Carti de Antichitate

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Caligula
  Nici un alt imparat roman, poate cu exceptia lui Nero, nu a depasit reputatia de infamie si destrabalare pe care a dobandit-o Caligula (37-41 d.Hr.). Este insa faima sa de despot nebun si monstru depravat justificata? Studiul sobru si extrem de documentat al lui Anthony A. Barrett prezinta un tablou..
  Fara TVA: 16,19 Lei 16,19 Lei 24,90 Lei
 • Epopeea lui Ghilgames
  Cel mai vechi epos al umanitatii, Epopeea lui Ghilgames, este creatia unui genial poet babilonian necunoscut, care a trait probabil pe la inceputul celui de-al II-lea mileniu i.e.n. Conservarea lui s-a datorat intelepciunii unui rege asirian, Asurbanipal, care din dragoste si pretuire pentru tot cee..
  Fara TVA: 11,47 Lei 11,47 Lei 13,49 Lei
 • Eu, Imparatul Traian
  „Aceasta opera - explica autorul - este procesul unei indelungi obsesii: figura imparatului Traian m-a insotit in decursul intregii mele vieti adulte, si mereu am avut in suflet dorinta sa scriu o biografie a lui Traian scrisa cu mare rigoare stiintifica si atractivitate. Mai intai de toate, am dori..
  Fara TVA: 21,74 Lei 21,74 Lei 24,15 Lei
 • Istoria lui Marc Antoniu si a Cleopatrei
  Autorul nu caută să reabiliteze un personaj pe care poste­ritatea l-a con­damnat, generalul Marcus Antonius (82 - 30 î. Hr.), ci mai degrabă încearcă să prezinte faptele cunoscute într-o altă lumină, invitând astfel cititorul să mediteze asupra lor. NUME CARTE: Istoria lui Marc Antoniu si a Cleopatr..
  Fara TVA: 12,49 Lei 12,49 Lei 15,61 Lei
 • Istoria universala, Vol. 1 - Preistoria si Antichitatea
   Istoria universala contine un studiu cronologic amanuntit al existentei omului pe pamant, inca de la originile sale. Datele si analizele istorice sunt sustinute de un bogat material grafic, de harti, scheme si ilustratii tiparite in conditii tehnice excelente.        Acest prim volum, Preistoria si..
  Fara TVA: 45,44 Lei 45,44 Lei 69,90 Lei
 • Sub semnul lui Zamolxis
  Tinta acestei carti este aflarea spiritualitatii anticilor si originii popoarelor latine, din care face parte si cel roman. (...) Neexistind documente scrise, demne de incredere, am modificat modul de abordare al temelor cercetate. Pe primul loc sta logica. Orice afirmatie ilogica este data deoparte..
  Fara TVA: 32,00 Lei 32,00 Lei 40,00 Lei