorinta de a-L marturisi pe Dumnezeu in termeni cat mai potriviti, am apelat la cugetarile Sfintilor parinti si am evocat prezenta lui Dumnezeu in fiecare chip uman.Suntem calatori astrali, dar si purtatori de Dumnezeu si acest lucru este bine sa fie cunoscut. Nu frica il mantuieste pe om si cei..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 14,00 Lei
 • Am iubit patimirea
  Despre viata Sfantului Luca al Crimeei, ierarh marturisitor si doctor fara de arginti, urmas al unei vechi familii princiare, artist inzestrat, chirurg genial, profesor universitar, patimitor pentru credinta in temnitele bolsevismului, unul dintre cei mai mari predicatori ai secolului, lucrul cel ma..
  Fara TVA: 8,99 Lei 8,99 Lei 10,00 Lei
 • Am vazut Raiul. Marturia unei femei care a stat trei saptamani in moarte clinica
  Cartea este o lectie de viata, o invitatie la reflectie asupra uneia dintre cele mai profunde experiente umane. Lumina pe care o raspandeste este intensa, iar puterea ei vine tocmai din simplitatea prezentarii unor evenimente. A aduce marturie, a reactualiza un moment dureros din viata unui om care ..
  Fara TVA: 8,99 Lei 8,99 Lei 10,00 Lei
 • Amintiri despre Mitropolitul Bartolomeu Anania
  Carte scrisa cu "un sentiment de mare sfiala"... dar si cu unul de datorie de: Mihaela Ion. Contine si predici si poezii inedite ale Mitropolitului Bartolomeu Anania. Mitropolitul Bartolomeu era o personalitate atat de completa si de complexa, incat te facea ori sa-l iubesti si sa-i recunosti valoar..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 13,00 Lei
 • Amintiri din doua lumi. De la Revolutie la Biserica inrobita
  De la incorporarea sa in randurile Armatei Albe in 1919, la alegerea vietii monahale in urma unui pelerinaj la Muntele Athos, soarta arhiepiscopului Vasili, pecetluita de credinta lui neclintita si o spiritualitate profunda, a fost marcata de Istorie.  NUME CARTE: Amintiri din doua lumi. De la Revol..
  Fara TVA: 35,99 Lei 35,99 Lei 40,00 Lei
 • Amour Sans Conditions
  Aceasta este traducerea in limba franceza a cartii lui , Iubire fara conditii, publicata la editura .Aceasta carte aduce mesajul iubirii lui Dumnezeu fata de noi, transmis prin mintea Christica. Este sunt un balsam pentru suflet, un mesaj al iubirii, atat de necesar sufletelor noastre, acum la incep..
  Fara TVA: 7,99 Lei 7,99 Lei 14,45 Lei
 • Amprenta unui gand pios - Biserica - locul in care lumile interfereaza
  Imaginii de lacas de inchinaciune atribuit Bisericii, trebuie sa adaugam aceea de zona, in care lumile se intrepatrund si timpurile se suprapun. Amintirile devin pagini vii, „scenariile” ce se succed in cadrul Sfintei Liturghii, nu sunt similare benzilor desenate, ci sunt traite in plan spiritual, d..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 19,22 Lei
 • Amurg in manastire. Viata Cuvioasei starete Taisia scrisa de ea insasi. Ed. a 2-a
  Cuvioasa stareta Taisia de la Leusino este una dintre pildele acelor traitori alesi care s‑au lepadat de obarsia nobila, de averea si de slava acestui veac, pentru a urma lui Hristos din tot sufletul si din tot cugetul lor. Primind o educatie stralucita intr‑un vestit institut pentru fetele din fami..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 15,00 Lei
 • Amurgul raului. Dincolo de cuvant - stropi de Lumina Divina
   Amurgul raului. Dincolo de cuvant - Stropi de lumina Divina, contine date despre mersul lumii, despre permanenta schimbare si transformare a ei si a intregului univers. Rugaciunea ca un „arc peste timp“ are un rol decisiv in spiritualizarea materiei, iar prin puterea mintii zidim un colt de vesnici..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 19,22 Lei
 • Anastasimatar
  Prima carte de psaltichie tiparita in limba romana.Anastasimatarul este cartea care cuprinde cantari bisericesti de la slujbele zilelor de duminica, ziua Invierii Domnului.Aceasta carte este un fragment din Octoih pus pe note muzicale.Aceasta carte apare cu nadejdea de a fi cat mai folositoare canta..
  Fara TVA: 64,99 Lei 64,99 Lei 78,00 Lei
 • Anatomia raului in timpul nostru
  Cartea a aparut la editura , in colectia .In vise lucide, experienta astrala si revelatie paranormala, Adam Michaelis a intalnit realitatea extrasenzoriala a puterilor raului intruchipate de Lucifer, Ahriman si Sorath, iar aceste entitati din alta lume au fost percepute ca fiind active in diferite t..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 38,00 Lei
 • Ancheta
  Scrisa de o ziarista si de un specialist in istoria religiilor, aceasta carte va prezinta un intinerar in istorie, crestinism, religie, o veritabila ancheta asupra misterului ce invaluie Codul lui da Vinci, dezvaluind tainele societatilor secrete, ale operelor de arta, si ale locurilor intalnite in ..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 22,99 Lei
 • Antihristul - Marturii ale Bibliei si traditiei
  In eshatologia crestina, Antihrist este socotit intruchiparea raului. Cea mai veche mentiune a acestui nume in literatura crestina eshatologica apare in Epistolele I,2 si II,7 ale Sfantului Ioan (niciodata, insa, in Cartea Apocalipsei, cum se crede indeobste). Conceptia potrivit careia Antihrist est..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 26,00 Lei
 • Antroposofie si Rosicrucianism
  Stiinta spiritului ne inlesneste accesul la lumile spirituale in care se afla adevaratele cauze ale fenomenologiei cunoscute de om, prin simturi, in lumea fizica. De-a lungul diferitelor epoci culturale, initierea realizata in diverse centre a avut drept scop mentinerea treaza a constientizarii exis..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 23,00 Lei
 • Apa vietii. 300 de istorioare cu talc duhovnicesc
  Din nenumaratele intamplari pilduitoare si povesti cu talc pe care oamenii iubitori de intelepciune le-au adunat de-a lungul istoriei de doua mii de ani a crestinatatii oricine poate primi dezlegarea nedumeririlor, intarire in necazuri si sovaieli, seninatate in mahniri, ferire de primejdii viitoare..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 20,00 Lei
 • Apocalipsa lui Pavel (Visio sancti Pavli Apostoli)
  „Apocalipsa lui Pavel s‑a bucurat de o extraordinara raspandire si popularitate in Occidentul medieval pana in secolul al VII‑lea (chiar si mai tarziu), elemente din viziunea (visio) Apostolului fiind apoi preluate de folclorul religios.Apocalipsa lui Pavel ne da o extraordinara lectie de iubire si ..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 38,00 Lei
 • Apocalipsa lui Pavel. Visio Sancti Pavli Apostoli
  Apocalipsa lui Pavel s-a bucurat de o extraordinara raspandire si popularitate in Occidentul medieval pana in secolul al VII-lea (chiar si mai tarziu), elemente din viziunea (visio) Apostolului fiind apoi preluate de folclorul religios. Sa amintim doar, spre a-i fixa dintru inceput importanta, ca te..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 38,00 Lei