Carti de Limba Spaniola

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • El espanol para ti. Manual de conversatie. Editia a II-a
  Manualul se adreseaza celor care merg in Spania nu doar cu scopuri turistice, ci si cu gandul fie de a-si perfecta studiile, fie de a se angaja in vreuna dintre meseriile care se bucura de cerere acolo. Lexicul folosit in carte este cat se poate de universal, incercandu-se depasirea diferentelor de ..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 24,03 Lei
 • Ghid de conversatie roman-spaniol
  Editia a II-a revazuta.Ghidul de conversatie roman-spaniol constituie un instrument deosebit de util, care va va permite sa va descurcati in orice imprejurare si sa faceti fata celor mai neprevazute situatii.Cuprins:formule uzuale;vremea;la cumparaturi;la restaurant;manifestari culturale;sport. NUME..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 22,11 Lei
 • Limba spaniola pentru medici si asistente
  Structurata ca un curs, lucrarea se adreseaza cadrelor medicale care doresc sa lucreze in Spania, medicilor si studentilor interesati sa obtina burse de studiu sau sa urmeze cursuri si stagii de specializare in aceasta tara. Notiunile teoretice sunt expuse clar, fiind completate de micile ghiduri de..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 19,95 Lei
 • Limba spaniola. Ghid de conversatie cu dictionar bilingv
  Peste 8000 de cuvinte si de expresii, pentru a comunica usor, oricand, si a nu ramane in pana de cuvinte. Sectiuni organizate tematic, cuprinzand toate aspectele vietii cotidiene.Propozitii simple si de uz frecvent in limba respectiva, ca sa intelegi si sa te faci inteles in situatii obisnuite de co..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 19,90 Lei
 • Spaniola. Ghid de conversatie. Editia a II-a
  Acest ghid de conversatie, publicat la editura , vizeaza o comunicare activa printr-un format prietenos. Utilizand Spaniola. Ghid de conversatie, veti reusi sa comunicati simplu si eficient chiar daca sunteti incepatori. Astfel veti putea intampina orice situatie in care va aflati printre vorbitori ..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 27,90 Lei