Carti de Horoscop & Astrologie

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Astrologia de la cer la pamant
  Astrologia de la Cer la Pamant este un ghid de initiere in tainele astrologiei, realizat de unul dintre cei mai cunoscuti astrologi ai Romaniei, Valeriu Panoiu. Avand o bogata componenta teoretica si una practica, ghidul include informatii detaliate despre istoricul astrologiei ca stiinta, despre si..
  Fara TVA: 29,70 Lei 29,70 Lei 33,00 Lei
 • Astrologia relationala. Dragoste si sexualitate
  Asemenea celorlalte aspecte ale vietii noastre, si relatia de cuplu este influentata de astre si zodii. Harta natala determina modul in care ne alegem partenerul si in care ne exprimam sentimentele. Astrologia relationala se ocupa cu studiul predispozitiilor afective individuale si cu evaluarea pote..
  Fara TVA: 22,83 Lei 22,83 Lei 24,03 Lei
 • Astrologia Yi-Jingului
  Ce se ascunde in stravechea scriere Yì Jīng? Mileniile au confirmat cunoasterea si intelepciunea din semnele secrete, incercand sa descifreze sensurile si semnificatiile. Binele si raul, iubirea si ura, pacea si razboiul, albul si negrul stau scrise in acest oracol unic, care nu prevesteste viitorul..
  Fara TVA: 23,32 Lei 23,32 Lei 29,90 Lei
 • CARTEA PIETRELOR. Volumul I
  Cateva dintre cele mai frumoase si mai puternice creatii ale naturii s-au adunat intr-o lucrare exceptionala. Lumea cristalelor si a pietrelor se deschide in fata cititorilor, observatiile stiintifice imbinandu-se cu legende, superstitii, credinte stravechi si elemente de ocultism. Urmeaza o calator..
  Fara TVA: 94,99 Lei 94,99 Lei 99,99 Lei
 • Casele astrologice inchise - Scurtatura catre realizarea spirituala suprema
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .Ori de cate ori tindem sa actionam intr-un moment nepotrivit, intr-o maniera gresita ori urmand o directie care nu ne este necesara, Dumnezeu blocheaza prin ceva sau prin cineva actiunea, maniera ori directia respectiva. Acest lucru se repeta pana c..
  Fara TVA: 27,55 Lei 27,55 Lei 29,00 Lei
 • Ghid astrologic - Editie alb
  Aparitie extrem de interesanta in peisajul bogat al cartilor de profil, Ghidul astrologic publicat de editura noastra analizeaza in detaliu fiecare semn zodiacal, planetele si casele si exploreaza alte elemente-cheie, cum ar fi aspectele, elementele, atributele si intocmirea horoscopului. Ofera o in..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 19,17 Lei
 • Ghid astrologic - Editie color
  Aparitie extrem de interesanta in peisajul bogat al cartilor de profil, Ghidul astrologic publicat de editura noastra analizeaza in detaliu fiecare semn zodiacal, planetele si casele si exploreaza alte elemente-cheie, cum ar fi aspectele, elementele, atributele si intocmirea horoscopului. Ofera o in..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 52,88 Lei
 • Marele horoscop chinezesc si cei patru stalpi ai destinului personal
  Un horoscop autentic, caci isi trage obarsia din lectura directa a textelor chineze, si practic, caci poate sa fie realizat cum nu se poate mai simplu, fara calcule complicate si fara o pregatire speciala. NUME CARTE: Marele horoscop chinezesc si cei patru stalpi ai destinului personalISBN: 97860694..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 29,00 Lei
 • Semne,constelatii si Nakshatre
  Cu cartea de fata, Rodica Purniche paseste oficial in celalalt teritoriu al astrologiei, si anume, in sfera astrologiei siderale si a astrologiei vechi indiene. Dupa o activitate de 15 ani ca astrolog tropical, a avut curajul sa ia  cunoasterea astrologicade la capat, sub indrumarea unor exceptional..
  Fara TVA: 36,80 Lei 36,80 Lei 40,00 Lei
 • Taina Cerului. Astronomie si folclor
  „Incercam aici o continuare a remodelarii viziunii straromane despre lume, inventariind si punand cap la cap probele pe care le ofera istoria culturii universale si traditia populara romaneasca, cu privire la vecinatatea indepartata dintre arealul cultural romanesc si paradisul terestru.Ne-am indrep..
  Fara TVA: 12,16 Lei 12,16 Lei 19,00 Lei
 • Zodiacul chinezesc 2012 - anul dragonului
  Anul 2012 este Anul Dragonului in Zodiacul chinezesc – ce va rezerva acest an? Arta veche a Zodiacului chinezesc, care precede cu mult aparitia Zodiacului european se bazeaza pe un sistem de semne zodiacale care este folosit in Orient de mii de ani. Profunzimea intelepciunii sale, acuratetea cu care..
  Fara TVA: 14,45 Lei 14,45 Lei 14,45 Lei
 • Zodiacul Chinezesc 2017-2018
  Originile horoscopului chinezesc se pierd in negura vremii. Cu toate acestea, stim ca astrologii orientali si-au practicat arta cu multe mii de ani in urma si ca si in ziua de astazi astrologia chinezeasca continua sa fascineze si sa intrige.Astrologia chinezeasca are 12 semne, numite dupa 12 animal..
  Fara TVA: 13,94 Lei 13,94 Lei 14,99 Lei