Carti de De la origini pana in prezent

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Atlas istoric ilustrat al Romaniei
  Acest volum, structurat sub forma unei cronologii, ofera o imagine sintetica si dinamica a felului in care s-au conturat de-a lungul secolelor, in diferite contexte sociale si politice, interne ori internationale, uneori in zone geopolitice invecinate teritoriului actual al tarii noastre, granitele ..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 39,90 Lei
 • Istoria Basarabiei
  Militant pentru drepturile culturale si nationale ale romanilor bucovineni si basarabeni, Ion Nistor a avut un merit incontestabil in reintregirea tarii. Ca istoric, si-a inchinat intreaga activitate cercetarii a numeroase probleme cu rezonanta publica, cu scopul vadit de a oferi argumente temeinic ..
  Fara TVA: 45,99 Lei 45,99 Lei 65,00 Lei
 • Istoria Finlandei
   Lucrarea debuteaza cu o trecere in revista a celor mai vechi marturii si a celor mai noi ipoteze cu privire la nasterea poporului finlandez si la aportul acestuia la expeditiile vikinge care, primele in Evul Mediu, au legat intr-o anumita masura Estul si Vestul, Nordul si Sudul. Lucrarea marcheaza ..
  Fara TVA: 37,99 Lei 37,99 Lei 50,00 Lei
 • Istoria Lituaniei
   Lituania continua sa se afle astazi, ca si in trecut, la rascruce, iar slabiciunea dovedita recent de Uniunea Europeana in fata crizei economice globale sau incapacitatea acesteia de a avea o politica energetica comuna coerenta, in conditiile dependentei tarii fata de piata de energie externa, mai ..
  Fara TVA: 17,63 Lei 17,63 Lei 23,00 Lei
 • Istoria Romaniei
  Istoria Romaniei isi propune sa infatiseze trecutul poporului roman si al spatiului istoric romanesc, in toata complexitatea sa, in interactiunea permanenta dintre romani si ceilalti locuitori ai acestui spatiu si in contextul creat de realitatile internationale care au constituit cadrul geopolitic ..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 39,90 Lei
 • O istorie a lumii in douasprezece harti
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .Fiecare cultura isi are modul propriu de a reprezenta lumea prin intermediul hartilor, iar acest lucru este valabil atat pentru Google Earth, cat si pentru mappa mundi de la Hereford sau harta Kangnido. De-a lungul istoriei, hartile au contribuit es..
  Fara TVA: 38,99 Lei 38,99 Lei 54,95 Lei
 • Prieteni si eroi
  Harriet Pringle tocmai a sosit la Atena. Dupa ce a scapat din Romania ocupata de nazisti, asteapta vesti despre Guy, sotul ei, ramas la Bucuresti, „orasul decazut“. Cei doi se reintalnesc in capitala Greciei, care insa nu e ocolita de razboi. In scurta vreme, Europa se va faramita, iar protagonistii..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 49,99 Lei
 • Sapiens. Scurta istorie a omenirii
  Publicata initial in Israel in 2011, Sapiens a devenit rapid bestseller international, fiind tradusa in peste patruzeci de limbi. Acum 100.000 de ani, pe pamint existau cel putin sase specii de oameni. Astazi exista una singura: noi, Homo sapiens. Ce s-a intimplat cu celelalte? Si cum am ajuns sa fi..
  Fara TVA: 57,95 Lei 57,95 Lei 57,95 Lei
 • Vestigii de la o alta omenire
  Din timpuri nebanuite, au ajuns pina la noi uluitoare tezaure de cunoastere. Cine sint creatorii lor? Cum se poate ca anumite obiecte care dateaza de dinainte de aparitia omului pe Pamint sa para totusi fabricate industrial ori sa anticipeze cu zeci de milioane de ani realizarile tehnice ale prezent..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 27,95 Lei