Carti de Limba Engleza

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 501 verbe englezesti (Contine CD)
  Cartea 501 verbe englezesti va propune sa invatati limba engleza prin metoda Barron, foarte simpla si dinamica. Verbele fundamentale ale limbii engleze sunt prezentate nu doar cu conjugarile lor complete, ci si in expresii de larga utilizare in vorbirea de zi cu zi. Pe CD-uri figureaza teste ce perm..
  Fara TVA: 48,99 Lei 48,99 Lei 69,95 Lei
 • Engleza pentru cei mici si CD audio
  Aceasta carte ideala pentru copilul tau face parte din colectia a editurii .Este pregatit copilul tau sa invete limba engleza? Prin intermediul acestei lucrari, cei mici pot descoperi si invata limba engleza usor si amuzant, impreuna cu copii Lily si Ben, precum si cu Muffin, cainele poznas al lui ..
  Fara TVA: 28,99 Lei 28,99 Lei 38,43 Lei
 • Ghid de conversatie si civilizatie roman-englez, cu CD
  Tematici de conversatie, teme de civilizatie, CD multimedia de acompaniament care permite utilizatorului sa vizualizeze si sa asculte secventele conversationale. CD-ul dispune de un motor de cautare propriu, dupa cuvinte sau expresii si de o functie AutoPlay care usureaza invatarea si permite perfec..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 24,08 Lei
 • Limba engleza. Simplu si eficient (+CD)
  Limba engleza. Simplu si eficient va ajuta sa va insusiti, pe parcursul a 17 lectii, notiunile fundamentale de fonetica si gramatica si sa va imbogatiti vocabularul. Problemele legate de pronuntie, de lexic sau de diferite aspecte gramaticale sunt ilustrate cu exemple din vorbirea de zi cu zi si cu ..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 39,95 Lei
 • Modele de scrisori profesionale in limba engleza. Editia 2016 + CD
  Peste 100 de scrisori pe CD-rom Daca aveti clienti sau furnizori anglofoni, daca organizati deplasari in strainatate si comunicati des in scris, aceasta carte este exact ceea ce va trebuie. Organizata in functie de principalii destinatari ai corespondentei firmelor, ea va permite sa castigati un tim..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 39,95 Lei
 • On the Move. Engleza practica pentru incepatori cu CD audio
  Aceasta carte apare in colectia a editurii .On the Move se adreseaza tuturor acelora care, manati de un interes practic, vor sa-si insuseasca limba engleza, dornici sa poata comunica mai bine in lumea de azi: la locul de munca, in particular sau cu prilejul calatoriilor in strainatate. Metoda este ..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 19,17 Lei
 • Practical Course of English (CD)
  Lectiile, structurate in 20 de capitole, abordeaza diferite aspecte ale culturii si civilizatiei moderne britanice si americane, de la cinematografie pana la lumea modei, sport si sanatate, calatorii si petrecerea timpului liber. Textele sunt insotite de exercitii practice de dezvoltare a vocabularu..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 38,48 Lei