Carti de Alte limbi

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Gramatica limbii maghiare contemporane
  Noua gramatica a limbii maghiare contemporane prezinta fenomenele toate gramaticale obisnuite intr-un format grafic atragator si usor de folosit, fara a insista pe termeni de specialitate. Fiecare fenomen gramatical este explicat simplu si clar si insotit de numeroase exemple practice.Cuprinde:Descr..
  Fara TVA: 27,92 Lei 27,92 Lei 34,90 Lei
 • Gramatica limbii olandeze contemporane
  Noua gramatica a limbii olandeze contemporane prezinta toate fenomenele gramaticale importante intr-un format grafic atragator si usor de folosit. Am redus termenii de specialitate si am folosit exemple numeroase, pentru a va veni in ajutor. Cartea contine, de asemenea, informatii despre modul de fo..
  Fara TVA: 27,92 Lei 27,92 Lei 34,90 Lei
 • Gramatica limbii ruse contemporane - cu exemple practice
   Cu siguranta veti aprecia ghidul nostru gramatical indiferent daca sunteti un student incepator sau avansat, un autodidact, profesor sau pur si simplu doriti sa aveti la indemana toate informatiile utile despre gramatica limbii ruse.Pentru a vorbi corect nu este suficient sa cunoasteti regulile teo..
  Fara TVA: 23,92 Lei 23,92 Lei 29,90 Lei
 • Manual de limba bengali
  Primul indrumar al limbii bengali vorbite pentru studentii straini. Conceput de Amita Bhose pe baza experientei didactice, avand ca limba de predare romana.Bengali: Vorbita si limba de predare in invatamant in Bengalul de Vest si Bangladesh.Locul 7 in lume ca numar de vorbitori - 250 de milioane pe ..
  Fara TVA: 32,75 Lei 32,75 Lei 38,53 Lei