Carti de Clasele I-IV

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 365 de activitati de limba engleza (+8 ani)
  Aceasta carte face parte din colectia „365 de activitati“ pentru copiii de peste 8 ani si reprezinta un mod placut de a completa cunostintele dobandite in clasele primare. Copii pot lucra exercitiu cu exercitiu tot timpul anului parcurgand diverse etape de dificultate. Acest titlu, plin de ilustrati..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 20,99 Lei
 • Abilitati practice. Clasa a III-a
  Lucrarea Abilitati practice se prezinta ca un ghid in lumea minunata a imaginatiei, a jocului si a jucariilor, oferind sugestii cu privire la realizarea acestora. Prin structura sa, lucrarea vine in sprijinul elevilor din ciclul primar si al cadrelor didactice, dovedindu-se un pretios auxiliar, real..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 14,00 Lei
 • Abilitati practice. Clasele a III-a si a IV-a
   Acest caiet de lucru va va ajuta sa invatati sa confectionati obiecte simple folosind tehnici de lucru diverse, materiale refolosibile sau materiale din mediul inconjurator.Temele sunt concepute in concordanta cu anotimpurile, sarbatorile specifice (Craciun, Paste, Ziua Copilului, Ziua Mamei), resp..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 17,00 Lei
 • Abilitati practice. Mapa elevului - clasa I
  Mapa A4 color este conceputa respectand programa scolara. Contine un caiet de 32 de pagini si materialele necesare desfasurarii lectiilor din semestrul I si semestrul al II-lea:modelesabloanecartoanehartie glasatahartie colorata. NUME CARTE: Abilitati practice. Mapa elevului - clasa IISBN: PRET EDIT..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 19,26 Lei
 • Abilitati practice. Mapa elevului - clasa II
  Mapa A4 color este conceputa respectand programa scolara. Contine un caiet de 32 de pagini si materialele necesare desfasurarii lectiilor din semestrul I si semestrul al II-lea: modele, sabloane, cartoane, hartie glasata, hartie colorata. NUME CARTE: Abilitati practice. Mapa elevului - clasa IIISBN:..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 20,00 Lei
 • Activitati de vacanta - clasa a 3-a
  Lucrarea face parte dintr-o serie de materiale auxiliare interdisciplinare adresate elevilor din clasele primare, incepand cu clasa pregatitoare. Caietul este organizat pe opt unitati tematice, bogat ilustrate.Concepute pe baza unui text suport (literar sau informativ), activitatile propuse integrea..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 17,90 Lei
 • Alternativa Comunicare in limba romana clasa a II-a
  Materialul este realizat in conformitate cu noua programa scolara aprobata prin ordin al ministrului nr. 3418/19.03.2013 si ofera situatii variate de invatare pentru formarea competentelor disciplinei Comunicare in limba romana. NUME CARTE: Alternativa Comunicare in limba romana clasa a II-aISBN: PR..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 14,50 Lei
 • Alternativa Comunicare in limba romana clasa I
  Caietul de Comunicare in limba romana este realizat in conformitate cu noua programa scolara si respecta abordarea interdisciplinara. Propune o invatare centrata pe elev, implicand elevii in mod activ, pentru o experienta completa si in vederea dezvoltarii competentelor in contexte autentice de viat..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 12,50 Lei
 • Alternativa Matematica si explorarea mediului clasa a II-a
  Caietul de Matematica si explorarea mediului integreaza continuturile matematice si de stiinte ale naturii din programa scolara in vigoare si ofera numeroase contexte de exersare si invatare in vederea ancorarii elevului in realitatea de zi cu zi si cu scopul formarii competentelor sociale si de eva..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 14,50 Lei
 • Antologie de texte din literatura universala. Lecturi suplimentare pentru clasele I-IV
  Aceasta antologie este publicata la editura .„Antologia de fata combina atractivitatea si suspansul unor fragmente de neocolit in formatia culturala a unui tanar cu sensuri umane esentiale. Prin faptul ca majoritatea autorilor sunt de prima mana, lipseste nesuferitul didacticism, dar apare tot mai m..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 19,90 Lei
 • Antologie de texte literare pentru clasa a IV-a
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .„Antologia de fata combina atractivitatea si suspansul unor fragmente de neocolit in formatia culturala a unui tanar cu sensuri umane esentiale. Prin faptul ca majoritatea autorilor sunt de prima mana, lipseste nesuferitul didacticism, dar apare tot..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 25,00 Lei
 • Antologie de texte literare romanesti pentru clasele I-II
  Lucrarea ii familiarizeaza cu lectura pe elevii aflati la primul contact real cu textul literar. Selectarea textelor a urmarit oferirea unei imagini de ansamblu asupra literaturii romane. Astfel, in cuprinsul antologiei veti regasi: ghicitori, proverbe, zicatori, jocuri de cuvinte, texte populare, t..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 17,99 Lei
 • Arte vizuale si abilitati practice, clasa I
  Arte vizuale si abilitati practice este conceputa sub forma unei mape care contine un caiet de 48 de pagini A4, color si ceea ce il face deosebit este faptul ca elevul isi poate realiza lucrarea utilizand materialele existente in mapa (modele, sabloane, cartoane, hartie colorata). NUME CARTE: Arte v..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 24,99 Lei
 • Arte vizuale si abilitati practice. Caietul micului artist. Clasa a III-a
  Lucrare realizata in conformitate cu noua programa scolara in vigoare, aprobata prin OMEN nr. 5003 din 02.12.2014. Caietul de lucru este aferent manualului de Arte vizuale si abilitati practice. Clasa a III-a, declarat castigator in cadrul licitatiei MECS 2015. Poate fi folosit cu usurinta in sala d..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 15,99 Lei
 • Arte vizuale si abilitati practice. Caietul micului artist. Clasa a IV-a + Manual digital
  Lucrare realizata in conformitate cu noua programa scolara in vigoare, aprobata prin OMEN nr. 5003 din 02.12.2014.Caietul de lucru este aferent manualului digital de Arte vizuale si abilitati practice. Clasa a IV-a, varianta pentru piata libera, inclus pe CD-ul care insoteste aceasta lucrare. Poate ..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 17,99 Lei
 • Arte vizuale si abilitati practice. Ghid de predare integrata a artelor plastice si a lucrului manual in gradinite si scoala primara. Semestrul I
  Instrumentul didactic de fata propune in explorarea lumii o abordare spirituala, creationista, integrata bland intr-un context ludic. Din experienta de parinte si educator am observat usurinta cu care copilul isi apropie si asimileaza conceprele in masura in care acestea ii apar drept fenomene famil..
  Fara TVA: 28,99 Lei 28,99 Lei 35,00 Lei
 • Arte vizuale si abilitati practice. Manual pentru clasa a III-a
  Manual declarat castigator in urma evaluarii MECS, 2015. Acest manual raspunde cerintelor programei scolare aprobate prin OMEN nr. 5003/02.12.2014 si este realizat in doua volume, corespunzatoare celor doua semestre scolare. Structurat in opt unitati tematice, manualul integreaza, intr-o maniera ori..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 17,99 Lei
 • Atals geografic scolar - Romania
  Realizat pe baza rezultatelor finale ale Recensamantului populatiei si locuintelor din anul 2011 Cu o prezentare detaliata a Carpatilor si Subcarpatilor  Cu un tronson special dedicat protectiei mediului, cuprinzand hartile rezervatiilor naturale si ale siturilor SCI, SPA si Ramsar Surprinde fenomen..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 39,90 Lei
 • Atlas de istorie clasa a IV-a
  Atlasul enciclopedic dedicat micilor iubitori ai istoriei un plus necesar desfasurarii orelor de Istorie va aduce in atentie harti, fotografii, informatii despre epocile, evenimentele sau personalitatile istorice abordate. NUME CARTE: Atlas de istorie clasa a IV-aISBN: A1306PRET EDITURA: 14.45AUTO..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 14,45 Lei
 • Caiet de evaluare limba romana teste, clasa a III-a
  Caietul este structurat pe cele trei forme de evaluare: initiala, formativa si sumativa.Sarcinile didactice sunt precedate de prezentarea unor situatii de viata, care cer anumite cunostinte si abilitati.Sub aspectul dificultatii, probele sunt diverse, astfel incat fiecare elev sa poata rezolva ceva,..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 19,00 Lei
 • Caiet de evaluare matematica si explorarea mediului, teste, clasa I
  Caietul este structurat pe cele trei forme de evaluare: initiala, formativa si sumativa.Sarcinile didactice sunt precedate de prezentarea unor situatii de viata, care cer anumite cunostinte si abilitati.Sub aspectul dificultatii, probele sunt diverse, astfel incat fiecare elev sa poata rezolva ceva,..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 15,00 Lei
 • Caiet de istorie pentru clasa a IV-a
  Caietul de istorie, atractiv prin perspectiva didactica si diversitatea itemilor, reprezinta un instrument de lucru util la clasa. Ora de istorie devine astfel creativa, dinamica si interactiva. Cuprinde Planificare anuala?, o buna reprezentare a etapelor lectiei, spatiu pentru rezolvari si notite, ..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 13,99 Lei
 • Caiet de lectura clasa a II-a
  Ora de lectura isi propune sa diversifice si sa varieze procesul de dezvoltare a inteligentei, perspicacitatii si imaginatiei.Caietul de lectura propune 30 de texte din literatura romana si literatura universala si o serie vasta de aplicatii intre care:-identificarea titlului si a autorului-exerciti..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 11,99 Lei
 • Caiet de lectura clasa a III-a
  Ora de lectura isi propune sa diversifice si sa varieze procesul de dezvoltare a inteligentei, perspicacitatii si imaginatiei.Caietul de lectura propune 30 de texte din literatura romana si literatura universala si o serie vasta de aplicatii intre care:-identificarea titlului si a autorului-exerciti..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 11,99 Lei
 • Caiet de lectura clasa a IV-a
  Ora de lectura isi propune sa diversifice si sa varieze procesul de dezvoltare a inteligentei, perspicacitatii si imaginatiei.Caietul de lectura propune 30 de texte din literatura romana si literatura universala si o serie vasta de aplicatii intre care:-identificarea titlului si a autorului-exerciti..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 11,99 Lei
 • Caiet de matematica pentru clasa a IV-a
  Creat in conformitate cu noua programa scolara, caietul de matematica poate fi folosit atat alaturi de manual, cat si independent de acesta, pentru munca la clasa si pentru teme. NUME CARTE: Caiet de matematica pentru clasa a IV-aISBN: PRET EDITURA: 13.99AUTOR(i): ***EDITURA: SinapsisCOPERTA: Brosat..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 13,99 Lei
 • Caiet de matematica si explorarea mediului - activitati interdisciplinare. Clasa pregatitoare
  Caiet de activitati integrate pentru intreg anul scolar;Realizat de formatori la nivel national – Stefan Pacearca, Roxana Gheorghe;Avizat de comisia de evaluare a MECTS;Arii curriculare integrate: arte vizuale si lucru manual, comunicare in limba romana, dezvoltare personala, educatie pentru societa..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 16,00 Lei
 • Caiet de stiinte pentru clasa a III-a
  Mediul inconjurator cu provocarile sale poate fi descoperit cu ajutorul acestui caiet care ii ghideaza pe cei mici prin exercitii si aplicatii variate. Realizat in conformitate cu noua programa scolara, caietul de Stiinte este un instrument de lucru util la clasa. NUME CARTE: Caiet de stiinte pentru..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 11,99 Lei
 • Caiet de stiinte pentru clasa a IV-a
  Mediul inconjurator poate fi descoperit cu ajutorul acestui caiet realizat in conformitate cu noua programa scolara. Suprinzator si complex, materialul cuprinde itemi variati care ii confera si utilitate, facand din el un instrument util pentru activitatile la clasa. NUME CARTE: Caiet de stiinte pen..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 11,99 Lei
 • Caiet de vacanta. Clasa I
  Caietul include tablita refolosibila si carioca si este conceput pe doua domenii: Comunicare in limba romana, Matematica si explorarea mediului.La primul domeniu, textele alese si sarcinile au in vedere partea de lectura si scriere aplicata, lectura si intelegerea textului, scrierea imaginativa si f..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 15,00 Lei
 • Caiet Matematica, clasa a IV-a
  Cu o viziune moderna si o structura care urmareste indeaproape programa scolara, prezentul caiet de matematica pentru elevii de clasa a IV-a este auxiliarul optim in studiul acestei discipline. Caietul este un mijloc cat se poate de antrenant de a ajunge la un bun nivel de logica si capacitate de ra..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 15,99 Lei
 • Caietul elevului (sem. I + sem. II) – Romana clasa a IV-a
  Dupa manualul Editurii Aramis, autorul manualului: Tudora Pitila, Cleopatra Mihailescu.Acest auxiliar este in conformitate cu programa scolara si are scopul de a forma la elevi competente de comunicare scrisa si orala.In acest sens, sunt propuse exercitii diversificate care ii antreneaza pe elevi in..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 16,49 Lei
 • Caietul elevului de Limba si literatura romana (Sem I + Sem II) pentru clasa a III-a
  Acest caiet al elevului de Limba si literatura romana pentru clasa a IiI-a este publicat la editura  si cuprinde:Acest auxiliar este elaborat in conformitate cu programa scolara in vigoare si constituie un suport util in aprofundarea si dezvoltarea cunostitelor care se insusesc pe parcursul clasei a..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 16,49 Lei
 • Caietul elevului de Limba si literatura romana (Sem I + Sem II) pentru clasa a IV-a
  Acest caiet al elevului de Limba si literatura romana pentru clasa a IV-a este publicat la editura  si cuprinde:Acest auxiliar este elaborat in conformitate cu programa scolara in vigoare si constituie un suport util in aprofundarea si dezvoltarea cunostitelor care se insusesc pe parcursul clasei a ..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 16,49 Lei
 • Caietul elevului de Limba si literatura romana (Sem I + Sem II) pentru clasa I
  Acest caiet al elevului de Limba si literatura romana pentru clasa I este publicat la editura si cuprinde:Acest auxiliar este elaborat in conformitate cu programa scolara in vigoare si constituie un suport util in aprofundarea si dezvoltarea cunostitelor care se insusesc pe parcursul clasei I;Caiet..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 16,49 Lei
 • Caietul elevului de Limba si literatura romana (Sem I + Sem II) pentru clasa I
  Acest caiet al elevului de Limba si literatura romana pentru clasa I este publicat la editura si cuprinde:Acest auxiliar este elaborat in conformitate cu programa scolara in vigoare si constituie un suport util in aprofundarea si dezvoltarea cunostitelor care se insusesc pe parcursul clasei I;Caiet..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 14,99 Lei
 • Caietul elevului de Matematica (Sem I + Sem II) pentru clasa a II-a
  Acest caiet al elevului de Matematica pentru clasa a II-a este publicat la editura  si cuprinde:Acest auxiliar este elaborat in conformitate cu programa scolara in vigoare si constituie un suport util in aprofundarea si dezvoltarea cunostitelor care se insusesc pe parcursul clasei a II-a;Caietul cup..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 16,49 Lei
 • Caietul elevului de Matematica (Sem I + Sem II) pentru clasa a III-a
  Acest caiet al elevului de Matematica pentru clasa a III-a este publicat la editura  si cuprinde:Acest auxiliar este elaborat in conformitate cu programa scolara in vigoare si constituie un suport util in aprofundarea si dezvoltarea cunostitelor care se insusesc pe parcursul clasei a III-a;Caietul c..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 16,49 Lei
 • Cand stapanul nu-i acasa. Lecturi scolare
  Colectia include opere reprezentative ale scriitorilor romani, recomandate pentru lectura elevilor din clasele primare si gimnaziale, conform programei scolare. Initial ea va cuprinde 25 de titluri si va aparea pe parcursul anului 2014 intr-un ritm de o carte pe saptamana.La elaborarea acestei colec..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 19,17 Lei
 • Cangurul lingvist. Limba germana 2011-2012. Clasele III-XII
   Aceasta carte isi propune sa contribuie la imbogatirea cunostintelor celor care sunt familiarizati cu studiul limbii germane si sa constituie o baza orientativa in vederea participarii la aceste concursuri, dar poate fi folosita si ca material didactic pentru lucrul la clasa. De asemenea, ii ajuta ..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 21,19 Lei
 • Carte pentru joc si joaca, Vol. 4. Clasa a III-a
  Carte pentru joc si joaca cu activitati specifice clasei a III-a se adreseaza parintilor, bunicilor si invatatorilor, dar mai ales copiilor.Primii ani de viata influenteaza major dezvoltarea copilului. A-l invata sa se joace este la fel de important ca si mersul, vorbitul sau cititul. Jocul creativ ..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 24,90 Lei
 • Cartea mea de lucru manual din cofraje
  Idei multicolore pentru lucru manual si joaca.Cofrajele sunt adevarate transformari artistice si de aceea este pacat sa fie aruncate. Fie ca sunt cutii intregi sau jumatati, conuri sau palarioare - poti sa le folosesti pe toate! Arunca o privire, observa de ce te poti ajuta din trusa pentru lucru ma..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 44,99 Lei
 • Cartea mea de lucru manual din suluri de hartie
  Idei amuzante pentru joaca si lucru manual cu suluri de hartie.Sulurile de hartie sunt materialul perfect pentru lucrul manual si este pacat sa le aruncam! Vrei sa iti construiesti animalul preferat sau o ghirlanda de rachete grozava pentru urmatoarea petrecere de zi de nastere? Atunci sa colectiona..
  Fara TVA: 31,99 Lei 31,99 Lei 44,99 Lei
 • Citesc! Voi citi! Texte literare, fise de lucru, jocuri didactice, teste pentru clasa a III-a
  Lucrarile din seria Citesc! Voi citi! Conving elevii sa citeasca intr-un mod creativ; sunt selectate texte captivante ca tematica, cu fir epic palpitant si convingator; se prezinta personaje apropiate de sensibilitatea copiilor, cu problematica similara varstei cititorilor.Novatoare este concordanta..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 13,49 Lei
 • Citesc! Voi citi! Texte literare, fise de lucru, jocuri didactice, teste pentru clasa a IV-a
  Lucrarile din seria Citesc! Voi citi! conving elevii sa citeasca intr-un mod creativ; sunt selectate texte captivante ca tematica, cu fir epic palpitant si convingator; se prezinta personaje apropiate de sensibilitatea copiilor, cu problematica similara varstei cititorilor.Novatoare este concordanta..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 13,49 Lei
 • Compuneri tematice pentru clasele III-V. Ed. 2016
  Candva, o fetita spunea ca numai compunerile au suflet. Pornind de la aceasta idee, va rugam: cititi-le, ganditi-va si spuneti cu mana pe inima: e-adevarat? Fetita de altadata e una din autoare.AutoriiDe ce am scris aceasta carte?Pentru unii elevi poate fi o povara scrierea unei compuneri, in timp c..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 15,75 Lei
 • Comunicare in Limba Materna Rromani - clasa I
  Manual de Comunicare in limba materna rromani, unic pe piata cartii, castigator al licitatiei din anul 2015. Aprobat prin ordin al ministrului educatiei si cercetarii stiintifice nr. 5037 din 25.08.2015. NUME CARTE: Comunicare in Limba Materna Rromani - clasa IISBN: 9786067271119PRET EDITURA: 30.00A..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 30,00 Lei
 • Comunicare in limba romana - Caiet de scriere clasa I. Ed. 2016
  Comunicare in limba romana, caiet auxiliar pentru clasa I.Caietul este un instrument util menit sa ajute elevii de clasa I sa exerseze si sa aprofundeze scrisul. Pentru cei mici formarea deprinderii de a scrie corect si lizibil este o adevarata provocare, iar acest caiet prin structura sa faciliteaz..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 21,00 Lei