Carti de Ghiduri de conversatie

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Ceha. Ghid de conversatie
  Tara boemilor, a berii si a magicului Rumburak, Cehia abunda de turisti pe tot parcursul anului. Supranumita si Orasul de Aur, ridicata nu o data de-a lungul istoriei la rangul de capitala a Sfantului Imperiu Roman, Praga a adunat tot ce-i mai stralucitor si mai reprezentativ din istorie si arta. Fi..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 29,90 Lei
 • Communication Skills in English for Health Care Professionals
  Communication Skills in English for Healthcare Professionals timely responds to the need of a professional group who, in Romania, has not had a true tradition of having communication as part of the curricula, as compared to other scholarly contexts. Communication should not be taken for granted, as ..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 26,97 Lei
 • El espanol para ti. Manual de conversatie. Editia a II-a
  Manualul se adreseaza celor care merg in Spania nu doar cu scopuri turistice, ci si cu gandul fie de a-si perfecta studiile, fie de a se angaja in vreuna dintre meseriile care se bucura de cerere acolo. Lexicul folosit in carte este cat se poate de universal, incercandu-se depasirea diferentelor de ..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 24,03 Lei
 • Ghid de conversatie chinez-roman
  Ghidul se adreseaza atat celor ce doresc sa invete limba chineza, cat si turistilor sau oamenilor de afaceri chinezi din Romania, fiind astfel o completare a Ghidului de conversatie roman-chinez. Materialul lexical bogat si dialogurile sunt insotite de un compendiu de gramatica ce le faciliteaza cit..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 24,03 Lei
 • Ghid de conversatie german-roman
  Volumul este un instrument indispensabil studentilor, turistilor si oamenilor de afaceri care calatoresc in Romania, dar poate fi folosit cu succes si de vorbitorii de limba romana care doresc sa se apropie de o buna cunoastere a limbii germane.Cartea se adreseaza in primul rand vorbitorilor de limb..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 22,11 Lei
 • Ghid de conversatie italian-roman
  Lucrarea se adreseaza in primul rand vorbitorilor de limba italiana care doresc sa invete limba romana, sa isi insuseasca cele mai uzuale constructii si sintagme intalnite in vorbirea cotidiana. Volumul este un instrument indispensabil studentilor, turistilor si oamenilor de afaceri care calatoresc ..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 24,03 Lei
 • Ghid de conversatie roman-ceh
  Editia a II-a.Ghidul de conversatie roman-ceh constituie un instrument util, care va permite sa va descurcati in orice imprejurare si sa faceti fata celor mai neprevazute situatii.Editia a doua contine numeroase cuvinte si expresii noi, o prezentare a Republicii Cehe, o anexa cu proverbe si un index..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 19,95 Lei
 • Ghid de conversatie roman-croat
  Ghidul de conversatie roman-croat constituie un instrument util, care va permite sa va descurcati in orice imprejurare si sa faceti fata celor mai neprevazute situatii.Din cuprins:formule uzuale;vremea;la cumparaturi;la restaurant;manifestari culturale;sport. NUME CARTE: Ghid de conversatie roman-cr..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 24,03 Lei
 • Ghid de conversatie roman-englez
  Acest ghid de conversatie contine aproximativ 4.000 de cuvinte si peste 2.000 de propozitii sau fraze, cu ajutorul carora utilizatorii vor putea invata cum sa poarte o conversatie ceruta de situatii concrete, normale sau exceptionale, care pot aparea in timpul calatoriilor in strainatate. Ghidul pro..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 29,90 Lei
 • Ghid de conversatie roman-englez (editia 2017)
  Ghidul de conversatie roman-englez constituie un instrument deosebit de util, care va va permite sa va descurcati in orice imprejurare si sa faceti fata celor mai neprevazute situatii. NUME CARTE: Ghid de conversatie roman-englez (editia 2017)ISBN: 9789734669738PRET EDITURA: 24.95AUTOR(i): Alina-Ant..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 24,95 Lei
 • Ghid de conversatie roman-englez vizual
  Ati scapat de cautarile indelungate ale cuvintelor si de vorbitul unei engleze incorecte.5.000 de termeni, propozitii si expresii utile in calatorie.800 de fotografii si desene.5.000 de cuvinte-cheie in dictionarul roman-englez si englez-roman de la final.In plus, informatii interesante despre Marea..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 37,50 Lei
 • Ghid de conversatie roman-finlandez
  Editia a II-a.Ghidul de conversatie roman-finlandez constituie un instrument deosebit de util, care va permite sa va descurcati in orice imprejurare si sa faceti fata celor mai neprevazute situatii.Cuprins:Formule uzuale;Vremea;La cumparaturi;La restaurant;Manifestari culturale;Sport. NUME CARTE: Gh..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 24,03 Lei
 • Ghid de conversatie roman-francez
  Ghidul de conversatie roman-francez constituie un instrument deosebit de util, care contine notiuni gramaticale de baza si exemple de dialoguri ce va vor permite sa va descurcati in orice imprejurare si sa faceti fata celor mai neprevazute situatii de comunicare.Cuprins:formule uzuale;vremea;la cump..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 19,22 Lei
 • Ghid de conversatie roman-francez pentru incepatori
   Cartea Ghid de conversatie roman-francez  pentru incepatori reprezinta un instrument extrem de util care permite vorbitorilor sa se descurce in orice imprejurare si sa faca fata celor mai neprevazute situatii chiar in limba franceza.   Ea este cel mai practic mijloc de folosire a limbii franceze pe..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 19,27 Lei
 • Ghid de conversatie roman-german
  Editia a II-a revazuta si adaugita.Ghidul de conversatie roman-german constituie un instrument deosebit de util, care contine notiuni gramaticale de baza si exemple de dialoguri ce va vor permite sa va descurcati in orice imprejurare si sa faceti fata celor mai neprevazute situatii de comunicare.Cup..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 24,03 Lei
 • Ghid de conversatie roman-german
  A te adresa cuiva in limba sa materna demonstreaza interesul vorbitorului pentru limba si cultura respectiva. Ghidul de conversatie este un instrument practic de lucru, al carui scop principal este de a facilita conversatia directa intr-o situatie reala si, de aceea, ofera posibilitatea de a rezolva..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 29,90 Lei
 • Ghid de conversatie roman-grec
  Ghidul constituie un instrument deosebit de util; dialogurile vizeaza diferite situatii de comunicare si contin notiuni gramaticale de baza, ce va vor permite sa va descurcati in orice imprejurare si sa faceti fata celor mai neprevazute situatii.Cuprins:Formule uzuale;Vremea;La cumparaturi;La restau..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 24,03 Lei
 • Ghid de conversatie roman-rus
  Ghidul de conversatie roman-rus constituie un instrument deosebit de util, care contine notiuni gramaticale de baza si exemple de dialoguri ce va vor permite sa va descurcati in orice imprejurare si sa faceti fata celor mai neprevazute situatii de comunicare.Cuprins:Expresii de baza;Cunostinte;Timpu..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 22,11 Lei
 • Ghid de conversatie roman-spaniol
  Editia a II-a revazuta.Ghidul de conversatie roman-spaniol constituie un instrument deosebit de util, care va va permite sa va descurcati in orice imprejurare si sa faceti fata celor mai neprevazute situatii.Cuprins:formule uzuale;vremea;la cumparaturi;la restaurant;manifestari culturale;sport. NUME..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 22,11 Lei
 • Ghid de conversatie roman-suedez
  Editia a II-a revazuta.Ghidul se adreseaza celor care doresc sa invete limba suedeza, sa isi insuseasca cele mai uzuale constructii si sintagme intalnite in vorbirea cotidiana, dar va ajuta sa va descurcati si in cele mai diverse situatii.Cuprins: Fonetica;Alfabetul suedez;Formule de salut;La fronti..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 25,96 Lei
 • L'italiano per te
  Un instrument de lucru indispensabil atat turistilor si celor care doresc sa lucreze in tarile de limba italiana, cat si studentilor dornici sa-si perfectioneze cunostintele. Vocabularul este cel mai utilizat in viata de zi cu zi si cat se poate de universal, evitandu-se formele dialectale. Deosebit..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 24,03 Lei
 • Limba engleza. Ghid de conversatie uzuala. In 5 ore poti participa la o conversatie
  Vrei sa dobandesti cunostinte de limba engleza in portii mici, antrenante? Acest mic ghid de conversatie uzuala te calauzeste rapid si sigur spre aceasta limba.Poti sustine o conversatie scurta in numai cinci ore dupa ce ai consultat volumul. In cadrul celor 25 de lectii scurte si la subiect sunt pr..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 23,90 Lei
 • Limba engleza. Ghid de conversatie, cu dictionar bilingv
  Peste 8 000 de cuvinte si de expresii, pentru a comunica usor, oricand si a nu ramane in pana de cuvinte. Sectiuni organizate tematic, cuprinzand toate aspectele vietii cotidiene. Propozitii simple si de uz frecvent in limba respectiva, ca sa intelegi si sa te faci inteles in situatii obisnuite de c..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 19,90 Lei
 • Limba finlandeza pentru tine
  Un instrument de lucru indispensabil atat turistilor si celor care doresc sa lucreze in Finlanda, cat si studentilor dornici sa-si perfectioneze cunostintele. Vocabularul este cel mai utilizat in viata de zi cu zi si cat se poate de universal, evitandu-se formele dialectale. Deosebit de utile sunt n..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 28,85 Lei
 • Limba franceza pentru medici si asistente. Editia a II-a
  Editia a II-a revazuta si adaugita.Un ghid util cadrelor medicale si studentilor care doresc sa profeseze sau sa urmeze cursuri si stagii de specializare in tari francofone.Noua editie contine:sectiuni dedicate diferitelor aparate si sisteme, in care gasiti cu usurinta expresiile adecvate;capitole s..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 39,95 Lei
 • Limba germana. Ghid de conversatie, cu dictionar bilingv
  Sectiuni organizate tematic, cuprinzand toate aspectele vietii cotidiene. Propozitii simple si de uz frecvent in limba respectiva, ca sa intelegi si sa te faci inteles in situatii obisnuite de comunicare. Un capitol amplu despre denumirea alimentelor si despre meniuri, ca sa poti comanda cea mai bun..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 19,17 Lei
 • Limba italiana. Ghid de conversatie, cu dictionar bilingv
  Peste 8 000 de cuvinte si de expresii, pentru a comunica usor, oricand si a nu ramane in pana de cuvinte. Sectiuni organizate tematic, cuprinzand toate aspectele vietii cotidiene. Propozitii simple si de uz frecvent in limba respectiva, ca sa intelegi si sa te faci inteles in situatii obisnuite de c..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 19,90 Lei
 • Limba spaniola pentru medici si asistente
  Structurata ca un curs, lucrarea se adreseaza cadrelor medicale care doresc sa lucreze in Spania, medicilor si studentilor interesati sa obtina burse de studiu sau sa urmeze cursuri si stagii de specializare in aceasta tara. Notiunile teoretice sunt expuse clar, fiind completate de micile ghiduri de..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 19,95 Lei
 • Limba spaniola. Ghid de conversatie cu dictionar bilingv
  Peste 8000 de cuvinte si de expresii, pentru a comunica usor, oricand, si a nu ramane in pana de cuvinte. Sectiuni organizate tematic, cuprinzand toate aspectele vietii cotidiene.Propozitii simple si de uz frecvent in limba respectiva, ca sa intelegi si sa te faci inteles in situatii obisnuite de co..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 19,90 Lei
 • Romanian. Phrasebook. Editia a II-a
  Cuprinde:2 600 phrases and sentences;1 600 words in topics;6 000 entries in the dictionary;Pronounciation;Recommendations and travel advice;Useful information. NUME CARTE: Romanian. Phrasebook. Editia a II-aISBN: PRET EDITURA: 33.62AUTOR(i): ***EDITURA: LingheaCOPERTA: BrosataDATA APARITIEI: Martie ..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 33,62 Lei
 • Velkommen! Manual de conversatie in limba norvegiana (CD inclus)
  Editia a III‑a revazuta. Velkommen! Bun venit in randul vorbitorilor de limba norvegiana! Studentii, turistii si oamenii de afaceri vor gasi in acest manual regulile gramaticale, lexicul de baza si dialoguri ce permit consolidarea cunostintelor teoretice dobindite, dar si aplicarea lor in situatii c..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 37,95 Lei