Carti de Alte afectiuni

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Actualitati in pediatrie (Vol.1+2)
  Afectiunile prezentate sunt expuse up-to-date, beneficiind de informatii ale unor aspecte de etio-patogenie, diagnostic diferential, evolutie, complicatii (uneori amenintatoare de viata), atitudine terapeutica.Lucrarea beneficiaza de aportul adus in ultimele decenii de cele patru revolutii in medici..
  Fara TVA: 69,99 Lei 69,99 Lei 115,60 Lei
 • Corticoterapia in practica medicala
  Lucrarea reprezinta o sinteza a utilizarii corticoterapiei in practica medicala, structurata pe specialitati medicale. Volumul nu are un caracter descriptiv, ci mai degraba unul ilustrativ, cu sansa ca cititorul sa acceseze cu usurinta datele actuale ale practicii medicale la nivel mondial in acest ..
  Fara TVA: 38,99 Lei 38,99 Lei 63,58 Lei
 • Crestinul in fata bolii, suferintei si mortii
  Cartea de fata trateaza un domeniu ce nu va inceta vreodata sa fie de actualitate in lumea noastra care sufera urmarile pacatului originar: omul si boala. Ea straluceste prin toate insusirile care au facut cunoscute in Ortodoxia contemporana seria de scrieri pe aceasta tema al carei autor este Larch..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 24,00 Lei
 • Curs de Protoctistologie
  In prezent, pe baza datelor furnizate de citologie, morfologie, anatomie, electronomicroscopie, biochimie, genetica, ecologie, corologie s.a. majoritatea taxonomistilor si filogenistilor adopta sistemul celor 5 regnuri (Monera, Protoctista, Plante, Fungi si Animalia) in clasificarea organismelor vii..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 29,90 Lei
 • Pocket ECG - ghid de informare rapida
  Aceasta carte, dupa cum ii spune si titlul, este un ghid de buzunar, usor si rapid de consultat, care ofera informatii de referinta. Cititorul are acces imediat la informatii-cheie privind diferitele arimii si alte afectiuni cardiace. Aceste informatii esentiale (ceea ce trebuie sa stiti) sunt redat..
  Fara TVA: 39,99 Lei 39,99 Lei 49,90 Lei
 • Terapeutica medicala
  Editia a III-a revazuta si adaugita.Volumul cuprinde cele mai eficiente strategii terapeutice in practica medicala, deciziile si prescriptiile optime in cazul bolilor cu incidenta crescuta. Sunt prezentate cele mai noi descoperiri din domeniu, precum si elemente de bioetica a terapeuticii. Prezenta ..
  Fara TVA: 90,99 Lei 90,99 Lei 129,00 Lei
 • Tratat de intoxicatii acute. Intoxicatiile acute la copil
   Din cuprins: Sindromul toxic pediatric; Antidoturi; Intoxicatia cu hidrocarburi; Intoxicatia cu antihistaminice; Intoxicatia cu ciuperci; Intoxicatia acuta cu metale; Intoxicatiile acute in Unitatea de Primire UrgenteLiteratura romaneasca de specialitate cuprinde unele monografii legate de intoxica..
  Fara TVA: 92,99 Lei 92,99 Lei 115,60 Lei