Carti de Limba Franceza

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 501 verbe franceze (Contine CD)
  Lucrarea propune invatarea limbii franceze prin metoda Barron, simpla si dinamica.In carte veti gasi:• 501 verbe fundamentale ale limbii franceze, ordonate alfabetic, conjugate la toate modurile si timpurile• Expresii si propozitii cu cele 501 verbe• Auxiliarele avoir si etre si utilizarea lor in fo..
  Fara TVA: 45,47 Lei 45,47 Lei 64,95 Lei
 • Francais Exercices de grammaire 1 - Le nom
  Francais Exercices de grammaire - Le nom propune o abordare practica foarte utila pentru elevii de nivel incepator si intermediar, care vor sa inteleaga mai bine grupul nominal si determinantii sai in limba franceza, prin studiu individual sau activitatea la clasa. In plus, lucrarea cuprinde capitol..
  Fara TVA: 16,38 Lei 16,38 Lei 19,27 Lei
 • Gramatica limbii franceze
  Lucrarea de fata ofera toate marile capitole ale unei gramatici franceze moderne (lexic, morfologie, sintaxa propozitiei si cea a frazei), intr-o formula care imbina metoda traditionala cu datele noi ale deslusirii fenomenelor de limba.Autoarea Elena Gorunescu, nume de notorietate in invatamantul no..
  Fara TVA: 21,67 Lei 21,67 Lei 36,12 Lei
 • Guide de conjugaison des verbes francais
  Ghidul de fata vine in sprijinul celor care se confrunta cu una dintre dificultatile majore ale limbii franceze, conjugarea verbelor. El contine toate formele verbale (lexic si tabele de conjugare), precum si toate informatiile care permit construirea si utilizarea lor (grupa, tranzitivitatea, prepo..
  Fara TVA: 17,00 Lei 17,00 Lei 20,00 Lei
 • Limba franceza. Exercitii de conversatie 1. Nivel preintermediar
  Aceasta carte a aparut la editura Limba franceza. Exercitii de conversatie 1 - Nivel preintermediar este prima carte dintr-o serie cu patru niveluri. Destinata atat elevilor care studiaza limba franceza in scoala, cat si celor care doresc sa aprofundeze limba individual, cartea isi propune dezvoltar..
  Fara TVA: 15,56 Lei 15,56 Lei 18,30 Lei