Carti de Croitorie, Crosetat & Tricotat

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 200 de flori si alte accesorii crosetate
  Noi modele pentru trandafiri, margarete, floarea-soarelui altele.Cartea ofera o colectie extinsa de modele crosetate, de la cele mai simple la cele mai complicate; de la cele traditionale la cele mai inovatoare. Folositi volumul de fata ca pe un ghid inspirational pentru a creea propriile obiecte cr..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 38,44 Lei
 • Modele de crosetat (format mic)
  Volumul de fata, publicat la editura , vine in completarea celui anterior, . Spre deosebire de primul volum, adresat mai degraba incepatorilor, unde accentul era pus pe tehnicile de lucru, Modele de crosetat are o parte teoretica mult mai slab dezvoltata, predominante fiind modelele propriu-zise. Ca..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 19,17 Lei
 • Modele de crosetat pentru casa ta. 25 de proiecte simpatice care-ti vor colora viata
  Chiar daca nu aveti mult timp pentru crosetat, cateva accesorii lucrate de mana si bine alese va vor ajuta enorm sa va personalizati locuinta.Modele de crosetat pentru casa ta va prezinta 25 de proiecte superbe, care variaza de la sofisticat la amuzant. Fie ca doriti sa va decorati bucataria, dormit..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 48,07 Lei
 • Modele de crosetat pentru casa ta. Proiecte simpatice care iti vor colora viata, Vol. 1
  Modele de crosetat pentru casa ta va prezinta 25 de proiecte originale, care variaza de la sofisticat la amuzant.In primul volum veti gasi proiecte pentru sufragerie si dormitor, precum patura vesela cu motive hexagonale, ghirlande cu fulgi de nea si bufnite, opritor de usa sub forma de pisicuta si ..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 19,17 Lei
 • Modele de crosetat pentru casa ta. Proiecte simpatice care iti vor colora viata, Vol. 2
  Modele de crosetat pentru casa ta va prezinta 25 de proiecte originale, care variaza de la sofisticat la amuzant.In timp ce in primul volum v-au fost oferite proiecte pentru sufragerie si dormitor, in volumul de fata veti gasi mai ales proiecte dedicate bucatariei, precum suporturi pentru pahare, se..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 19,17 Lei
 • Totul despre tricotat. Proiecte, Vol. 3
  Primele doua volume v-au ajutat sa va familiarizati cu instructiunile de baza si cu tricotajele decorative. Puneti in practica tot ce ati invatat cu ajutorul volumului de fata, dedicat proiectelor.Veti invata mai intai cum sa realizati o mostra de tensiune, cum sa luati masurile corecte pentru pulov..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 23,99 Lei