Carti de Evul Mediu

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Istoria Imperiului Bizantin
  Studiu introductiv de Ionut‑Alexandru TudorieScrisa de unul dintre cei mai reputati bizantinologi ai secolului XX, lucrarea urmareste in desfasurarea ei o istorie ce se intinde de la domnia lui Constantin cel Mare pina la cucerirea Constantinopolului de catre Mahomed al II-lea. Abordarea complexa ad..
  Fara TVA: 71,77 Lei 71,77 Lei 99,95 Lei
 • Istoria universala, Vol. 2 - Evul mediu. America precolumbiana si hispanica
  Evul Mediu este martorul destramarii Imperiului Roman in urma invaziilor barbare, dar si al infiintarii unor noi imperii. Nedreptatile generate de relatiile feudale au fost accentuate de pandemii (Moartea Neagra) si de catastrofe naturale, la care aveau sa se adauge provocarile ridicate de aparitia ..
  Fara TVA: 45,44 Lei 45,44 Lei 69,90 Lei
 • O istorie a Europei de Apus in Evul Mediu. De la Imperiul Roman tarziu la marile descoperiri geografice (secolele V-XVI)
  Conceput ca un compendiu, volumul sintetizeaza intreaga istorie medievala, incepand cu trecerea de la Antichitate la Evul Mediu (secolele V-VIII) pana la tranzitia spre modernitate, ale carei prime simptome apar in veacul al XVI-lea. Intre aceste repere conventionale, sunt expuse toate fenomenele si..
  Fara TVA: 39,71 Lei 39,71 Lei 52,95 Lei
 • Viata privata a dinastiei Tudorilor
  Poate cei mai celebri si mai fascinanti dintre familiile regale din istoria Angliei, Tudorii erau intotdeauna inconjurati de o multime de servitori si curteni. „O mie de ochi vad tot ce fac”, se plingea Elisabeta I. Chiar si in cele mai intime momente, aveau in preajma slujitori alesi special pentru..
  Fara TVA: 33,71 Lei 33,71 Lei 44,95 Lei