Carti de De la origini pana in prezent

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Istoria Basarabiei
  Militant pentru drepturile culturale si nationale ale romanilor bucovineni si basarabeni, Ion Nistor a avut un merit incontestabil in reintregirea tarii. Ca istoric, si-a inchinat intreaga activitate cercetarii a numeroase probleme cu rezonanta publica, cu scopul vadit de a oferi argumente temeinic ..
  Fara TVA: 48,99 Lei 48,99 Lei 65,00 Lei
 • Istoria Finlandei
   Lucrarea debuteaza cu o trecere in revista a celor mai vechi marturii si a celor mai noi ipoteze cu privire la nasterea poporului finlandez si la aportul acestuia la expeditiile vikinge care, primele in Evul Mediu, au legat intr-o anumita masura Estul si Vestul, Nordul si Sudul. Lucrarea marcheaza ..
  Fara TVA: 37,99 Lei 37,99 Lei 50,00 Lei
 • Istoria Romaniei
  Istoria Romaniei isi propune sa infatiseze trecutul poporului roman si al spatiului istoric romanesc, in toata complexitatea sa, in interactiunea permanenta dintre romani si ceilalti locuitori ai acestui spatiu si in contextul creat de realitatile internationale care au constituit cadrul geopolitic ..
  Fara TVA: 36,99 Lei 36,99 Lei 39,90 Lei
 • Sapiens. Scurta istorie a omenirii
  Publicata initial in Israel in 2011, Sapiens a devenit rapid bestseller international, fiind tradusa in peste patruzeci de limbi. Acum 100.000 de ani, pe pamint existau cel putin sase specii de oameni. Astazi exista una singura: noi, Homo sapiens. Ce s-a intimplat cu celelalte? Si cum am ajuns sa fi..
  Fara TVA: 52,17 Lei 52,17 Lei 59,96 Lei
 • Scurta istorie a Elvetiei
  Nascuta „oficial“ in anul 1291, Elvetia poate fi considerata una dintre cele mai vechi tari din lume. Dar abia in ultimii 500 de ani poporul elvetian a luat decizia cea mai importanta, care a condus la statul modern de azi: aceea de a ramane mic, neutru si moderat.Anul acesta, Romania si Elvetia sar..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 39,99 Lei
 • Vestigii de la o alta omenire
  Din timpuri nebanuite, au ajuns pina la noi uluitoare tezaure de cunoastere. Cine sint creatorii lor? Cum se poate ca anumite obiecte care dateaza de dinainte de aparitia omului pe Pamint sa para totusi fabricate industrial ori sa anticipeze cu zeci de milioane de ani realizarile tehnice ale prezent..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 27,95 Lei