Carti de Limba Italiana

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Ghid de conversatie italian-roman
  Lucrarea se adreseaza in primul rand vorbitorilor de limba italiana care doresc sa invete limba romana, sa isi insuseasca cele mai uzuale constructii si sintagme intalnite in vorbirea cotidiana. Volumul este un instrument indispensabil studentilor, turistilor si oamenilor de afaceri care calatoresc ..
  Fara TVA: 18,02 Lei 18,02 Lei 24,03 Lei
 • Ghid de conversatie roman-italian (editia a III-a)
  Ghidul de conversatie roman-italian constituie un instrument deosebit de util, care va va permite sa va descurcati in orice imprejurare si sa faceti fata celor mai neprevazute situatii.Cuprins:formule uzualevremeala cumparaturila restaurantmanifestari culturalesport NUME CARTE: Ghid de conversatie r..
  Fara TVA: 22,46 Lei 22,46 Lei 29,95 Lei
 • Ghid de conversatie roman-italian EE
  Ghidul de conversatie este util pentru o comunicare simpla si eficienta, fiind prezentat intr-un format ce permite orientarea facila in text. Italiana. Ghid de conversatie este conceput pentru intampinarea oricarei situatii in care romanul se afla printre vorbitorii limbii italiene, conducand la con..
  Fara TVA: 11,92 Lei 11,92 Lei 14,90 Lei
 • Limba italiana. Ghid de conversatie, cu dictionar bilingv
  Peste 8 000 de cuvinte si de expresii, pentru a comunica usor, oricand si a nu ramane in pana de cuvinte. Sectiuni organizate tematic, cuprinzand toate aspectele vietii cotidiene. Propozitii simple si de uz frecvent in limba respectiva, ca sa intelegi si sa te faci inteles in situatii obisnuite de c..
  Fara TVA: 12,54 Lei 12,54 Lei 19,90 Lei