Carti de Bucatari celebri

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • In bucataria lui Joseph
  Cartea pe care o aveti in fata nu e doar despre arta si rafinamentul unor preparate de lux.E una dintre cartile de vizita ale lui Chef Joseph Hadad, alaturi de restaurantul care-i poarta numele, prestatia de jurat in emisiunea Top Chef sau zecile de retete create de-a lungul anilor.E o parte din via..
  Fara TVA: 53,99 Lei 53,99 Lei 98,00 Lei
 • Martha Stewart. Cursuri de gatit
  Peste 200 de retete, plus tehnici esentiale cu explicatii despre: Cum sa faci o omleta;Cum sa faci o friptura la gratar;Cum sa gatesti si sa portionezi un curcan;Cum sa faci risotto;Cum sa faci supa de pui;Cum sa faci creme brulee;Cum sa gatesti un homar la aburi;Cum sa faci gnocchi;Cum sa posezi un..
  Fara TVA: 90,00 Lei 90,00 Lei 149,00 Lei
 • Meniul perfect
  O colectie fantastica, alcatuita din 52 de meniuri, cate unul pentru fiecare saptamana a anului, pe care le poti combina in fiecare zi, in 140 000 de feluri diferite.O modalitate de prezentare inteligenta si cu totul inedita, care iti va permite sa alegi si sa potrivesti retetele, astfel incat sa le..
  Fara TVA: 86,99 Lei 86,99 Lei 124,27 Lei
 • Pesti si vietati ale apei
  Pesti si vietati ale apei, noua carte de retete culinare pescaresti a mult indragitului maestru bucatar Horia Virlan. Aceasta carte face parte dintr-o serie de 6 carti:Pesti si alte vietati ale apei;Prajiturele de casa si alte dulciuri bun; Preparate din legume sau mancarea de vara a romanului de de..
  Fara TVA: 28,99 Lei 28,99 Lei 31,69 Lei