Politica de confidentialitate

Confidentialitatea clientilor LaCarte.ro este respectata cu strictete iar informatiile personale ale celor ce acceseaza site-ul LaCarte.ro nu sunt in pericolul de a fi transmise unei terte parti. LaCarte.ro utilizeaza datele inregistrate doar in scopul asigurarii contactului cu cumparatorii, pentru a usura urmarirea evolutiei comenzii sau pentru a-i informa pe acestia de eventuale oferte speciale privind produsele si serviciile oferite (newsletter, felicitari, oferte curente, cupoane cadou sau alte mesaje speciale).

LaCarte.ro se angajeaza sa-si informeze clientii privind tipul datelor pe care le colecteaza si modul in care acestea sunt intrebuintate, rezervandu-si dreptul sa modifice, cu instiintarea utilizatorilor, politica sa de confidentialitate. SPAM-ul si orice alte activitati de promovare in lipsa consimtamantului clientilor sunt puternic descurajate de LaCarte.ro, adresele de email inregistrate in baza noastra de date nu vor fi instrainate, iar informatiile dumneavoastra personale sunt strict confidentiale. Adresele de email inregistrate in baza de date LaCarte.ro pot fi sterse la cererea utilizatorilor. De asemenea, clientii care au optat pentru serviciile de newsletter isi pot modifica oricand optiunea utilizand link-ul din footer-ul newsletterulului primit prin e-mail. LaCarte.ro se angajeaza sa protejeze dreptul clientilor sai la optiune. 

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice LaCarte.ro se obliga sa administreze in conditii sigure si de incredere datele personale pe care clientii ni le furnizeaza, niciodata depasind scopurile specificate.  Conform Legii nr. 677/2001 clientul beneficiaza de dreptul si de posibilitatea de a-si accesa si interveni asupra datelor sale, dreptul de a nu fi victima unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei precum si dreptul de a se opune oricarei modificari sau interventii privind datele sale personale.