Carti de Stiinte medicale

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Anatomia Omului. Aparatul locomotor. Vol I (editia a XII-a)
  Anatomia este stiinta formei vii spunea prof. Francisc Rainer, pledand pentru o metodologie integrativa de predare a acestei stiinte, in legatura cu notiuni de histologie, fiziologie si anatomie clinica. O asemenea viziune se regaseste si in tratatul de fata, care, dupa aproape 80 de ani (prima edit..
  Fara TVA: 51,99 Lei 51,99 Lei 64,90 Lei
 • Anatomia omului. Vol. II: Splanhnologia
  Splanhnologia reprezinta una dintre cele mai importante parti ale anatomiei. Departe de a servi numai chirurgiei, notiunile de morfologie a viscerelor slujesc in masura cel putin egala unui numar mare de discipline clinice.Editia a XI-a constituie o prelucrare integrala si temeinica a precedentei ed..
  Fara TVA: 63,99 Lei 63,99 Lei 79,90 Lei
 • Atlas de Anatomie - Nomenclatura latina
  Un atlas de anatomie de foarte buna calitate ce prezinta notiunile anatomice intr-un context clinic. Atlasul de anatomie utilizeaza nomenclatura internationala in limba latina si contine tot ceea ce este nevoie pentru a rezolva cu succes provocarile ridicate de studiul anatomic. Ilustratiile color s..
  Fara TVA: 216,99 Lei 216,99 Lei 240,83 Lei
 • Atlas de anatomie. Morfologie. Functionare. Aspecte clinice
  Exceptional prin modernitatea planselor cu 1300 de ilustratii de o rara calitate stiintifica. Cele 9 capitole acopera intreaga anatomie umana, inclusiv anatomia aparatului reproducator si a sistemului nervos, avand 50 de sectiuni anatomice cu reflectarea fidela a imagisticii medicale, note explicati..
  Fara TVA: 119,99 Lei 119,99 Lei 199,90 Lei
 • Corpul uman. Manual complet
  Incisiva, excelent documentata si cu informatii verificate, Corpul uman reprezinta manualul interactiv esential al celor care studiaza anatomia omului si al profesionistilor din domeniul medical. De asemenea, este o carte de referinta exhaustiva pentru intreaga familie.Toate detaliile anatomiei corp..
  Fara TVA: 89,99 Lei 89,99 Lei 149,90 Lei
 • Gena egoista
  „Cad cu seriozitate pe ganduri atunci cand imi dau seama de faptul ca am trait aproape jumatate din viata mea cu Gena egoista - insotiti la bine si la rau. De-a lungul anilor, pe masura ce-a aparut fiecare dintre cele sapte carti pe care le-am scris ulterior, editorii m-au trimis prin lume in turnee ..
  Fara TVA: 43,99 Lei 43,99 Lei 56,84 Lei
 • Genele si cele sapte pacate capitale. Ce ti‑e scris, in frunte ti‑e pus. Se poate schimba aceasta...
  Cartea medicului si psihologului ortodox K.V. Zorin este dedicata unei teme arzatoare: genetica. Autorul analizeaza in ce masura personalitatea omului, sanatatea si atitudinea fata de lumea inconjuratoare depind de mostenirea sa genetica. In carte sunt descrise, intr-o forma accesibila, radacinile g..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 18,00 Lei
 • Manualul Merck de diagnostic si tratament (Editia a XVIII-a)
  34 de capitole noi printre care: suport nutritional durerea de gat si de spate sistemul nervos autonom endocrinologia reproducerii masculine fracturi, dislocari si intinderi musculare notiuni de medicina legala moartea subita la sportivi.O echipa redactionala alcatuita din 300 de experti, consultant..
  Fara TVA: 199,99 Lei 199,99 Lei 249,90 Lei
 • O viata descifrata. Genomul meu: viata mea
  John Craig Venter este unul dintre cei mai importanti cercetatori ai secolului XXI. Un deschizator de drumuri in lumea cercetarii genomului, este recunoscut pentru contributia sa vizionara in acest domeniu. In februarie 2001, Venter a publicat structura completa a genomului uman. Este fondatorul si ..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 33,72 Lei
 • Ortopedie si traumatologie pentru asistenti medicali
  Acest suport de curs este destinat elevilor scolilor post-liceale sanitare si personalului mediu din sistemul sanitar. NUME CARTE: Ortopedie si traumatologie pentru asistenti medicaliISBN: PRET EDITURA: 24.90AUTOR(i): Monica Moldoveanu, Marius Niculescu EDITURA: ALLCOPERTA: BrosataDATA APARITIEI: No..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 24,90 Lei
 • Vaccinurile. Sunt cu adevarat sigure si eficiente?
  Include informatii despre toate vaccinurile recomandate copiilorEste posibil ca vaccinurile obligatorii sa declanseze tulburari de dezvoltare si boli autoimune? Guvernul american calculeaza in secret cati oameni vor ramane infirmi pe viata sau vor muri in urma vaccinarilor? Sunt noile vaccinuri test..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 27,94 Lei