Carti de Cursuri

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Bienvenue! Manual de limba franceza, nivelurile A1, A2, B1, B2. Editia a II-a
  Aceasta lucrare face parte din colectia  a editurii  si reprezinta un manual de comunicare progresiva in limba franceza, pentru nivelurile incepator - mediu - avansatManualul contine:texte care va ajuta sa va dezvoltati vocabularul;notiuni de gramatica prezentate sintetic;teste-tip utile pentru preg..
  Fara TVA: 34,47 Lei 34,47 Lei 49,95 Lei
 • Check Your English Vocabulary for Business and Administration: All You Need to Improve Your Vocabulary
  This workbook provides a range of exercises to help learners of English at intermediate level and above learn and review essential vocabulary used in business and administration. It is particularly suitable for students or overseas-trained business and administration staff who want to work in an Eng..
  Fara TVA: 32,99 Lei 32,99 Lei 56,00 Lei
 • Check Your English Vocabulary for Leisure, Travel and Tourism: All You Need to Improve Your Vocabulary
  Check Your English Vocabulary for Leisure, Travel and Tourism by Rawdon Wyatt provides exercises to help teach and build English vocabulary relevant to the hotel, tourism and catering industries. It has been written both for students studying towards professional exams and for those who want to impr..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 56,00 Lei
 • Check Your English Vocabulary for TOEFL: Essential Words and Phrases to Help You Maximize Your TOEFL Score
  The Test of English for International Communication (TOEIC) is a multiple choice English language proficiency test which measures comprehension, speaking, writing and reading skills in an international environment. Scores indicate how well people can communicate in business, commerce and industry.Ch..
  Fara TVA: 33,99 Lei 33,99 Lei 62,00 Lei
 • Dictionar Roman Francez - Francez Roman
  Dictionarul de fata, cuprinzand aproximativ 10.000 de cuvinte, se adreseaza in primul rand elevilor de toate nivelurile scolare care invata limba franceza. Prin felul in care a fost alcatuita, lucrarea constituie un instrument de lucru usor de folosit. Astfel, cei care traduc din limba franceza in l..
  Fara TVA: 13,63 Lei 13,63 Lei 14,50 Lei
 • Elements de Syntaxe du francais parle
   Din cuprins:Oralite et communication; Norme (s) et oralite du langage; Corpus d'etude; Modalites d'enonciation en francais parle; Techniques de solidarite enonciative en francais parle.Ce n'est qu'au debut du XXe siecle que l'on s'apercoit, dans l'enseignement des langues vivantes, que ce par quoi ..
  Fara TVA: 13,10 Lei 13,10 Lei 16,38 Lei
 • Engleza rapida - curs practic (incude CD)
  Acest curs reprezinta o cale accesibila si sigura de studiu, adresandu-se celor care doresc sa invete usor si intr-un timp relativ scurt sa comunice in limbile straine prezentate. Indiferent din ce motiv ati decis sa studiati, veti gasi in volumul de fata „profesorul“de care aveti nevoie, cu raspuns..
  Fara TVA: 15,89 Lei 15,89 Lei 16,90 Lei
 • English for Teens
  Invatati limba engleza in zece pasi, cu ajutorul unor texte si al unor exercitii amuzante. Tehnici variate de abordare a textelorAbrevieriNotiuni fundamentale de gramatica si vocabularScrierea corecta a cuvintelorCuvinte si expresii specifice limbajului colocvialProverbe, jocuri de cuvinte, glumeWor..
  Fara TVA: 19,29 Lei 19,29 Lei 27,95 Lei
 • English Grammar and Practice for Advanced Learners. A Text-Based Approach
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii si reprezinta un manual practic pentru nivel mediu - avansat si avansatPe baza analizei unor texte literare si nonliterare, volumul prezinta principalele dificultati si subtilitati de gramatica, vocabular si stilistica pe care vorbitorii de limba ro..
  Fara TVA: 24,12 Lei 24,12 Lei 34,95 Lei
 • English Grammar. Theory and Practice (Editia 2016)
  Editia a IV-a revazuta si adaugita Trei volume care sintetizeaza gramatica limbii engleze si contin numeroase exercitii, precum si solutiile acestora: 1. The Verb;2. The Noun, The Article, The Adjective, The Pronoun, The Numeral, The Adverb, The Preposition, The Conjunction, The Interjection;3. Key ..
  Fara TVA: 37,92 Lei 37,92 Lei 54,95 Lei
 • English idioms practice - prin traduceri
  Aproprierea unei limbi straine presupune deopotriva dezvoltarea elementelor de vocabular si perfectionarea gramaticii. Modalitatea optima de a transpune aceasta complementaritate este reprezentata de exercitiul traducerii. Iar cand aceste traduceri ipostaziaza situatii uzuale de comunicare, nu ne ma..
  Fara TVA: 13,87 Lei 13,87 Lei 17,34 Lei
 • Franceza pentru Canada. Dosarul de emigrare. Pregatirea interviului. Teste de evaluare
  Contine CD audio.Cartea a aparut la editura , in colectia .Doriti sa emigrati in Quebec? Franceza pentru Canada este un ghid util care va va ajuta in demersurile dumneavoastra: veti gasi aici toate informatiile necesare pentru pregatirea dosarului, sfaturi practice legate de desfasurarea interviului..
  Fara TVA: 23,57 Lei 23,57 Lei 33,67 Lei
 • Franceza rapida - curs practic (include CD)
   Acest curs reprezinta o cale accesibila si sigura de studiu, adresandu-se celor care doresc sa invete usor si intr-un timp relativ scurt sa comunice in limbile straine prezentate. Indiferent din ce motiv ati decis sa studiati, veti gasi in volumul de fata „profesorul“ de care aveti nevoie, cu raspu..
  Fara TVA: 15,89 Lei 15,89 Lei 16,90 Lei
 • Germana rapida in imagini
  Acest curs se adreseaza copiilor de varsta prescolara dar si proaspetilor scolari. Cartea de fata contine lectii care descriu diferite situatii in care copii se pot afla, si anume : intr-o excursie, acasa, la doctor, la ferma, intr-un magazin, la scoala, la restaurant, etc. Vocabularul utilizat este..
  Fara TVA: 14,10 Lei 14,10 Lei 15,00 Lei
 • Gramatica & punctuatia limbii engleze
  Aceasta carte contine 51 de lectii simple, precum si exercitii menite sa ii ajute pe copii sa invete in mod corect limba engleza.Gramatica si punctuatia par uneori sa nu fie altceva decat niste lucruri de-a dreptul naucitoare, menite sa faca invatarea limbii engleze tare, tare dificila. De fapt, e e..
  Fara TVA: 15,68 Lei 15,68 Lei 27,50 Lei
 • Gramatica limbii engleze pentru gimnaziu si liceu
  O carte de referinta, completa, plina de viata si accesibila - Concreta: exemple explicite, explicatii simple si concise.- Practica: exercitii cu rezolvarile corespunzatoare, pentru a asimila regulile si a te antrena.- Ilustrata: desene amuzante, pentru a intelege si a retine mai usor explicatiile.-..
  Fara TVA: 32,95 Lei 32,95 Lei 59,90 Lei
 • Gramatica limbii Germane, ed. II
  Toti cei care invata sau folosesc o limba straina au nevoie de cunostinte temeinice de gramatica. De aceea, va aducem o carte de gramatica nou-nouta care cuprinde toate fenomenele gramaticale comune, prezentate intr-un format grafic special care va ajuta sa gasiti rapid un raspuns la toate intrebari..
  Fara TVA: 20,37 Lei 20,37 Lei 27,90 Lei
 • Gramatica limbii portugheze contemporane - cu exemple practice
  Noua gramatica a limbii portugheze contemporane are un continut cu adevarat unic. Scopul acesteia este de a familiariza cititorii cu bazele gramaticii portugheze, de a le prezenta teoria lingvistica absolut necesara si termenii de specialitate. Cartea se axeaza pe normele europene dar prezinta si di..
  Fara TVA: 21,83 Lei 21,83 Lei 29,90 Lei
 • Grammaire du francais - niveau intermediaire
  Volumul contine CD audio.Grammaire du francais - niveau intermediaire, este destinata vorbitorilor de limba franceza de nivel intermediar care doresc sa aprofundeze si sa valorifice practic notiunile de gramatica, in situatii de comunicare relevante. Lucrarea introduce si aplica, pe parcursul a cinc..
  Fara TVA: 21,60 Lei 21,60 Lei 27,00 Lei
 • Improve Your English. Vocabulary Practice
  Axat pe vocabular si pe sensurile cuvintelor, Improve Your English va propune o varietate de exercitii - sinonimie, antonimie, gasirea termenilor adecvati etc. - care va ajuta sa va perfectionati cunostintele practice de limba engleza.Testele sint grupate in patru teme principale, care implica atit ..
  Fara TVA: 18,57 Lei 18,57 Lei 26,92 Lei
 • Initiation a la linguistique textuelle
   Sommaire: Defis et limites des approches grammaticales. De la phrase au texte; Texte et textualite. Sur le concept de coherence; Systemes de solidarite. Sur le concept de cohesion; InteractionsLe volume propose un panorama des principales orientations de la reflexion linguistique dans le domaine du..
  Fara TVA: 27,74 Lei 27,74 Lei 34,68 Lei
 • Interactive English language training course
  O alternativa practica si inedita fata de cele traditionale in metodica predarii limbii engleze, exprimata printr-un demers modern, fundamentat teoretic, in care cursantii, studenti la limba engleza, dar si profesori incepatori, suplinitori si nu numai sunt implicati interactiv in ateliere de lucru ..
  Fara TVA: 10,79 Lei 10,79 Lei 13,49 Lei
 • Invata repede engleza
  Alege calea rapida de a invata engleza cu acest ghid lingvistic viu colorat si ilustrat. Pe parcursul invatarii, notiunile gramaticale sunt introduse in mod firesc. Intri intr-o veritabila aventura, alaturi de Johanna, Mary, Andrew si catelul Woof, intr-o poveste care te va ajuta sa vezi cum este fo..
  Fara TVA: 16,42 Lei 16,42 Lei 28,80 Lei
 • Invata repede franceza
  Alege calea rapida de a invata franceza cu acest ghid lingvistic viu colorat si ilustrat. Pe parcursul invatarii, notiunile gramaticale sunt introduse in mod firesc. Intri intr-o veritabila aventura, alaturi de Luc, Celine, Marion si catelul Toudou, intr-o poveste care te va ajuta sa vezi cum este f..
  Fara TVA: 16,42 Lei 16,42 Lei 28,80 Lei
 • Invata repede germana
  Alege calea rapida de a invata germana cu acest ghid lingvistic viu colorat si ilustrat. Pe parcursul invatarii, notiunile gramaticale sunt introduse in mod firesc. Intri intr-o veritabila aventura, alaturi de Monika, Tanja, Erich si catelul Hupfer, intr-o poveste care te va ajuta sa vezi cum este f..
  Fara TVA: 16,42 Lei 16,42 Lei 28,80 Lei
 • Invatati rapid limba engleza (+CD)
  Studiind cate 60 de minute pe zi, in cateva saptamani va puteti insusi cunostintele fundamentale de limba engleza. Dupa parcurgerea celor 39 de lectii, veti reusi sa intelegeti un text scris sau o conversatie si sa va exprimati corect, atat oral, cat si in scris.Manualul contine:texte dinamice, stru..
  Fara TVA: 24,47 Lei 24,47 Lei 34,95 Lei
 • Italiana rapida - curs practic (include CD)
  Acest curs reprezinta o cale accesibila si sigura de studiu, adresandu-se celor care doresc sa invete usor si intr-un timp relativ scurt sa comunice in limbile straine prezentate. Indiferent din ce motiv ati decis sa studiati, veti gasi in  volumul de fata „profesorul“de care aveti nevoie, cu raspun..
  Fara TVA: 15,89 Lei 15,89 Lei 16,90 Lei
 • Limba engleza. 250 de exercitii de vocabular. Pentru incepatori si avansati. Cu solutii detaliate
  Imbogatiti-va rapid si eficient vocabularul - • Prin intermediul celor 250 de exercitii, exersati simplu, aproape in joaca, toate categoriile lexicale importante.• Alegeti exercitiile care se potrivesc pentru nivelul cunostintelor dumneavoastra de limba engleza.• In partea de solutii detaliate gasit..
  Fara TVA: 16,45 Lei 16,45 Lei 29,90 Lei
 • Limba engleza. Gramatica in imagini. Oricine poate invata gramatica!
  Oricine poate invata gramatica! O imagine spune mai mult decat 1000 de cuvinte. Abordati fara frica temele despre care ati gandit mereu ca nu le veti intelege niciodata. Regulile complexe si „seci“ sunt prezentate intr-un mod clar si simplu. Cu ajutorul reprezentarilor vizuale,ca de exemplu fotograf..
  Fara TVA: 27,45 Lei 27,45 Lei 49,90 Lei
 • Limba engleza. Simplu si eficient. Caiet de exercitii (Editia 2013)
  Aceasta carte face parte din colectia  a editurii .Destinat tuturor celor care doresc sa-si verifice si sa-si perfectioneze cunostintele practice de limba engleza, caietul de exercitii poate fi utilizat ca material auxiliar in paralel cu orice manual sau curs teoretic. Testele propuse au grade de di..
  Fara TVA: 19,29 Lei 19,29 Lei 27,95 Lei
 • Limba franceza. Gramatica in imagini. Oricine poate invata gramatica!
  Oricine poate invata gramatica! O imagine spune mai mult decat 1000 de cuvinte. Abordati fara frica temele despre care ati gandit mereu ca nu le veti intelege niciodata. Regulile complexe si „seci“ sunt prezentate intr-un mod clar si simplu. Cu ajutorul reprezentarilor vizuale,ca de exemplu fotograf..
  Fara TVA: 27,45 Lei 27,45 Lei 49,90 Lei
 • Limba germana. Exercitii de gramatica si vocabular. Ed. 2016
  Editia a X-a revazuta si adaugita.Cartea se adreseaza celor ce doresc sa-si perfectioneze cunostintele practice de limba germana si poate fi folosita ca material auxiliar in paralel cu orice manual sau curs teoretic. Exercitiile vizeaza cele mai importante aspecte de gramatica si vocabular, ajutand ..
  Fara TVA: 18,87 Lei 18,87 Lei 26,95 Lei
 • Limba germana. Gramatica in imagini. Oricine poate invata gramatica!
  Oricine poate invata gramatica! O imagine spune mai mult decat 1000 de cuvinte. Abordati fara frica temele despre care ati gandit mereu ca nu le veti intelege niciodata. Regulile complexe si „seci“ sunt prezentate intr-un mod clar si simplu. Cu ajutorul reprezentarilor vizuale,ca de exemplu fotograf..
  Fara TVA: 27,45 Lei 27,45 Lei 49,90 Lei
 • Limba germana. Temeinic si sigur. Aprofundare treptata prin exercitii
  Limba germana. Temeinic si sigur cuprinde peste 200 de exercitii, care sunt conforme cu metodica predarii limbii germane. Prin materialul conceput, autoarea a urmarit o dezvoltare scalara si o aprofundare treptata a celor mai importante tehnici necesare pentru obtinerea unor cunostinte de vocabular ..
  Fara TVA: 22,43 Lei 22,43 Lei 29,90 Lei
 • Limba italiana pentru copii
  Adresata copiilor de varste mici, care doresc sa invete limba italiana, lucrarea este conceputa intr-un stil atragator, metoda de lucru, facila, de altfel, fiind de un real ajutor celor ce ii indruma.Primele doua parti sunt destinate alfabetului si cifrelor. Fiecare litera este prezentata insotita d..
  Fara TVA: 9,75 Lei 9,75 Lei 13,00 Lei
 • Limba italiana pentru medici si asistente
  Cei care doresc sa lucreze in domeniul sanitar in Italia, studentii si medicii interesati de burse de studiu sau de stagii de specializare vor gasi in aceasta lucrare informatii complete, atat in limba romana, cat si in italiana: un curs de anatomie si fiziologie a corpului uman, numeroase detalii c..
  Fara TVA: 23,57 Lei 23,57 Lei 33,67 Lei
 • Manual de greaca veche
  Primul manual universitar de greaca veche aparut in Romania dupa mai bine de un sfert de secol; adresat deopotriva studentilor de la Limbi clasice si celor de la Teologie; 60 de lectii pentru cel putin patru ani de studiu, acoperind succesiv fonetica, morfologia si sintaxa, apoi caracteristicile dia..
  Fara TVA: 43,83 Lei 43,83 Lei 62,61 Lei
 • Manual de limba engleza pentru profesionisti. Administratie. Drept. Finante, banci. Contabilitate. Secretariat
  Un manual pentru invatarea limbii engleze profesionale la un nivel avansatImpartit in cinci sectiuni dedicate domeniilor abordate, manualul contine, pe linga descrierea detaliata a activitatilor de contabilitate, operatiuni bancare, afaceri sau drept, termenii specifici acestor activitati, notiuni d..
  Fara TVA: 34,47 Lei 34,47 Lei 49,95 Lei
 • Metoda rapida de invatare a gramaticii limbii engleze, Vol. 1-3
  Lucrarea de fata se adreseaza tuturor celor care vor sa invete limba engleza, indiferent de varsta, oferind, prin explicatii clare, o intelegere mai buna si mai rapida a gramaticii limbii engleze. NUME CARTE: Metoda rapida de invatare a gramaticii limbii engleze, Vol. 1-3ISBN: PRET EDITURA: 48.17AUT..
  Fara TVA: 26,01 Lei 26,01 Lei 48,17 Lei
 • Oxford Essential Dictionary New Edition with CD-ROM Pack
  Learn the most important words - and how to use them:2,000 keywords show you the most important words to learn500 notes on spelling, grammar and speaking mean you avoid mistakes1,100 synonyms and opposites help you learn more words120 pronunciation boxes help you say the word correctlyWhat's in this..
  Fara TVA: 103,00 Lei 103,00 Lei 103,00 Lei
 • Puls. Manual de limba romana ca limba straina. Curs. Nivelurile B1-B2 (+CD)
   Un manual exclusiv in limba romana, care se adreseaza unui public larg, neselectat in functie de limbile straine pe care le cunoaste.Elaborat dupa normele Cadrului european comun de referinta pentru limbi elaborat de Consiliul Europei, Puls contine un manual, un caiet de exercitii si un CD audio.Ma..
  Fara TVA: 127,65 Lei 127,65 Lei 185,00 Lei
 • Spaniola fara profesor
   Editura Steaua Nordului continua seria de dictionare, dictionare tehnice, ghiduri de conversatie, manuale fara profesor si carti practice pentru elevi, studenti si pentru toti cei care doresc sa invete alte limbi straine. Lucrarile noastre sunt concepute pentru a fi de un real ajutor si celor care ..
  Fara TVA: 32,90 Lei 32,90 Lei 35,00 Lei
 • The Guide. Limba engleza pentru examene si concursuri
  Volumul poate fi utilizat impreuna cu orice manual sau autonom si contine toate informatiile necesare pentru examenul de bacalaureat si pentru concursurile de limba engleza. Exercitiile rezolvate ii ajuta pe utilizatori sa se autoverifice si sa inregistreze progresele facute.Lucrarea contine:referin..
  Fara TVA: 23,23 Lei 23,23 Lei 33,67 Lei
 • Tipptopp B1.1. Limba germana pentru tineri cu nivel A2 de cunostinte
  TIPPTOPP A1.1 – B2 prezinta urmatoarele avantaje:- asigura parcursul integral al invatarii, de la nivelul A1.1 la B2, un pachet oferind toate materialele necesare invatarii limbii germane pentru un nivel al CCER;- dezvolta sistematic toate competentele lingvistice (intelegerea textului vorbit si scr..
  Fara TVA: 65,00 Lei 65,00 Lei 65,00 Lei
 • Tipptopp B1.2. Limba germana pentru tineri cu nivel B1.1 de cunostinte
  TIPPTOPP A1.1 – B2 prezinta urmatoarele avantaje:- asigura parcursul integral al invatarii, de la nivelul A1.1 la B2, un pachet oferind toate materialele necesare invatarii limbii germane pentru un nivel al CCER;- dezvolta sistematic toate competentele lingvistice (intelegerea textului vorbit si scr..
  Fara TVA: 65,00 Lei 65,00 Lei 65,00 Lei