Carti de Antichitate

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Caligula
  Nici un alt imparat roman, poate cu exceptia lui Nero, nu a depasit reputatia de infamie si destrabalare pe care a dobandit-o Caligula (37-41 d.Hr.). Este insa faima sa de despot nebun si monstru depravat justificata? Studiul sobru si extrem de documentat al lui Anthony A. Barrett prezinta un tablou..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 24,90 Lei
 • Codul Da Vinci. Sursele Secrete. Editia a II-a
  Tot adevarul despre o mare mistificare! Tot adevarul despre Staretia Sionului, Rennes-le-Chateau, Templieri, Francmasoni, Illuminati, Rozacrucieni, Ordinul Frasiei Polare, Graal, Sinarhie. In timp ce, pe la inceputul anilor nouazeci, reusea sa dezlege definitiv enigma tezaurului de la Rennes-le-Chat..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 23,00 Lei
 • Eu, Imparatul Traian
  „Aceasta opera - explica autorul - este procesul unei indelungi obsesii: figura imparatului Traian m-a insotit in decursul intregii mele vieti adulte, si mereu am avut in suflet dorinta sa scriu o biografie a lui Traian scrisa cu mare rigoare stiintifica si atractivitate. Mai intai de toate, am dori..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 24,15 Lei
 • Inaintea piramidelor. Dezlegarea celui mai mare mister al arheologiei
  Unele dintre cele mai mari mistere ale lumii antice sunt piramidele din Egipt. Aflati in cautarea secretului acestor constructii megalitice, Christopher Knight si Alan Butler ne prezinta o teorie uimitoare, sustinuta cu dovezi pe masura.Ei afirma ca cei care au construit sau proiectat Marea Piramida..
  Fara TVA: 6,99 Lei 6,99 Lei 12,53 Lei
 • Istoria universala, Vol. 1 - Preistoria si Antichitatea
   Istoria universala contine un studiu cronologic amanuntit al existentei omului pe pamant, inca de la originile sale. Datele si analizele istorice sunt sustinute de un bogat material grafic, de harti, scheme si ilustratii tiparite in conditii tehnice excelente.        Acest prim volum, Preistoria si..
  Fara TVA: 62,99 Lei 62,99 Lei 69,90 Lei
 • O zi in Roma antica. Secrete si curiozitati
  Colectia Corint Istorie include un nou titlu pregatit pentru adultii pasionati de istorie si calatorii in timp si in spatiu: O zi in Roma antica. Secrete si curiozitati de Alberto Angela. „O lectura instructiva si in acelasi timp relaxanta, care ne imbunatateste intr-un mod placut cunostintele istor..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 34,90 Lei
 • Revolutia romana
  Cartea este un studiu celebru al unui ilustru istoric al Antichitatii romane, Ronald Syme, profesor de istorie romana la Oxford.Lucrarea analizeaza foarte amanuntit situatia politica a Romei intre anii 60 i. Hr. si 14 d. Hr., respectiv venirea la putere a lui Caius Iulius Caesar, asasinarea acestuia..
  Fara TVA: 34,99 Lei 34,99 Lei 54,90 Lei