Carti de Limba Spaniola

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • El espanol para ti. Manual de conversatie. Editia a II-a
  Manualul se adreseaza celor care merg in Spania nu doar cu scopuri turistice, ci si cu gandul fie de a-si perfecta studiile, fie de a se angaja in vreuna dintre meseriile care se bucura de cerere acolo. Lexicul folosit in carte este cat se poate de universal, incercandu-se depasirea diferentelor de ..
  Fara TVA: 18,02 Lei 18,02 Lei 24,03 Lei
 • Ghid de conversatie roman-spaniol (editia a III-a)
  Editia a II-a revazuta.Ghidul de conversatie roman-spaniol constituie un instrument deosebit de util, care va va permite sa va descurcati in orice imprejurare si sa faceti fata celor mai neprevazute situatii.Cuprins:formule uzuale;vremea;la cumparaturi;la restaurant;manifestari culturale;sport. NUME..
  Fara TVA: 24,71 Lei 24,71 Lei 32,95 Lei
 • Limba spaniola pentru medici si asistente
  Structurata ca un curs, lucrarea se adreseaza cadrelor medicale care doresc sa lucreze in Spania, medicilor si studentilor interesati sa obtina burse de studiu sau sa urmeze cursuri si stagii de specializare in aceasta tara. Notiunile teoretice sunt expuse clar, fiind completate de micile ghiduri de..
  Fara TVA: 14,96 Lei 14,96 Lei 19,95 Lei
 • Spaniola. Ghid de conversatie. Editia a II-a
  Acest ghid de conversatie, publicat la editura , vizeaza o comunicare activa printr-un format prietenos. Utilizand Spaniola. Ghid de conversatie, veti reusi sa comunicati simplu si eficient chiar daca sunteti incepatori. Astfel veti putea intampina orice situatie in care va aflati printre vorbitori ..
  Fara TVA: 22,32 Lei 22,32 Lei 27,90 Lei