Carti de Limba Germana

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Ghid de conversatie german-roman
  Volumul este un instrument indispensabil studentilor, turistilor si oamenilor de afaceri care calatoresc in Romania, dar poate fi folosit cu succes si de vorbitorii de limba romana care doresc sa se apropie de o buna cunoastere a limbii germane.Cartea se adreseaza in primul rand vorbitorilor de limb..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 22,11 Lei
 • Ghid de conversatie roman-german
  Editia a II-a revazuta si adaugita.Ghidul de conversatie roman-german constituie un instrument deosebit de util, care contine notiuni gramaticale de baza si exemple de dialoguri ce va vor permite sa va descurcati in orice imprejurare si sa faceti fata celor mai neprevazute situatii de comunicare.Cup..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 24,03 Lei
 • Ghid de conversatie roman-german
  A te adresa cuiva in limba sa materna demonstreaza interesul vorbitorului pentru limba si cultura respectiva. Ghidul de conversatie este un instrument practic de lucru, al carui scop principal este de a facilita conversatia directa intr-o situatie reala si, de aceea, ofera posibilitatea de a rezolva..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 29,90 Lei
 • Limba germana. Ghid de conversatie, cu dictionar bilingv
  Sectiuni organizate tematic, cuprinzand toate aspectele vietii cotidiene. Propozitii simple si de uz frecvent in limba respectiva, ca sa intelegi si sa te faci inteles in situatii obisnuite de comunicare. Un capitol amplu despre denumirea alimentelor si despre meniuri, ca sa poti comanda cea mai bun..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 19,17 Lei