Carti de Gramatici & Dictionare

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 111 verbe englezesti si locutiunile lor specifice
  Dictionarul selecteaza verbele cu cea mai mare frecventa in limba engleza, in contextele lor tipice, care acopera diferite registre, de la limbajul literal pana la cel figurat, de la engleza literara pana la argou, si in diferite variante ale limbii (engleza britanica, americana, australiana, neo-ze..
  Fara TVA: 23,23 Lei 23,23 Lei 33,67 Lei
 • 501 verbe englezesti (Contine CD)
  Cartea 501 verbe englezesti va propune sa invatati limba engleza prin metoda Barron, foarte simpla si dinamica. Verbele fundamentale ale limbii engleze sunt prezentate nu doar cu conjugarile lor complete, ci si in expresii de larga utilizare in vorbirea de zi cu zi. Pe CD-uri figureaza teste ce perm..
  Fara TVA: 48,27 Lei 48,27 Lei 69,95 Lei
 • 501 verbe franceze (Contine CD)
  Lucrarea propune invatarea limbii franceze prin metoda Barron, simpla si dinamica.In carte veti gasi:• 501 verbe fundamentale ale limbii franceze, ordonate alfabetic, conjugate la toate modurile si timpurile• Expresii si propozitii cu cele 501 verbe• Auxiliarele avoir si etre si utilizarea lor in fo..
  Fara TVA: 45,47 Lei 45,47 Lei 64,95 Lei
 • 501 verbe franceze (Contine CD). Ed. 2016
  Lucrarea propune invatarea limbii franceze prin metoda Barron, simpla si dinamica.In carte veti gasi:501 verbe fundamentale ale limbii franceze, ordonate alfabetic, conjugate la toate modurile si timpurile;Expresii si propozitii cu cele 501 verbe;Auxiliarele avoir si etre si utilizarea lor in formar..
  Fara TVA: 44,82 Lei 44,82 Lei 64,95 Lei
 • 501 verbe germane (Contine CD)
  O metoda simpla si dinamica de invatare a verbelor limbii germane.In carte gasiti:501 verbe fundamentale ale limbii germane, ordonate alfabetic, conjugate la toate modurile si timpurile;Expresii si propozitii cu cele 501 verbe;55 de verbe esentiale ale limbii germane, expresii si propozitii cu acest..
  Fara TVA: 55,17 Lei 55,17 Lei 79,95 Lei
 • 501 verbe italiene (Contine CD)
  O metoda simpla si dinamica de invatare a verbelor limbii italiene. In carte veti gasi:501 verbe fundamentale ale limbii italiene, ordonate alfabetic, conjugate la toate modurile si timpurile;Expresii si propozitii cu cele 501 verbe;Auxiliarele essere si avere si utilizarea lor in formarea timpurilo..
  Fara TVA: 24,12 Lei 24,12 Lei 34,95 Lei
 • 501 verbe spaniole (Contine CD)
  O metoda simpla si dinamica de invatare a verbelor limbii spaniole.Cartea va ajuta sa invatati verbele limbii spaniole prin metoda Barron, foarte simpla si dinamica. Verbele spaniole fundamentale sunt prezentate cu conjugarile lor complete, dar si in expresii larg utilizate in vorbirea de zi cu zi. ..
  Fara TVA: 24,12 Lei 24,12 Lei 34,95 Lei
 • Bienvenue! Manual de limba franceza, nivelurile A1, A2, B1, B2. Editia a II-a
  Aceasta lucrare face parte din colectia  a editurii  si reprezinta un manual de comunicare progresiva in limba franceza, pentru nivelurile incepator - mediu - avansatManualul contine:texte care va ajuta sa va dezvoltati vocabularul;notiuni de gramatica prezentate sintetic;teste-tip utile pentru preg..
  Fara TVA: 34,47 Lei 34,47 Lei 49,95 Lei
 • Bulgara. Ghid de conversatie
  Vecinii nostri din sud au o tara frumoasa care merita vizitata. Romanii au realizat acest lucru iar Bulgaria a devenit una dintre destinatiile lor preferate. Desi bulgarii folosesc alfabetul chirilic, ca si rusii, limba bulgara este foarte diferita de cea rusa. De aceea, fie ca mergeti la mare sau l..
  Fara TVA: 23,92 Lei 23,92 Lei 29,90 Lei
 • Ceha. Ghid de conversatie
  Tara boemilor, a berii si a magicului Rumburak, Cehia abunda de turisti pe tot parcursul anului. Supranumita si Orasul de Aur, ridicata nu o data de-a lungul istoriei la rangul de capitala a Sfantului Imperiu Roman, Praga a adunat tot ce-i mai stralucitor si mai reprezentativ din istorie si arta. Fi..
  Fara TVA: 21,83 Lei 21,83 Lei 29,90 Lei
 • Check Your English Vocabulary for Business and Administration: All You Need to Improve Your Vocabulary
  This workbook provides a range of exercises to help learners of English at intermediate level and above learn and review essential vocabulary used in business and administration. It is particularly suitable for students or overseas-trained business and administration staff who want to work in an Eng..
  Fara TVA: 33,99 Lei 33,99 Lei 56,00 Lei
 • Check Your English Vocabulary for Leisure, Travel and Tourism: All You Need to Improve Your Vocabulary
  Check Your English Vocabulary for Leisure, Travel and Tourism by Rawdon Wyatt provides exercises to help teach and build English vocabulary relevant to the hotel, tourism and catering industries. It has been written both for students studying towards professional exams and for those who want to impr..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 56,00 Lei
 • Check Your English Vocabulary for TOEFL: Essential Words and Phrases to Help You Maximize Your TOEFL Score
  The Test of English for International Communication (TOEIC) is a multiple choice English language proficiency test which measures comprehension, speaking, writing and reading skills in an international environment. Scores indicate how well people can communicate in business, commerce and industry.Ch..
  Fara TVA: 34,99 Lei 34,99 Lei 62,00 Lei
 • Chineza. Ghid de conversatie. Editia a II-a
  Daca mergeti sa vizitati Marele Zid Chinezesc, Beijingul sau sa Orasul interzis, luati cu dumneavoastra si ghidul de conversatie Linghea. La prima vedere, caracterele chinezesti pot parea un mister de nepatruns si, pe deasupra, imposibil de descifrat, dar cu ajutorul transcrierii fonetice, veti reus..
  Fara TVA: 28,06 Lei 28,06 Lei 38,44 Lei
 • Communication Skills in English for Health Care Professionals
  Communication Skills in English for Healthcare Professionals timely responds to the need of a professional group who, in Romania, has not had a true tradition of having communication as part of the curricula, as compared to other scholarly contexts. Communication should not be taken for granted, as ..
  Fara TVA: 21,58 Lei 21,58 Lei 26,97 Lei
 • Croata. Ghid de conversatie
  Litoralul croat atrage din ce in ce mai multi turisti romani datorita frumusetii sale si faptului ca este relativ aproape de noi. Cum limba croata nu este insa apropiata de limba romana, ghidul de conversatie va va fi de un real folos daca vreti sa comandati ceva intr-un restaurant, daca vi se stric..
  Fara TVA: 23,92 Lei 23,92 Lei 29,90 Lei
 • Dictionar Roman Francez - Francez Roman
  Dictionarul de fata, cuprinzand aproximativ 10.000 de cuvinte, se adreseaza in primul rand elevilor de toate nivelurile scolare care invata limba franceza. Prin felul in care a fost alcatuita, lucrarea constituie un instrument de lucru usor de folosit. Astfel, cei care traduc din limba franceza in l..
  Fara TVA: 13,63 Lei 13,63 Lei 14,50 Lei
 • El espanol para ti. Manual de conversatie. Editia a II-a
  Manualul se adreseaza celor care merg in Spania nu doar cu scopuri turistice, ci si cu gandul fie de a-si perfecta studiile, fie de a se angaja in vreuna dintre meseriile care se bucura de cerere acolo. Lexicul folosit in carte este cat se poate de universal, incercandu-se depasirea diferentelor de ..
  Fara TVA: 16,58 Lei 16,58 Lei 24,03 Lei
 • Elements de Syntaxe du francais parle
   Din cuprins:Oralite et communication; Norme (s) et oralite du langage; Corpus d'etude; Modalites d'enonciation en francais parle; Techniques de solidarite enonciative en francais parle.Ce n'est qu'au debut du XXe siecle que l'on s'apercoit, dans l'enseignement des langues vivantes, que ce par quoi ..
  Fara TVA: 13,10 Lei 13,10 Lei 16,38 Lei
 • Engleza rapida - curs practic (incude CD)
  Acest curs reprezinta o cale accesibila si sigura de studiu, adresandu-se celor care doresc sa invete usor si intr-un timp relativ scurt sa comunice in limbile straine prezentate. Indiferent din ce motiv ati decis sa studiati, veti gasi in volumul de fata „profesorul“de care aveti nevoie, cu raspuns..
  Fara TVA: 15,89 Lei 15,89 Lei 16,90 Lei
 • English for Teens
  Invatati limba engleza in zece pasi, cu ajutorul unor texte si al unor exercitii amuzante. Tehnici variate de abordare a textelorAbrevieriNotiuni fundamentale de gramatica si vocabularScrierea corecta a cuvintelorCuvinte si expresii specifice limbajului colocvialProverbe, jocuri de cuvinte, glumeWor..
  Fara TVA: 19,29 Lei 19,29 Lei 27,95 Lei
 • English Grammar - Prezentarea detaliata a Partilor de Vorbire, Vocabluar, Exerciitii, Rezolvarea Exercitiilor
  - Prezentarea detaliata a partilor de vorbire- Phrasal verbs, false friends si alte probleme de vocabular- Exercitii de verificare a cunostintelor acumulate- Rezolvarea exercitiilor NUME CARTE: English Grammar - Prezentarea detaliata a Partilor de Vorbire, Vocabluar, Exerciitii, Rezolvarea Exercitii..
  Fara TVA: 19,20 Lei 19,20 Lei 24,00 Lei
 • English Grammar and Practice for Advanced Learners. A Text-Based Approach
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii si reprezinta un manual practic pentru nivel mediu - avansat si avansatPe baza analizei unor texte literare si nonliterare, volumul prezinta principalele dificultati si subtilitati de gramatica, vocabular si stilistica pe care vorbitorii de limba ro..
  Fara TVA: 24,47 Lei 24,47 Lei 34,95 Lei
 • English Grammar Practice 1 - The noun
  English Grammar practice - The noun propune o abordare practica foarte utila pentru elevii de nivel incepator si intermediar, care vor sa inteleaga mai bine grupul nominal si determinantii sai in limba engleza, prin studiu individual sau activitatea la clasa.In plus, lucrarea cuprinde capitole separ..
  Fara TVA: 15,42 Lei 15,42 Lei 19,27 Lei
 • English Grammar. Theory and Practice (Editia 2016)
  Editia a IV-a revazuta si adaugita Trei volume care sintetizeaza gramatica limbii engleze si contin numeroase exercitii, precum si solutiile acestora: 1. The Verb;2. The Noun, The Article, The Adjective, The Pronoun, The Numeral, The Adverb, The Preposition, The Conjunction, The Interjection;3. Key ..
  Fara TVA: 37,92 Lei 37,92 Lei 54,95 Lei
 • English idioms practice - prin traduceri
  Aproprierea unei limbi straine presupune deopotriva dezvoltarea elementelor de vocabular si perfectionarea gramaticii. Modalitatea optima de a transpune aceasta complementaritate este reprezentata de exercitiul traducerii. Iar cand aceste traduceri ipostaziaza situatii uzuale de comunicare, nu ne ma..
  Fara TVA: 13,87 Lei 13,87 Lei 17,34 Lei
 • Exercitii si teste de limba engleza pentru competenta si performanta. Nivelurile incepator-mediu-avansat
  Cele trei parti ale volumului cuprind exercitii cu grade diferite de dificultate, ce se adreseaza atat incepatorilor, cat si celor care au cunostinte medii sau avansate de limba engleza. In functie de rezultatul obtinut la testul initial de evaluare a cunostintelor, elevului/studentului i se recoman..
  Fara TVA: 29,88 Lei 29,88 Lei 43,30 Lei
 • Francais Exercices de grammaire 1 - Le nom
  Francais Exercices de grammaire - Le nom propune o abordare practica foarte utila pentru elevii de nivel incepator si intermediar, care vor sa inteleaga mai bine grupul nominal si determinantii sai in limba franceza, prin studiu individual sau activitatea la clasa. In plus, lucrarea cuprinde capitol..
  Fara TVA: 15,42 Lei 15,42 Lei 19,27 Lei
 • Franceza in 30 de zile & CD audio
  Cartea cuprinde:- 30 de lectii pe diverse teme din viata de zi cu zi;- elemente de cultura si civilizatie franceza;- traducerea in limba romana a lectiilor, explicatii gramaticale, exercitii si vocabular pe lectii;- cheia exercitiilor;- teste pentru verificarea cunostintelor acumulate;- CD audio cu ..
  Fara TVA: 21,60 Lei 21,60 Lei 28,80 Lei
 • Franceza pentru Canada. Dosarul de emigrare. Pregatirea interviului. Teste de evaluare
  Contine CD audio.Cartea a aparut la editura , in colectia .Doriti sa emigrati in Quebec? Franceza pentru Canada este un ghid util care va va ajuta in demersurile dumneavoastra: veti gasi aici toate informatiile necesare pentru pregatirea dosarului, sfaturi practice legate de desfasurarea interviului..
  Fara TVA: 23,57 Lei 23,57 Lei 33,67 Lei
 • Franceza rapida - curs practic (include CD)
   Acest curs reprezinta o cale accesibila si sigura de studiu, adresandu-se celor care doresc sa invete usor si intr-un timp relativ scurt sa comunice in limbile straine prezentate. Indiferent din ce motiv ati decis sa studiati, veti gasi in volumul de fata „profesorul“ de care aveti nevoie, cu raspu..
  Fara TVA: 15,89 Lei 15,89 Lei 16,90 Lei
 • Germana rapida - curs practic (include CD)
  Acest curs reprezinta o cale accesibila si sigura de studiu, adresandu-se celor care doresc sa invete usor si intr-un timp relativ scurt sa comunice in limbile straine prezentate. Indiferent din ce motiv ati decis sa studiati, veti gasi in  volumul de fata „profesorul“de care aveti nevoie, cu raspun..
  Fara TVA: 15,89 Lei 15,89 Lei 16,90 Lei
 • Germana rapida in imagini
  Acest curs se adreseaza copiilor de varsta prescolara dar si proaspetilor scolari. Cartea de fata contine lectii care descriu diferite situatii in care copii se pot afla, si anume : intr-o excursie, acasa, la doctor, la ferma, intr-un magazin, la scoala, la restaurant, etc. Vocabularul utilizat este..
  Fara TVA: 14,10 Lei 14,10 Lei 15,00 Lei
 • Ghid de conversatie chinez-roman
  Ghidul se adreseaza atat celor ce doresc sa invete limba chineza, cat si turistilor sau oamenilor de afaceri chinezi din Romania, fiind astfel o completare a Ghidului de conversatie roman-chinez. Materialul lexical bogat si dialogurile sunt insotite de un compendiu de gramatica ce le faciliteaza cit..
  Fara TVA: 16,82 Lei 16,82 Lei 24,03 Lei
 • Ghid de conversatie german-roman
  Volumul este un instrument indispensabil studentilor, turistilor si oamenilor de afaceri care calatoresc in Romania, dar poate fi folosit cu succes si de vorbitorii de limba romana care doresc sa se apropie de o buna cunoastere a limbii germane.Cartea se adreseaza in primul rand vorbitorilor de limb..
  Fara TVA: 15,48 Lei 15,48 Lei 22,11 Lei
 • Ghid de conversatie italian-roman
  Lucrarea se adreseaza in primul rand vorbitorilor de limba italiana care doresc sa invete limba romana, sa isi insuseasca cele mai uzuale constructii si sintagme intalnite in vorbirea cotidiana. Volumul este un instrument indispensabil studentilor, turistilor si oamenilor de afaceri care calatoresc ..
  Fara TVA: 16,82 Lei 16,82 Lei 24,03 Lei
 • Ghid de conversatie Roman - Bulgar
  Cu ajutorul acestui ghid de conversatie, Editura Steaua Nordului va ofera un adevarat bilet de libera trecere pentru tarile in care calatoriti .Va dorim o calatorie cat mai placuta si o conversatie cat mai usoara! NUME CARTE: Ghid de conversatie Roman - BulgarISBN: PRET EDITURA: 10.50AUTOR(i): Paras..
  Fara TVA: 9,87 Lei 9,87 Lei 10,50 Lei
 • Ghid de conversatie Roman - Englez
  Cu ajutorul acestui ghid de conversatie, Editura Steaua Nordului va ofera un adevarat bilet de libera trecere pentru tarile in care calatoriti .Va dorim o calatorie cat mai placuta si o conversatie cat mai usoara! NUME CARTE: Ghid de conversatie Roman - EnglezISBN: PRET EDITURA: 10.50AUTOR(i): Emili..
  Fara TVA: 9,87 Lei 9,87 Lei 10,50 Lei
 • Ghid de conversatie Roman - Francez
  Cu ajutorul acestui ghid de conversatie, Editura Steaua Nordului va ofera un adevarat bilet de libera trecere pentru tarile in care calatoriti .Va dorim o calatorie cat mai placuta si o conversatie cat mai usoara! NUME CARTE: Ghid de conversatie Roman - FrancezISBN: PRET EDITURA: 10.90AUTOR(i): Mari..
  Fara TVA: 10,25 Lei 10,25 Lei 10,90 Lei
 • Ghid de conversatie Roman - German
  Cu ajutorul acestui ghid de conversatie, Editura Steaua Nordului va ofera un adevarat bilet de libera trecere pentru tarile in care calatoriti. Va dorim o calatorie cat mai placuta si o conversatie cat mai usoara! NUME CARTE: Ghid de conversatie Roman - GermanISBN: PRET EDITURA: 10.90AUTOR(i): Roxan..
  Fara TVA: 10,25 Lei 10,25 Lei 10,90 Lei
 • Ghid de conversatie Roman - Italian
  Cu ajutorul acestui ghid de conversatie, Editura Steaua Nordului va ofera un adevarat bilet de libera trecere pentru tarile in care calatoriti. Va dorim o calatorie cat mai placuta si o conversatie cat mai usoara! NUME CARTE: Ghid de conversatie Roman - ItalianISBN: PRET EDITURA: 10.90AUTOR(i): Flor..
  Fara TVA: 10,25 Lei 10,25 Lei 10,90 Lei
 • Ghid de conversatie Roman - Spaniol
  Cu ajutorul acestui ghid de conversatie, Editura Steaua Nordului va ofera un adevarat bilet de libera trecere pentru tarile in care calatoriti. Va dorim o calatorie cat mai placuta si o conversatie cat mai usoara! NUME CARTE: Ghid de conversatie Roman - SpaniolISBN: PRET EDITURA: 10.90AUTOR(i): Emil..
  Fara TVA: 10,25 Lei 10,25 Lei 10,90 Lei
 • Ghid de conversatie roman-bulgar pentru toti
  Acest Ghid de conversatie roman-bulgar pentru toti face parte din colectia a editurii .„Daca te-ai lua numai dupa valva care s-a starnit in ultima vreme in jurul turismului avantajos practicat de vecinii de la sud de Dunare, la partea lor de litoral al Marii Negre, si tot ar fi un motiv sa pui mana..
  Fara TVA: 11,81 Lei 11,81 Lei 15,75 Lei
 • Ghid de conversatie roman-ceh
  Editia a II-a.Ghidul de conversatie roman-ceh constituie un instrument util, care va permite sa va descurcati in orice imprejurare si sa faceti fata celor mai neprevazute situatii.Editia a doua contine numeroase cuvinte si expresii noi, o prezentare a Republicii Cehe, o anexa cu proverbe si un index..
  Fara TVA: 13,97 Lei 13,97 Lei 19,95 Lei
 • Ghid de conversatie roman-croat
  Ghidul de conversatie roman-croat constituie un instrument util, care va permite sa va descurcati in orice imprejurare si sa faceti fata celor mai neprevazute situatii.Din cuprins:formule uzuale;vremea;la cumparaturi;la restaurant;manifestari culturale;sport. NUME CARTE: Ghid de conversatie roman-cr..
  Fara TVA: 16,58 Lei 16,58 Lei 24,03 Lei
 • Ghid de conversatie roman-englez
  Acest ghid de conversatie a aparut la editura Ghidul de conversatie roman-englez are un format de buzunar, foarte util in cele mai diverse situatii specifice spatiului cultural anglofon, de la primii pasi in aeroport si cazare pana la cumparaturi, restaurant, urgente medicale si vizitarea obiectivel..
  Fara TVA: 5,39 Lei 5,39 Lei 6,74 Lei
 • Ghid de conversatie roman-englez
  Acest ghid de conversatie contine aproximativ 4.000 de cuvinte si peste 2.000 de propozitii sau fraze, cu ajutorul carora utilizatorii vor putea invata cum sa poarte o conversatie ceruta de situatii concrete, normale sau exceptionale, care pot aparea in timpul calatoriilor in strainatate. Ghidul pro..
  Fara TVA: 17,53 Lei 17,53 Lei 31,31 Lei
 • Ghid de conversatie roman-englez
  Acest ghid de conversatie roman-englez vine in sprijinul celor interesati de studiul limbii engleze pentru: conversatii cu caracter general, convorbiri telefonice, calatorii, numeralul in limba engleza, hainele, lunile anului, si acestea sunt doar cateva din temele cuprinse.Cu ajutorul acestui ghid ..
  Fara TVA: 7,23 Lei 7,23 Lei 9,90 Lei