Carti de Limba Engleza

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Check Your English Vocabulary for Business and Administration: All You Need to Improve Your Vocabulary
  This workbook provides a range of exercises to help learners of English at intermediate level and above learn and review essential vocabulary used in business and administration. It is particularly suitable for students or overseas-trained business and administration staff who want to work in an Eng..
  Fara TVA: 32,99 Lei 32,99 Lei 56,00 Lei
 • Check Your English Vocabulary for Leisure, Travel and Tourism: All You Need to Improve Your Vocabulary
  Check Your English Vocabulary for Leisure, Travel and Tourism by Rawdon Wyatt provides exercises to help teach and build English vocabulary relevant to the hotel, tourism and catering industries. It has been written both for students studying towards professional exams and for those who want to impr..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 56,00 Lei
 • Check Your English Vocabulary for TOEFL: Essential Words and Phrases to Help You Maximize Your TOEFL Score
  The Test of English for International Communication (TOEIC) is a multiple choice English language proficiency test which measures comprehension, speaking, writing and reading skills in an international environment. Scores indicate how well people can communicate in business, commerce and industry.Ch..
  Fara TVA: 33,99 Lei 33,99 Lei 62,00 Lei
 • Engleza rapida - curs practic (incude CD)
  Acest curs reprezinta o cale accesibila si sigura de studiu, adresandu-se celor care doresc sa invete usor si intr-un timp relativ scurt sa comunice in limbile straine prezentate. Indiferent din ce motiv ati decis sa studiati, veti gasi in volumul de fata „profesorul“de care aveti nevoie, cu raspuns..
  Fara TVA: 15,89 Lei 15,89 Lei 16,90 Lei
 • English for Teens
  Invatati limba engleza in zece pasi, cu ajutorul unor texte si al unor exercitii amuzante. Tehnici variate de abordare a textelorAbrevieriNotiuni fundamentale de gramatica si vocabularScrierea corecta a cuvintelorCuvinte si expresii specifice limbajului colocvialProverbe, jocuri de cuvinte, glumeWor..
  Fara TVA: 19,29 Lei 19,29 Lei 27,95 Lei
 • English Grammar and Practice for Advanced Learners. A Text-Based Approach
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii si reprezinta un manual practic pentru nivel mediu - avansat si avansatPe baza analizei unor texte literare si nonliterare, volumul prezinta principalele dificultati si subtilitati de gramatica, vocabular si stilistica pe care vorbitorii de limba ro..
  Fara TVA: 24,12 Lei 24,12 Lei 34,95 Lei
 • English Grammar. Theory and Practice (Editia 2016)
  Editia a IV-a revazuta si adaugita Trei volume care sintetizeaza gramatica limbii engleze si contin numeroase exercitii, precum si solutiile acestora: 1. The Verb;2. The Noun, The Article, The Adjective, The Pronoun, The Numeral, The Adverb, The Preposition, The Conjunction, The Interjection;3. Key ..
  Fara TVA: 37,92 Lei 37,92 Lei 54,95 Lei
 • English idioms practice - prin traduceri
  Aproprierea unei limbi straine presupune deopotriva dezvoltarea elementelor de vocabular si perfectionarea gramaticii. Modalitatea optima de a transpune aceasta complementaritate este reprezentata de exercitiul traducerii. Iar cand aceste traduceri ipostaziaza situatii uzuale de comunicare, nu ne ma..
  Fara TVA: 13,87 Lei 13,87 Lei 17,34 Lei
 • Gramatica & punctuatia limbii engleze
  Aceasta carte contine 51 de lectii simple, precum si exercitii menite sa ii ajute pe copii sa invete in mod corect limba engleza.Gramatica si punctuatia par uneori sa nu fie altceva decat niste lucruri de-a dreptul naucitoare, menite sa faca invatarea limbii engleze tare, tare dificila. De fapt, e e..
  Fara TVA: 15,68 Lei 15,68 Lei 27,50 Lei
 • Gramatica limbii engleze pentru gimnaziu si liceu
  O carte de referinta, completa, plina de viata si accesibila - Concreta: exemple explicite, explicatii simple si concise.- Practica: exercitii cu rezolvarile corespunzatoare, pentru a asimila regulile si a te antrena.- Ilustrata: desene amuzante, pentru a intelege si a retine mai usor explicatiile.-..
  Fara TVA: 32,95 Lei 32,95 Lei 59,90 Lei
 • Improve Your English. Vocabulary Practice
  Axat pe vocabular si pe sensurile cuvintelor, Improve Your English va propune o varietate de exercitii - sinonimie, antonimie, gasirea termenilor adecvati etc. - care va ajuta sa va perfectionati cunostintele practice de limba engleza.Testele sint grupate in patru teme principale, care implica atit ..
  Fara TVA: 18,57 Lei 18,57 Lei 26,92 Lei
 • Interactive English language training course
  O alternativa practica si inedita fata de cele traditionale in metodica predarii limbii engleze, exprimata printr-un demers modern, fundamentat teoretic, in care cursantii, studenti la limba engleza, dar si profesori incepatori, suplinitori si nu numai sunt implicati interactiv in ateliere de lucru ..
  Fara TVA: 10,79 Lei 10,79 Lei 13,49 Lei
 • Invata repede engleza
  Alege calea rapida de a invata engleza cu acest ghid lingvistic viu colorat si ilustrat. Pe parcursul invatarii, notiunile gramaticale sunt introduse in mod firesc. Intri intr-o veritabila aventura, alaturi de Johanna, Mary, Andrew si catelul Woof, intr-o poveste care te va ajuta sa vezi cum este fo..
  Fara TVA: 16,42 Lei 16,42 Lei 28,80 Lei
 • Invatati rapid limba engleza (+CD)
  Studiind cate 60 de minute pe zi, in cateva saptamani va puteti insusi cunostintele fundamentale de limba engleza. Dupa parcurgerea celor 39 de lectii, veti reusi sa intelegeti un text scris sau o conversatie si sa va exprimati corect, atat oral, cat si in scris.Manualul contine:texte dinamice, stru..
  Fara TVA: 24,47 Lei 24,47 Lei 34,95 Lei
 • Limba engleza. 250 de exercitii de vocabular. Pentru incepatori si avansati. Cu solutii detaliate
  Imbogatiti-va rapid si eficient vocabularul - • Prin intermediul celor 250 de exercitii, exersati simplu, aproape in joaca, toate categoriile lexicale importante.• Alegeti exercitiile care se potrivesc pentru nivelul cunostintelor dumneavoastra de limba engleza.• In partea de solutii detaliate gasit..
  Fara TVA: 16,45 Lei 16,45 Lei 29,90 Lei
 • Limba engleza. Gramatica in imagini. Oricine poate invata gramatica!
  Oricine poate invata gramatica! O imagine spune mai mult decat 1000 de cuvinte. Abordati fara frica temele despre care ati gandit mereu ca nu le veti intelege niciodata. Regulile complexe si „seci“ sunt prezentate intr-un mod clar si simplu. Cu ajutorul reprezentarilor vizuale,ca de exemplu fotograf..
  Fara TVA: 27,45 Lei 27,45 Lei 49,90 Lei
 • Limba engleza. Simplu si eficient. Caiet de exercitii (Editia 2013)
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .Destinat tuturor celor care doresc sa-si verifice si sa-si perfectioneze cunostintele practice de limba engleza, caietul de exercitii poate fi utilizat ca material auxiliar in paralel cu orice manual sau curs teoretic. Testele propuse au grade de di..
  Fara TVA: 19,29 Lei 19,29 Lei 27,95 Lei
 • Manual de limba engleza pentru profesionisti. Administratie. Drept. Finante, banci. Contabilitate. Secretariat
  Un manual pentru invatarea limbii engleze profesionale la un nivel avansatImpartit in cinci sectiuni dedicate domeniilor abordate, manualul contine, pe linga descrierea detaliata a activitatilor de contabilitate, operatiuni bancare, afaceri sau drept, termenii specifici acestor activitati, notiuni d..
  Fara TVA: 34,47 Lei 34,47 Lei 49,95 Lei
 • Metoda rapida de invatare a gramaticii limbii engleze, Vol. 1-3
  Lucrarea de fata se adreseaza tuturor celor care vor sa invete limba engleza, indiferent de varsta, oferind, prin explicatii clare, o intelegere mai buna si mai rapida a gramaticii limbii engleze. NUME CARTE: Metoda rapida de invatare a gramaticii limbii engleze, Vol. 1-3ISBN: PRET EDITURA: 48.17AUT..
  Fara TVA: 26,01 Lei 26,01 Lei 48,17 Lei
 • Oxford Essential Dictionary New Edition with CD-ROM Pack
  Learn the most important words - and how to use them:2,000 keywords show you the most important words to learn500 notes on spelling, grammar and speaking mean you avoid mistakes1,100 synonyms and opposites help you learn more words120 pronunciation boxes help you say the word correctlyWhat's in this..
  Fara TVA: 103,00 Lei 103,00 Lei 103,00 Lei
 • The Guide. Limba engleza pentru examene si concursuri
  Volumul poate fi utilizat impreuna cu orice manual sau autonom si contine toate informatiile necesare pentru examenul de bacalaureat si pentru concursurile de limba engleza. Exercitiile rezolvate ii ajuta pe utilizatori sa se autoverifice si sa inregistreze progresele facute.Lucrarea contine:referin..
  Fara TVA: 23,23 Lei 23,23 Lei 33,67 Lei