Carti de Alte afectiuni

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Actualitati in pediatrie (Vol.1+2)
  Afectiunile prezentate sunt expuse up-to-date, beneficiind de informatii ale unor aspecte de etio-patogenie, diagnostic diferential, evolutie, complicatii (uneori amenintatoare de viata), atitudine terapeutica.Lucrarea beneficiaza de aportul adus in ultimele decenii de cele patru revolutii in medici..
  Fara TVA: 61,98 Lei 61,98 Lei 115,60 Lei
 • Agenda medicala Merck. Simptomele explicate pacientilor
  „Cel mai folositor mod de informare, dar si cel mai periculos, este internetul. Folositor fiindca iti ofera o informatie rapida, periculos fiindca iti ofera o informatie neselectata si necontrolata. Pacientii care se informeaza in acest fel nu pot evalua realitatea si aplicabilitatea informatiei in ..
  Fara TVA: 49,99 Lei 49,99 Lei 79,90 Lei
 • Astmul
  Traducere de Dr. Mariana SoavaIn ultimul timp, astmul a capatat dimensiuni epidemice in asa-numita „lume dezvoltata”, in special in randul copiilor. Formele de manifestare a bolii devin tot mai severe, in pofida numeroaselor campanii pentru prevenirea si controlul astmului prin tratament medicamento..
  Fara TVA: 2,99 Lei 2,99 Lei 4,82 Lei
 • Cele cinci trepte ale sanatatii
  Ce se ascunde in spatele miturilor din mass-media si care sunt aspectele unei sanatati optime Ai permanent motive de nemultumire? Suferi de o afectiune cronica? Nu reusesti sa slabesti? Te simti mereu obosit sau stresat? Daca te regasesti in vreuna dintre aceste situatii, cartea aceasta e pentru tin..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 37,57 Lei
 • Clinica Mayo. Despre durerea cronica
  Viata poate deveni mai activa prin intermediul solutiilor oferite de renumita Clinica Mayo.Problema medicala generala cu care se confrunta majoritatea oamenilor, durerea cronica reprezinta totodata cauza principala a tuturor starilor de invaliditate. Si, desigur, chiar printre membrii propriei dumne..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 24,90 Lei
 • Compendiu de gastroenterologie
  „Poate bataia aripilor unui fluture in Brazilia declansa o tornada in Texas?” Intrebarea cardinala a meteorologului Edward N. Lorenz pornind de la teoria haosului se poate aplica tuturor sistemelor complexe neliniare, adica si asupra naturii si implicit si asupra omului, care este parte integranta a..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 34,99 Lei
 • Corticoterapia in practica medicala
  Lucrarea reprezinta o sinteza a utilizarii corticoterapiei in practica medicala, structurata pe specialitati medicale. Volumul nu are un caracter descriptiv, ci mai degraba unul ilustrativ, cu sansa ca cititorul sa acceseze cu usurinta datele actuale ale practicii medicale la nivel mondial in acest ..
  Fara TVA: 33,99 Lei 33,99 Lei 63,58 Lei
 • Crestinul in fata bolii, suferintei si mortii
  Cartea de fata trateaza un domeniu ce nu va inceta vreodata sa fie de actualitate in lumea noastra care sufera urmarile pacatului originar: omul si boala. Ea straluceste prin toate insusirile care au facut cunoscute in Ortodoxia contemporana seria de scrieri pe aceasta tema al carei autor este Larch..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 24,00 Lei
 • Cum sa faci fata eczemei
  Cartea Cum sa faci fata eczemei face parte din colectia a editurii  si este adresata celor care sufera de eczema, familiilor si prietenii lor, pentru ca viata celui care sufera de aceasta afectiune sa nu mai prezinte o provocare, indiferent daca aceasta inseamna evaluarea succeselor celor mai noi t..
  Fara TVA: 8,99 Lei 8,99 Lei 14,40 Lei
 • Cum tratam candida
  Cartea Cum tratam candida face parte din colectia editurii  si descrie ce efecte poate sa aiba asupra organismului cresterea candidei peste limita normala, de la iritatii minore pana la cele mai grave, care afecteaza organismul uman atat sub aspect fizic, cat si psihologic. De asemenea, discuta fac..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 17,00 Lei
 • Curs de Protoctistologie
  In prezent, pe baza datelor furnizate de citologie, morfologie, anatomie, electronomicroscopie, biochimie, genetica, ecologie, corologie s.a. majoritatea taxonomistilor si filogenistilor adopta sistemul celor 5 regnuri (Monera, Protoctista, Plante, Fungi si Animalia) in clasificarea organismelor vii..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 29,90 Lei
 • DICTIONAR MEDICAL ILUSTRAT (12 VOL)
  Prin eleganta expunerii, prin claritatea celor peste 4 000 de ilustratii (fotografii, grafice, scheme, desene), dar si prin profesionalismul abordarii diverselor subiecte, prezentul dictionar este o lucrare cuprinzatoare, in 12 volume, de la medic la pacient, menita sa devina o prezenta nelipsita in..
  Fara TVA: 173,99 Lei 173,99 Lei 299,00 Lei
 • Ghid de intoxicatii acute la copil
  Din cuprins:Profilaxia intoxicatiilor la copil;Aspecte bioetice in intoxicatiile pediatrice;Principalii teratogeni umani si efectele lor;Sindromul toxic pediatric;Particularitatile actiunii toxinelor asupra principalelor aparate si sisteme;Antidoturi;Intoxicatia acuta cu digitalice;Intoxicatia cu di..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 21,19 Lei
 • Hipertensiunea intracraniana
   Din cuprins:Lichidul cefalorahidian;Relatii presionale intracraniene;Hipertensiunea intracraniana - boala;Dinamica fluidelor intracraniene;Tulburarile de constiinta si starea de coma;Hipertensiunea intracraniana parenchimatoasa cu debut acut.Monografia elaborarata de dr. Stefan M Iencean despre hip..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 24,08 Lei
 • Neurosonologie
   Cititorii vor gasi date actuale despre tehnicile de examinare, criteriile de diagnostic ultrasonografic si indicatiile terapeutice in patologia vasculara extra sau intracraniana. Ilustratia bogata provine in cea mai mare parte din cazuistica personala, iar sfaturile practice care insotesc fiecare c..
  Fara TVA: 100,99 Lei 100,99 Lei 130,53 Lei
 • Noua stiinta a gestionarii artritei
  Proportiile epidemice ale artritei sunt cu atat mai ingrijoratoare daca avem in vedere faptul ca, desi este considerata in general o boala a varstei a treia, varsta medie la care debuteaza boala a scazut la 47 de ani.Dar exista si vesti bune: artrita poate fi intarziata sau gestionata, ceea ce poate..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 31,79 Lei
 • Patologie medicala. Nefrologie. Cancerologie. Nutritie ,vol 2
  Din cuprins:Dezechilibre hidroelectrolitice;Glomerulonefrite;Nefrite;Nefropatii;Insuficienta renala;Epidemiologie si prevenirea cancerelor;Tratamentele cancerelor. Strategii terapeutice;Patologia prizei alimentare;Prescriptii dietetice; NUME CARTE: Patologie medicala. Nefrologie. Cancerologie. Nutri..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 30,70 Lei
 • Pocket ECG - ghid de informare rapida
  Aceasta carte, dupa cum ii spune si titlul, este un ghid de buzunar, usor si rapid de consultat, care ofera informatii de referinta. Cititorul are acces imediat la informatii-cheie privind diferitele arimii si alte afectiuni cardiace. Aceste informatii esentiale (ceea ce trebuie sa stiti) sunt redat..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 49,90 Lei
 • Repertoar de simptome
  Viata ar fi mult mai simpla pentru medicul de familie daca pacientul s-ar prezenta cu diagnosticul deja stabilit. Din nefericire, lucrurile nu se intampla asa: pacientii vin la medic cu simptome adeseori descrise foarte vag, uneori multiple si ocazional obscure; si este greu pentru medic sa creeze o..
  Fara TVA: 40,99 Lei 40,99 Lei 64,90 Lei
 • Spune-mi adevarul, doctore!
  Doctorul Richard Besser este redactor medical principal la ABC News, realizator de analize si comentarii pe teme de sanatate pentru toate emisiunile si platformele retelei, printre care Good Morning America, World News si Nightline. Pe cat de accesibil, pe atat de util, Spune-mi adevarul, doctore es..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 37,57 Lei
 • Terapeutica medicala
  Editia a III-a revazuta si adaugita.Volumul cuprinde cele mai eficiente strategii terapeutice in practica medicala, deciziile si prescriptiile optime in cazul bolilor cu incidenta crescuta. Sunt prezentate cele mai noi descoperiri din domeniu, precum si elemente de bioetica a terapeuticii. Prezenta ..
  Fara TVA: 90,98 Lei 90,98 Lei 129,00 Lei
 • The clinical anatomy of the coronary arteries
  Doctor in medicina, Horia Muresian, chirurgul de numele caruia este legata, cu doi ani in urma, o premiera medicala romaneasca – operatia pe artera carotida numai cu anestezie loco-regionala - este acum autorul unei premiere editoriale romanesti si internationale: sub semnatura domniei sale, apare i..
  Fara TVA: 138,00 Lei 138,00 Lei 250,00 Lei
 • Tratat de intoxicatii acute. Intoxicatiile acute la copil
   Din cuprins: Sindromul toxic pediatric; Antidoturi; Intoxicatia cu hidrocarburi; Intoxicatia cu antihistaminice; Intoxicatia cu ciuperci; Intoxicatia acuta cu metale; Intoxicatiile acute in Unitatea de Primire UrgenteLiteratura romaneasca de specialitate cuprinde unele monografii legate de intoxica..
  Fara TVA: 95,99 Lei 95,99 Lei 115,60 Lei
 • Tromboza si Embolia, editie de buzunar, este destinata sa ofere o privire de ansamblu rapida si cu economie de timp asupra cunostintelor necesare pentru practica clinica. Prin urmare, recomandarile de a actiona sunt prezentate, pe cat posibil, in mod schematic si in cazul in care este adecvat, sunt ..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 30,00 Lei