Carti de Gramatici

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 111 verbe englezesti si locutiunile lor specifice
  Dictionarul selecteaza verbele cu cea mai mare frecventa in limba engleza, in contextele lor tipice, care acopera diferite registre, de la limbajul literal pana la cel figurat, de la engleza literara pana la argou, si in diferite variante ale limbii (engleza britanica, americana, australiana, neo-ze..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 33,67 Lei
 • 501 verbe franceze (Contine CD)
  Lucrarea propune invatarea limbii franceze prin metoda Barron, simpla si dinamica.In carte veti gasi:• 501 verbe fundamentale ale limbii franceze, ordonate alfabetic, conjugate la toate modurile si timpurile• Expresii si propozitii cu cele 501 verbe• Auxiliarele avoir si etre si utilizarea lor in fo..
  Fara TVA: 46,99 Lei 46,99 Lei 64,95 Lei
 • Capcanele limbii engleze
   Capcanele limbii engleze vi se adreseaza daca:• vreti sa rememorati rapid dificultatile cele mai insemnate ale limbii engleze inaintea unui examen;• va aflati in strainatate si aveti nevoie de o scurta revizuire a regulilor de gramatica ale limbii engleze ca sa comunicati corect;• nu va mai amintit..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 26,01 Lei
 • Capcanele limbii italiene
   Capcanele limbii italiene vi se adreseaza daca:• vreti sa rememorati rapid dificultatile cele mai insemnate ale limbii italiene chiar inaintea unui examen;• plecati intr-o calatorie si o mica recapitulare a regulilor de gramatica italiana se impune ca sa comunicati corect;• nu va mai amintiti cand ..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 26,01 Lei
 • Capcanele limbii spaniole
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .Capcanele limbii spaniole vi se adreseaza daca:Doriti sa va reamintiti rapid principalele dificultati ale limbii spaniole inainte de un examen;Plecati in calatorie sau va aflati in strainatate si aveti nevoie de o scurta revizuire a regulilor gramat..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 26,01 Lei
 • English Grammar Practice 1 - The noun
  English Grammar practice - The noun propune o abordare practica foarte utila pentru elevii de nivel incepator si intermediar, care vor sa inteleaga mai bine grupul nominal si determinantii sai in limba engleza, prin studiu individual sau activitatea la clasa.In plus, lucrarea cuprinde capitole separ..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 19,27 Lei
 • Germana rapida - curs practic (include CD)
  Acest curs reprezinta o cale accesibila si sigura de studiu, adresandu-se celor care doresc sa invete usor si intr-un timp relativ scurt sa comunice in limbile straine prezentate. Indiferent din ce motiv ati decis sa studiati, veti gasi in  volumul de fata „profesorul“de care aveti nevoie, cu raspun..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 16,90 Lei
 • Gramatica instrumentala (II) - Dificultati, Capcane, Probleme
  Pentru: Testare curenta, Testare nationala, Admitere in liceu, bacalaureat, OIlimpiada, Facultatea de Litere, Facultatea de Jurnalism, Facultatea de Drept, Facultatea de Politie, Teologie (Pastorala, Didactica, Sociala etc), Scoala militara de subofiteri (Agenti de Politie, Agenti de penitenciare, A..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 35,00 Lei
 • Gramatica limbii engleze (BBC)
  Gramatica limbii engleze este destinata incepatorilor adulti, fie pentru studiu individual, fie pentru cursuri de limbi straine din invatamantul superior nespecializat. Este, de asemenea, ideala pentru absolventii de liceu.Este un ghid practic care incearca sa faca gramatica limbii engleze accesibil..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 19,90 Lei
 • Gramatica limbii Engleze contemporane, ed II
  Noul, actualul si originalul ghid al gramaticii limbii engleze nu cuprinde teorii lingvistice exagerate, nici termeni specializati in exces care ar descuraja nu doar un incepator, ci chiar si un student de nivel intermediar. Ne-am straduit sa apropiem fenomenele gramaticale de cititori folosind expl..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 27,90 Lei
 • Gramatica limbii engleze prin teste
   Aceasta lucrare face parte din colectia a editurii si este conceputa ca o modalitate de fixare a structurilor lingvistice esentiale ale limbii engleze, oferind unui public larg o cale individuala de verificare, sistematizare si consolidare a cunostintelor practice deja insusite in timpul pregatir..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 19,22 Lei
 • Gramatica limbii engleze. Ideal pentru a progresa
  Cuprinde:toate regulilenumeroase exempleobservatii privind uzul NUME CARTE: Gramatica limbii engleze. Ideal pentru a progresaISBN: 9786062100650PRET EDITURA: 24.90AUTOR(i): ***EDITURA: LiteraCOPERTA: BrosataDATA APARITIEI: Ianuarie 2013DATA PUBLICARE: 2013FORMAT: 107x177NUMAR PAGINI: 288..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 24,90 Lei
 • Gramatica limbii franceze
  Lucrarea de fata ofera toate marile capitole ale unei gramatici franceze moderne (lexic, morfologie, sintaxa propozitiei si cea a frazei), intr-o formula care imbina metoda traditionala cu datele noi ale deslusirii fenomenelor de limba.Autoarea Elena Gorunescu, nume de notorietate in invatamantul no..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 37,50 Lei
 • Gramatica limbii franceze contemporane - cu exemple practice
  Suntem convinsi ca veti aprecia ghidul nostru Gramatica limbii franceze contemporane - cu exemple practice,  indiferent daca sunteti un student incepator sau avansat, profesor sau pur si simplu doriti sa aveti la indemana toate informatiile utile despre gramatica limbii franceze.„Bonjour“ sau „bonne..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 29,90 Lei
 • Gramatica limbii germane contemporane - cu exemple practice
  Toti cei care invata sau folosesc o limba straina au nevoie de cunostinte temeinice de gramatica. De aceea, va aducem o carte de gramatica nou-nouta care cuprinde toate fenomenele gramaticale comune, prezentate intr-un format grafic special care va ajuta sa gasiti rapid un raspuns la toate intrebari..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 27,90 Lei
 • Gramatica limbii italiene contemporane - cu exemple practice
  Suntem convinsi ca veti aprecia ghidul nostru Gramatica limbii italiene contemporane - cu exemple practice, indiferent daca sunteti un student incepator sau avansat, un autodidact, profesor sau pur si simplu doriti sa aveti la indemana toate informatiile utile despre gramatica limbii italiene.In nou..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 27,90 Lei
 • Gramatica limbii maghiare contemporane
  Noua gramatica a limbii maghiare contemporane prezinta fenomenele toate gramaticale obisnuite intr-un format grafic atragator si usor de folosit, fara a insista pe termeni de specialitate. Fiecare fenomen gramatical este explicat simplu si clar si insotit de numeroase exemple practice.Cuprinde:Descr..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 32,90 Lei
 • Gramatica limbii olandeze contemporane
  Noua gramatica a limbii olandeze contemporane prezinta toate fenomenele gramaticale importante intr-un format grafic atragator si usor de folosit. Am redus termenii de specialitate si am folosit exemple numeroase, pentru a va veni in ajutor. Cartea contine, de asemenea, informatii despre modul de fo..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 32,90 Lei
 • Gramatica limbii ruse contemporane - cu exemple practice
   Cu siguranta veti aprecia ghidul nostru gramatical indiferent daca sunteti un student incepator sau avansat, un autodidact, profesor sau pur si simplu doriti sa aveti la indemana toate informatiile utile despre gramatica limbii ruse.Pentru a vorbi corect nu este suficient sa cunoasteti regulile teo..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 29,90 Lei
 • Gramatica limbii spaniole. Teorie si exercitii - Editia 2012
   Gramatica limbii spaniole - teorie si exercitii se adreseaza atat elevilor si studentilor, cat si celor care invata singuri limba spaniola. Scopul lucrarii este de a fi un manual practic, fara a se neglija aspecte - le teoretice, pentru a usura intelegerea, si pentru a sistematiza problemele difici..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 21,19 Lei
 • Gramatica standard a limbii franceze
  Gramatica standard a limbii franceze trateaza sistematic partile de vorbire, ajutand la insusirea regulilor gramaticale intr-un mod simplu, rapid si eficient. Acestea sunt expuse clar si detaliat, fiind insotite de exemple si bogat ilustrate.Lucrarea mai contine si exercitii pentru verificarea cunos..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 28,88 Lei
 • Instant English. English for the Baccalaureate and Entrance Examinations
  Instant English este conceputa ca un ghid menit sa-i ajute pe elevi sa se pregateasca pentru examenul de bacalaureat, precum si pentru admiterea in invatamantul superior. Cartea se bazeaza pe tipurile de exercitii utilizate in mod traditional pentru a testa capacitatea elevilor de liceu de a rezolva..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 28,85 Lei
 • Limba germana. Simplu si eficient (editia a XIII-a revazuta si adaugita)
  Destinata deopotriva elevilor, studentilor si autodidactilor, Limba germana. Simplu si eficient prezinta intr-un limbaj accesibil si intr-o succesiune logica principalele elemente de gramatica germana, pe care le ilustreaza cu numeroase exemple din vorbirea de zi cu zi si cu exercitii utile pentru f..
  Fara TVA: 36,99 Lei 36,99 Lei 49,95 Lei
 • Limba japoneza. Simplu si eficient. Caiet de exercitii. Editia 2016
  Caietul de exercitii va ajuta sa va perfectionati cunostintele practice de limba japoneza, putand fi utilizat ca material complementar pentru orice manual sau curs. Prima parte contine teste de gramatica si casete cu informatii teoretice prezentate schematic pentru incepatori, in timp ce partea a do..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 29,95 Lei
 • Manual de limba bengali
  Primul indrumar al limbii bengali vorbite pentru studentii straini. Conceput de Amita Bhose pe baza experientei didactice, avand ca limba de predare romana.Bengali: Vorbita si limba de predare in invatamant in Bengalul de Vest si Bangladesh.Locul 7 in lume ca numar de vorbitori - 250 de milioane pe ..
  Fara TVA: 31,99 Lei 31,99 Lei 38,53 Lei
 • Metoda rapida de invatare a gramaticii limbii engleze. Exercitii 1+2
  Lucrarea de fata, publicata la editura , se adreseaza tuturor celor care vor sa invete limba engleza, indiferent de varsta, oferind, prin explicatii clare si algoritmi, o intelegere mai buna si mai rapida a gramaticii limbii engleze. Ea este rezultatul unei munci de treizeci ani de predare la catedr..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 50,00 Lei
 • Spaniola rapida - curs practic (include CD)
  Acest curs reprezinta o cale accesibila si sigura de studiu, adresandu-se celor care doresc sa invete usor si intr-un timp relativ scurt sa comunice in limbile straine prezentate. Indiferent din ce motiv ati decis sa studiati, veti gasi in  volumul de fata „profesorul“ de care aveti nevoie, cu raspu..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 16,90 Lei
 • Verbele limbii engleze. Ideal pentru a progresa
  Cuprinde:toate regulilepeste 1000 de verbe compusenumeroase exemple NUME CARTE: Verbele limbii engleze. Ideal pentru a progresaISBN: 9786062100674PRET EDITURA: 24.90AUTOR(i): ***EDITURA: LiteraCOPERTA: BrosataDATA APARITIEI: Ianuarie 2013DATA PUBLICARE: 2013FORMAT: 107x177NUMAR PAGINI: 288..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 24,90 Lei
 • Vocabularul limbii engleze. Ideal pentru a progresa
  Cuprinde:8.000 de cuvinte si expresii67 de domenii semanticenumeroase indicatii de uz NUME CARTE: Vocabularul limbii engleze. Ideal pentru a progresaISBN: 9786062100667PRET EDITURA: 23.99AUTOR(i): ***EDITURA: LiteraCOPERTA: BrosataDATA APARITIEI: Ianuarie 2013DATA PUBLICARE: 2013FORMAT: 107x177NUMAR..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 23,99 Lei
 • Vorbar roman-german
  Ai vorbar, esti vorbar! Spune-i vorbitorului de germana o vorba buna din limba romana. Ceva din suflet, ceva din fotbal, orice, numai sa fiti pe aceeasi expresivitate de limbaj, sau chiar pe aceeasi lungime de unda. NUME CARTE: Vorbar roman-germanISBN: 9786068491639PRET EDITURA: 29.90AUTOR(i): ***ED..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 29,90 Lei