Carti de Horoscop & Astrologie

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Astrologia de la cer la pamant
  Astrologia de la Cer la Pamant este un ghid de initiere in tainele astrologiei, realizat de unul dintre cei mai cunoscuti astrologi ai Romaniei, Valeriu Panoiu. Avand o bogata componenta teoretica si una practica, ghidul include informatii detaliate despre istoricul astrologiei ca stiinta, despre si..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 33,00 Lei
 • Astrologia relationala. Dragoste si sexualitate
  Asemenea celorlalte aspecte ale vietii noastre, si relatia de cuplu este influentata de astre si zodii. Harta natala determina modul in care ne alegem partenerul si in care ne exprimam sentimentele. Astrologia relationala se ocupa cu studiul predispozitiilor afective individuale si cu evaluarea pote..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 24,03 Lei
 • Astrologia Yi-Jingului
  Ce se ascunde in stravechea scriere Yì Jīng? Mileniile au confirmat cunoasterea si intelepciunea din semnele secrete, incercand sa descifreze sensurile si semnificatiile. Binele si raul, iubirea si ura, pacea si razboiul, albul si negrul stau scrise in acest oracol unic, care nu prevesteste viitorul..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 29,90 Lei
 • Astrologie orara
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii . ofera in premiera pentru Romania un veritabil manual de astrologie orara, excelent documentat si bine sistematizat, care se adreseaza atat astrologilor profesionisti dornici sa se specializeze in aceasta ramura, cat si incepatorilor in domeniu.Pent..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 24,03 Lei
 • CARTEA PIETRELOR. Volumul I
  Cateva dintre cele mai frumoase si mai puternice creatii ale naturii s-au adunat intr-o lucrare exceptionala. Lumea cristalelor si a pietrelor se deschide in fata cititorilor, observatiile stiintifice imbinandu-se cu legende, superstitii, credinte stravechi si elemente de ocultism. Urmeaza o calator..
  Fara TVA: 59,99 Lei 59,99 Lei 99,99 Lei
 • Casele astrologice inchise - Scurtatura catre realizarea spirituala suprema
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .Ori de cate ori tindem sa actionam intr-un moment nepotrivit, intr-o maniera gresita ori urmand o directie care nu ne este necesara, Dumnezeu blocheaza prin ceva sau prin cineva actiunea, maniera ori directia respectiva. Acest lucru se repeta pana c..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 29,00 Lei
 • Cele douasprezece arhetipuri. Semnul zodiacal si structura personalitatii
  Fiecare semn zodiacal este descris din numeroase unghiuri de vedere: scopul devenirii, invataturile de insusit, corespondentele psihologice, simbolurile si miturile, legaturile cu Tarotul si cu Yi Ging, dictoane si basme, culori, plante, minerale. Multilateralitatea prezentarii si a punctelor de ved..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 29,00 Lei
 • Ghid astrologic - Editie alb
  Aparitie extrem de interesanta in peisajul bogat al cartilor de profil, Ghidul astrologic publicat de editura noastra analizeaza in detaliu fiecare semn zodiacal, planetele si casele si exploreaza alte elemente-cheie, cum ar fi aspectele, elementele, atributele si intocmirea horoscopului. Ofera o in..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 19,17 Lei
 • Ghid astrologic - Editie color
  Aparitie extrem de interesanta in peisajul bogat al cartilor de profil, Ghidul astrologic publicat de editura noastra analizeaza in detaliu fiecare semn zodiacal, planetele si casele si exploreaza alte elemente-cheie, cum ar fi aspectele, elementele, atributele si intocmirea horoscopului. Ofera o in..
  Fara TVA: 30,99 Lei 30,99 Lei 52,88 Lei
 • Initiere in astrologia evolutiva. Calea sufletului de-a lungul hartii natale
  Aniela Pratesi, cercetatoare in astrologie evolutiva si umanistica, s-a ocupat de ezoterism si filosofii orientale. A tinut numeroase conferinte la Florenta si in alte orase si a participat la emisiuni TV. Tine o rubrica permanenta in revista Sirio. Pasionata de informatica, desfasoara o parte ..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 15,00 Lei
 • Semne,constelatii si Nakshatre
  Cu cartea de fata, Rodica Purniche paseste oficial in celalalt teritoriu al astrologiei, si anume, in sfera astrologiei siderale si a astrologiei vechi indiene. Dupa o activitate de 15 ani ca astrolog tropical, a avut curajul sa ia  cunoasterea astrologicade la capat, sub indrumarea unor exceptional..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 40,00 Lei
 • Semnificatia datei de nastere
  Scopul acestei carti este sa va ajute sa descoperiti care este simetria ascunsa a adevaratului vostru spirit si cum sa creati o viata in armonie cu acel proiect. Chiar daca simtiti ca v-ati pierdut, puteti folosi aceasta carte pentru a va repune pe drumul corect. Niciodata nu e prea tarziu.In Partea..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 32,00 Lei
 • Stele fixe si constelatii in astrologie
  Oferind un set de cunostinte indispensabile celor dornici sa patrunda tainele influentei astrologice a stelelor si constelatiilor, cartea lui Vivian E. Robson, publicata pentru prima data in 1923, a devenit rapid o referinta de prima importanta in domeniu. Autorul nu se limiteaza la interpretarea te..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 29,95 Lei
 • Taina Cerului. Astronomie si folclor
  „Incercam aici o continuare a remodelarii viziunii straromane despre lume, inventariind si punand cap la cap probele pe care le ofera istoria culturii universale si traditia populara romaneasca, cu privire la vecinatatea indepartata dintre arealul cultural romanesc si paradisul terestru.Ne-am indrep..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 19,00 Lei
 • Zodiacul chinezesc 2012 - anul dragonului
  Anul 2012 este Anul Dragonului in Zodiacul chinezesc – ce va rezerva acest an? Arta veche a Zodiacului chinezesc, care precede cu mult aparitia Zodiacului european se bazeaza pe un sistem de semne zodiacale care este folosit in Orient de mii de ani. Profunzimea intelepciunii sale, acuratetea cu care..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 14,45 Lei
 • Zodiacul chinezesc 2013. Afla ce surprize iti rezerva Anul Sarpelui
   Anul 2013 este Anul Sarpelui in zodiacul chinezesc - ce va rezerva acest an? Arta veche a zodiacului chinezesc, care precede cu mult aparitia zodiacului european, se bazeaza pe un sistem de semne folosit in Orient de mii de ani.Profunzimea intelepciunii sale, acuratetea cu care sunt facute analizel..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 14,45 Lei
 • Zodiacul chinezesc. Ghid practic
  Invata sa te cunosti mai bine si sa ii intelegi pe cei din jur.In cartea de fata, autoarea analizeaza cu caldura si intuitie psihologica acest fabulos bestiar uman care face parte din mediul nostru inconjurator si nu inceteaza sa ne uimeasca.Prefatata de Michel de Kermadec, renumit sinolog, cartea d..
  Fara TVA: 17,64 Lei 17,64 Lei 25,00 Lei