Carti de Medicina

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 101 intrebari pe care sa le pui medicului tau
  Ai intrebari pe care ai vrut mereu sa i le pui medicului tau? Nu ai simtit niciodata ca e momentul oportun? Medic generalist, cercetator medical si redactor al ziarului Guardian, dr. Tom Smith se inspira din experienta sa medicala pentru a raspunde intrebarilor pentru care doctorii obisnuiti par a n..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 24,08 Lei
 • Actualitati in accidentele vasculare cerebrale. De vorba cu academicianul Constantin Popa
  Aceasta carte este aparuta la editura .La sfarsitul lunii ianuarie 2013 a fost incheiat dialogul intre autoarea cartii si academicianul Constantin Popa prin urmatoarele cuvinte: „Stimate domnule academician Constantin Popa, ati avut o mare pasiune pentru acest capitol al maladiilor cerebrovasculare ..
  Fara TVA: 58,99 Lei 58,99 Lei 73,21 Lei
 • Actualitati in pediatrie (Vol.1+2)
  Afectiunile prezentate sunt expuse up-to-date, beneficiind de informatii ale unor aspecte de etio-patogenie, diagnostic diferential, evolutie, complicatii (uneori amenintatoare de viata), atitudine terapeutica.Lucrarea beneficiaza de aportul adus in ultimele decenii de cele patru revolutii in medici..
  Fara TVA: 69,98 Lei 69,98 Lei 115,60 Lei
 • Agenda Suplimentelor Alimentare 2016
  Lucrarea de fata se adreseaza persoanelor care intentioneaza sa seinformeze inainte de a utiliza un anumit produs, si este recomandat a face acest lucru. Trebuie precizat de la inceput ca nu incurajam automedicatia, si dorim sa subliniem ca, toate tratamentele se recomanda sa se faca sub supravegher..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 19,91 Lei
 • Ai grija singur de sanatatea ta. Alimentatie, activitati fizice, sexualitate, somn, stres, medicina traditionala chineza
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .Medicina traditionala chineza ne poate ajuta sa traim mai bine zi de zi. Intr-o societate in care avem tendinta de a merge cu problemele noastre de sanatate doar la medic, aceasta ne invata, dimpotriva, ca fiecare om poate juca un rol activ in apara..
  Fara TVA: 38,99 Lei 38,99 Lei 48,09 Lei
 • Alimente care ucid creierul
  Oamenii se tem de dementa mai mult dect de moarte sau decancer si cred ca aceasta este inevitabila. Renumit neurolog, autorul ne arata Insa ca destinul creierului nu depinde de genele noastre, ci de ceea ce mncam. Pornind de la dovezi stiintifice, el ne dezvaluie un adevar Inspaimntator: carbohidrat..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 39,90 Lei
 • Anatomia Omului. Aparatul locomotor. Vol I (editia a XII-a)
  Anatomia este stiinta formei vii spunea prof. Francisc Rainer, pledand pentru o metodologie integrativa de predare a acestei stiinte, in legatura cu notiuni de histologie, fiziologie si anatomie clinica. O asemenea viziune se regaseste si in tratatul de fata, care, dupa aproape 80 de ani (prima edit..
  Fara TVA: 42,99 Lei 42,99 Lei 64,90 Lei
 • Anatomia omului. Vol. II: Splanhnologia
  Splanhnologia reprezinta una dintre cele mai importante parti ale anatomiei. Departe de a servi numai chirurgiei, notiunile de morfologie a viscerelor slujesc in masura cel putin egala unui numar mare de discipline clinice.Editia a XI-a constituie o prelucrare integrala si temeinica a precedentei ed..
  Fara TVA: 51,99 Lei 51,99 Lei 79,90 Lei
 • Antibiotice din plante
  Epoca miracolului penicilinei s-a sfarsit. Prin utilizarea fara discernamant a medicamentelor pe baza de antibiotice in spitale si in ferme de productie, oamenii au creat „supermicrobi“, bacterii care dezvolta rezistenta la compusii unici din antibiotice, cu o viteza alarmanta.In aceasta carte, ofe..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 23,99 Lei
 • Atlas de Anatomie - Nomenclatura latina
  Un atlas de anatomie de foarte buna calitate ce prezinta notiunile anatomice intr-un context clinic. Atlasul de anatomie utilizeaza nomenclatura internationala in limba latina si contine tot ceea ce este nevoie pentru a rezolva cu succes provocarile ridicate de studiul anatomic. Ilustratiile color s..
  Fara TVA: 240,83 Lei 240,83 Lei 240,83 Lei
 • Atlas de anatomie. Morfologie. Functionare. Aspecte clinice
  Exceptional prin modernitatea planselor cu 1300 de ilustratii de o rara calitate stiintifica. Cele 9 capitole acopera intreaga anatomie umana, inclusiv anatomia aparatului reproducator si a sistemului nervos, avand 50 de sectiuni anatomice cu reflectarea fidela a imagisticii medicale, note explicati..
  Fara TVA: 129,99 Lei 129,99 Lei 199,90 Lei
 • Autovindecare prin Tehnica Nadi - Calea Holistica
  Indeplineste-ti dorintele de sanatate optima si fericire cu Tehnica Nadi, un sistem holistic simplu si eficient de autovindecare. Acest program incurajeaza curgerea libera a energiei sau prana, prin intermediul retelei de canale numite nadis care patrunde anatomia subtila. Prin utilizarea punctelor ..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 22,00 Lei
 • Bolile cardiovasculare la varstnici
  Bolile cardiovasculare reprezinta principala cauza a mortalitatii in Romania. Autorii volumului abordeaza dintr-o perspectiva stiintifica extinsa impactul pe care aceste afectiuni il au asupra varstnicilor, analizand atat masurile care pot fi luate pentru preventia lor, cat si metodele de tratament...
  Fara TVA: 86,99 Lei 86,99 Lei 124,27 Lei
 • Bolile si analizele medicale pe intelesul tuturor
  Aceasta carte Boli si analize medicale pe intelesul tuturor este publicata la editura , in colectia  fiind scrisa de un cunoscator - doctorul Ioan Nastoiu este chiar medic primar de laborator, doctor in explorari functionale, si un prolific autor de literatura medicala de popularizare -, cartea boli..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 18,38 Lei
 • Calea naturala catre o sanatate de fier
  Dr. Norman W. Walker este un specialist recunoscut pe plan mondial in problemele vietii, sanatatii si nutritiei. Aproape 70 de ani dr. Walker a cercetat abilitatea omului de a trai o viata mai indelungata si mai sanatoasa. El este cel mai bun exemplu de obtinere a unei sanatati de fier prin controlu..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 24,90 Lei
 • Cartea ceaiului verde. Remediul miraculos confirmat stiintific
  Cartea ceaiului verde a fost o sursa de informatii demna de incredere vreme de un intreg deceniu in ceea ce priveste vindecarea naturala, iar aceasta a doua editie a lucrarii originale aduce ultimele informatii stiintifice in domeniu.Ceaiul verde contine numerosi compusi chimici naturali denumiti po..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 26,97 Lei
 • Cateterismul cardiac pentru clinician
  Un cardiolog - cu sau fara pregatire practica de cardiologie invaziva - trebuie sa aiba capacitatea de a integra la pacientul sau datele clinice, rezultatele evaluarilor neinvazive si parametrii hemodinamici obtinuti in laboratorul de cateterism. In fapt doctorii stiu - abordarea invaziva a avut o c..
  Fara TVA: 188,00 Lei 188,00 Lei 188,00 Lei
 • Cele cinci trepte ale sanatatii
  Ce se ascunde in spatele miturilor din mass-media si care sunt aspectele unei sanatati optime Ai permanent motive de nemultumire? Suferi de o afectiune cronica? Nu reusesti sa slabesti? Te simti mereu obosit sau stresat? Daca te regasesti in vreuna dintre aceste situatii, cartea aceasta e pentru tin..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 37,57 Lei
 • Cele sapte fiice ale Evei
  Cele sapte fiice ale Evei este relatarea pasionanta a cercetarilor intreprinse de Sykes asupra unei gene extraordinare, ADN-ul mitochondrial, care se transmite nealterata de la o generatie la alt ape linie materna, oferindu-ne astfel posibilitatea de a ne urmari stramosii genetici in timp si spatiu...
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 22,03 Lei
 • Compendiu de gastroenterologie
  „Poate bataia aripilor unui fluture in Brazilia declansa o tornada in Texas?” Intrebarea cardinala a meteorologului Edward N. Lorenz pornind de la teoria haosului se poate aplica tuturor sistemelor complexe neliniare, adica si asupra naturii si implicit si asupra omului, care este parte integranta a..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 34,99 Lei
 • Compendiu de nefrologie
  Nefrologia, ramura a medicinei interne care se ocupa pe de o parte cu diagnosticul si tratamentul bolilor renale, hipertensiunii, tulburarilor hidro-electrolitice si acido-bazice, pe de alta parte cu dializa si transplant renal este adeseori considerata a fi extrem de dificila.In acest ghid de nefro..
  Fara TVA: 35,99 Lei 35,99 Lei 44,90 Lei
 • Corticoterapia in practica medicala
  Lucrarea reprezinta o sinteza a utilizarii corticoterapiei in practica medicala, structurata pe specialitati medicale. Volumul nu are un caracter descriptiv, ci mai degraba unul ilustrativ, cu sansa ca cititorul sa acceseze cu usurinta datele actuale ale practicii medicale la nivel mondial in acest ..
  Fara TVA: 38,99 Lei 38,99 Lei 63,58 Lei
 • Creatie si maladie
  Nietzsche si nebunia, Dostoievski si epilepsia, Thomas Mann si tuberculoza, Baudelaire si sifilisul, sau, mai aproape de noi, Herve Guibert si SIDA... Se asociaza adesea numele marilor scriitori cu boala care ii macina, adevarul fiind ca geniul pare sa intretina o legatura misterioasa cu distrugerea..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 15,75 Lei
 • Crestinul in fata bolii, suferintei si mortii
  Cartea de fata trateaza un domeniu ce nu va inceta vreodata sa fie de actualitate in lumea noastra care sufera urmarile pacatului originar: omul si boala. Ea straluceste prin toate insusirile care au facut cunoscute in Ortodoxia contemporana seria de scrieri pe aceasta tema al carei autor este Larch..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 24,00 Lei
 • Curs de Protoctistologie
  In prezent, pe baza datelor furnizate de citologie, morfologie, anatomie, electronomicroscopie, biochimie, genetica, ecologie, corologie s.a. majoritatea taxonomistilor si filogenistilor adopta sistemul celor 5 regnuri (Monera, Protoctista, Plante, Fungi si Animalia) in clasificarea organismelor vii..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 29,90 Lei
 • DICTIONAR MEDICAL ILUSTRAT (12 VOL)
  Prin eleganta expunerii, prin claritatea celor peste 4 000 de ilustratii (fotografii, grafice, scheme, desene), dar si prin profesionalismul abordarii diverselor subiecte, prezentul dictionar este o lucrare cuprinzatoare, in 12 volume, de la medic la pacient, menita sa devina o prezenta nelipsita in..
  Fara TVA: 194,98 Lei 194,98 Lei 299,00 Lei
 • Elimina durerea de spate in 5 pasi
  In cartea de fata, renumitul doctor neurochirurg Jack Stern isi prezinta solutiile fundamentate stiintific pentru intelegerea durerii de spate si gasirea abordarii optime pentru remedierea ei. El explica principalele sase locuri anatomice care adesea genereaza durerea, identificand totodata si alte ..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 37,57 Lei
 • Genele si cele sapte pacate capitale. Ce ti‑e scris, in frunte ti‑e pus. Se poate schimba aceasta...
  Cartea medicului si psihologului ortodox K.V. Zorin este dedicata unei teme arzatoare: genetica. Autorul analizeaza in ce masura personalitatea omului, sanatatea si atitudinea fata de lumea inconjuratoare depind de mostenirea sa genetica. In carte sunt descrise, intr-o forma accesibila, radacinile g..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 18,00 Lei
 • Gerontostomatologie
  Cele mai multe maladii cronice prezente la varstnici si tratamentele facute pentru a le atenua pot afecta sanatatea orala. Persoanele varstnice cu o stare generala precara prezinta un risc crescut pentru aparitia diferitelor afectiuni orale. NUME CARTE: GerontostomatologieISBN: 9786068410227 PRET ED..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 19,27 Lei
 • Ghid de diagnostic, tratament si prevenire a gripei pentru medicii de familie
  Ghidul de diagnostic, tratament si prevenire a gripei, publicat sub semnatura Dr. Viorel Alexandrescu, Conf. Dr. Dumitru Matei si a Dr. Claudiu Sbarcea, are girul Institutului Cantacuzino si al UMF „Carol Davila”. Autorii propun celor interesati o lucrare meritorie si necesara, care se recomanda fer..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 24,08 Lei
 • Ghid de intoxicatii acute la copil
  Din cuprins:Profilaxia intoxicatiilor la copil;Aspecte bioetice in intoxicatiile pediatrice;Principalii teratogeni umani si efectele lor;Sindromul toxic pediatric;Particularitatile actiunii toxinelor asupra principalelor aparate si sisteme;Antidoturi;Intoxicatia acuta cu digitalice;Intoxicatia cu di..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 21,19 Lei
 • Ghid pentru prevenirea cancerului
  Lucrarea de fata cuprinde informatii medicale utile si usor accesibile publicului larg despre prevenirea cancerului. Toate datele se bazeaza pe cele mai bune dovezi disponibile si au o importanta covarsitoare in zilele noastre.Pentru ca sunt prezentate de specialisti oncologi care au o vasta experie..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 19,90 Lei
 • Ghidul complet al plantelor medicinale si al bolilor pe care le vindeca
  In acest ghid cuprinzator de folosire a plantelor medicinale in vindecare, David Hoffmann ofera o abordare holistica unica prin care sa ne putem restabili si mentine starea de bine. Sfaturi clare, bine structurate, ne arata cum sa diagnosticam si sa tratam fara riscuri o gama larga de afectiuni, de ..
  Fara TVA: 38,99 Lei 38,99 Lei 59,00 Lei
 • Ghidul sanatatii depline
  O abordare holistica a vindecarii bolilor in secolul XXI.In cartea de fata, dr. Mark Mincolla descrie sistemul holistic de insanatosire, metoda sa unica fiind bazata pe cei peste 30 de ani de experienta ca terapeut holistic.Acest sistem cuprinde elemente de medicina chineza clasica, nutritie persona..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 37,57 Lei
 • Ginecologie Endocrinologica
  Ginecologia endocrinologica este o subspecialitate de granita, in plina dezvoltare, tributara in aceeasi masura atat ginecologiei, cat si endocrinologiei. In tabloul clinic al bolilor endocrine la femei, tulburarile functionale ale tractului genital feminin sunt frecvente, sindromul endocrinoginecol..
  Fara TVA: 45,99 Lei 45,99 Lei 69,90 Lei
 • Incursiune in medicina naturista. In amintirea lui Valeriu Popa. Editia a XVI-a
  „Trebuie sa avem incredere in capacitatea propriului organism de a se reface conform matricei genetice initiale, care este cea de sanatate. Nimic nu este imposibil cand ai credinta si rabdare. Si eu am trecut, pentru o perioada de timp, prin aceasta disperare, dar Dumnezeu imi indruma pasii si nu ma..
  Fara TVA: 41,99 Lei 41,99 Lei 59,95 Lei
 • Incursiune in reflexoterapie. Editia 2015
  Incursiune in reflexoterapie ofera prezentari detaliate ale diferitelor boli, descrierea tehnicilor folosite pentru tratarea acestora si harti ale punctelor reflexe. Cartea propune tratamente reflexoterapeutice pentru a preveni, atenua si vindeca diverse afectiuni:boli ale aparatului respirator;boli..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 29,95 Lei
 • Kinetoterapie. Metodologia pozitionarii si mobilizarii pacientului
  Cartea a aparut la editura , in colectia .Volumul prezinta o larga varietate de afectiuni motrice si tehnicile de manipulare corespunzatoare, ce presupun executarea unor manevre specifice, cu implicarea activa a pacientului. Diferitele tehnici sunt descrise in detaliu si ilustrate cu desene utile at..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 39,95 Lei
 • Leacuri stranii. O istorie socanta a practicilor medicale de-a lungul veacurilor
  Lucrarea inedita a lui Nathan Belofsky se concentreaza asupra ideilor si practicilor medicale acceptate de-a lungul veacurilor, pe scara larga, ale doctorilor reali, nu ale vracilor si aproape toti doctorii mentionati erau figuri medicale importante ale acelor vremuri. Autorul prezinta cateva dintre..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 24,90 Lei
 • Limfoamele in corelatie cu virusurile limfotrope
  Lucrarea „Limfoamele in corelatie cu virusurile limfotrope” se doreste a fi o abordare moderna a unei problematici deja incepute si conturate in „Actualitati in Limfoamele Maligne nonhodgkiniene”.Limfoproliferarile vazute din perspectiva virusurilor limfotrope reprezinta o problema de actualitate si..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 28,90 Lei
 • Manualul Merck de diagnostic si tratament (Editia a XVIII-a)
  34 de capitole noi printre care: suport nutritional durerea de gat si de spate sistemul nervos autonom endocrinologia reproducerii masculine fracturi, dislocari si intinderi musculare notiuni de medicina legala moartea subita la sportivi.O echipa redactionala alcatuita din 300 de experti, consultant..
  Fara TVA: 162,98 Lei 162,98 Lei 249,90 Lei
 • Medicina naturii
  Aceasta carte contine informatii utile privind refacerea sanatatii cu produse naturale si prin metode naturale, oferind o vedere de ansamblu fundamentala pentru persoanele fara pregatire medicala si o colectie de tehnici cu sfaturi utile in procesul de vindecare. In plus, aceasta lucrare ii provoaca..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 39,90 Lei
 • Memomed 2012
   Aparitia Memomed 2012 reprezinta o noua premiera in literatura de specialitate, atat prin informatia actualizata cat si prin faptul ca, pentru prima data este integrat in lucrare un volum nou, dedicat fitoterapiei.Ajuns la cea de-a 18-a editie, Memomed 2012 este realizat de un prestigios colectiv d..
  Fara TVA: 65,99 Lei 65,99 Lei 81,88 Lei
 • Micromiracole. Sa descoperim puterea vindecatoare a enzimelor
  Va uram bun venit la cea mai noua frontiera a vindecarii, unde substantele naturale cunoscute sub denumirea de enzime vor transforma definitiv viziunea noastra asupra bolii. Spre deosebire de tratamentele conventionale, care doar mascheaza simptomele, suplimentele cu enzime actioneaza la nivel celul..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 30,83 Lei
 • Moartea cerebrala si problema transplantului de organe
  Cartea document este conceputa sub forma unui dialog intre doamna Prof. Dr. Stefania Kory Calomfirescu si domnul academician Constantin Popa si intereseaza intreaga lume medicala, incepand cu studentii rezidentii, medicii de familie, medicii specialisti si primari din toate specialitatile medicale, ..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 20,00 Lei
 • Mosby - Ghid practic pentru veterinari. Practic-Detaliat-Rapid
  Volumul de fata ofera acces instant la sute de date medicale veterinare, formule, valori de laborator, tehnici de ingrijire a animalelor si medicamente folosite frecvent. Acesta este ghidul ideal pentru orice medic sau tehnician veterinar. Informatiile clinice utilizate in practica zilnica, dar care..
  Fara TVA: 55,99 Lei 55,99 Lei 69,90 Lei
 • Nivelul ridicat al colesterolului
  Astazi, tot mai multi oameni prezinta niveluri crescute ale colesterolului. Valorile crescute ale acestuia pot provoca multe afectiuni, cum sunt bolile cardiovasculare. Cartea ofera informatii complete si competente pentru determinarea nivelului grasimilor din sange, pentru depistarea dezechilibrulu..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 19,00 Lei
 • Notiuni elementare de igiena. Indrumar pentru lucratorii din sectorul alimentar
  Este un indreptar absolut necesar lucratorilor din sectorul alimentar. NUME CARTE: Notiuni elementare de igiena. Indrumar pentru lucratorii din sectorul alimentarISBN: 9736243028PRET EDITURA: 20.90AUTOR(i): Dr. Ileana Adriana Serban, Dr. Adrian CalugaruEDITURA: SemneCOPERTA: BrosataDATA PUBLICARE: 2..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 20,90 Lei