Carti de Afectiuni

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Actualitati in pediatrie (Vol.1+2)
  Afectiunile prezentate sunt expuse up-to-date, beneficiind de informatii ale unor aspecte de etio-patogenie, diagnostic diferential, evolutie, complicatii (uneori amenintatoare de viata), atitudine terapeutica.Lucrarea beneficiaza de aportul adus in ultimele decenii de cele patru revolutii in medici..
  Fara TVA: 78,99 Lei 78,99 Lei 115,60 Lei
 • Bolile cardiovasculare la varstnici
  Bolile cardiovasculare reprezinta principala cauza a mortalitatii in Romania. Autorii volumului abordeaza dintr-o perspectiva stiintifica extinsa impactul pe care aceste afectiuni il au asupra varstnicilor, analizand atat masurile care pot fi luate pentru preventia lor, cat si metodele de tratament...
  Fara TVA: 96,99 Lei 96,99 Lei 124,27 Lei
 • Cele cinci trepte ale sanatatii
  Ce se ascunde in spatele miturilor din mass-media si care sunt aspectele unei sanatati optime Ai permanent motive de nemultumire? Suferi de o afectiune cronica? Nu reusesti sa slabesti? Te simti mereu obosit sau stresat? Daca te regasesti in vreuna dintre aceste situatii, cartea aceasta e pentru tin..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 37,57 Lei
 • Clasificarea TNM a tumorilor maligne
  Editia a opta a manualului Clasificarea TNM a Tumorilor Maligne pune la dispozitie ultimele consensuri si standarde internationale utilizate pentru a descrie si a caracteriza corespunzator stadiile maladiilor oncologice. Editat in afiliere cu Uniunea pentru Controlul International al Cancerului (UIC..
  Fara TVA: 143,00 Lei 143,00 Lei 150,00 Lei
 • Compendiu de nefrologie
  Nefrologia, ramura a medicinei interne care se ocupa pe de o parte cu diagnosticul si tratamentul bolilor renale, hipertensiunii, tulburarilor hidro-electrolitice si acido-bazice, pe de alta parte cu dializa si transplant renal este adeseori considerata a fi extrem de dificila.In acest ghid de nefro..
  Fara TVA: 42,99 Lei 42,99 Lei 44,90 Lei
 • Corticoterapia in practica medicala
  Lucrarea reprezinta o sinteza a utilizarii corticoterapiei in practica medicala, structurata pe specialitati medicale. Volumul nu are un caracter descriptiv, ci mai degraba unul ilustrativ, cu sansa ca cititorul sa acceseze cu usurinta datele actuale ale practicii medicale la nivel mondial in acest ..
  Fara TVA: 43,99 Lei 43,99 Lei 63,58 Lei
 • Crestinul in fata bolii, suferintei si mortii
  Cartea de fata trateaza un domeniu ce nu va inceta vreodata sa fie de actualitate in lumea noastra care sufera urmarile pacatului originar: omul si boala. Ea straluceste prin toate insusirile care au facut cunoscute in Ortodoxia contemporana seria de scrieri pe aceasta tema al carei autor este Larch..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 24,00 Lei
 • Curs de Protoctistologie
  In prezent, pe baza datelor furnizate de citologie, morfologie, anatomie, electronomicroscopie, biochimie, genetica, ecologie, corologie s.a. majoritatea taxonomistilor si filogenistilor adopta sistemul celor 5 regnuri (Monera, Protoctista, Plante, Fungi si Animalia) in clasificarea organismelor vii..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 29,90 Lei
 • Gerontostomatologie
  Cele mai multe maladii cronice prezente la varstnici si tratamentele facute pentru a le atenua pot afecta sanatatea orala. Persoanele varstnice cu o stare generala precara prezinta un risc crescut pentru aparitia diferitelor afectiuni orale. NUME CARTE: GerontostomatologieISBN: 9786068410227 PRET ED..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 19,27 Lei
 • Ghid de diagnostic, tratament si prevenire a gripei pentru medicii de familie
  Ghidul de diagnostic, tratament si prevenire a gripei, publicat sub semnatura Dr. Viorel Alexandrescu, Conf. Dr. Dumitru Matei si a Dr. Claudiu Sbarcea, are girul Institutului Cantacuzino si al UMF „Carol Davila”. Autorii propun celor interesati o lucrare meritorie si necesara, care se recomanda fer..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 24,08 Lei
 • Hai sa glumim practicand stomatologia!
  „In ipostaza dramatica a suferintei, oamenii se adreseaza medicului. Plecata la inceputurile ei dintre zidurile templelor si mutata apoi in incinta asezamintelor de sanatate, profesia de medic a conjugat continuu si constant vocatia de tamaduitor cu cea de confesor a celui care consimte sa-si dedice..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 30,00 Lei
 • Harrison - Medicina cardiovasculara
  Medicina cardiovasculara este o specialitate vasta si intr-o continua dezvoltare, care cuprinde un numar de domenii specifice precum bolile coronariene, bolile congenitale ale inimii, bolile aparatului valvular al inimii, imagistica segmentelor cardiovasculare, electrofiziologia si cardiologia inter..
  Fara TVA: 160,00 Lei 160,00 Lei 199,00 Lei
 • Limfoamele in corelatie cu virusurile limfotrope
  Lucrarea „Limfoamele in corelatie cu virusurile limfotrope” se doreste a fi o abordare moderna a unei problematici deja incepute si conturate in „Actualitati in Limfoamele Maligne nonhodgkiniene”.Limfoproliferarile vazute din perspectiva virusurilor limfotrope reprezinta o problema de actualitate si..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 28,90 Lei
 • Noua stiinta a gestionarii artritei
  Proportiile epidemice ale artritei sunt cu atat mai ingrijoratoare daca avem in vedere faptul ca, desi este considerata in general o boala a varstei a treia, varsta medie la care debuteaza boala a scazut la 47 de ani.Dar exista si vesti bune: artrita poate fi intarziata sau gestionata, ceea ce poate..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 31,79 Lei
 • Nu-mi amintesc ce-am uitat. Vesti bune de pe frontul cercetarilor privind memoria
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .Nu-mi amintesc ce-am uitat reprezinta o ampla trecere in revista a celor mai recente descoperiri stiintifice care au legatura cu boala Alzheimer. Autoarea cauta informatii proaspete cu un aplomb aproape detectivistic, deoarece multi oameni de stiint..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 26,97 Lei
 • Pocket ECG - ghid de informare rapida
  Aceasta carte, dupa cum ii spune si titlul, este un ghid de buzunar, usor si rapid de consultat, care ofera informatii de referinta. Cititorul are acces imediat la informatii-cheie privind diferitele arimii si alte afectiuni cardiace. Aceste informatii esentiale (ceea ce trebuie sa stiti) sunt redat..
  Fara TVA: 39,99 Lei 39,99 Lei 49,90 Lei
 • Prevenirea cancerului. 10 reguli obligatorii pentru sanatate si viata lunga
  „Marele calau“ al secolului XXI, cancerul este in mod gresit perceput ca o calamitate ce loveste la intamplare, o nenorocire impotriva careia suntem neputinciosi. Cartea arata ca exista o legatura intre tabagism, surplusul de greutate, sedentarism, alimentatie, expunerea la razele ultraviolete, lips..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 28,80 Lei
 • Solutia Sinatra. Cardiologie metabolica
  Suntem constienti de faptul ca sanatatea este un capital care trebuie pastrat, ca actualul stil de viata este raspunzator de suferintele fizice, ca sufletul si trupul nu sunt entitati ce trebuie luate separat, ca legatura omului cu universul este importanta pentru regasirea echilibrului psihic, fizi..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 28,90 Lei
 • Tehnici de diagnostic si tratament chirurgical utilizate in patologia mamara
  Din cuprins:Glanda mamara. Notiuni generale privind semnificatia estetica, structura, functionalitatea;Diagnosticul leziunilor mamare;Examenul histopatologic, examenul extemporaneu, examenul pe sectiuni la parafina;Procedee terapeutice indicate in leziunile benigne;Operatii chirurgicale indicate in ..
  Fara TVA: 122,98 Lei 122,98 Lei 144,50 Lei
 • Terapeutica medicala
  Editia a III-a revazuta si adaugita.Volumul cuprinde cele mai eficiente strategii terapeutice in practica medicala, deciziile si prescriptiile optime in cazul bolilor cu incidenta crescuta. Sunt prezentate cele mai noi descoperiri din domeniu, precum si elemente de bioetica a terapeuticii. Prezenta ..
  Fara TVA: 100,99 Lei 100,99 Lei 129,00 Lei
 • Tratamentul edentatiei totale bimaxilare
  In stomatologia romaneasca sunt cunoscute numeroase personalitati care si-au dedicat intreaga viata perfectionarii acestei profesiuni.Una dintre aceste personalitati este dr. Aneta Peligrad, care a initiat sute de studenti in tainele proteticii dentare in decursul indelungatei activitati de cadru di..
  Fara TVA: 80,99 Lei 80,99 Lei 115,60 Lei
 • Tratat de intoxicatii acute. Intoxicatiile acute la copil
   Din cuprins: Sindromul toxic pediatric; Antidoturi; Intoxicatia cu hidrocarburi; Intoxicatia cu antihistaminice; Intoxicatia cu ciuperci; Intoxicatia acuta cu metale; Intoxicatiile acute in Unitatea de Primire UrgenteLiteratura romaneasca de specialitate cuprinde unele monografii legate de intoxica..
  Fara TVA: 98,99 Lei 98,99 Lei 115,60 Lei
 • Tulburarile de crestere. Ghid de diagnostic si tratament
  Diversitatea oamenilor se mentine de regula in limitele unei omogenitati predictibile, definitorii pentru dezvoltarea noastra ca specie. Neincadrarea in standardul statural normal se poate datora mostenirii genetice sau poate fi un prim simptom al unei afectiuni. Volumul abordeaza probleme legate de..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 33,67 Lei