Carti de Alte limbi

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Gramatica limbii portugheze contemporane - cu exemple practice
  Noua gramatica a limbii portugheze contemporane are un continut cu adevarat unic. Scopul acesteia este de a familiariza cititorii cu bazele gramaticii portugheze, de a le prezenta teoria lingvistica absolut necesara si termenii de specialitate. Cartea se axeaza pe normele europene dar prezinta si di..
  Fara TVA: 27,81 Lei 27,81 Lei 29,90 Lei
 • Gramatica limbii suedeze contemporane
  Gramatica limbii suedeze contemporane este un ajutor de nadejde in studierea, acasa sau la cursuri, a celor mai noi fenomene ale limbii. Aceasta lucrare isi propune sa ofere utilizatorilor o imagine cat mai clara a gramaticii limbii suedeze contemporane, fara termeni de specialitate si teorii lingvi..
  Fara TVA: 31,99 Lei 31,99 Lei 39,90 Lei
 • Manual de limba sanscrita
  Cuvant inainteLectia 1 AlfabetulLectia 2 Alfabetul (continuare)Lectia 3 Semne vocalice scurteLectia 4 Semne vocalice scurteLectia 5 Propozitii scurteLectia 6 LigaturileLectia 7 NumarulLectia 8 Cazurile nominativ si acuzativLectia 9 Cazul instrumentalLectia 10 Cazurile dativ si ablativLectia 11 Cazur..
  Fara TVA: 48,99 Lei 48,99 Lei 56,83 Lei
 • Introducere  Manualele elaborate de Amita Bhose - de bengali si sanscritã - au avut la bazã experienta acumulatã la cursurile practice sustinute la Universitatea Bucuresti. Iatã ce spune autoarea: "La cursurile facultative de sanscritã si bengali pe care le conduceam se inscriau foarte multi student..
  Fara TVA: 36,60 Lei 36,60 Lei 38,53 Lei
 • Puls. Manual de limba romana ca limba straina. Curs. Nivelurile B1-B2 (+CD)
   Un manual exclusiv in limba romana, care se adreseaza unui public larg, neselectat in functie de limbile straine pe care le cunoaste.Elaborat dupa normele Cadrului european comun de referinta pentru limbi elaborat de Consiliul Europei, Puls contine un manual, un caiet de exercitii si un CD audio.Ma..
  Fara TVA: 162,80 Lei 162,80 Lei 185,00 Lei
 • Puls: Manual de limba romana ca limba straina. Nivelurile A1-A2
  Va propunem un manual exclusiv in limba romana, care se adreseaza unui public larg, neselectat in functie de limbile straine pe care le cunoaste.PULS a fost elaborat pe baza Portofoliului European al Limbilor intocmit de Consiliul Europei, pentru nivelele A1-A2, tinindu-se cont de toate elementele n..
  Fara TVA: 175,12 Lei 175,12 Lei 229,00 Lei