Carti de Clasele V-VIII

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • All Right! Let's Practise English. Workbook for 5th and 6th Formers
   All Right! Let’s Practice English este o lucrare utila in special elevilor de clasa a V-a si a VI-a, care vor sa exerseze limba engleza intr-o maniera eficienta si distractiva, dar si profesorilor, prin diversitatea activitatilor pe care le sugereaza. Astfel, culegerea contine texte-suport interesa..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 17,00 Lei
 • All right! Let`s practise english. Workbook for 5th and 6th formers. Ed. 2
  All Right! Let's Practice English este o lucrare utila in special elevilor de clasa a V-a si a VI-a, care vor sa exerseze limba engleza intr-o maniera eficienta si distractiva, dar si profesorilor, prin diversitatea activitatilor pe care le sugereaza. Astfel, culegerea contine texte-suport interesan..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 17,00 Lei
 • Alles klar? Mission Deutsch
  Culegerea de exercitii constituie un auxiliar necesar pentru pregatirea elevilor inainte de testarea nationala. Profesorul va alege exercitiile adecvate nivelului de pregatire al clasei, de necesitatile individuale ale fiecarui elev, intentia autorilor nefiind supraincarcarea elevilor, ci de a le of..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 19,00 Lei
 • Anatomia omului. Atlas scolar.
  Incadrata in seria atlaselor scolare, lucrarea de fata, Anatomia omului, pune la dispozitia elevilor, profesorilor, cat si a altor categorii de cititori interesati un instrument de cunoastere, aprofundare si consolidare a cunostintelor intr-un domeniu de mare si firesc interes cum este cel al biolog..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 24,90 Lei
 • Aritmetica si Algebra. Probleme pentru concursuri. Principii si metode clasele IV-VI
      Culegere de matematica pentru clasele IV-VI. Cuprinde principii  si metode de rezolvare a problemelor propuse pentru concursuri si olimpiade scolare. NUME CARTE: Aritmetica si Algebra. Probleme pentru concursuri. Principii si metode clasele IV-VIISBN: 9786065351301PRET EDITURA: 28.90AUTOR(i): Ni..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 28,90 Lei
 • Atlas de istorie universala - Gimnaziu
  Auxiliar al manualelor de istorie (gimnaziu si liceu) NUME CARTE: Atlas de istorie universala - GimnaziuISBN: 9789738473632PRET EDITURA: 14.45AUTOR(i): Ileana Cazan, Camelia Brancoveanu, Iuliana VoicuEDITURA: AramisCOLECTIE: ATLASECOPERTA: BrosataDATA APARITIEI: Ianuarie 2006DATA PUBLICARE: 2006NUMA..
  Fara TVA: 9,99 Lei 9,99 Lei 14,45 Lei
 • Atlas scolar de istorie universala
  Realizat cu mare grija pentru buna selectie a hartilor componente, potrivit programei aprobate de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului privind studiul istoriei in invatamantul obligatoriu, atlasul reprezinta un auxiliar practic si extrem de valoros atat pentru elevi, cat si pentru cadrele..
  Fara TVA: 15,56 Lei 15,56 Lei 29,90 Lei
 • Biologie. Mic atlas scolar
  Lucrarea de fata, bogat ilustrata, desi de dimensiuni reduse, reprezinta o sinteza a diverselor grupe de organisme prezentate in manualele scolare sau in literatura auxiliara de biologie.Atlasul este structurat in patru capitole: I. Regnul Monera; II. Regnul Protista; III. Regnul Fungi; IV. Regnul P..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 27,50 Lei
 • Caietul elevului. Geografie clasa a V-a
  Caietul elevului clasa a V-a. Geografie este un auxililiar didactic adresat, deopotriva, elevilor si profesorilor care doresc sa performeze in actul educational.Lucrarea urmareste continutul celor doua manuale alternative pentru clasa a V-a publicate pana in prezent, acoperind ambele situatii de alo..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 14,99 Lei
 • Complemente de matematica pentru clasa a VII-a
  Lucrarea publicata la editura este structurata in trei parti. Prima parte este de algebra si contine atat notiunile din programa, cat si notiunile importante pe care elevul le-a intalnit la informatica, fizica si chimie. A doua parte este de geometrie si contine extinderi necesare intelegerii geome..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 27,50 Lei
 • Compunerile scolare pentru gimnaziu. Ed. a VII-a revazuta si adaugita)
  Editia a VI‑a revazuta si adaugita. Volumul contine indrumari eficiente privind realizarea tuturor tipurilor de compuneri prevazute de actuala programa scolara, intelegerea tipului de compunere, echilibrarea partilor componente, principiile si regulile ce trebuie respectate, elementele de compozitie..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 29,95 Lei
 • Dans les yeux des enfants
  Volumul de poezii Dans les yeux des enfants este o carte adresata copiilor care studiaza limba franceza in regim obisnuit, intensiv sau bilingv, de la debutantul din clasele primare, pana la elevul de liceu, preocupat de probleme de cultura si civilizatie. Prin tematica propusa, pliata pe cea a manu..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 15,00 Lei
 • De la matematica la matepractica. Clasele VII - VIII
  Lucrarea De la matematica la matepractica prezinta o conceptie cu totul noua privind modul in care se construiesc si se evalueaza cunostintele si competentele matematice. Nu este o culegere de probleme in sensul clasic, ci una in care demersul pedagogic este construit pe aspecte ale vietii de zi cu ..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 21,19 Lei
 • Deutsch. Kurze texte mit vokabelnubungen - Exercitii de vocabular pe baza textelor pentru clasele V-VIII
  Deutsch kurze texte mit vokabelnübungen. Exercitii de vocabular pe baza textelor pentru clasele V-VIII se adreseaza in primul rand elevilor care studiaza limba germana ca a doua limba straina in ciclul gimnazial, dar si persoanelor din alte categorii de varsta, care doresc sa aprofundeze cunostintel..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 24,90 Lei
 • Elemente de didactica a istoriei
  …poate mai mult ca niciodata, istoria ca obiect de studiu in scoala a devenit preocuparea tuturor: parinti, jurnalisti, politicieni etc. Bineinteles ca nu toti sunt specialisti. Unii deplang asa zisa cadere in desuetudine a acestei materii, altii exalta virtutile sale educative, patriotice, generato..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 38,53 Lei
 • Evaluare nationala 2013. Limba si literatura romana
  Conform noilor modele stabilite de MECTS.Lucrarea de fata publicata la editura isi propune sa vina in ajutorul absolventilor clasei a VIII-a, fiind un instrument de lucru util pentru verificarea, recapitularea si fixarea cunostintelor acumulate la limba si literatura romana. Cele 40 de teste sunt c..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 19,17 Lei
 • Evaluare Nationala clasa a VI-a. Limba si comunicare. Modele de teste pentru limba romana si limba germana (L1)
  Aceasta lucrare se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru sustinerea Evaluarii Nationale de la sfarsitul clasei a VI-a.  Modelele de teste propuse de autoare sunt construite trans disciplinar si au ca scop evaluarea abilitatilor de intelegere si explorare a unor texte in limba romana si in limb..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 16,38 Lei
 • Evaluare Nationala clasa a VI-a. Matematica si Stiinte ale naturii. Caiet de pregatire
  Aceasta lucrare se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru sustinerea Evaluarii Nationale de la sfarsitul clasei a 6-a si a fost scrisa din dorinta de a armoniza si de a corela prin intermediul evaluarii continuturile studiate la Matematica, Fizica si Biologie. Cele 15 teste prezentate propun o ..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 18,30 Lei
 • Exercitii practice de Limba Romana, clasa a VI-a (editia a 8-a), 2017-2018
  Puteti descarca modele de planificari anuale, dupa logarea in contul dvs. personal QEDU, facand click aici. In contextul aplicarii noilor programe de limba si literatura romana, centrate pe formarea la elevi a competentelor specifice – competente derivate din cele generale si circumscrise celor opt ..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 16,99 Lei
 • Exercitii practice de Limba Romana, clasa VIII (editia a 7-a), 2016-2017
  In contextul aplicarii noilor programe de limba si literatura romana, centrate pe formarea la elevi a competentelor specifice - competente derivate din cele generale si circumscrise celor opt competente-cheie prevazute de Cadrul Comun European de Referinta pentru Limbi -, o lucrare de tipul celei de..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 17,00 Lei
 • Exercitii si probleme pentru cercurile de matematica, clasa a V-a
  Volumul este un manual pentru excelenta la matematica. Prin suportul lui, tematica abordata si gradul de complexitate al problemelor, acest volum se adreseaza profesorilor si elevilor care au drept pasiune stiinta matematicii.  NUME CARTE: Exercitii si probleme pentru cercurile de matematica, clasa ..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 20,00 Lei
 • Exercitii si probleme pentru cercurile de matematica, clasa a VI-a
  Volumul este un manual pentru excelenta la matematica. Prin suportul lui, tematica abordata si gradul de complexitate al problemelor, acest volum se adreseaza profesorilor si elevilor care au drept pasiune stiinta matematicii. NUME CARTE: Exercitii si probleme pentru cercurile de matematica, clasa a..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 20,00 Lei
 • Exercitii si probleme pentru cercurile de matematica, clasa a VII-a
   Volumul este un manual pentru excelenta la matematica. Prin suportul lui, tematica abordata si gradul de complexitate al problemelor, acest volum se adreseaza profesorilor si elevilor care au drept pasiune stiinta matematicii.   NUME CARTE: Exercitii si probleme pentru cercurile de matematica, clas..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 20,00 Lei
 • Exercitii si probleme pentru cercurile de matematica, clasa a VIII-a
  Volumul este un manual pentru excelenta la matematica. Prin suportul lui, tematica abordata si gradul de complexitate al problemelor, acest volum se adreseaza profesorilor si elevilor care au drept pasiune stiinta matematicii. NUME CARTE: Exercitii si probleme pentru cercurile de matematica, clasa a..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 20,00 Lei
 • Fizica. 600 de probleme, 38 teste grila si 35 de lucrari practice
  Lucrarea publicata la editura constituie o anexa la manualele alternative de fizica pentru clasele VI-VIII, fiind de un real sprijin pentru elevii de gimnaziu care vor sa studieze si sa aprofundeze fizica.Cele 600 de probleme si 38 de teste-grila acopera intreaga programa scolara in vigoare a disci..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 27,50 Lei
 • Fizica. Formule si notiuni generale pentru clasele VI-XII - Editie 2014
  Cuprinzand notiunile de baza din fizica, lucrarea este accesibila si eficienta, adresata atat elevilor de gimnaziu si liceu, cat si profesorilor, putand fi folosita in lucrul individual sau colectiv, acasa sau in clasa, in sistematizarea si recapitularea cunostintelor necesare pentru sustinerea dife..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 22,50 Lei
 • Fizica. Probleme si teste pentru gimnaziu, clasele VI-VIII
  Aceasta culegere de fizica face parte din colectia a editurii .Cuprinzand probleme pentru intelegerea si fixarea cunostiintelor, teste de verificare si probleme date la concursuri si olimpiade scolare, lucrarea pune la dispozitia elevilor de gimnaziu un material didactic important pentru aprofundar..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 29,90 Lei
 • Geografie generala. Caietul elevului pentru clasa a V-a
  Acest auxiliar scolar face parte din colectia a editurii si poate fi folosit independent de manualul de geografie ales.El asigura eficienta procesului de instruire, prin parcurgerea echilibrata, optima si integrala a materiei si ofera profesorului ocazia de a trece de la predarea „explicativa“ la ..
  Fara TVA: 10,22 Lei 10,22 Lei 19,90 Lei
 • Geografie. Mic atlas scolar
  Desi are dimensiuni relativ reduse (48 de pagini), lucrarea de fata reprezinta suportul cartografic minimal pentru invatarea geografiei in gimnaziu (clasele V–VIII).Atlasul este structurat in trei parti: prima parte contine elemente de geografie generala (harta fizica a globului si harta politica); ..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 26,49 Lei
 • Glose pe marginea cartilor
  A. Gh. Olteanu s-a nascut in 9 iunie 1939 in comuna Mires, judetul Prahova. A absolvit Facultatea de Limba si Literatura Romana a Universitatii din Bucuresti si a fost preparator la Catedra de Folclor a profesorului Mihai Pop. Este doctor in filologie si a fost profesor de limba si literatura romana..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 18,00 Lei
 • Intamplari din ziua-de-dincolo-de-maine
  „Intamplari din ziua-de-dincolo-de-maine” cuprinde povestiri stiintifico-fantastice scrise pentru elevii claselor IV-VIII de astazi, care vor fi cetateni instruiti si responsabili ai deceniilor care urmeaza. Personajele principale ale cartii – Daniela, Alexandru, robotul Stiu-tot-fac-tot si catelul ..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 19,99 Lei
 • Intrebari si raspunsuri pentru profesorul diriginte
  Procesul educational este un act de socializare, de culturalizare, de formare si dezvoltare a personalitatii, realizat preponderent de profesorul diriginte.Acesta este indrumatorul educativ al clasei si este numit pe parcursul a patru ani pentru a avea timpul necesar cunoasterii elevilor, in scopul ..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 28,90 Lei
 • Invatam fizica rezolvand probleme. Pentru gimnaziu. Editia a IV-a
  Cartea face parte din colectia a editurii si se adreseaza elevilor si profesorilor de fizica din gimnaziu, ajutandu-i la aprofundarea cunostintelor teoretice, la sistematizarea acestora si la o apropiere practica, o ordonare a materialului, o formare a modului de a gandi. Lucrarea contine probleme..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 32,95 Lei
 • Istoria Romaniei. Atlas scolar ilustrat - Editie 2014
  S-au tiparit numeroase atlase dedicate istoriei romanilor, dar nici o alta lucrare, pana la cea de fata, nu a reunit atat de multe surse istorice in acelasi loc.Pe fiecare pagina exista o harta, pe care sunt transpuse, dupa criterii cronologice si referitoare la spatiu, informatiile oferite de cerce..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 39,90 Lei
 • Jurnal scolar vacanta. Limba romana. Cls. V
  Dragi parinti, profesori si elevi, A fost confirmat stiintific: pe timpul vacantei de vara, copiii pot uita chiar mai mult de 30 % din cunostintele acumulate in timpul scolii. O ora la cateva zile de pregatire suplimentara in vacanta, sub forma jocului, nu contravine prevederilor Ministerului Educat..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 17,00 Lei
 • Jurnal scolar vacanta. Limba romana. Cls. VI
  Dragi parinti, profesori si elevi, A fost confirmat stiintific: pe timpul vacantei de vara, copiii pot uita chiar mai mult de 30 % din cunostintele acumulate in timpul scolii. O ora la cateva zile de pregatire suplimentara in vacanta, sub forma jocului, nu contravine prevederilor Ministerului Educat..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 17,00 Lei
 • La francophonie, une patrie sans rivages (rencontres francophones)
  Volumul La francophonie, une patrie sans rivages se vrea un teren de studiu placut si serios pentru elevi si studenti, dar si o provocare pentru profesorii tineri, de a se implica in proiecte si parteneriate francofone interesante. Comentariile picturilor (peisaje sau portrete) pot fi folosite ca ma..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 15,00 Lei
 • Limba franceza - Caiet de lucru - clasa a VIII-a, L2
  Acest caiet este in conformitate cu programa scolara si este eficient si usor de utilizat, ce are ca obiective: imbogatirea vocabularului uzual, aprofundarea notiunilor de gramatica, dezvoltarea competentelor de receptare, exprimare si redactare a diferitelor tipuri de mesaje orale si scrise. Din cu..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 20,00 Lei
 • Limba Romana clasa a VI-a - fonetica, vocabular, morfologie
  Limba romana pentru clasa a VI-a se adreseaza elevilor care doresc sa se pregateasca la limba romana, atat pentru activitatea zilnica de la clasa, cat si in sustinerea de teze, examene si concursuri scolare, fiind un material auxiliar complex, reunind o serie de exercitii de vocabular, fonetica, mor..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 17,00 Lei
 • Limba romana. Caietul elevului clasa a VII-a
  Acest caiet al elevului pentru clasa a VII-a, partea a I-a, face parte din colectia a editurii si cuprinde:Fonetica;Vocabular;Morfologie;Sintaxa;Comunicare. NUME CARTE: Limba romana. Caietul elevului clasa a VII-aISBN: 9739413668PRET EDITURA: 19.90AUTOR(i): Ana Tulba, Constanta SofronieEDITURA: Co..
  Fara TVA: 10,32 Lei 10,32 Lei 19,90 Lei
 • Limba si comunicare pentru elevii de gimnaziu, clasele V-VI. Teste explicative si aplicative
   Din cuprinsul cartii:Partea I - Limba si comunicareDefinitia si elementele comunicariiTipurile comunicariiPartea a II-a - Semnele de punctuatiePartea a III-a - LiteraturaModurile de expunereVorbirea directa si vorbirea indirectaCompunereaSpecii literare epiceTexte lirice si texte epiceRezumatulPart..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 14,70 Lei
 • Limba si Literatura Romana - Standard, Clasa a VII-a (editia a 3-a), 2016-2017
  Lucrarea de fata va propune o noua modalitate de invatare, integrata (inter- si transdisciplinara), functionala si aplicativa, a limbii si literaturii romane in perioada scolaritatii obligatorii, in conformitate cu tendintele metodologice actuale, care pun accent pe formarea competentelor de comunic..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 22,00 Lei
 • Limba si Literatura Romana - Standard, Clasa a VIII-a (editia a 3-a), 2016-2017
  Lucrarea de fata va propune o noua modalitate de invatare, integrata (inter- si transdisciplinara), functionala si aplicativa, a limbii si literaturii romane in perioada scolaritatii obligatorii, in conformitate cu tendintele metodologice actuale, care pun accent pe formarea competentelor de comunic..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 22,00 Lei
 • Limba si Literatura Romana - Standard, Clasa VI-a (editia a 3-a), 2016-2017
  Lucrarea de fata va propune o noua modalitate de invatare, integrata (inter- si transdisciplinara), functionala si aplicativa, a limbii si literaturii romane in perioada scolaritatii obligatorii, in conformitate cu tendintele metodologice actuale, care pun accent pe formarea competentelor de comunic..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 22,00 Lei
 • Limba si Literatura Romana. 25 de teste pentru evaluarea nationala cu modele de rezolvare
   Destinat elevilor clasei a VIII-a, dar si profesorilor, volumul ofera, pe linga cele 25 de teste, o sinteza a programei pentru disciplina limba si literatura romana si a regulilor concursului de evaluare nationala dupa finalizarea ciclului gimnazial. Cu ajutorul acestor teste, elevii isi pot dezvol..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 19,95 Lei
 • Limba si literatura romana. Clasa a-VII-a
  Lucrarea de fata ofera elevilor si profesorilor un auxiliar util, unitar, care poate fi folosit alaturi de manuale in procesul de invatare de zi cu zi, pentru ca reprezinta un instrument constant de lucru atat individual, cat si la nivelul clasei. Avand o bogata experienta didactica, autoarele si-au..
  Fara TVA: 10,37 Lei 10,37 Lei 19,90 Lei
 • Limba si literatura romana. Evaluarea Nationala. 33 de variante de subiecte, dupa modelul elaborat de MEN
  Aceasta lucrare cuprinde 33 de teste, concepute in vederea pregatirii elevilor de clasa a VIII-a pentru sustinerea probei de limba si literatura romana din cadrul Evaluarii Nationale. Testele sunt elaborate in concordanta cu modelele propuse de MEN si respecta itemii si continuturile care se regases..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 20,00 Lei
 • Limba si literatura romana. Evaluarea nationala. Teste cu rezolvari complete V-VIII
  Aceasta culegere este publicata la editura si cuprinde:Subiectele date la Evaluarea Nationala in anii anteriori, impreuna cu rezolvarea lor completa;Modelele de subiecte propuse de Ministerul Educatiei Nationale, cu rezolvarea completa;50 de teste dupa modelul celor elaborate de Ministerul Educatie..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 25,00 Lei