Carti de Alte afectiuni

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Actualitati in pediatrie (Vol.1+2)
  Afectiunile prezentate sunt expuse up-to-date, beneficiind de informatii ale unor aspecte de etio-patogenie, diagnostic diferential, evolutie, complicatii (uneori amenintatoare de viata), atitudine terapeutica.Lucrarea beneficiaza de aportul adus in ultimele decenii de cele patru revolutii in medici..
  Fara TVA: 69,98 Lei 69,98 Lei 115,60 Lei
 • Bolile si analizele medicale pe intelesul tuturor
  Aceasta carte Boli si analize medicale pe intelesul tuturor este publicata la editura , in colectia  fiind scrisa de un cunoscator - doctorul Ioan Nastoiu este chiar medic primar de laborator, doctor in explorari functionale, si un prolific autor de literatura medicala de popularizare -, cartea boli..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 18,38 Lei
 • Cele cinci trepte ale sanatatii
  Ce se ascunde in spatele miturilor din mass-media si care sunt aspectele unei sanatati optime Ai permanent motive de nemultumire? Suferi de o afectiune cronica? Nu reusesti sa slabesti? Te simti mereu obosit sau stresat? Daca te regasesti in vreuna dintre aceste situatii, cartea aceasta e pentru tin..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 37,57 Lei
 • Compendiu de gastroenterologie
  „Poate bataia aripilor unui fluture in Brazilia declansa o tornada in Texas?” Intrebarea cardinala a meteorologului Edward N. Lorenz pornind de la teoria haosului se poate aplica tuturor sistemelor complexe neliniare, adica si asupra naturii si implicit si asupra omului, care este parte integranta a..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 34,99 Lei
 • Compendiu de nefrologie
  Nefrologia, ramura a medicinei interne care se ocupa pe de o parte cu diagnosticul si tratamentul bolilor renale, hipertensiunii, tulburarilor hidro-electrolitice si acido-bazice, pe de alta parte cu dializa si transplant renal este adeseori considerata a fi extrem de dificila.In acest ghid de nefro..
  Fara TVA: 35,99 Lei 35,99 Lei 44,90 Lei
 • Corticoterapia in practica medicala
  Lucrarea reprezinta o sinteza a utilizarii corticoterapiei in practica medicala, structurata pe specialitati medicale. Volumul nu are un caracter descriptiv, ci mai degraba unul ilustrativ, cu sansa ca cititorul sa acceseze cu usurinta datele actuale ale practicii medicale la nivel mondial in acest ..
  Fara TVA: 38,99 Lei 38,99 Lei 63,58 Lei
 • Crestinul in fata bolii, suferintei si mortii
  Cartea de fata trateaza un domeniu ce nu va inceta vreodata sa fie de actualitate in lumea noastra care sufera urmarile pacatului originar: omul si boala. Ea straluceste prin toate insusirile care au facut cunoscute in Ortodoxia contemporana seria de scrieri pe aceasta tema al carei autor este Larch..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 24,00 Lei
 • Curs de Protoctistologie
  In prezent, pe baza datelor furnizate de citologie, morfologie, anatomie, electronomicroscopie, biochimie, genetica, ecologie, corologie s.a. majoritatea taxonomistilor si filogenistilor adopta sistemul celor 5 regnuri (Monera, Protoctista, Plante, Fungi si Animalia) in clasificarea organismelor vii..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 29,90 Lei
 • DICTIONAR MEDICAL ILUSTRAT (12 VOL)
  Prin eleganta expunerii, prin claritatea celor peste 4 000 de ilustratii (fotografii, grafice, scheme, desene), dar si prin profesionalismul abordarii diverselor subiecte, prezentul dictionar este o lucrare cuprinzatoare, in 12 volume, de la medic la pacient, menita sa devina o prezenta nelipsita in..
  Fara TVA: 194,98 Lei 194,98 Lei 299,00 Lei
 • Ghid de intoxicatii acute la copil
  Din cuprins:Profilaxia intoxicatiilor la copil;Aspecte bioetice in intoxicatiile pediatrice;Principalii teratogeni umani si efectele lor;Sindromul toxic pediatric;Particularitatile actiunii toxinelor asupra principalelor aparate si sisteme;Antidoturi;Intoxicatia acuta cu digitalice;Intoxicatia cu di..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 21,19 Lei
 • Nivelul ridicat al colesterolului
  Astazi, tot mai multi oameni prezinta niveluri crescute ale colesterolului. Valorile crescute ale acestuia pot provoca multe afectiuni, cum sunt bolile cardiovasculare. Cartea ofera informatii complete si competente pentru determinarea nivelului grasimilor din sange, pentru depistarea dezechilibrulu..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 19,00 Lei
 • Noua stiinta a gestionarii artritei
  Proportiile epidemice ale artritei sunt cu atat mai ingrijoratoare daca avem in vedere faptul ca, desi este considerata in general o boala a varstei a treia, varsta medie la care debuteaza boala a scazut la 47 de ani.Dar exista si vesti bune: artrita poate fi intarziata sau gestionata, ceea ce poate..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 31,79 Lei
 • Patologie medicala. Nefrologie. Cancerologie. Nutritie ,vol 2
  Din cuprins:Dezechilibre hidroelectrolitice;Glomerulonefrite;Nefrite;Nefropatii;Insuficienta renala;Epidemiologie si prevenirea cancerelor;Tratamentele cancerelor. Strategii terapeutice;Patologia prizei alimentare;Prescriptii dietetice; NUME CARTE: Patologie medicala. Nefrologie. Cancerologie. Nutri..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 30,70 Lei
 • Pocket ECG - ghid de informare rapida
  Aceasta carte, dupa cum ii spune si titlul, este un ghid de buzunar, usor si rapid de consultat, care ofera informatii de referinta. Cititorul are acces imediat la informatii-cheie privind diferitele arimii si alte afectiuni cardiace. Aceste informatii esentiale (ceea ce trebuie sa stiti) sunt redat..
  Fara TVA: 32,99 Lei 32,99 Lei 49,90 Lei
 • Spune-mi adevarul, doctore!
  Doctorul Richard Besser este redactor medical principal la ABC News, realizator de analize si comentarii pe teme de sanatate pentru toate emisiunile si platformele retelei, printre care Good Morning America, World News si Nightline. Pe cat de accesibil, pe atat de util, Spune-mi adevarul, doctore es..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 37,57 Lei
 • Terapeutica medicala
  Editia a III-a revazuta si adaugita.Volumul cuprinde cele mai eficiente strategii terapeutice in practica medicala, deciziile si prescriptiile optime in cazul bolilor cu incidenta crescuta. Sunt prezentate cele mai noi descoperiri din domeniu, precum si elemente de bioetica a terapeuticii. Prezenta ..
  Fara TVA: 90,98 Lei 90,98 Lei 129,00 Lei
 • The clinical anatomy of the coronary arteries
  Doctor in medicina, Horia Muresian, chirurgul de numele caruia este legata, cu doi ani in urma, o premiera medicala romaneasca – operatia pe artera carotida numai cu anestezie loco-regionala - este acum autorul unei premiere editoriale romanesti si internationale: sub semnatura domniei sale, apare i..
  Fara TVA: 138,00 Lei 138,00 Lei 250,00 Lei
 • Tromboza si Embolia, editie de buzunar, este destinata sa ofere o privire de ansamblu rapida si cu economie de timp asupra cunostintelor necesare pentru practica clinica. Prin urmare, recomandarile de a actiona sunt prezentate, pe cat posibil, in mod schematic si in cazul in care este adecvat, sunt ..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 30,00 Lei