Carti de Medicina

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Actualitati in pediatrie (Vol.1+2)
  Afectiunile prezentate sunt expuse up-to-date, beneficiind de informatii ale unor aspecte de etio-patogenie, diagnostic diferential, evolutie, complicatii (uneori amenintatoare de viata), atitudine terapeutica.Lucrarea beneficiaza de aportul adus in ultimele decenii de cele patru revolutii in medici..
  Fara TVA: 69,99 Lei 69,99 Lei 115,60 Lei
 • Ai grija singur de sanatatea ta. Alimentatie, activitati fizice, sexualitate, somn, stres, medicina traditionala chineza
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .Medicina traditionala chineza ne poate ajuta sa traim mai bine zi de zi. Intr-o societate in care avem tendinta de a merge cu problemele noastre de sanatate doar la medic, aceasta ne invata, dimpotriva, ca fiecare om poate juca un rol activ in apara..
  Fara TVA: 35,99 Lei 35,99 Lei 48,09 Lei
 • Anatomia Omului. Aparatul locomotor. Vol I (editia a XII-a)
  Anatomia este stiinta formei vii spunea prof. Francisc Rainer, pledand pentru o metodologie integrativa de predare a acestei stiinte, in legatura cu notiuni de histologie, fiziologie si anatomie clinica. O asemenea viziune se regaseste si in tratatul de fata, care, dupa aproape 80 de ani (prima edit..
  Fara TVA: 51,99 Lei 51,99 Lei 64,90 Lei
 • Atlas de anatomie. Morfologie. Functionare. Aspecte clinice
  Exceptional prin modernitatea planselor cu 1300 de ilustratii de o rara calitate stiintifica. Cele 9 capitole acopera intreaga anatomie umana, inclusiv anatomia aparatului reproducator si a sistemului nervos, avand 50 de sectiuni anatomice cu reflectarea fidela a imagisticii medicale, note explicati..
  Fara TVA: 139,99 Lei 139,99 Lei 199,90 Lei
 • Bolile cardiovasculare la varstnici
  Bolile cardiovasculare reprezinta principala cauza a mortalitatii in Romania. Autorii volumului abordeaza dintr-o perspectiva stiintifica extinsa impactul pe care aceste afectiuni il au asupra varstnicilor, analizand atat masurile care pot fi luate pentru preventia lor, cat si metodele de tratament...
  Fara TVA: 86,99 Lei 86,99 Lei 124,27 Lei
 • Calea naturala catre o sanatate de fier
  Dr. Norman W. Walker este un specialist recunoscut pe plan mondial in problemele vietii, sanatatii si nutritiei. Aproape 70 de ani dr. Walker a cercetat abilitatea omului de a trai o viata mai indelungata si mai sanatoasa. El este cel mai bun exemplu de obtinere a unei sanatati de fier prin controlu..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 24,90 Lei
 • Cartea ceaiului verde. Remediul miraculos confirmat stiintific
  Cartea ceaiului verde a fost o sursa de informatii demna de incredere vreme de un intreg deceniu in ceea ce priveste vindecarea naturala, iar aceasta a doua editie a lucrarii originale aduce ultimele informatii stiintifice in domeniu.Ceaiul verde contine numerosi compusi chimici naturali denumiti po..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 26,97 Lei
 • Clasificarea TNM a tumorilor maligne
  Editia a opta a manualului Clasificarea TNM a Tumorilor Maligne pune la dispozitie ultimele consensuri si standarde internationale utilizate pentru a descrie si a caracteriza corespunzator stadiile maladiilor oncologice. Editat in afiliere cu Uniunea pentru Controlul International al Cancerului (UIC..
  Fara TVA: 134,99 Lei 134,99 Lei 150,00 Lei
 • Corpul uman. Manual complet
  Incisiva, excelent documentata si cu informatii verificate, Corpul uman reprezinta manualul interactiv esential al celor care studiaza anatomia omului si al profesionistilor din domeniul medical. De asemenea, este o carte de referinta exhaustiva pentru intreaga familie.Toate detaliile anatomiei corp..
  Fara TVA: 104,99 Lei 104,99 Lei 149,90 Lei
 • Corticoterapia in practica medicala
  Lucrarea reprezinta o sinteza a utilizarii corticoterapiei in practica medicala, structurata pe specialitati medicale. Volumul nu are un caracter descriptiv, ci mai degraba unul ilustrativ, cu sansa ca cititorul sa acceseze cu usurinta datele actuale ale practicii medicale la nivel mondial in acest ..
  Fara TVA: 38,99 Lei 38,99 Lei 63,58 Lei
 • Crestinul in fata bolii, suferintei si mortii
  Cartea de fata trateaza un domeniu ce nu va inceta vreodata sa fie de actualitate in lumea noastra care sufera urmarile pacatului originar: omul si boala. Ea straluceste prin toate insusirile care au facut cunoscute in Ortodoxia contemporana seria de scrieri pe aceasta tema al carei autor este Larch..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 24,00 Lei
 • Curs de Protoctistologie
  In prezent, pe baza datelor furnizate de citologie, morfologie, anatomie, electronomicroscopie, biochimie, genetica, ecologie, corologie s.a. majoritatea taxonomistilor si filogenistilor adopta sistemul celor 5 regnuri (Monera, Protoctista, Plante, Fungi si Animalia) in clasificarea organismelor vii..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 29,90 Lei
 • Gena egoista
  „Cad cu seriozitate pe ganduri atunci cand imi dau seama de faptul ca am trait aproape jumatate din viata mea cu Gena egoista - insotiti la bine si la rau. De-a lungul anilor, pe masura ce-a aparut fiecare dintre cele sapte carti pe care le-am scris ulterior, editorii m-au trimis prin lume in turnee ..
  Fara TVA: 39,99 Lei 39,99 Lei 56,84 Lei
 • Gerontostomatologie
  Cele mai multe maladii cronice prezente la varstnici si tratamentele facute pentru a le atenua pot afecta sanatatea orala. Persoanele varstnice cu o stare generala precara prezinta un risc crescut pentru aparitia diferitelor afectiuni orale. NUME CARTE: GerontostomatologieISBN: 9786068410227 PRET ED..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 19,27 Lei
 • Ghid de diagnostic, tratament si prevenire a gripei pentru medicii de familie
  Ghidul de diagnostic, tratament si prevenire a gripei, publicat sub semnatura Dr. Viorel Alexandrescu, Conf. Dr. Dumitru Matei si a Dr. Claudiu Sbarcea, are girul Institutului Cantacuzino si al UMF „Carol Davila”. Autorii propun celor interesati o lucrare meritorie si necesara, care se recomanda fer..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 24,08 Lei
 • Ghid pentru prevenirea cancerului
  Lucrarea de fata cuprinde informatii medicale utile si usor accesibile publicului larg despre prevenirea cancerului. Toate datele se bazeaza pe cele mai bune dovezi disponibile si au o importanta covarsitoare in zilele noastre.Pentru ca sunt prezentate de specialisti oncologi care au o vasta experie..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 19,90 Lei
 • Ghid practic de termeni sanscriti utilizati in Ayurveda, Vol. 1
   Aceasta lucrare reprezinta mai mult decat un dictionar, de altfel foarte util, atunci cand dorim sa identificam rapid semnificatia unor termeni sanscriti specifici limbajului ayurvedic.In acest sens, aceasta lucrare prezinta un interes deosebit mai ales pentru aceia care studiaza si aplica metodele..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 15,75 Lei
 • Ghidul complet al plantelor medicinale si al bolilor pe care le vindeca
  In acest ghid cuprinzator de folosire a plantelor medicinale in vindecare, David Hoffmann ofera o abordare holistica unica prin care sa ne putem restabili si mentine starea de bine. Sfaturi clare, bine structurate, ne arata cum sa diagnosticam si sa tratam fara riscuri o gama larga de afectiuni, de ..
  Fara TVA: 41,99 Lei 41,99 Lei 59,00 Lei
 • Hai sa glumim practicand stomatologia!
  „In ipostaza dramatica a suferintei, oamenii se adreseaza medicului. Plecata la inceputurile ei dintre zidurile templelor si mutata apoi in incinta asezamintelor de sanatate, profesia de medic a conjugat continuu si constant vocatia de tamaduitor cu cea de confesor a celui care consimte sa-si dedice..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 30,00 Lei
 • Harrison - Medicina cardiovasculara
  Medicina cardiovasculara este o specialitate vasta si intr-o continua dezvoltare, care cuprinde un numar de domenii specifice precum bolile coronariene, bolile congenitale ale inimii, bolile aparatului valvular al inimii, imagistica segmentelor cardiovasculare, electrofiziologia si cardiologia inter..
  Fara TVA: 159,99 Lei 159,99 Lei 199,00 Lei
 • Kinetoterapie. Metodologia pozitionarii si mobilizarii pacientului
  Cartea a aparut la editura , in colectia .Volumul prezinta o larga varietate de afectiuni motrice si tehnicile de manipulare corespunzatoare, ce presupun executarea unor manevre specifice, cu implicarea activa a pacientului. Diferitele tehnici sunt descrise in detaliu si ilustrate cu desene utile at..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 39,95 Lei
 • Leacuri stranii. O istorie socanta a practicilor medicale de-a lungul veacurilor
  Lucrarea inedita a lui Nathan Belofsky se concentreaza asupra ideilor si practicilor medicale acceptate de-a lungul veacurilor, pe scara larga, ale doctorilor reali, nu ale vracilor si aproape toti doctorii mentionati erau figuri medicale importante ale acelor vremuri. Autorul prezinta cateva dintre..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 24,90 Lei
 • Limfoamele in corelatie cu virusurile limfotrope
  Lucrarea „Limfoamele in corelatie cu virusurile limfotrope” se doreste a fi o abordare moderna a unei problematici deja incepute si conturate in „Actualitati in Limfoamele Maligne nonhodgkiniene”.Limfoproliferarile vazute din perspectiva virusurilor limfotrope reprezinta o problema de actualitate si..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 28,90 Lei
 • Manualul Merck de diagnostic si tratament (Editia a XVIII-a)
  34 de capitole noi printre care: suport nutritional durerea de gat si de spate sistemul nervos autonom endocrinologia reproducerii masculine fracturi, dislocari si intinderi musculare notiuni de medicina legala moartea subita la sportivi.O echipa redactionala alcatuita din 300 de experti, consultant..
  Fara TVA: 199,99 Lei 199,99 Lei 249,90 Lei
 • Medicina isihasta. Taina vindecarii. Vol. II
  Mai mult decat a fi dirijata de o intuitie holistica, medicina isihasta face apel la resursele iconice ale fiintei create, prin care omul poate accede la cele mai presus de fire, autentica sanatate coincizand in ultima instanta cu implinirea in iubire. Cautarile omului contemporan in domeniul preven..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 16,00 Lei
 • Medicina naturii
  Aceasta carte contine informatii utile privind refacerea sanatatii cu produse naturale si prin metode naturale, oferind o vedere de ansamblu fundamentala pentru persoanele fara pregatire medicala si o colectie de tehnici cu sfaturi utile in procesul de vindecare. In plus, aceasta lucrare ii provoaca..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 39,90 Lei
 • Medicina si criminologie. Criminologia in literatura
  Stanescu Florin Alexandru August, medic primar medicina legala si anatomie patologica, nascut la 11.02.1933, in Bucuresti, tatal Dr. Ioan Stanescu, medic legist si psihiatru; mama, doctor in farmacie; ambii diplomati ai Universitatii din Paris. Studii: Liceul Matei Basarab Din Bucuresti, din 1954 Fa..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 41,90 Lei
 • Micromiracole. Sa descoperim puterea vindecatoare a enzimelor
  Va uram bun venit la cea mai noua frontiera a vindecarii, unde substantele naturale cunoscute sub denumirea de enzime vor transforma definitiv viziunea noastra asupra bolii. Spre deosebire de tratamentele conventionale, care doar mascheaza simptomele, suplimentele cu enzime actioneaza la nivel celul..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 30,83 Lei
 • Miracolul din fiecare
  O mare parte din viata autorului acestei carti a fost o cautare continua pentru gasirea raspunsurilor la intrebarile pe care existenta le pune sufletelor rascolitoare.Multe lucruri din lumea care il inconjura si din viata sa nu aveau nici un sens pentru el pana cand l-a intalnit pe Valeriu Popa, cel..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 18,00 Lei
 • Mosby - Ghid practic pentru veterinari. Practic-Detaliat-Rapid
  Volumul de fata ofera acces instant la sute de date medicale veterinare, formule, valori de laborator, tehnici de ingrijire a animalelor si medicamente folosite frecvent. Acesta este ghidul ideal pentru orice medic sau tehnician veterinar. Informatiile clinice utilizate in practica zilnica, dar care..
  Fara TVA: 55,99 Lei 55,99 Lei 69,90 Lei
 • Notiuni elementare de igiena. Indrumar pentru lucratorii din sectorul prestari servicii
   Este un indreptar absolut necesar lucratorilor din sectorul prestari servicii.  NUME CARTE: Notiuni elementare de igiena. Indrumar pentru lucratorii din sectorul prestari serviciiISBN: 9736245217PRET EDITURA: 20.89AUTOR(i): Dr. Ileana Adriana Serban, Dr. Adrian CalugaruEDITURA: SemneCOPERTA: Brosat..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 20,89 Lei
 • Nu-mi amintesc ce-am uitat. Vesti bune de pe frontul cercetarilor privind memoria
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .Nu-mi amintesc ce-am uitat reprezinta o ampla trecere in revista a celor mai recente descoperiri stiintifice care au legatura cu boala Alzheimer. Autoarea cauta informatii proaspete cu un aplomb aproape detectivistic, deoarece multi oameni de stiint..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 26,97 Lei
 • O viata descifrata. Genomul meu: viata mea
  John Craig Venter este unul dintre cei mai importanti cercetatori ai secolului XXI. Un deschizator de drumuri in lumea cercetarii genomului, este recunoscut pentru contributia sa vizionara in acest domeniu. In februarie 2001, Venter a publicat structura completa a genomului uman. Este fondatorul si ..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 33,72 Lei
 • O viata fara alergii si astm. Metoda medicala BioSET pentru detoxifierea si desensibilizarea organismului
  De ce sa amelioram simptomele astmului si alergiilor daca le putem trata? In O viata fara alergii si astm, doctorul Ellen Cutler ne prezinta sistemul BioSET.Acesta reprezinta o forma inovatoare de tratament, ce combina adminis-trarea de enzime cu terapii complementare, in vederea tratarii alergiilor..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 37,57 Lei
 • Ortopedie si traumatologie pentru asistenti medicali
  Acest suport de curs este destinat elevilor scolilor post-liceale sanitare si personalului mediu din sistemul sanitar. NUME CARTE: Ortopedie si traumatologie pentru asistenti medicaliISBN: PRET EDITURA: 24.90AUTOR(i): Monica Moldoveanu, Marius Niculescu EDITURA: ALLCOPERTA: BrosataDATA APARITIEI: No..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 24,90 Lei
 • Plante medicinale autohtone
  Evolutia indelungata, uneori spectaculoasa, a cunoasterii stiintifice nu l-a determinat pe om sa se indeparteze de resursele native, de folosinta imediata, pe care i le-a oferit din totdeauna mediul ambiant. Este de presupus ca, din timpuri stravechi, omul, din instinct, din intamplare sau din dispe..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 33,72 Lei
 • Plante medicinale de la A la Z
  Volumul cuprinde monografiile plantelor indigene si ale plantelor exotice cel mai frecvent utilizate in fitoterapie. Cititorul interesat de calitatile terapeutice ale plantelor va gasi aici, pe langa denumirile lor stiintifice si cele populare, informatii esentiale despre aria de raspandire, utiliza..
  Fara TVA: 41,99 Lei 41,99 Lei 59,95 Lei
 • Pocket ECG - ghid de informare rapida
  Aceasta carte, dupa cum ii spune si titlul, este un ghid de buzunar, usor si rapid de consultat, care ofera informatii de referinta. Cititorul are acces imediat la informatii-cheie privind diferitele arimii si alte afectiuni cardiace. Aceste informatii esentiale (ceea ce trebuie sa stiti) sunt redat..
  Fara TVA: 39,99 Lei 39,99 Lei 49,90 Lei
 • Politici de sanatate in Uniunea Europeana
  Volumul prezinta, in premiera pentru publicul romanesc, modul in care institutiile europene influenteaza functionarea sistemelor sanitare si furnizarea serviciilor de sanatate in Romania, dar si la nivel european. Sunt descrise cadrul legislativ si sistemele de sanatate din diferite tari, finantarea..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 28,85 Lei
 • Poti sa te vindeci singur. Ghid complet pentru vindecarea energetica
  „Desi am intalnit multi vindecatori de-a lungul anilor, Seka este realmente exceptionala. Cu abilitatea ei uimitoare, a ajutat multi oameni din toata lumea. Seka e o persoana remarcabila, cu un dar foarte special.” - Paul McKenna, hipnotizator britanic si autor de carti de self-help„Le-o recomand pe..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 30,00 Lei
 • Puericultura si pediatrie pentru asistenti medicali - Editia a II-a
   Puericultura si pediatrie pentru asistenti medicali ofera elevilor scolilor postliceale sanitare un instrument de studiu al particularitatilor fiziologice si patologice ale copilului, necesar identificarii nevoilor fundamentale ale copilului sanatos si bolnav si aplicarii tehnicilor specifice de in..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 29,90 Lei
 • Qi Gong. Manual de initiere
  Arta qi gong se intemeiaza pe principiile taoiste fundamentale si pe fortele universale care stau la baza medicinei traditionale chineze, a meditatiei si a artelor martiale. Implicand o respiratie corecta si exercitii fizice usoare, echilibreaza sistemul energetic si ajuta la intarirea sistemului im..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 36,95 Lei
 • Sa invatam sa ne tratam fara medicamente
  Cartea face parte din colectia  a editurii . NUME CARTE: Sa invatam sa ne tratam fara medicamenteISBN: 9789737362049PRET EDITURA: 14.45AUTOR(i): ***EDITURA: OrizonturiCOLECTIE: Sanatate fara medicamenteCOPERTA: BrosataDATA APARITIEI: Iulie 2013DATA PUBLICARE: 2013..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 14,45 Lei
 • Sa ne tratam singuri. Ghid de terapie naturista
  Cartea descrie procedee de terapie naturista folosind mijloace curative simple si ieftine, aflate la indemana oricui si usor de preparat in gospodarie. Autorul prezinta, la inceputul lucrarii, procedee de autodiagnostic (aspectul pielii, al fetei si al limbii, pulsul, grupele sanguine etc.), enumera..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 36,90 Lei
 • Sanatatea perfecta. Ghidul ayurvedic complet al sistemului minte-corp omenesc
  Sanatatea perfecta ofera un program complet, pas cu pas, pe care sa se sprijine medicina sistemului minte-corp omenesc, conceput sa serveasca nevoilor specifice ale fiecaruia dintre noi. Acest plan complet este adaptat pentru fiecare individ in parte, astfel incat sa restabileasca echilibrul esentia..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 30,00 Lei
 • Secretele energiei. Un plan imbatabil pentru o sanatate infloritoare
  Daca visezi la o stare de bine generala, trebuie sa ai grija cum iti gestionezi energia vitala. Alimentatie, practici terapeutice, suplimente alimentare: pentru ca toate acestea sa functioneze (si nu oricum, ci cu rezultate pe termen lung!), trebuie sa le potrivesti cu fluxul tau energetic. Programu..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 28,90 Lei
 • Secretele medicinei chineze. Sanatate de la A la Z
  Intr-o vreme cand costurile tratamentelor medicale sunt din ce in ce mai mari, iar bolile cronice tot mai frecvente, Secretele medicinei chineze ofera o alternativa usor de aplicat, in intregime naturala si extrem de eficienta. Cartea serveste ca referinta practica pentru ingrijirea sanatatii person..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 42,95 Lei
 • Secretul tineretii eterne. Echilibrul varstei bioelectrice
  In Secretul tineretii eterne, Ionel Mohirta abordeaza incetinirea procesului de imbatranire si declansarea procesului de intinerire prin tehnici de echilibrare a corpurilor fizic, vital, mental, supramental si extatic. Traditii stravechi si studii recente sunt prezentate in sprijinul ideii ca exista..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 37,00 Lei