Carti de Stiinte medicale

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Anatomia Omului. Aparatul locomotor. Vol I (editia a XII-a)
  Anatomia este stiinta formei vii spunea prof. Francisc Rainer, pledand pentru o metodologie integrativa de predare a acestei stiinte, in legatura cu notiuni de histologie, fiziologie si anatomie clinica. O asemenea viziune se regaseste si in tratatul de fata, care, dupa aproape 80 de ani (prima edit..
  Fara TVA: 64,90 Lei 64,90 Lei 64,90 Lei
 • Atlas de anatomie. Morfologie. Functionare. Aspecte clinice
  Exceptional prin modernitatea planselor cu 1300 de ilustratii de o rara calitate stiintifica. Cele 9 capitole acopera intreaga anatomie umana, inclusiv anatomia aparatului reproducator si a sistemului nervos, avand 50 de sectiuni anatomice cu reflectarea fidela a imagisticii medicale, note explicati..
  Fara TVA: 113,94 Lei 113,94 Lei 199,90 Lei
 • Gena egoista
  „Cad cu seriozitate pe ganduri atunci cand imi dau seama de faptul ca am trait aproape jumatate din viata mea cu Gena egoista - insotiti la bine si la rau. De-a lungul anilor, pe masura ce-a aparut fiecare dintre cele sapte carti pe care le-am scris ulterior, editorii m-au trimis prin lume in turnee ..
  Fara TVA: 49,01 Lei 49,01 Lei 56,84 Lei
 • Genele si cele sapte pacate capitale. Ce ti‑e scris, in frunte ti‑e pus. Se poate schimba aceasta...
  Cartea medicului si psihologului ortodox K.V. Zorin este dedicata unei teme arzatoare: genetica. Autorul analizeaza in ce masura personalitatea omului, sanatatea si atitudinea fata de lumea inconjuratoare depind de mostenirea sa genetica. In carte sunt descrise, intr-o forma accesibila, radacinile g..
  Fara TVA: 16,20 Lei 16,20 Lei 18,00 Lei
 • Manualul Merck de diagnostic si tratament (Editia a XVIII-a)
  34 de capitole noi printre care: suport nutritional durerea de gat si de spate sistemul nervos autonom endocrinologia reproducerii masculine fracturi, dislocari si intinderi musculare notiuni de medicina legala moartea subita la sportivi.O echipa redactionala alcatuita din 300 de experti, consultant..
  Fara TVA: 124,95 Lei 124,95 Lei 249,90 Lei
 • O viata descifrata. Genomul meu: viata mea
  John Craig Venter este unul dintre cei mai importanti cercetatori ai secolului XXI. Un deschizator de drumuri in lumea cercetarii genomului, este recunoscut pentru contributia sa vizionara in acest domeniu. In februarie 2001, Venter a publicat structura completa a genomului uman. Este fondatorul si ..
  Fara TVA: 18,74 Lei 18,74 Lei 33,72 Lei
 • Ortopedie si traumatologie pentru asistenti medicali
  Acest suport de curs este destinat elevilor scolilor post-liceale sanitare si personalului mediu din sistemul sanitar. NUME CARTE: Ortopedie si traumatologie pentru asistenti medicaliISBN: PRET EDITURA: 24.90AUTOR(i): Monica Moldoveanu, Marius Niculescu EDITURA: ALLCOPERTA: BrosataDATA APARITIEI: No..
  Fara TVA: 22,41 Lei 22,41 Lei 24,90 Lei
 • TU esti Dumnezeu
  Story Waters este un autor spiritual care urmareste sa le dea oamenilor puterea de a descoperi si a se conduce dupa lumina divina a propriei lor fiinte. El crede in dezvoltarea unei legaturi spirituale personale, eliberata de dogma si de frica inerenta din religiile institutionalizate, avand sentime..
  Fara TVA: 15,26 Lei 15,26 Lei 19,07 Lei