Carti de Clasele V-VIII

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • All right! Let`s practise english. Workbook for 5th and 6th formers. Ed. 2
  All Right! Let's Practice English este o lucrare utila in special elevilor de clasa a V-a si a VI-a, care vor sa exerseze limba engleza intr-o maniera eficienta si distractiva, dar si profesorilor, prin diversitatea activitatilor pe care le sugereaza. Astfel, culegerea contine texte-suport interesan..
  Fara TVA: 13,26 Lei 13,26 Lei 17,00 Lei
 • Alles Klar? Deutsch trainieren mit Biga & Robi. Clasa a VIII-a
  Fiind o completare a manualului de limba germana de clasa a VIII-a si urmarind programa scoala in vigoare, culegerea contine o serie de activitati de dezvoltare a competentei lingvistice si de consolidare a cunostintelor in vederea pregatirii pentru testarea nationala.Parcurgerea integrala a acestei..
  Fara TVA: 14,82 Lei 14,82 Lei 18,30 Lei
 • Anatomia omului. Atlas scolar.
  Incadrata in seria atlaselor scolare, lucrarea de fata, Anatomia omului, pune la dispozitia elevilor, profesorilor, cat si a altor categorii de cititori interesati un instrument de cunoastere, aprofundare si consolidare a cunostintelor intr-un domeniu de mare si firesc interes cum este cel al biolog..
  Fara TVA: 21,91 Lei 21,91 Lei 24,90 Lei
 • Atlas de istorie universala - Gimnaziu
  Auxiliar al manualelor de istorie (gimnaziu si liceu) NUME CARTE: Atlas de istorie universala - GimnaziuISBN: 9789738473632PRET EDITURA: 14.45AUTOR(i): Ileana Cazan, Camelia Brancoveanu, Iuliana VoicuEDITURA: AramisCOLECTIE: ATLASECOPERTA: BrosataDATA APARITIEI: Ianuarie 2006DATA PUBLICARE: 2006NUMA..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 14,45 Lei
 • Atlas scolar de istorie universala
  Realizat cu mare grija pentru buna selectie a hartilor componente, potrivit programei aprobate de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului privind studiul istoriei in invatamantul obligatoriu, atlasul reprezinta un auxiliar practic si extrem de valoros atat pentru elevi, cat si pentru cadrele..
  Fara TVA: 27,81 Lei 27,81 Lei 29,90 Lei
 • Biologie. Caietul elevului clasa a VII-a
  Aprobat cu OMEdC.  NUME CARTE: Biologie. Caietul elevului clasa a VII-aISBN: PRET EDITURA: 14.90AUTOR(i): Zoe PartinEDITURA: Corint EducationalCOPERTA: BrosataDATA APARITIEI: August 2014DATA PUBLICARE: 2014FORMAT: 165x235NUMAR PAGINI: 80..
  Fara TVA: 10,13 Lei 10,13 Lei 14,90 Lei
 • Caiet de limba si literatura romana pentru clasa a VIII-a
  Limba romana poate fi asimilata usor de catre elevi cu ajutorul exercitiilor propuse care vizeaza deprinderea abilitatii de a interpreta un text literar si de a opera cu notiuni de ordin fonetic, lexical, morfologic si semantic. Lucrarea se adreseaza elevilor din clasa a VIII-a, indiferent de manual..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 15,00 Lei
 • Chimie. Caietul elevului pentru clasa a VIII-a
  Acest caiet al elevului pentru clasa a VIII-a face parte din colectia a editurii . NUME CARTE: Chimie. Caietul elevului pentru clasa a VIII-aISBN: 9736530469PRET EDITURA: 17.50AUTOR(i): Sanda Fatu, Felicia Stroe, Constantin StroeEDITURA: CorintCOLECTIE: Auxiliare scolareCOPERTA: BrosataDATA PUBLICA..
  Fara TVA: 11,90 Lei 11,90 Lei 17,50 Lei
 • Complemente de matematica pentru clasa a VII-a
  Lucrarea publicata la editura este structurata in trei parti. Prima parte este de algebra si contine atat notiunile din programa, cat si notiunile importante pe care elevul le-a intalnit la informatica, fizica si chimie. A doua parte este de geometrie si contine extinderi necesare intelegerii geome..
  Fara TVA: 14,85 Lei 14,85 Lei 27,50 Lei
 • Compunerile scolare pentru gimnaziu. Ed. a VII-a revazuta si adaugita)
  Editia a VI‑a revazuta si adaugita. Volumul contine indrumari eficiente privind realizarea tuturor tipurilor de compuneri prevazute de actuala programa scolara, intelegerea tipului de compunere, echilibrarea partilor componente, principiile si regulile ce trebuie respectate, elementele de compozitie..
  Fara TVA: 26,36 Lei 26,36 Lei 29,95 Lei
 • Cum sa scrii o compunere. Tipuri de compuneri pentru clasele V-VI
  Cum sa scrii o compunere. Tipuri de compuneri pentru clasele V-VI este un auxiliar didactic care se adreseaza elevilor de gimnaziu si are ca scop consolidarea deprinderilor de exprimare in scris, in realizarea diferitelor tipuri de compuneri cerute de programa scolara. Lucrarea de fata este organiza..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 16,38 Lei
 • Dans les yeux des enfants
  Volumul de poezii Dans les yeux des enfants este o carte adresata copiilor care studiaza limba franceza in regim obisnuit, intensiv sau bilingv, de la debutantul din clasele primare, pana la elevul de liceu, preocupat de probleme de cultura si civilizatie. Prin tematica propusa, pliata pe cea a manu..
  Fara TVA: 13,50 Lei 13,50 Lei 15,00 Lei
 • Das Heft der Schmetterlinge. Caietul fluturilor
  Aceasta carte este publicata la editura .Caietul Fluturilor este un instrument facil de invatare a limbii germane. Conceput ca o alternativa pentru manualele deja existente, caietul se adreseaza elevilor de clasa a V-a, incepatorilor care doresc sa-si aprofundeze cunostintele, dar si profesorilor, c..
  Fara TVA: 10,29 Lei 10,29 Lei 13,90 Lei
 • De la matematica la matepractica. Clasele VII - VIII
  Lucrarea De la matematica la matepractica prezinta o conceptie cu totul noua privind modul in care se construiesc si se evalueaza cunostintele si competentele matematice. Nu este o culegere de probleme in sensul clasic, ci una in care demersul pedagogic este construit pe aspecte ale vietii de zi cu ..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 21,19 Lei
 • Elemente de didactica a istoriei
  …poate mai mult ca niciodata, istoria ca obiect de studiu in scoala a devenit preocuparea tuturor: parinti, jurnalisti, politicieni etc. Bineinteles ca nu toti sunt specialisti. Unii deplang asa zisa cadere in desuetudine a acestei materii, altii exalta virtutile sale educative, patriotice, generato..
  Fara TVA: 35,83 Lei 35,83 Lei 38,53 Lei
 • Evaluare Nationala clasa a VI-a. Limba si comunicare. Modele de teste pentru limba romana si limba germana (L1)
  Aceasta lucrare se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru sustinerea Evaluarii Nationale de la sfarsitul clasei a VI-a.  Modelele de teste propuse de autoare sunt construite trans disciplinar si au ca scop evaluarea abilitatilor de intelegere si explorare a unor texte in limba romana si in limb..
  Fara TVA: 15,23 Lei 15,23 Lei 16,38 Lei
 • Evaluare Nationala clasa a VI-a. Matematica si Stiinte ale naturii. Caiet de pregatire
  Aceasta lucrare se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru sustinerea Evaluarii Nationale de la sfarsitul clasei a 6-a si a fost scrisa din dorinta de a armoniza si de a corela prin intermediul evaluarii continuturile studiate la Matematica, Fizica si Biologie. Cele 15 teste prezentate propun o ..
  Fara TVA: 12,81 Lei 12,81 Lei 18,30 Lei
 • Evaluare Nationala – clasa a VI-a. Limba si comunicare. Modele de teste pentru limba romana si limba franceza (L1)
  Aceasta lucrare se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru sustinerea Evaluarii Nationale de la sfarsitul clasei a VI-a. Modelele de teste propuse de autoare sunt construite transdisciplinar si au ca scop evaluarea abilitatilor de intelegere si explorare a unor texte in limba romana si in limba ..
  Fara TVA: 13,30 Lei 13,30 Lei 14,00 Lei
 • Evaluare nationala. Matematica si stiinte ale naturii. Ghid de pregatire. Clasa a VI-a
  Setul contine:Ghidul de pregatire pentru Evaluarea Nationala – Matematica si Stiinte ale naturii, clasa a VI-a cuprinde:- 20 de teste pentru a te pregati in vederea sustinerii Evaluarii Nationale de la sfarsitul clasei a VI-a- sugestii de rezolvareCaiet de evaluare pentru Evaluarea Nationala – Matem..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 23,90 Lei
 • Exercitii si probleme pentru cercurile de matematica, clasa a VIII-a
  Volumul este un manual pentru excelenta la matematica. Prin suportul lui, tematica abordata si gradul de complexitate al problemelor, acest volum se adreseaza profesorilor si elevilor care au drept pasiune stiinta matematicii. NUME CARTE: Exercitii si probleme pentru cercurile de matematica, clasa a..
  Fara TVA: 19,00 Lei 19,00 Lei 20,00 Lei
 • Fizica. 600 de probleme, 38 teste grila si 35 de lucrari practice
  Lucrarea publicata la editura constituie o anexa la manualele alternative de fizica pentru clasele VI-VIII, fiind de un real sprijin pentru elevii de gimnaziu care vor sa studieze si sa aprofundeze fizica.Cele 600 de probleme si 38 de teste-grila acopera intreaga programa scolara in vigoare a disci..
  Fara TVA: 24,20 Lei 24,20 Lei 29,90 Lei
 • Fizica. Formule si notiuni generale pentru clasele VI-XII - Editie 2014
  Cuprinzand notiunile de baza din fizica, lucrarea este accesibila si eficienta, adresata atat elevilor de gimnaziu si liceu, cat si profesorilor, putand fi folosita in lucrul individual sau colectiv, acasa sau in clasa, in sistematizarea si recapitularea cunostintelor necesare pentru sustinerea dife..
  Fara TVA: 19,80 Lei 19,80 Lei 22,50 Lei
 • Fizica. Probleme si teste pentru gimnaziu, clasele VI-VIII
  Aceasta culegere de fizica face parte din colectia a editurii .Cuprinzand probleme pentru intelegerea si fixarea cunostiintelor, teste de verificare si probleme date la concursuri si olimpiade scolare, lucrarea pune la dispozitia elevilor de gimnaziu un material didactic important pentru aprofundar..
  Fara TVA: 24,22 Lei 24,22 Lei 29,90 Lei
 • Geografia continentelor. Caietul elevului pentru clasa a VI-a
  Acest caiet care face parte din colectia a editurii a fost conceput astfel incat profesorul si elevul sa foloseasca mai bine timpul orei de clasa.Contribuie la invatarea rapida si tematica.Temele si aplicatiile propuse in acest caiet ii indica elevului modalitatea optima de a lucra cu manualul cor..
  Fara TVA: 13,11 Lei 13,11 Lei 14,90 Lei
 • Geografia Romaniei. Manual pentru clasa a VIII-a
  Acest manual de geografie pentru clasa a VIII-a face parte din colectia a editurii si este aprobat cu OMEdC Nr. 4237 din 23.08.1999. NUME CARTE: Geografia Romaniei. Manual pentru clasa a VIII-aISBN: 9731353159PRET EDITURA: 24.00AUTOR(i): Octavian MandrutEDITURA: CorintCOLECTIE: Manuale scolareCOPE..
  Fara TVA: 16,80 Lei 16,80 Lei 24,00 Lei
 • Geografie generala. Caietul elevului pentru clasa a V-a
  Acest auxiliar scolar face parte din colectia a editurii si poate fi folosit independent de manualul de geografie ales.El asigura eficienta procesului de instruire, prin parcurgerea echilibrata, optima si integrala a materiei si ofera profesorului ocazia de a trece de la predarea „explicativa“ la ..
  Fara TVA: 16,72 Lei 16,72 Lei 19,90 Lei
 • Ghid de pregatire. Limba si literatura romana. Evaluarea Nationala - clasa a VIII-a. 27 de teste cu rezolvari
  Lucrarea de fata se adreseaza tuturor elevilor care se pregatesc pentru Evaluarea Nationala de la sfarsitul clasei a Vlll-a si este conceputa pe baza actualei programe elaborate de Ministerul Educatiei Nationale. Acest ghid cuprinde:• Prevederile programei si structura testelor• Modalitati de aborda..
  Fara TVA: 17,91 Lei 17,91 Lei 19,90 Lei
 • Glose pe marginea cartilor
  A. Gh. Olteanu s-a nascut in 9 iunie 1939 in comuna Mires, judetul Prahova. A absolvit Facultatea de Limba si Literatura Romana a Universitatii din Bucuresti si a fost preparator la Catedra de Folclor a profesorului Mihai Pop. Este doctor in filologie si a fost profesor de limba si literatura romana..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 18,00 Lei
 • Intrebari si raspunsuri pentru profesorul diriginte
  Procesul educational este un act de socializare, de culturalizare, de formare si dezvoltare a personalitatii, realizat preponderent de profesorul diriginte.Acesta este indrumatorul educativ al clasei si este numit pe parcursul a patru ani pentru a avea timpul necesar cunoasterii elevilor, in scopul ..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 28,90 Lei
 • Istoria Romaniei. Atlas scolar ilustrat - Editie 2014
  S-au tiparit numeroase atlase dedicate istoriei romanilor, dar nici o alta lucrare, pana la cea de fata, nu a reunit atat de multe surse istorice in acelasi loc.Pe fiecare pagina exista o harta, pe care sunt transpuse, dupa criterii cronologice si referitoare la spatiu, informatiile oferite de cerce..
  Fara TVA: 37,91 Lei 37,91 Lei 39,90 Lei
 • La francophonie, une patrie sans rivages (rencontres francophones)
  Volumul La francophonie, une patrie sans rivages se vrea un teren de studiu placut si serios pentru elevi si studenti, dar si o provocare pentru profesorii tineri, de a se implica in proiecte si parteneriate francofone interesante. Comentariile picturilor (peisaje sau portrete) pot fi folosite ca ma..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 15,00 Lei
 • Limba franceza L2 (" Crescendo")
  Manual aprobat prin Ordinul nr. 3787/05.04.2005. Destinat elevilor care studiaza franceza ca limba moderna 2, manualul are calitati incontestabile din punct de vedere al prezentarii continuturilor, permitand realizarea finalitatilor prevazute in programa scolara. Manualul este structurat in 9 unitat..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 25,00 Lei
 • Limba germana. Pingpong 1. Caietul elevului clasa a V-a
  Das Arbeitsbuch Pingpong neu 1 enthalt:zahlreiche Ubungen zu den Bereichen Grammatik, Wortschatz, Textverstandnis, schriflicher Ausdruck. Alle Ubungen sind den Lernschritten der Lektionen im Lehrbuch eindeutig zugeordnet.wiederholungsubungen zu jedem Themenkreiseine Grammatikubersicht zur Regelfindu..
  Fara TVA: 33,99 Lei 33,99 Lei 35,00 Lei
 • Limba romana / literatura caietul elevului VII
  Caietul elevului pentru clasa a VII-a, partea a II-a - LITERATURA NUME CARTE: Limba romana / literatura caietul elevului VIIISBN: PRET EDITURA: 14.90AUTOR(i): Marin Iancu, A. Gh. Olteanu, Mihaela SuciuEDITURA: CorintCOPERTA: BrosataDATA APARITIEI: August 2014DATA PUBLICARE: 2014FORMAT: 165x235NUMAR ..
  Fara TVA: 10,13 Lei 10,13 Lei 14,90 Lei
 • Limba romana pentru gimnaziu - Fonetica. Vocabular. Morfologie. Sintaxa
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .Lucrarea Limba romana pentru gimnaziu a fost realizata din dorinta de a veni in intampinarea elevilor interesati sa isi verifice si sa isi fixeze cunostintele de limba romana, atat pe parcursul claselor V-VIII, cat si in vederea pregatirii pentru ev..
  Fara TVA: 18,91 Lei 18,91 Lei 19,90 Lei
 • Limba Romana. Caiet de lucru pentru clasa a V-a
  Limba romana. Caiet de lucru pentru clasa a V-a este un instrument de lucru foarte util, atat in activitatea de la clasa, cat si in cadrul pregatirii individuale a elevilor.Caietul are o structura unitara, fiecare capitol fiind compus dintr-o succinta, dar relevanta parte teoretica si dintr-o serie ..
  Fara TVA: 10,13 Lei 10,13 Lei 14,90 Lei
 • Limba Romana. Caiet de lucru pentru clasa a VI-a
  Limba romana. Caiet de lucru pentru clasa a VI-a este un instrument de lucru foarte util, atat in activitatea de la clasa, cat si in cadrul pregatirii individuale a elevilor.Caietul are o structura unitara, fiecare capitol fiind compus dintr-o succinta, dar relevanta parte teoretica si dintr-o serie..
  Fara TVA: 12,07 Lei 12,07 Lei 14,90 Lei
 • Limba romana. Literatura. Comunicare. Caiet de exercitii pentru clasa a V-a
  Acest caiet de exercitii suplimentare se adreseaza atat elevilor cu certe performante la limba si literatura romana, cat si celor care doresc sa-si imbunatateasca rezultatele scolare la aceasta disciplina. De asemenea, lucrarea de fata este un instrument util si cadrelor didactice pentru lucrul la c..
  Fara TVA: 17,67 Lei 17,67 Lei 19,00 Lei
 • Limba romana. Literatura. Comunicare. Clasa a VI-a. Caiet de exercitii
  Acest caiet de exercitii suplimentare se adreseaza atat elevilor cu certe performante la limba si literatura romana, cat si celor care doresc sa-si imbunatateasca rezultatele scolare la aceasta disciplina. De asemenea, lucrarea de fata este un instrument util si cadrelor didactice pentru lucrul la c..
  Fara TVA: 17,39 Lei 17,39 Lei 18,30 Lei
 • Limba romana. Literatura. Comunicare. Clasa a VII-a. Caiet de exercitii
  Acest caiet de exercitii suplimentare se adreseaza atat elevilor cu certe performante la limba si literatura romana, cat si celor care doresc sa-si imbunatateasca rezultatele scolare la aceasta disciplina. De asemenea, lucrarea de fata este un instrument util cadrelor didactice pentru lucrul la clas..
  Fara TVA: 17,09 Lei 17,09 Lei 18,99 Lei
 • Limba si Literatura Romana - Standard, Clasa a VII-a (editia a 3-a), 2016-2017
  Lucrarea de fata va propune o noua modalitate de invatare, integrata (inter- si transdisciplinara), functionala si aplicativa, a limbii si literaturii romane in perioada scolaritatii obligatorii, in conformitate cu tendintele metodologice actuale, care pun accent pe formarea competentelor de comunic..
  Fara TVA: 20,46 Lei 20,46 Lei 22,00 Lei
 • Limba si Literatura Romana - Standard, Clasa VI-a (editia a 3-a), 2016-2017
  Lucrarea de fata va propune o noua modalitate de invatare, integrata (inter- si transdisciplinara), functionala si aplicativa, a limbii si literaturii romane in perioada scolaritatii obligatorii, in conformitate cu tendintele metodologice actuale, care pun accent pe formarea competentelor de comunic..
  Fara TVA: 17,82 Lei 17,82 Lei 22,00 Lei
 • Limba si literatura romana -caiet de Antrenament si Aprofundare clasa a VIII-a
  Caietele de Antrenament si Aprofundare sunt materialele cele mai potrivite pentru: dezvoltarea spiritului de observatie, a unei gandiri deschise si creative; aprofundare la clasa, alaturi de manual; antrenament si teme pentru acasa; activitati suplimentare in vacanta; pregatire pentru anii de studiu..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 13,00 Lei
 • Limba si literatura romana clasa a VII-a. Teorie, modele, exercitii
  Lucrarea este realizata in conformitate cu programa scolara in vigoare si reprezinta un excelent suport pentru pregatirea elevilor. Structurat pe trei componente de baza (Aspecte teoretice, Modele, Exercitii) si mizand pe experienta autorilor la catedra, acest auxiliar:-dezambiguizeaza concepte-ofer..
  Fara TVA: 13,95 Lei 13,95 Lei 15,00 Lei
 • Limba si Literatura Romana. 25 de teste pentru evaluarea nationala cu modele de rezolvare
   Destinat elevilor clasei a VIII-a, dar si profesorilor, volumul ofera, pe linga cele 25 de teste, o sinteza a programei pentru disciplina limba si literatura romana si a regulilor concursului de evaluare nationala dupa finalizarea ciclului gimnazial. Cu ajutorul acestor teste, elevii isi pot dezvol..
  Fara TVA: 18,55 Lei 18,55 Lei 19,95 Lei
 • Limba si Literatura Romana. Caiet de pregatire. Clasa a VIII-a
  Caietul de pregatire pentru limba si literatura româna, clasa a VIII‑a, cuprinde sapte unitati de Invatare, conform planificarilor‑model oferite de MENCs, si doua unitati de evaluare (initiala si finala).In plus, ca un element de noutate foarte util In pregatirea elevilor, lucrarea cuprinde teste de..
  Fara TVA: 18,54 Lei 18,54 Lei 29,90 Lei
 • Limba si literatura romana. Comunicare, clasa a VII-a, semestrul al II-lea
  Contine:Fise de lucru;Teste initiale, formative si finale. NUME CARTE: Limba si literatura romana. Comunicare, clasa a VII-a, semestrul al II-leaISBN: 9786065355927PRET EDITURA: 14.45AUTOR(i): Maria-Emilia Goian, Monica Halaszi, Rita Cirtiuc, Gheorghe BranzeiEDITURA: NominaCOPERTA: BrosataDATA APARI..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 14,45 Lei
 • Limba si literatura romana. Evaluarea Nationala - clasa a VIII-a. 33 de variante de subiecte, dupa modelul elaborat de MEN. Caiet de lucru
  Aceasta lucrare cuprinde 33 de teste, concepute in vederea pregatirii elevilor de clasa a VIII-a pentru sustinerea probei de limba si literatura romana din cadrul Evaluarii Nationale. Testele sunt elaborate in concordanta cu modelele propuse de MEN si respecta itemii si continuturile care se regases..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 20,00 Lei