Carti de Limba Italiana

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Ghid de conversatie italian-roman
  Lucrarea se adreseaza in primul rand vorbitorilor de limba italiana care doresc sa invete limba romana, sa isi insuseasca cele mai uzuale constructii si sintagme intalnite in vorbirea cotidiana. Volumul este un instrument indispensabil studentilor, turistilor si oamenilor de afaceri care calatoresc ..
  Fara TVA: 16,82 Lei 16,82 Lei 24,03 Lei
 • Ghid de conversatie Roman - Italian
  Cu ajutorul acestui ghid de conversatie, Editura Steaua Nordului va ofera un adevarat bilet de libera trecere pentru tarile in care calatoriti. Va dorim o calatorie cat mai placuta si o conversatie cat mai usoara! NUME CARTE: Ghid de conversatie Roman - ItalianISBN: PRET EDITURA: 10.90AUTOR(i): Flor..
  Fara TVA: 10,25 Lei 10,25 Lei 10,90 Lei
 • Ghid de conversatie roman-italian
  Acest ghid de conversatie a aparut la editura Ghid de conversatie in format de buzunar, foarte util in cele mai diverse situatii specifice spatiului cultural italian, de la primii pasi in aeroport si cazare pana la cumparaturi, restaurant, urgente medicale si vizitarea obiectivelor turistice. NUME C..
  Fara TVA: 5,39 Lei 5,39 Lei 6,74 Lei
 • L'italiano per te
  Un instrument de lucru indispensabil atat turistilor si celor care doresc sa lucreze in tarile de limba italiana, cat si studentilor dornici sa-si perfectioneze cunostintele. Vocabularul este cel mai utilizat in viata de zi cu zi si cat se poate de universal, evitandu-se formele dialectale. Deosebit..
  Fara TVA: 16,82 Lei 16,82 Lei 24,03 Lei
 • Limba italiana. Ghid de conversatie, cu dictionar bilingv
  Peste 8 000 de cuvinte si de expresii, pentru a comunica usor, oricand si a nu ramane in pana de cuvinte. Sectiuni organizate tematic, cuprinzand toate aspectele vietii cotidiene. Propozitii simple si de uz frecvent in limba respectiva, ca sa intelegi si sa te faci inteles in situatii obisnuite de c..
  Fara TVA: 10,95 Lei 10,95 Lei 19,90 Lei