Carti de Administratie medicala

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Ghid pentru prevenirea cancerului
  Lucrarea de fata cuprinde informatii medicale utile si usor accesibile publicului larg despre prevenirea cancerului. Toate datele se bazeaza pe cele mai bune dovezi disponibile si au o importanta covarsitoare in zilele noastre.Pentru ca sunt prezentate de specialisti oncologi care au o vasta experie..
  Fara TVA: 15,92 Lei 15,92 Lei 19,90 Lei
 • Medicina si criminologie. Criminologia in literatura
  Stanescu Florin Alexandru August, medic primar medicina legala si anatomie patologica, nascut la 11.02.1933, in Bucuresti, tatal Dr. Ioan Stanescu, medic legist si psihiatru; mama, doctor in farmacie; ambii diplomati ai Universitatii din Paris. Studii: Liceul Matei Basarab Din Bucuresti, din 1954 Fa..
  Fara TVA: 33,52 Lei 33,52 Lei 41,90 Lei
 • Notiuni elementare de igiena. Indrumar pentru lucratorii din sectorul alimentar
  Este un indreptar absolut necesar lucratorilor din sectorul alimentar. NUME CARTE: Notiuni elementare de igiena. Indrumar pentru lucratorii din sectorul alimentarISBN: 9736243028PRET EDITURA: 20.90AUTOR(i): Dr. Ileana Adriana Serban, Dr. Adrian CalugaruEDITURA: SemneCOPERTA: BrosataDATA PUBLICARE: 2..
  Fara TVA: 16,72 Lei 16,72 Lei 20,90 Lei
 • Politici de sanatate in Uniunea Europeana
  Volumul prezinta, in premiera pentru publicul romanesc, modul in care institutiile europene influenteaza functionarea sistemelor sanitare si furnizarea serviciilor de sanatate in Romania, dar si la nivel european. Sunt descrise cadrul legislativ si sistemele de sanatate din diferite tari, finantarea..
  Fara TVA: 21,64 Lei 21,64 Lei 28,85 Lei
 • Puericultura si pediatrie pentru asistenti medicali - Editia a II-a
   Puericultura si pediatrie pentru asistenti medicali ofera elevilor scolilor postliceale sanitare un instrument de studiu al particularitatilor fiziologice si patologice ale copilului, necesar identificarii nevoilor fundamentale ale copilului sanatos si bolnav si aplicarii tehnicilor specifice de in..
  Fara TVA: 23,92 Lei 23,92 Lei 29,90 Lei
 • Spitalul in miscare. Schimbari organizationale si conditii de munca
  Spitalul a facut recent in Franta obiectul unor reforme succesive vizind aspecte economice, organizationale si profesionale, cu scopul declarat de a controla cheltuielile si de a le adapta la evolutia cererii de ingrijiri medicale in contextul imbatrinirii populatiei. Dupa unii specialisti, aceste r..
  Fara TVA: 22,46 Lei 22,46 Lei 29,95 Lei
 • Standardizarea controlului riscului anestezic in activitatea medico-chirurgicala
  De la activitatea medicala se asteapta mai mult decat de la oricare alta forma de activitate economico-sociala sa ofere servicii de calitate si de siguranta pe baza unui program propriu de realizare si mentinere a unui standard bazat pe criterii concrete de evaluare a acestor parametri.Acest program..
  Fara TVA: 29,04 Lei 29,04 Lei 43,35 Lei