Carti de Altele

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Bauturi vindecatoare - sucuri, ceaiuri, supe si nectare
  Sucuri, ceaiuri, supe si nectare, toate pot fi selectate pentru proprietatile lor tamaduitoare. Bauturi vindecatoare ofera o noua colectie internationala de bauturi alese pentru gustul lor savuros si efectul lor terapeutic. Urmati retetele pentru un aspect placut, o stare de bine, pentru buna-dispoz..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 23,50 Lei
 • Incursiune in reflexoterapie. Editia 2015
  Incursiune in reflexoterapie ofera prezentari detaliate ale diferitelor boli, descrierea tehnicilor folosite pentru tratarea acestora si harti ale punctelor reflexe. Cartea propune tratamente reflexoterapeutice pentru a preveni, atenua si vindeca diverse afectiuni:boli ale aparatului respirator;boli..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 29,95 Lei
 • Leacuri stranii. O istorie socanta a practicilor medicale de-a lungul veacurilor
  Lucrarea inedita a lui Nathan Belofsky se concentreaza asupra ideilor si practicilor medicale acceptate de-a lungul veacurilor, pe scara larga, ale doctorilor reali, nu ale vracilor si aproape toti doctorii mentionati erau figuri medicale importante ale acelor vremuri. Autorul prezinta cateva dintre..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 24,90 Lei
 • Plante medicinale de la A la Z
  Volumul cuprinde monografiile plantelor indigene si ale plantelor exotice cel mai frecvent utilizate in fitoterapie. Cititorul interesat de calitatile terapeutice ale plantelor va gasi aici, pe langa denumirile lor stiintifice si cele populare, informatii esentiale despre aria de raspandire, utiliza..
  Fara TVA: 44,99 Lei 44,99 Lei 59,95 Lei
 • Plante medicinale pentru sanatate si frumusete. Ghid Practic pentru un mod de viata sanatos
  Bine cunoscute pentru proprietatile lor terapeutice, plantele medicinale sunt accesibile, ieftine si, mai ales, lipsite de efectele adverse ale medicamentelor conventionale.In acest ghid cu numeroase fotografii explicative, gasesti informatii pretioase despre plantele medicinale, de la uscarea si de..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 28,80 Lei
 • Sa invatam sa ne tratam fara medicamente
  Cartea face parte din colectia  a editurii . NUME CARTE: Sa invatam sa ne tratam fara medicamenteISBN: 9789737362049PRET EDITURA: 14.45AUTOR(i): ***EDITURA: OrizonturiCOLECTIE: Sanatate fara medicamenteCOPERTA: BrosataDATA APARITIEI: Iulie 2013DATA PUBLICARE: 2013..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 14,45 Lei
 • Sa ne tratam singuri. Ghid de terapie naturista
  Cartea descrie procedee de terapie naturista folosind mijloace curative simple si ieftine, aflate la indemana oricui si usor de preparat in gospodarie. Autorul prezinta, la inceputul lucrarii, procedee de autodiagnostic (aspectul pielii, al fetei si al limbii, pulsul, grupele sanguine etc.), enumera..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 36,90 Lei
 • Sanatatea perfecta. Ghidul ayurvedic complet al sistemului minte-corp omenesc
  Sanatatea perfecta ofera un program complet, pas cu pas, pe care sa se sprijine medicina sistemului minte-corp omenesc, conceput sa serveasca nevoilor specifice ale fiecaruia dintre noi. Acest plan complet este adaptat pentru fiecare individ in parte, astfel incat sa restabileasca echilibrul esentia..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 30,00 Lei
 • Secretul tineretii eterne. Echilibrul varstei bioelectrice
  In Secretul tineretii eterne, Ionel Mohirta abordeaza incetinirea procesului de imbatranire si declansarea procesului de intinerire prin tehnici de echilibrare a corpurilor fizic, vital, mental, supramental si extatic. Traditii stravechi si studii recente sunt prezentate in sprijinul ideii ca exista..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 37,00 Lei
 • Sfetnicul tainic
  Cartea Sfetnicul tainic constituie un nou instrument de vindecare, ce ofera o perspectiva diferita asupra problemelor care reprezinta o provocare pentru sanatate.In stilul ei direct, practic si hazliu, Dr. Mona Lisa ghideaza cititorul printr-un proces de intelegere a bolii sale, in plan energetic, o..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 28,90 Lei