Carti de Limba Engleza

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Communication Skills in English for Health Care Professionals
  Communication Skills in English for Healthcare Professionals timely responds to the need of a professional group who, in Romania, has not had a true tradition of having communication as part of the curricula, as compared to other scholarly contexts. Communication should not be taken for granted, as ..
  Fara TVA: 22,92 Lei 22,92 Lei 26,97 Lei
 • Ghid de conversatie Roman - Englez
  Cu ajutorul acestui ghid de conversatie, Editura Steaua Nordului va ofera un adevarat bilet de libera trecere pentru tarile in care calatoriti .Va dorim o calatorie cat mai placuta si o conversatie cat mai usoara! NUME CARTE: Ghid de conversatie Roman - EnglezISBN: PRET EDITURA: 10.50AUTOR(i): Emili..
  Fara TVA: 9,98 Lei 9,98 Lei 10,50 Lei
 • Ghid de conversatie roman-englez
  Acest ghid de conversatie roman-englez vine in sprijinul celor interesati de studiul limbii engleze pentru: conversatii cu caracter general, convorbiri telefonice, calatorii, numeralul in limba engleza, hainele, lunile anului, si acestea sunt doar cateva din temele cuprinse.Cu ajutorul acestui ghid ..
  Fara TVA: 7,92 Lei 7,92 Lei 9,90 Lei
 • Ghid de conversatie roman-englez
  Acest ghid de conversatie contine aproximativ 4.000 de cuvinte si peste 2.000 de propozitii sau fraze, cu ajutorul carora utilizatorii vor putea invata cum sa poarte o conversatie ceruta de situatii concrete, normale sau exceptionale, care pot aparea in timpul calatoriilor in strainatate. Ghidul pro..
  Fara TVA: 18,79 Lei 18,79 Lei 31,31 Lei
 • Ghid de conversatie roman-englez
  Acest ghid de conversatie a aparut la editura Ghidul de conversatie roman-englez are un format de buzunar, foarte util in cele mai diverse situatii specifice spatiului cultural anglofon, de la primii pasi in aeroport si cazare pana la cumparaturi, restaurant, urgente medicale si vizitarea obiectivel..
  Fara TVA: 6,74 Lei 6,74 Lei 6,74 Lei
 • Ghid de conversatie roman-englez (editia 2017)
  Ghidul de conversatie roman-englez constituie un instrument deosebit de util, care va va permite sa va descurcati in orice imprejurare si sa faceti fata celor mai neprevazute situatii. NUME CARTE: Ghid de conversatie roman-englez (editia 2017)ISBN: 9789734669738PRET EDITURA: 24.95AUTOR(i): Alina-Ant..
  Fara TVA: 17,47 Lei 17,47 Lei 24,95 Lei
 • Ghid de conversatie roman-englez vizual
  Ati scapat de cautarile indelungate ale cuvintelor si de vorbitul unei engleze incorecte.5.000 de termeni, propozitii si expresii utile in calatorie.800 de fotografii si desene.5.000 de cuvinte-cheie in dictionarul roman-englez si englez-roman de la final.In plus, informatii interesante despre Marea..
  Fara TVA: 21,67 Lei 21,67 Lei 36,12 Lei
 • Ghid practic roman-american si dictionar minimal
  Aceast Ghid practic roman-american si dictionar minimal face parte din colectiaa editurii .Insotitor de nadejde prin „State“ (dar chiar si prin vecina lor de la nord, Canada, unde influenta mai sudicului „american way of life“ este neingradita, ghidul te scoate din „incurcaturile lingvistice“ in car..
  Fara TVA: 10,92 Lei 10,92 Lei 13,65 Lei
 • I can speak english. Ich kann deutsch sprechen. Ed. 2
  I Can Speak English (English in 20 lessons) / Ich kann Deutsche sprechen (Deutsch in 20 Lektionen) este o carte deosebit de utila celor care vor sa invete rapid limba engleza si/sau limba germana, mai ales debutantilor in studiul acestor limbi. Printr-o abordare contrastiva trilingva (romana, englez..
  Fara TVA: 10,80 Lei 10,80 Lei 15,00 Lei
 • Limba engleza pentru medici si asistente
  Editia a II‑a revazuta si adaugita Un ghid util cadrelor medicale si studentilor care doresc sa profeseze sau sa urmeze cursuri si stagii de specializare in tari anglofone.Noua editie contine: sectiuni dedicate diferitelor aparate si sisteme, in care gasiti cu usurinta expresiile adecvate;capitole s..
  Fara TVA: 30,07 Lei 30,07 Lei 42,95 Lei
 • Limba engleza. Ghid de conversatie uzuala. In 5 ore poti participa la o conversatie
  Vrei sa dobandesti cunostinte de limba engleza in portii mici, antrenante? Acest mic ghid de conversatie uzuala te calauzeste rapid si sigur spre aceasta limba.Poti sustine o conversatie scurta in numai cinci ore dupa ce ai consultat volumul. In cadrul celor 25 de lectii scurte si la subiect sunt pr..
  Fara TVA: 13,15 Lei 13,15 Lei 23,90 Lei
 • Limba engleza. Ghid de conversatie, cu dictionar bilingv
  Peste 8 000 de cuvinte si de expresii, pentru a comunica usor, oricand si a nu ramane in pana de cuvinte. Sectiuni organizate tematic, cuprinzand toate aspectele vietii cotidiene. Propozitii simple si de uz frecvent in limba respectiva, ca sa intelegi si sa te faci inteles in situatii obisnuite de c..
  Fara TVA: 10,54 Lei 10,54 Lei 19,17 Lei
 • Telephoning in English
  A telefona este o forma redusa de comunicare; limbajul semnelor, mimica si gestica nu va folosesc, in acest caz, la nimic. La telefon aveti nevoie de expresii si fraze care nu sunt continute in vocabularul obisnuit si nici in engleza pe care o invatati la scoala.Cu ajutorul acestei carti puteti sa v..
  Fara TVA: 8,94 Lei 8,94 Lei 14,90 Lei