Carti de Afectiuni

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Actualitati in pediatrie (Vol.1+2)
  Afectiunile prezentate sunt expuse up-to-date, beneficiind de informatii ale unor aspecte de etio-patogenie, diagnostic diferential, evolutie, complicatii (uneori amenintatoare de viata), atitudine terapeutica.Lucrarea beneficiaza de aportul adus in ultimele decenii de cele patru revolutii in medici..
  Fara TVA: 77,45 Lei 77,45 Lei 115,60 Lei
 • Bolile cardiovasculare la varstnici
  Bolile cardiovasculare reprezinta principala cauza a mortalitatii in Romania. Autorii volumului abordeaza dintr-o perspectiva stiintifica extinsa impactul pe care aceste afectiuni il au asupra varstnicilor, analizand atat masurile care pot fi luate pentru preventia lor, cat si metodele de tratament...
  Fara TVA: 93,20 Lei 93,20 Lei 124,27 Lei
 • Cancerul poate fi invins. Interviuri cu doctori care vindeca intr-adevar cancerul
  Preventia este cea mai buna metoda de a evita imbolnavirea!AI CANCER... poate cele mai inspaimantatoare cuvinte pe care le poate auzi cineva. Daca tu sau cineva drag ati trecut prin aceasta incercare grea, intelegi norul de confuzie, pierderea controlului, frica de moarte toate ororile care o insote..
  Fara TVA: 29,04 Lei 29,04 Lei 43,35 Lei
 • Clasificarea TNM a tumorilor maligne
  Editia a opta a manualului Clasificarea TNM a Tumorilor Maligne pune la dispozitie ultimele consensuri si standarde internationale utilizate pentru a descrie si a caracteriza corespunzator stadiile maladiilor oncologice. Editat in afiliere cu Uniunea pentru Controlul International al Cancerului (UIC..
  Fara TVA: 135,00 Lei 135,00 Lei 150,00 Lei
 • Compendiu de gastroenterologie
  „Poate bataia aripilor unui fluture in Brazilia declansa o tornada in Texas?” Intrebarea cardinala a meteorologului Edward N. Lorenz pornind de la teoria haosului se poate aplica tuturor sistemelor complexe neliniare, adica si asupra naturii si implicit si asupra omului, care este parte integranta a..
  Fara TVA: 29,74 Lei 29,74 Lei 34,99 Lei
 • Creatie si maladie
  Nietzsche si nebunia, Dostoievski si epilepsia, Thomas Mann si tuberculoza, Baudelaire si sifilisul, sau, mai aproape de noi, Herve Guibert si SIDA... Se asociaza adesea numele marilor scriitori cu boala care ii macina, adevarul fiind ca geniul pare sa intretina o legatura misterioasa cu distrugerea..
  Fara TVA: 12,60 Lei 12,60 Lei 15,75 Lei
 • Crestinul in fata bolii, suferintei si mortii
  Cartea de fata trateaza un domeniu ce nu va inceta vreodata sa fie de actualitate in lumea noastra care sufera urmarile pacatului originar: omul si boala. Ea straluceste prin toate insusirile care au facut cunoscute in Ortodoxia contemporana seria de scrieri pe aceasta tema al carei autor este Larch..
  Fara TVA: 21,60 Lei 21,60 Lei 24,00 Lei
 • Curs de Protoctistologie
  In prezent, pe baza datelor furnizate de citologie, morfologie, anatomie, electronomicroscopie, biochimie, genetica, ecologie, corologie s.a. majoritatea taxonomistilor si filogenistilor adopta sistemul celor 5 regnuri (Monera, Protoctista, Plante, Fungi si Animalia) in clasificarea organismelor vii..
  Fara TVA: 19,44 Lei 19,44 Lei 29,90 Lei
 • Ghid de diagnostic, tratament si prevenire a gripei pentru medicii de familie
  Ghidul de diagnostic, tratament si prevenire a gripei, publicat sub semnatura Dr. Viorel Alexandrescu, Conf. Dr. Dumitru Matei si a Dr. Claudiu Sbarcea, are girul Institutului Cantacuzino si al UMF „Carol Davila”. Autorii propun celor interesati o lucrare meritorie si necesara, care se recomanda fer..
  Fara TVA: 16,13 Lei 16,13 Lei 24,08 Lei
 • Hai sa glumim practicand stomatologia!
  „In ipostaza dramatica a suferintei, oamenii se adreseaza medicului. Plecata la inceputurile ei dintre zidurile templelor si mutata apoi in incinta asezamintelor de sanatate, profesia de medic a conjugat continuu si constant vocatia de tamaduitor cu cea de confesor a celui care consimte sa-si dedice..
  Fara TVA: 23,40 Lei 23,40 Lei 30,00 Lei
 • Harrison - Medicina cardiovasculara
  Medicina cardiovasculara este o specialitate vasta si intr-o continua dezvoltare, care cuprinde un numar de domenii specifice precum bolile coronariene, bolile congenitale ale inimii, bolile aparatului valvular al inimii, imagistica segmentelor cardiovasculare, electrofiziologia si cardiologia inter..
  Fara TVA: 129,35 Lei 129,35 Lei 199,00 Lei
 • Limfoamele in corelatie cu virusurile limfotrope
  Lucrarea „Limfoamele in corelatie cu virusurile limfotrope” se doreste a fi o abordare moderna a unei problematici deja incepute si conturate in „Actualitati in Limfoamele Maligne nonhodgkiniene”.Limfoproliferarile vazute din perspectiva virusurilor limfotrope reprezinta o problema de actualitate si..
  Fara TVA: 19,36 Lei 19,36 Lei 28,90 Lei
 • Nu-mi amintesc ce-am uitat. Vesti bune de pe frontul cercetarilor privind memoria
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .Nu-mi amintesc ce-am uitat reprezinta o ampla trecere in revista a celor mai recente descoperiri stiintifice care au legatura cu boala Alzheimer. Autoarea cauta informatii proaspete cu un aplomb aproape detectivistic, deoarece multi oameni de stiint..
  Fara TVA: 12,70 Lei 12,70 Lei 26,97 Lei
 • Pocket ECG - ghid de informare rapida
  Aceasta carte, dupa cum ii spune si titlul, este un ghid de buzunar, usor si rapid de consultat, care ofera informatii de referinta. Cititorul are acces imediat la informatii-cheie privind diferitele arimii si alte afectiuni cardiace. Aceste informatii esentiale (ceea ce trebuie sa stiti) sunt redat..
  Fara TVA: 32,44 Lei 32,44 Lei 49,90 Lei
 • Solutia Sinatra. Cardiologie metabolica
  Suntem constienti de faptul ca sanatatea este un capital care trebuie pastrat, ca actualul stil de viata este raspunzator de suferintele fizice, ca sufletul si trupul nu sunt entitati ce trebuie luate separat, ca legatura omului cu universul este importanta pentru regasirea echilibrului psihic, fizi..
  Fara TVA: 19,36 Lei 19,36 Lei 28,90 Lei
 • Tehnici de diagnostic si tratament chirurgical utilizate in patologia mamara
  Din cuprins:Glanda mamara. Notiuni generale privind semnificatia estetica, structura, functionalitatea;Diagnosticul leziunilor mamare;Examenul histopatologic, examenul extemporaneu, examenul pe sectiuni la parafina;Procedee terapeutice indicate in leziunile benigne;Operatii chirurgicale indicate in ..
  Fara TVA: 122,83 Lei 122,83 Lei 144,50 Lei
 • Terapia oncologica: optiuni bazate pe dovezi
   Din cuprins: Cancerele pielii; Cancerele glandelor endocrine; Cancerele digestive; Cancerele musculo-scheletice; Hemopatii maligne; Tratamentul suportiv simptomaticVolumul ofera o cale de abordare accesibila catre un domeniu vast de informatii - literatura oncologica. Intentia autorilor este ca ace..
  Fara TVA: 98,26 Lei 98,26 Lei 115,60 Lei
 • Tratamentul edentatiei totale bimaxilare
  In stomatologia romaneasca sunt cunoscute numeroase personalitati care si-au dedicat intreaga viata perfectionarii acestei profesiuni.Una dintre aceste personalitati este dr. Aneta Peligrad, care a initiat sute de studenti in tainele proteticii dentare in decursul indelungatei activitati de cadru di..
  Fara TVA: 80,92 Lei 80,92 Lei 115,60 Lei
 • Tratat de ultrasonografie clinica. Aparat locomotor, ecografie pediatrica, ecografie interventionala, progrese si concepte noi in ultrasonografie, Vol. 3
  Aceasta carte se adreseaza medicilor specialisti in ecografie, internistilor, pediatrilor, chirurgilor, medicilor de alte specialitati, rezidentilor.Volumul trei al tratatului de ultrasonografie aduce cateva capitole de fond care intregesc ansamblul inceput cu primul volum si continuat cu cel de-al ..
  Fara TVA: 166,77 Lei 166,77 Lei 185,30 Lei
 • Tulburarile de crestere. Ghid de diagnostic si tratament
  Diversitatea oamenilor se mentine de regula in limitele unei omogenitati predictibile, definitorii pentru dezvoltarea noastra ca specie. Neincadrarea in standardul statural normal se poate datora mostenirii genetice sau poate fi un prim simptom al unei afectiuni. Volumul abordeaza probleme legate de..
  Fara TVA: 25,25 Lei 25,25 Lei 33,67 Lei