Carti de Ghiduri de conversatie

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Bulgara. Ghid de conversatie
  Vecinii nostri din sud au o tara frumoasa care merita vizitata. Romanii au realizat acest lucru iar Bulgaria a devenit una dintre destinatiile lor preferate. Desi bulgarii folosesc alfabetul chirilic, ca si rusii, limba bulgara este foarte diferita de cea rusa. De aceea, fie ca mergeti la mare sau l..
  Fara TVA: 23,92 Lei 23,92 Lei 29,90 Lei
 • Ceha. Ghid de conversatie
  Tara boemilor, a berii si a magicului Rumburak, Cehia abunda de turisti pe tot parcursul anului. Supranumita si Orasul de Aur, ridicata nu o data de-a lungul istoriei la rangul de capitala a Sfantului Imperiu Roman, Praga a adunat tot ce-i mai stralucitor si mai reprezentativ din istorie si arta. Fi..
  Fara TVA: 23,92 Lei 23,92 Lei 29,90 Lei
 • Chineza. Ghid de conversatie. Editia a II-a
  Daca mergeti sa vizitati Marele Zid Chinezesc, Beijingul sau sa Orasul interzis, luati cu dumneavoastra si ghidul de conversatie Linghea. La prima vedere, caracterele chinezesti pot parea un mister de nepatruns si, pe deasupra, imposibil de descifrat, dar cu ajutorul transcrierii fonetice, veti reus..
  Fara TVA: 31,92 Lei 31,92 Lei 39,90 Lei
 • Communication Skills in English for Health Care Professionals
  Communication Skills in English for Healthcare Professionals timely responds to the need of a professional group who, in Romania, has not had a true tradition of having communication as part of the curricula, as compared to other scholarly contexts. Communication should not be taken for granted, as ..
  Fara TVA: 22,92 Lei 22,92 Lei 26,97 Lei
 • Croata. Ghid de conversatie
  Litoralul croat atrage din ce in ce mai multi turisti romani datorita frumusetii sale si faptului ca este relativ aproape de noi. Cum limba croata nu este insa apropiata de limba romana, ghidul de conversatie va va fi de un real folos daca vreti sa comandati ceva intr-un restaurant, daca vi se stric..
  Fara TVA: 23,92 Lei 23,92 Lei 29,90 Lei
 • El espanol para ti. Manual de conversatie. Editia a II-a
  Manualul se adreseaza celor care merg in Spania nu doar cu scopuri turistice, ci si cu gandul fie de a-si perfecta studiile, fie de a se angaja in vreuna dintre meseriile care se bucura de cerere acolo. Lexicul folosit in carte este cat se poate de universal, incercandu-se depasirea diferentelor de ..
  Fara TVA: 18,02 Lei 18,02 Lei 24,03 Lei
 • Franceza. Ghid de conversatie. Editia a III-a
  Aceast ghid, publicat la editura , are in vedere o comunicare activa, fiind prezentat intr-un format prietenos ce conduce la o orientare usoara in text.Lucrarea este foarte utila chiar si pentru incepatori, ajutand la o comunicare simpla si eficienta in limba franceza. Astfel, puteti intampina orice..
  Fara TVA: 22,32 Lei 22,32 Lei 27,90 Lei
 • Ghid de conversatie chinez-roman
  Ghidul se adreseaza atat celor ce doresc sa invete limba chineza, cat si turistilor sau oamenilor de afaceri chinezi din Romania, fiind astfel o completare a Ghidului de conversatie roman-chinez. Materialul lexical bogat si dialogurile sunt insotite de un compendiu de gramatica ce le faciliteaza cit..
  Fara TVA: 18,02 Lei 18,02 Lei 24,03 Lei
 • Ghid de conversatie german-roman
  Volumul este un instrument indispensabil studentilor, turistilor si oamenilor de afaceri care calatoresc in Romania, dar poate fi folosit cu succes si de vorbitorii de limba romana care doresc sa se apropie de o buna cunoastere a limbii germane.Cartea se adreseaza in primul rand vorbitorilor de limb..
  Fara TVA: 16,58 Lei 16,58 Lei 22,11 Lei
 • Ghid de conversatie italian-roman
  Lucrarea se adreseaza in primul rand vorbitorilor de limba italiana care doresc sa invete limba romana, sa isi insuseasca cele mai uzuale constructii si sintagme intalnite in vorbirea cotidiana. Volumul este un instrument indispensabil studentilor, turistilor si oamenilor de afaceri care calatoresc ..
  Fara TVA: 18,02 Lei 18,02 Lei 24,03 Lei
 • Ghid de conversatie roman-ceh
  Editia a II-a.Ghidul de conversatie roman-ceh constituie un instrument util, care va permite sa va descurcati in orice imprejurare si sa faceti fata celor mai neprevazute situatii.Editia a doua contine numeroase cuvinte si expresii noi, o prezentare a Republicii Cehe, o anexa cu proverbe si un index..
  Fara TVA: 14,96 Lei 14,96 Lei 19,95 Lei
 • Ghid de conversatie roman-croat
  Ghidul de conversatie roman-croat constituie un instrument util, care va permite sa va descurcati in orice imprejurare si sa faceti fata celor mai neprevazute situatii.Din cuprins:formule uzuale;vremea;la cumparaturi;la restaurant;manifestari culturale;sport. NUME CARTE: Ghid de conversatie roman-cr..
  Fara TVA: 18,02 Lei 18,02 Lei 24,03 Lei
 • Ghid de conversatie roman-englez
  Acest ghid de conversatie contine aproximativ 4.000 de cuvinte si peste 2.000 de propozitii sau fraze, cu ajutorul carora utilizatorii vor putea invata cum sa poarte o conversatie ceruta de situatii concrete, normale sau exceptionale, care pot aparea in timpul calatoriilor in strainatate. Ghidul pro..
  Fara TVA: 18,54 Lei 18,54 Lei 29,90 Lei
 • Ghid de conversatie roman-englez (editia 2017)
  Ghidul de conversatie roman-englez constituie un instrument deosebit de util, care va va permite sa va descurcati in orice imprejurare si sa faceti fata celor mai neprevazute situatii. NUME CARTE: Ghid de conversatie roman-englez (editia 2017)ISBN: 9789734669738PRET EDITURA: 24.95AUTOR(i): Alina-Ant..
  Fara TVA: 18,71 Lei 18,71 Lei 24,95 Lei
 • Ghid de conversatie roman-englez vizual
  Ati scapat de cautarile indelungate ale cuvintelor si de vorbitul unei engleze incorecte.5.000 de termeni, propozitii si expresii utile in calatorie.800 de fotografii si desene.5.000 de cuvinte-cheie in dictionarul roman-englez si englez-roman de la final.In plus, informatii interesante despre Marea..
  Fara TVA: 23,25 Lei 23,25 Lei 37,50 Lei
 • Ghid de conversatie roman-finlandez
  Editia a II-a.Ghidul de conversatie roman-finlandez constituie un instrument deosebit de util, care va permite sa va descurcati in orice imprejurare si sa faceti fata celor mai neprevazute situatii.Cuprins:Formule uzuale;Vremea;La cumparaturi;La restaurant;Manifestari culturale;Sport. NUME CARTE: Gh..
  Fara TVA: 18,02 Lei 18,02 Lei 24,03 Lei
 • Ghid de conversatie roman-german
  Editia a II-a revazuta si adaugita.Ghidul de conversatie roman-german constituie un instrument deosebit de util, care contine notiuni gramaticale de baza si exemple de dialoguri ce va vor permite sa va descurcati in orice imprejurare si sa faceti fata celor mai neprevazute situatii de comunicare.Cup..
  Fara TVA: 18,02 Lei 18,02 Lei 24,03 Lei
 • Ghid de conversatie roman-grec
  Ghidul constituie un instrument deosebit de util; dialogurile vizeaza diferite situatii de comunicare si contin notiuni gramaticale de baza, ce va vor permite sa va descurcati in orice imprejurare si sa faceti fata celor mai neprevazute situatii.Cuprins:Formule uzuale;Vremea;La cumparaturi;La restau..
  Fara TVA: 18,02 Lei 18,02 Lei 24,03 Lei
 • Ghid de conversatie roman-italian (editia a III-a)
  Ghidul de conversatie roman-italian constituie un instrument deosebit de util, care va va permite sa va descurcati in orice imprejurare si sa faceti fata celor mai neprevazute situatii.Cuprins:formule uzualevremeala cumparaturila restaurantmanifestari culturalesport NUME CARTE: Ghid de conversatie r..
  Fara TVA: 22,46 Lei 22,46 Lei 29,95 Lei
 • Ghid de conversatie roman-italian EE
  Ghidul de conversatie este util pentru o comunicare simpla si eficienta, fiind prezentat intr-un format ce permite orientarea facila in text. Italiana. Ghid de conversatie este conceput pentru intampinarea oricarei situatii in care romanul se afla printre vorbitorii limbii italiene, conducand la con..
  Fara TVA: 11,92 Lei 11,92 Lei 14,90 Lei
 • Ghid de conversatie roman-rus
  Ghidul de conversatie roman-rus constituie un instrument deosebit de util, care contine notiuni gramaticale de baza si exemple de dialoguri ce va vor permite sa va descurcati in orice imprejurare si sa faceti fata celor mai neprevazute situatii de comunicare.Cuprins:Expresii de baza;Cunostinte;Timpu..
  Fara TVA: 16,58 Lei 16,58 Lei 22,11 Lei
 • Ghid de conversatie roman-spaniol (editia a III-a)
  Editia a II-a revazuta.Ghidul de conversatie roman-spaniol constituie un instrument deosebit de util, care va va permite sa va descurcati in orice imprejurare si sa faceti fata celor mai neprevazute situatii.Cuprins:formule uzuale;vremea;la cumparaturi;la restaurant;manifestari culturale;sport. NUME..
  Fara TVA: 24,71 Lei 24,71 Lei 32,95 Lei
 • Limba engleza pentru medici si asistente
  Editia a II‑a revazuta si adaugita Un ghid util cadrelor medicale si studentilor care doresc sa profeseze sau sa urmeze cursuri si stagii de specializare in tari anglofone.Noua editie contine: sectiuni dedicate diferitelor aparate si sisteme, in care gasiti cu usurinta expresiile adecvate;capitole s..
  Fara TVA: 33,71 Lei 33,71 Lei 44,95 Lei
 • Limba engleza. Ghid de conversatie, cu dictionar bilingv
  Peste 8 000 de cuvinte si de expresii, pentru a comunica usor, oricand si a nu ramane in pana de cuvinte. Sectiuni organizate tematic, cuprinzand toate aspectele vietii cotidiene. Propozitii simple si de uz frecvent in limba respectiva, ca sa intelegi si sa te faci inteles in situatii obisnuite de c..
  Fara TVA: 12,54 Lei 12,54 Lei 19,90 Lei
 • Limba finlandeza pentru tine
  Un instrument de lucru indispensabil atat turistilor si celor care doresc sa lucreze in Finlanda, cat si studentilor dornici sa-si perfectioneze cunostintele. Vocabularul este cel mai utilizat in viata de zi cu zi si cat se poate de universal, evitandu-se formele dialectale. Deosebit de utile sunt n..
  Fara TVA: 21,64 Lei 21,64 Lei 28,85 Lei
 • Limba germana pentru medici si asistente
  Limba germana pentru medici si asistente este recomandata cadrelor medicale si studentilor care vor sa urmeze o cariera medicala sau sa participe la cursuri si stagii de pregatire in tarile de limba germana. In acest volum se pune accentul pe comunicarea cu pacientul in timpul examenelor clinice si ..
  Fara TVA: 28,46 Lei 28,46 Lei 37,95 Lei
 • Limba italiana. Ghid de conversatie, cu dictionar bilingv
  Peste 8 000 de cuvinte si de expresii, pentru a comunica usor, oricand si a nu ramane in pana de cuvinte. Sectiuni organizate tematic, cuprinzand toate aspectele vietii cotidiene. Propozitii simple si de uz frecvent in limba respectiva, ca sa intelegi si sa te faci inteles in situatii obisnuite de c..
  Fara TVA: 12,54 Lei 12,54 Lei 19,90 Lei
 • Limba spaniola pentru medici si asistente
  Structurata ca un curs, lucrarea se adreseaza cadrelor medicale care doresc sa lucreze in Spania, medicilor si studentilor interesati sa obtina burse de studiu sau sa urmeze cursuri si stagii de specializare in aceasta tara. Notiunile teoretice sunt expuse clar, fiind completate de micile ghiduri de..
  Fara TVA: 14,96 Lei 14,96 Lei 19,95 Lei
 • Norvegiana. Ghid de conversatie
  Tara fiordurilor si a naturii virgine, raiul pescarilor si al turistilor, Norvegia este una dintre destinatiile preferate ale turistilor. Chiar daca in aceasta tara puteti vorbi engleza practic oriunde si cu oricine, cunoasterea regulilor de pronuntie, a inscriptiilor publice, a celor mai folosite e..
  Fara TVA: 26,32 Lei 26,32 Lei 32,90 Lei
 • Romanian. Phrasebook. Editia a II-a
  Cuprinde:2 600 phrases and sentences;1 600 words in topics;6 000 entries in the dictionary;Pronounciation;Recommendations and travel advice;Useful information. NUME CARTE: Romanian. Phrasebook. Editia a II-aISBN: PRET EDITURA: 34.90AUTOR(i): ***EDITURA: LingheaCOPERTA: BrosataDATA APARITIEI: Martie ..
  Fara TVA: 27,92 Lei 27,92 Lei 34,90 Lei
 • Spaniola. Ghid de conversatie. Editia a II-a
  Acest ghid de conversatie, publicat la editura , vizeaza o comunicare activa printr-un format prietenos. Utilizand Spaniola. Ghid de conversatie, veti reusi sa comunicati simplu si eficient chiar daca sunteti incepatori. Astfel veti putea intampina orice situatie in care va aflati printre vorbitori ..
  Fara TVA: 22,32 Lei 22,32 Lei 27,90 Lei
 • Velkommen! Manual de conversatie in limba norvegiana (CD inclus)
  Editia a III‑a revazuta. Velkommen! Bun venit in randul vorbitorilor de limba norvegiana! Studentii, turistii si oamenii de afaceri vor gasi in acest manual regulile gramaticale, lexicul de baza si dialoguri ce permit consolidarea cunostintelor teoretice dobindite, dar si aplicarea lor in situatii c..
  Fara TVA: 28,46 Lei 28,46 Lei 37,95 Lei