Carti de Farmacologie

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Farmacologie
  Aceasta carte este publicata la editura .Farmacologia generala;Influentarea inervatiei periferice;Influentarea sistemului nervos central;Influentarea sistemului autoacoid;Influentarea functiei generale;Medicatia metabolica;Medicatia aparatului cardio-vascular;Diureticele si antidiureticele;Medicatia..
  Fara TVA: 60,48 Lei 60,48 Lei 67,20 Lei
 • Farmacologie pentru moase si asistenti medicali
  Aceasta carte este publicata la editura .Sunt prezentate notiunile esentiale pe care cei care studiaza in acest domeniu ar trebui sa si le insuseasca si sa le detina in domeniul farmacologiei fundamentale. S-a urmarit cunoasterea principalelor clase de medicamente, a notiunilor de baza privind farma..
  Fara TVA: 31,39 Lei 31,39 Lei 34,88 Lei
 • Tehnologie farmaceutica Volumul I (editia 2017)
  Editia a IV-aPrimul volum al tratatului de Tehnologie farmaceutica prezinta, pe linga o parte teoretica generala, formele farmaceutice ca sisteme disperse omogene si formele farmaceutice sterile. Noua editie restructureaza materialul editiilor precedente si actualizeaza informatiile privitoare la te..
  Fara TVA: 143,20 Lei 143,20 Lei 199,00 Lei
 • Tehnologie farmaceutica Volumul III (editia 2017)
  Prefata de Prof. Dr. Victor StanescuVolumul 3 al tratatului de Tehnologie farmaceutica continua prezentarea formelor farmaceutice ca sisteme disperse eterogene – macroeterogene –, pe acelasi plan conceptual din primele volume.Cartea este destinata pregatirii si perfectionarii profesionale a studenti..
  Fara TVA: 149,25 Lei 149,25 Lei 199,00 Lei