Carti de Limba Italiana

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Italiana pentru incepatori
  Metoda propusa pentru debutul in studiul limbii italiene de Aidei Ferencz - profesor de limba italiana in cadrul Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din Universitatea Crestina "Dimitrie Cantemir", autoare, coautoare si traducatoare de cursuri de limba italiana, dictionare si culegeri de "aplic..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 14,70 Lei
 • Italiana rapida
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .Doriti sa invatati rapid cum sa comunicati in limba italiana? Aceasta carte raspunde pe deplin asteptarilor dumneavoastra, cu atat mai mult cu cat abordarea ei nu necesita nici un fel de cunostinte gramaticale prealabile. NUME CARTE: Italiana rapidaI..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 13,44 Lei
 • Italiana rapida - curs practic (include CD)
  Acest curs reprezinta o cale accesibila si sigura de studiu, adresandu-se celor care doresc sa invete usor si intr-un timp relativ scurt sa comunice in limbile straine prezentate. Indiferent din ce motiv ati decis sa studiati, veti gasi in  volumul de fata „profesorul“de care aveti nevoie, cu raspun..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 16,90 Lei
 • Limba italiana pentru medici si asistente
  Cei care doresc sa lucreze in domeniul sanitar in Italia, studentii si medicii interesati de burse de studiu sau de stagii de specializare vor gasi in aceasta lucrare informatii complete, atat in limba romana, cat si in italiana: un curs de anatomie si fiziologie a corpului uman, numeroase detalii c..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 33,67 Lei