Carti de Limba Franceza

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Ghid de conversatie Roman - Francez
  Cu ajutorul acestui ghid de conversatie, Editura Steaua Nordului va ofera un adevarat bilet de libera trecere pentru tarile in care calatoriti .Va dorim o calatorie cat mai placuta si o conversatie cat mai usoara! NUME CARTE: Ghid de conversatie Roman - FrancezISBN: PRET EDITURA: 10.90AUTOR(i): Mari..
  Fara TVA: 10,25 Lei 10,25 Lei 10,90 Lei
 • Ghid de conversatie roman-francez
  Ghidul de conversatie roman-francez constituie un instrument deosebit de util, care contine notiuni gramaticale de baza si exemple de dialoguri ce va vor permite sa va descurcati in orice imprejurare si sa faceti fata celor mai neprevazute situatii de comunicare.Cuprins:formule uzuale;vremea;la cump..
  Fara TVA: 13,45 Lei 13,45 Lei 19,22 Lei
 • Ghid de conversatie roman-francez
  Acest ghid de conversatie a aparut la edituraGhid de conversatie in format de buzunar, foarte util in cele mai diverse situatii specifice spatiului cultural francez, de la primii pasi in aeroport si cazare pana la cumparaturi, restaurant, urgente medicale si vizitarea obiectivelor turistice. NUME CA..
  Fara TVA: 5,39 Lei 5,39 Lei 6,74 Lei
 • Ghid de conversatie roman-francez pentru toti
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .Instrument de comunicare inainte de toate, acoperind in sectiunea de „Conversatii“ majoritatea covarsitoare a situatiilor in care te-ai putea gasi implicat odata ce ai pasit, in primul rand pe pamant francez, dar si daca ai calatori in Belgia (in pr..
  Fara TVA: 9,46 Lei 9,46 Lei 12,61 Lei
 • Ghid de conversatie roman-francez vizual
  Traducere de Ruxandra BrutaruAti scapat de cautarile indelungate ale cuvintelor si de vorbitul unei franceze incorecte. 5.000 de termeni, propozitii si expresii utile in calatorie. 800 de fotografii si desene. 5.000 de cuvinte-cheie in dictionarul roman-francez si francez-roman de la final. In plus..
  Fara TVA: 18,83 Lei 18,83 Lei 33,62 Lei
 • Limba franceza pentru medici si asistente. Editia a II-a
  Editia a II-a revazuta si adaugita.Un ghid util cadrelor medicale si studentilor care doresc sa profeseze sau sa urmeze cursuri si stagii de specializare in tari francofone.Noua editie contine:sectiuni dedicate diferitelor aparate si sisteme, in care gasiti cu usurinta expresiile adecvate;capitole s..
  Fara TVA: 27,57 Lei 27,57 Lei 39,95 Lei
 • Limba franceza. Exercitii de conversatie 2. Nivel intermediar
  Aceasta carte a aparut la editura Destinata atat elevilor care studiaza limba franceza la scoala, cat si celor care doresc sa aprofundeze limba franceza, cartea isi propune dezvoltarea sistematica a abilitatilor de conversatie, precum si a celor de citit si scris.Ea poate fi folosita ca supliment pe..
  Fara TVA: 14,64 Lei 14,64 Lei 18,30 Lei
 • Limba franceza. Ghid de conversatie, cu dictionar bilingv
  Peste 8 000 de cuvinte si de expresii, pentru a comunica usor, oricand si a nu ramane in pana de cuvinte. Sectiuni organizate tematic, cuprinzand toate aspectele vietii cotidiene. Propozitii simple si de uz frecvent in limba respectiva, ca sa intelegi si sa te faci inteles in situatii obisnuite de c..
  Fara TVA: 10,54 Lei 10,54 Lei 19,17 Lei