Carti de Altele

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Alimente care ucid creierul
  Oamenii se tem de dementa mai mult dect de moarte sau decancer si cred ca aceasta este inevitabila. Renumit neurolog, autorul ne arata Insa ca destinul creierului nu depinde de genele noastre, ci de ceea ce mncam. Pornind de la dovezi stiintifice, el ne dezvaluie un adevar Inspaimntator: carbohidrat..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 39,90 Lei
 • Antibiotice din plante
  Epoca miracolului penicilinei s-a sfarsit. Prin utilizarea fara discernamant a medicamentelor pe baza de antibiotice in spitale si in ferme de productie, oamenii au creat „supermicrobi“, bacterii care dezvolta rezistenta la compusii unici din antibiotice, cu o viteza alarmanta.In aceasta carte, ofe..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 23,99 Lei
 • Ghidul complet al plantelor medicinale si al bolilor pe care le vindeca
  In acest ghid cuprinzator de folosire a plantelor medicinale in vindecare, David Hoffmann ofera o abordare holistica unica prin care sa ne putem restabili si mentine starea de bine. Sfaturi clare, bine structurate, ne arata cum sa diagnosticam si sa tratam fara riscuri o gama larga de afectiuni, de ..
  Fara TVA: 38,99 Lei 38,99 Lei 59,00 Lei
 • Incursiune in reflexoterapie. Editia 2015
  Incursiune in reflexoterapie ofera prezentari detaliate ale diferitelor boli, descrierea tehnicilor folosite pentru tratarea acestora si harti ale punctelor reflexe. Cartea propune tratamente reflexoterapeutice pentru a preveni, atenua si vindeca diverse afectiuni:boli ale aparatului respirator;boli..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 29,95 Lei
 • Kinetoterapia pacientilor in faza acuta a accidentelor vasculare cerebrale
  Accidentele vasculare cerebrale reprezinta o mare problema de sanatate publica, in momentul de fata, pe plan mondial, fiind a treia cauza de deces dupa bolile cardio-vasculare si cancer, iar in Romania reprezinta prima cauza de mortalitate. De aceea importanta care i se da in patologia cerebrala est..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 30,00 Lei
 • Leacuri stranii. O istorie socanta a practicilor medicale de-a lungul veacurilor
  Lucrarea inedita a lui Nathan Belofsky se concentreaza asupra ideilor si practicilor medicale acceptate de-a lungul veacurilor, pe scara larga, ale doctorilor reali, nu ale vracilor si aproape toti doctorii mentionati erau figuri medicale importante ale acelor vremuri. Autorul prezinta cateva dintre..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 24,90 Lei
 • Notiuni elementare de igiena. Indrumar pentru lucratorii din sectorul prestari servicii
   Este un indreptar absolut necesar lucratorilor din sectorul prestari servicii.  NUME CARTE: Notiuni elementare de igiena. Indrumar pentru lucratorii din sectorul prestari serviciiISBN: 9736245217PRET EDITURA: 20.89AUTOR(i): Dr. Ileana Adriana Serban, Dr. Adrian CalugaruEDITURA: SemneCOPERTA: Brosat..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 20,89 Lei
 • Plante medicinale de la A la Z
  Volumul cuprinde monografiile plantelor indigene si ale plantelor exotice cel mai frecvent utilizate in fitoterapie. Cititorul interesat de calitatile terapeutice ale plantelor va gasi aici, pe langa denumirile lor stiintifice si cele populare, informatii esentiale despre aria de raspandire, utiliza..
  Fara TVA: 41,99 Lei 41,99 Lei 59,95 Lei
 • Plante medicinale pentru boli comune
  Retetele de remedii din plante ale renumitei specialiste Rosemary Gladstar reprezinta alternativele naturale la dulapurile burdusite cu medicamente cumparate de la farmacie. Autoarea prezinta mai mult de 50 de plante care sunt sigure si eficiente in tratarea bolilor si a traumatismelor mai des intal..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 19,90 Lei
 • Plante medicinale pentru sanatate si frumusete. Ghid Practic pentru un mod de viata sanatos
  Bine cunoscute pentru proprietatile lor terapeutice, plantele medicinale sunt accesibile, ieftine si, mai ales, lipsite de efectele adverse ale medicamentelor conventionale.In acest ghid cu numeroase fotografii explicative, gasesti informatii pretioase despre plantele medicinale, de la uscarea si de..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 28,80 Lei
 • Remedii din plante. Plante medicinale pentru stres si anxietate
  Trateaza stresul, anxietatea, depresia si nu numai cu remedii simple din plante, care intaresc si refac sistemul nervos. Cunoscuta autoare si specialista Rosemary Gladstar prezinta 21 de plante medicinale care s-au dovedit, de-a lungul timpului, a fi eficiente in calmarea simptomelor comune ale stre..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 19,90 Lei
 • Sa ne tratam singuri. Ghid de terapie naturista
  Cartea descrie procedee de terapie naturista folosind mijloace curative simple si ieftine, aflate la indemana oricui si usor de preparat in gospodarie. Autorul prezinta, la inceputul lucrarii, procedee de autodiagnostic (aspectul pielii, al fetei si al limbii, pulsul, grupele sanguine etc.), enumera..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 36,90 Lei
 • Sanatatea perfecta. Ghidul ayurvedic complet al sistemului minte-corp omenesc
  Sanatatea perfecta ofera un program complet, pas cu pas, pe care sa se sprijine medicina sistemului minte-corp omenesc, conceput sa serveasca nevoilor specifice ale fiecaruia dintre noi. Acest plan complet este adaptat pentru fiecare individ in parte, astfel incat sa restabileasca echilibrul esentia..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 30,00 Lei
 • Secretul tineretii eterne. Echilibrul varstei bioelectrice
  In Secretul tineretii eterne, Ionel Mohirta abordeaza incetinirea procesului de imbatranire si declansarea procesului de intinerire prin tehnici de echilibrare a corpurilor fizic, vital, mental, supramental si extatic. Traditii stravechi si studii recente sunt prezentate in sprijinul ideii ca exista..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 37,00 Lei
 • Sfetnicul tainic
  Cartea Sfetnicul tainic constituie un nou instrument de vindecare, ce ofera o perspectiva diferita asupra problemelor care reprezinta o provocare pentru sanatate.In stilul ei direct, practic si hazliu, Dr. Mona Lisa ghideaza cititorul printr-un proces de intelegere a bolii sale, in plan energetic, o..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 28,90 Lei
 • Strategii naturiste impotriva cancerului
  Dumneavoastra sau cineva apropiat ati fost diagnosticat cu cancer. Desi oncologul va va prescrie un tratament care poate include chimioterapie si radioterapie, trebuie sa intelegeti ca aceste arme puternice au adesea consecinte nedorite, chiar periculoase, pentru care, asa cum arata cele mai recente..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 33,62 Lei