Carti de Limba Germana

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Em Ubungsgrammatik
  Die em Übungsgrammatik ist die ideale Ergänzung für Lernende, die mit dem Lehrwerk em neu arbeiten, aber auch lehrwerksunabhängig einsetzbar. Voraussetzungen: Grundstufenkenntnisse (obere Grundstufe). Zielgruppe: Lernende der Niveaustufen B1 bis C1. Lernziel: Vertiefung und Wiederholung der Grund- u..
  Fara TVA: 52,99 Lei 52,99 Lei 55,00 Lei
 • Germana rapida
  Aceasta carte Germana rapida face parte din colectiaa editurii .Se spune ca „graba strica treaba“. Si, de cele mai multe ori, vorbele astea se si adeveresc. Nu insa si atunci cand, chiar daca esti grabit, iti faci treaba cu metoda. Si chiar daca este vorba, ca acum, de limba germana, iar tu habar nu..
  Fara TVA: 9,99 Lei 9,99 Lei 13,44 Lei
 • Germana rapida in imagini
  Acest curs se adreseaza copiilor de varsta prescolara dar si proaspetilor scolari. Cartea de fata contine lectii care descriu diferite situatii in care copii se pot afla, si anume : intr-o excursie, acasa, la doctor, la ferma, intr-un magazin, la scoala, la restaurant, etc. Vocabularul utilizat este..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 15,00 Lei
 • Gramatica limbii Germane, ed. II
  Toti cei care invata sau folosesc o limba straina au nevoie de cunostinte temeinice de gramatica. De aceea, va aducem o carte de gramatica nou-nouta care cuprinde toate fenomenele gramaticale comune, prezentate intr-un format grafic special care va ajuta sa gasiti rapid un raspuns la toate intrebari..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 27,90 Lei
 • Invata repede germana
  Alege calea rapida de a invata germana cu acest ghid lingvistic viu colorat si ilustrat. Pe parcursul invatarii, notiunile gramaticale sunt introduse in mod firesc. Intri intr-o veritabila aventura, alaturi de Monika, Tanja, Erich si catelul Hupfer, intr-o poveste care te va ajuta sa vezi cum este f..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 29,90 Lei
 • Limba germana. Gramatica in imagini. Oricine poate invata gramatica!
  Oricine poate invata gramatica! O imagine spune mai mult decat 1000 de cuvinte. Abordati fara frica temele despre care ati gandit mereu ca nu le veti intelege niciodata. Regulile complexe si „seci“ sunt prezentate intr-un mod clar si simplu. Cu ajutorul reprezentarilor vizuale,ca de exemplu fotograf..
  Fara TVA: 32,99 Lei 32,99 Lei 49,90 Lei
 • Limba germana. Temeinic si sigur. Aprofundare treptata prin exercitii
  Limba germana. Temeinic si sigur cuprinde peste 200 de exercitii, care sunt conforme cu metodica predarii limbii germane. Prin materialul conceput, autoarea a urmarit o dezvoltare scalara si o aprofundare treptata a celor mai importante tehnici necesare pentru obtinerea unor cunostinte de vocabular ..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 29,90 Lei