Carti de Clasele I-IV

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 10 Ani De Olimpiade Balcanice Ale Juniorilor
  „Aceste randuri vin de la unul care a avut sansa de a contribui la un rost luminos: injghebari si cresteri de echipe de juniori ai Romaniei pentru balcaniade matematice. Dragi imi fusesera (si inca imi sunt) si seniorii olimpiadelor matematice, dar nu pot ascunde ca sufletul mi s-a inclinat spre cei..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 19,27 Lei
 • 365 de activitati de limba engleza (+8 ani)
  Aceasta carte face parte din colectia „365 de activitati“ pentru copiii de peste 8 ani si reprezinta un mod placut de a completa cunostintele dobandite in clasele primare. Copii pot lucra exercitiu cu exercitiu tot timpul anului parcurgand diverse etape de dificultate. Acest titlu, plin de ilustrati..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 20,99 Lei
 • Abilitati practice. Clasa a III-a
  Lucrarea Abilitati practice se prezinta ca un ghid in lumea minunata a imaginatiei, a jocului si a jucariilor, oferind sugestii cu privire la realizarea acestora. Prin structura sa, lucrarea vine in sprijinul elevilor din ciclul primar si al cadrelor didactice, dovedindu-se un pretios auxiliar, real..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 14,00 Lei
 • Abilitati practice. Clasele a III-a si a IV-a
   Acest caiet de lucru va va ajuta sa invatati sa confectionati obiecte simple folosind tehnici de lucru diverse, materiale refolosibile sau materiale din mediul inconjurator.Temele sunt concepute in concordanta cu anotimpurile, sarbatorile specifice (Craciun, Paste, Ziua Copilului, Ziua Mamei), resp..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 17,00 Lei
 • Abilitati practice. Mapa elevului - clasa II
  Mapa A4 color este conceputa respectand programa scolara. Contine un caiet de 32 de pagini si materialele necesare desfasurarii lectiilor din semestrul I si semestrul al II-lea: modele, sabloane, cartoane, hartie glasata, hartie colorata. NUME CARTE: Abilitati practice. Mapa elevului - clasa IIISBN:..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 20,00 Lei
 • Alternativa Comunicare in limba romana clasa I
  Caietul de Comunicare in limba romana este realizat in conformitate cu noua programa scolara si respecta abordarea interdisciplinara. Propune o invatare centrata pe elev, implicand elevii in mod activ, pentru o experienta completa si in vederea dezvoltarii competentelor in contexte autentice de viat..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 12,50 Lei
 • Antologie de texte din literatura universala. Lecturi suplimentare pentru clasele I-IV
  Aceasta antologie este publicata la editura .„Antologia de fata combina atractivitatea si suspansul unor fragmente de neocolit in formatia culturala a unui tanar cu sensuri umane esentiale. Prin faptul ca majoritatea autorilor sunt de prima mana, lipseste nesuferitul didacticism, dar apare tot mai m..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 19,90 Lei
 • Arte vizuale si abilitati practice. Caietul micului artist. Clasa a III-a
  Lucrare realizata in conformitate cu noua programa scolara in vigoare, aprobata prin OMEN nr. 5003 din 02.12.2014. Caietul de lucru este aferent manualului de Arte vizuale si abilitati practice. Clasa a III-a, declarat castigator in cadrul licitatiei MECS 2015. Poate fi folosit cu usurinta in sala d..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 15,99 Lei
 • Arte vizuale si abilitati practice. Caietul micului artist. Clasa a IV-a + Manual digital
  Lucrare realizata in conformitate cu noua programa scolara in vigoare, aprobata prin OMEN nr. 5003 din 02.12.2014.Caietul de lucru este aferent manualului digital de Arte vizuale si abilitati practice. Clasa a IV-a, varianta pentru piata libera, inclus pe CD-ul care insoteste aceasta lucrare. Poate ..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 17,99 Lei
 • Arte vizuale si abilitati practice. Ghid de predare integrata a artelor plastice si a lucrului manual in gradinite si scoala primara. Semestrul I
  Instrumentul didactic de fata propune in explorarea lumii o abordare spirituala, creationista, integrata bland intr-un context ludic. Din experienta de parinte si educator am observat usurinta cu care copilul isi apropie si asimileaza conceprele in masura in care acestea ii apar drept fenomene famil..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 35,00 Lei
 • Atals geografic scolar - Romania
  Realizat pe baza rezultatelor finale ale Recensamantului populatiei si locuintelor din anul 2011 Cu o prezentare detaliata a Carpatilor si Subcarpatilor  Cu un tronson special dedicat protectiei mediului, cuprinzand hartile rezervatiilor naturale si ale siturilor SCI, SPA si Ramsar Surprinde fenomen..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 39,90 Lei
 • Atlas de istorie clasa a IV-a
  Atlasul enciclopedic dedicat micilor iubitori ai istoriei un plus necesar desfasurarii orelor de Istorie va aduce in atentie harti, fotografii, informatii despre epocile, evenimentele sau personalitatile istorice abordate. NUME CARTE: Atlas de istorie clasa a IV-aISBN: A1306PRET EDITURA: 19.99AUTO..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 19,99 Lei
 • Atlasul Lumii Pentru Elevi. National Geographic
  Aceasta editie complet actualizata a celui mai vandut atlas geografic scolar din lume contine:- Peste 100 de harti special create pentru elevii de gimnaziu si de liceu de autoritatea mondiala in harti- Peste 70 de fotografii color- Pagini color si tematice informative pe subiecte incluzand probleme ..
  Fara TVA: 34,99 Lei 34,99 Lei 49,90 Lei
 • Aventura invatarii - (Aventuri la Inceput de an scolar, Aventuri la joaca, Aventuri cu daruri, Aventuri printre stele)
  Seria AVENTURA INVATARII. Activitati integrate pentru clasa a II-a. Seria AVENTURA INVATARII se compune dintr-o suita de cate patru caiete pentru fiecare semestru. Fiecare caiet reuneste, intr-o abordare integrata, urmatoarele obiecte de studiu din planul de invatamant: comunicare in limba romana, m..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 32,00 Lei
 • Caiet de istorie pentru clasa a IV-a
  Caietul de istorie, atractiv prin perspectiva didactica si diversitatea itemilor, reprezinta un instrument de lucru util la clasa. Ora de istorie devine astfel creativa, dinamica si interactiva. Cuprinde Planificare anuala?, o buna reprezentare a etapelor lectiei, spatiu pentru rezolvari si notite, ..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 13,99 Lei
 • Caiet de lecturi recomandate, clasa I
  Se stie ca lectura inseamna formarea si dezvoltarea imaginatiei, a creativitatii, a vocabularului, a comunicarii, a culturii si, desigur, multa bucurie. Iar daca prezentul caiet se dovedeste un instrument didactic util nu numai pentru elevi, ci si pentru profesori si parinti, putem spune ca obiectiv..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 11,99 Lei
 • Caiet de matematica si explorarea mediului - activitati interdisciplinare. Clasa pregatitoare
  Caiet de activitati integrate pentru intreg anul scolar;Realizat de formatori la nivel national – Stefan Pacearca, Roxana Gheorghe;Avizat de comisia de evaluare a MECTS;Arii curriculare integrate: arte vizuale si lucru manual, comunicare in limba romana, dezvoltare personala, educatie pentru societa..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 16,00 Lei
 • Caiet de stiinte pentru clasa a III-a
  Mediul inconjurator cu provocarile sale poate fi descoperit cu ajutorul acestui caiet care ii ghideaza pe cei mici prin exercitii si aplicatii variate. Realizat in conformitate cu noua programa scolara, caietul de Stiinte este un instrument de lucru util la clasa. NUME CARTE: Caiet de stiinte pentru..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 11,99 Lei
 • Caiet de stiinte pentru clasa a IV-a
  Mediul inconjurator poate fi descoperit cu ajutorul acestui caiet realizat in conformitate cu noua programa scolara. Suprinzator si complex, materialul cuprinde itemi variati care ii confera si utilitate, facand din el un instrument util pentru activitatile la clasa. NUME CARTE: Caiet de stiinte pen..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 11,99 Lei
 • Caiet de vacanta. Clasa I
  Caietul include tablita refolosibila si carioca si este conceput pe doua domenii: Comunicare in limba romana, Matematica si explorarea mediului.La primul domeniu, textele alese si sarcinile au in vedere partea de lectura si scriere aplicata, lectura si intelegerea textului, scrierea imaginativa si f..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 15,00 Lei
 • Caietul elevului (sem. I + sem. II) – Romana clasa a IV-a
  Dupa manualul Editurii Aramis, autorul manualului: Tudora Pitila, Cleopatra Mihailescu.Acest auxiliar este in conformitate cu programa scolara si are scopul de a forma la elevi competente de comunicare scrisa si orala.In acest sens, sunt propuse exercitii diversificate care ii antreneaza pe elevi in..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 16,49 Lei
 • Caietul elevului de Limba si literatura romana (Sem I + Sem II) pentru clasa a III-a
  Acest caiet al elevului de Limba si literatura romana pentru clasa a IiI-a este publicat la editura  si cuprinde:Acest auxiliar este elaborat in conformitate cu programa scolara in vigoare si constituie un suport util in aprofundarea si dezvoltarea cunostitelor care se insusesc pe parcursul clasei a..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 16,49 Lei
 • Caietul elevului de Limba si literatura romana (Sem I + Sem II) pentru clasa a IV-a
  Acest caiet al elevului de Limba si literatura romana pentru clasa a IV-a este publicat la editura  si cuprinde:Acest auxiliar este elaborat in conformitate cu programa scolara in vigoare si constituie un suport util in aprofundarea si dezvoltarea cunostitelor care se insusesc pe parcursul clasei a ..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 16,49 Lei
 • Caietul elevului de Matematica (Sem I + Sem II) pentru clasa a II-a
  Acest caiet al elevului de Matematica pentru clasa a II-a este publicat la editura  si cuprinde:Acest auxiliar este elaborat in conformitate cu programa scolara in vigoare si constituie un suport util in aprofundarea si dezvoltarea cunostitelor care se insusesc pe parcursul clasei a II-a;Caietul cup..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 16,49 Lei
 • Caietul elevului de Matematica (Sem I + Sem II) pentru clasa a III-a
  Acest caiet al elevului de Matematica pentru clasa a III-a este publicat la editura  si cuprinde:Acest auxiliar este elaborat in conformitate cu programa scolara in vigoare si constituie un suport util in aprofundarea si dezvoltarea cunostitelor care se insusesc pe parcursul clasei a III-a;Caietul c..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 16,49 Lei
 • Cand stapanul nu-i acasa. Lecturi scolare
  Colectia include opere reprezentative ale scriitorilor romani, recomandate pentru lectura elevilor din clasele primare si gimnaziale, conform programei scolare. Initial ea va cuprinde 25 de titluri si va aparea pe parcursul anului 2014 intr-un ritm de o carte pe saptamana.La elaborarea acestei colec..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 39,90 Lei
 • Carte pentru joc si joaca, Vol. 4. Clasa a III-a
  Carte pentru joc si joaca cu activitati specifice clasei a III-a se adreseaza parintilor, bunicilor si invatatorilor, dar mai ales copiilor.Primii ani de viata influenteaza major dezvoltarea copilului. A-l invata sa se joace este la fel de important ca si mersul, vorbitul sau cititul. Jocul creativ ..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 24,90 Lei
 • Cartea mea de lucru manual din cofraje
  Idei multicolore pentru lucru manual si joaca.Cofrajele sunt adevarate transformari artistice si de aceea este pacat sa fie aruncate. Fie ca sunt cutii intregi sau jumatati, conuri sau palarioare - poti sa le folosesti pe toate! Arunca o privire, observa de ce te poti ajuta din trusa pentru lucru ma..
  Fara TVA: 33,99 Lei 33,99 Lei 44,99 Lei
 • Citesc! Voi citi! Texte literare, fise de lucru, jocuri didactice, teste pentru clasa a IV-a
  Lucrarile din seria Citesc! Voi citi! conving elevii sa citeasca intr-un mod creativ; sunt selectate texte captivante ca tematica, cu fir epic palpitant si convingator; se prezinta personaje apropiate de sensibilitatea copiilor, cu problematica similara varstei cititorilor.Novatoare este concordanta..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 13,49 Lei
 • Compuneri tematice pentru clasele III-V. Ed. 2016
  Candva, o fetita spunea ca numai compunerile au suflet. Pornind de la aceasta idee, va rugam: cititi-le, ganditi-va si spuneti cu mana pe inima: e-adevarat? Fetita de altadata e una din autoare.AutoriiDe ce am scris aceasta carte?Pentru unii elevi poate fi o povara scrierea unei compuneri, in timp c..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 15,00 Lei
 • Comunicare in Limba Materna Rromani - clasa I
  Manual de Comunicare in limba materna rromani, unic pe piata cartii, castigator al licitatiei din anul 2015. Aprobat prin ordin al ministrului educatiei si cercetarii stiintifice nr. 5037 din 25.08.2015. NUME CARTE: Comunicare in Limba Materna Rromani - clasa IISBN: 9786067271119PRET EDITURA: 30.00A..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 30,00 Lei
 • Comunicare in limba romana - Caiet de scriere clasa I. Ed. 2016
  Comunicare in limba romana, caiet auxiliar pentru clasa I.Caietul este un instrument util menit sa ajute elevii de clasa I sa exerseze si sa aprofundeze scrisul. Pentru cei mici formarea deprinderii de a scrie corect si lizibil este o adevarata provocare, iar acest caiet prin structura sa faciliteaz..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 20,00 Lei
 • Comunicare in limba romana - clasa a II-a (dupa varianta M-ART)
  Un singur auxiliar pentru amandoua semestrele. NUME CARTE: Comunicare in limba romana - clasa a II-a (dupa varianta M-ART)ISBN: 9789737819888PRET EDITURA: 12.00AUTOR(i): Dumitru D. ParaialaEDITURA: EuristicaCOPERTA: BrosataDATA PUBLICARE: 2015NUMAR PAGINI: 160..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 12,00 Lei
 • Comunicare in limba romana - clasa a II-a (dupa varianta PRE-C)
  Un singur auxiliar pentru amandoua semestrele. NUME CARTE: Comunicare in limba romana - clasa a II-a (dupa varianta PRE-C)ISBN: 9789737819963PRET EDITURA: 12.00AUTOR(i): Dumitru ParaialaEDITURA: EuristicaCOPERTA: BrosataDATA PUBLICARE: 2015NUMAR PAGINI: 160..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 12,00 Lei
 • Comunicare in limba romana - manual pentru clasa I + CD (2 volume) Abecedarul stelutei roco
  Manualul face parte din seria JUNIOR STAR si este realizat conform programei in vigoare.CD-urile contin varianta digitala a manualului, completata cu activitati multimedia interactive de invatare (statice, animate si interactive). NUME CARTE: Comunicare in limba romana - manual pentru clasa I + CD (..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 17,99 Lei
 • Comunicare in limba romana pentru clasa a II-a
  Materialul este realizat in conformitate cu noua programa scolara aprobata prin ordin al ministrului nr. 3418/19.03.2013 si ofera situatii variate de invatare pentru formarea competentelor disciplinei Comunicare in limba romana. NUME CARTE: Comunicare in limba romana pentru clasa a II-aISBN: PRET ED..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 13,99 Lei
 • Comunicare in limba romana. Auxiliar pentru clasa I. Semestrul I si semestrul al II-lea
  Cartea de fata, conceputa in deplin acord cu noua programa scolara, este un instrument de lucru foarte util pentru elevi si cadre didactice.Cele douasprezece unitati ale lucrarii dezvolta in mod interesant, tinand cont de particularitatile de varsta ale copiilor, teme abordate intra-, inter- si mult..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 23,12 Lei
 • Comunicare in limba romana. Caiet de scriere clasa I dupa varianta PRES-DO
  Auxiliar dupa manualul varianta A1 din 2015, 128 pagini alb-albastru.Un singur auxiliar pentru ambele semestre! NUME CARTE: Comunicare in limba romana. Caiet de scriere clasa I dupa varianta PRES-DOISBN: 9789713781985PRET EDITURA: 12.00AUTOR(i): Cristian-George Paraiala, Dumitru D. Paraiala, Bogdan-..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 12,00 Lei
 • Comunicare in limba romana. Caiet pentru clasa a II-a, semestrul 1
  Lucrarea Comunicare in limba romana propune un demers didactic echilibrat, care sa asigure formarea si dezvoltarea competentelor prevazute de programa scolara in contextul specific particularitatilor de varsta si individuale ale elevilor clasei a II-a.Ecou al permanentei stradanii de a-l invata pe e..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 11,99 Lei
 • Comunicare in limba romana. Caiet pentru clasa a II-a, semestrul 2
  Lucrarea va propune un demers didactic echilibrat, care sa asigure formarea si dezvoltarea competentelor prevazute de programa scolara, in contextul specific particularitatilor de varsta si individuale ale elevilor clasei a Il-a.Continuturile sunt prezentate prin intermediul unui bogat material ilus..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 11,99 Lei
 • Comunicare in limba romana. Manual pentru clasa a II-a. Partea I
  Manualul de Comunicare în limba romana pentru clasa a II-a, autor Sofia Dobra, a fost elaborat în conformitate cu programa analitica aprobata prin Ordinul Ministrului Educatiei Nationale nr. 3418/19.03.2013 si a fost declarat castigator al licitatiei organizate de Ministerul Educatiei Nationale în a..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 25,00 Lei
 • Comunicare in limba romana. Scriere - auxiliar clasa I (dupa varianta DU-PRES)
  Un singur auxiliar pentru ambele semestre!Ordinea literelor o puteti vedea in cuprinsul alaturat, la sectiunea "Arunca o privire". NUME CARTE: Comunicare in limba romana. Scriere - auxiliar clasa I (dupa varianta DU-PRES)ISBN: 9789737819970PRET EDITURA: 12.00AUTOR(i): Dumitru D. ParaialaEDITURA: Eur..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 12,00 Lei
 • Comunicare orala (planse)
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .Plansele asigura suportul unor teme transdisciplinare pentru activitatile din clasele I - II. Ilustratiile sunt bogate in continut si grupate tematic. NUME CARTE: Comunicare orala (planse)ISBN: A405PRET EDITURA: 43.35AUTOR(i): Victoria PadureanuEDIT..
  Fara TVA: 36,99 Lei 36,99 Lei 43,35 Lei
 • Culegere de exercitii pentru comunicare in limba romana. Jocul cuvintelor, clasa I
  Lucrarea Jocul cuvintelor este un instrument de lucru destinat elevilor din clasa I, conceput pe baza particularitatilor specifice varstei, in concordanta cu posibilitatile de intelegere si de asimilare ale elevilor. NUME CARTE: Culegere de exercitii pentru comunicare in limba romana. Jocul cuvintel..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 12,99 Lei
 • Cum? De ce? De unde? Cand? Cultura generala pentru clasele I-IV
  Cum? De ce? De unde? Cand? Cultura generala pentru clasele I-IV este publicata la editura . O carte de stins... setea de cunoastere! Copiii au o mie de intrebari, iar Cum?, De ce?, De unde? sau Cand? sunt asa, doar cateva dintre ele. Curiosi si isteti cat se-arata pe la scoala - atat de curiosi, ca ..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 21,19 Lei
 • Cunoasterea mediului clasa I - Caietul elevului
  Lucrarea, prezentata intr-o forma grafica de exceptie, prin temele si aplicatiile practice, realizate cu ajutorul unor desene deosebit de sugestive si atractive, constituie un material foarte util elevilor din clasa I in descoperirea si cunoasterea mediului inconjurator. NUME CARTE: Cunoasterea medi..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 11,56 Lei
 • Cunoasterea mediului inconjurator - auxiliar pentru clasa I
  Auxiliarul se recomanda prin concordanta deplina cu noua programa scolara, prin continutul bogat, prezentat in mod accesibil, gradat, logic, potrivit particularitatilor micului scolar. Secventele de colorare, de completare a unor desene, decupajele si asamblarile tip colaj, jocurile, fotografiil..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 12,52 Lei
 • Cunoasterea mediului. Auxiliar pentru clasa a II-a
  Auxiliarul pentru Cunoasterea mediului, in conformitate cu programa scolara, poate fi folosit pentru orice manual de clasa a II-a dupa care se studiaza aceasta disciplina. Bogatia si varietatea imaginilor, alese cu grija si inspirat colorate, constituie un real sprijin pentru micul scolar in perc..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 12,52 Lei