Carti de Bucatari celebri

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Bucatele noastre. Carte cu preparate mai mult sau mai putin romanesti
  Cartea contine retete ale unor preparate care au fost culese de autor in calatoriile prin tara, altele preluate din caietele de bucate ale bunicii sau „furate“ de la cate o gospodina priceputa, dar toate au fost testate de Horia Virlan in bucatarie, iar marea majoritate a preparatelor a suferit modi..
  Fara TVA: 63,58 Lei 63,58 Lei 72,25 Lei
 • Comfort Food
  Aceasta noua carte a mea contine, fara indoiala, cele mai savuroase, inedite si fascinante retete din minunatul univers al aromelor pentru suflet. E vorba de acele placeri vinovate, simple si gustoase, pe care le adoram cu totii. Cartea celebreaza amintirile nostalgice, traditiile, mancarurile prefe..
  Fara TVA: 60,69 Lei 60,69 Lei 86,70 Lei
 • Gateste cu mine
  Contrar asteptarilor, cartea aceasta nu este despre meseria de bucatar. Nu este despre restaurante, despre fine-dining, despre stele Michelin, retete elaborate sau plating minimalist. De aceasta data nu sunt in postura de jurat, mentor sau autoritate in domeniul culinar. Azi, aici, sunt doar un gurm..
  Fara TVA: 46,99 Lei 46,99 Lei 49,99 Lei
 • In bucataria lui Joseph
  Cartea pe care o aveti in fata nu e doar despre arta si rafinamentul unor preparate de lux.E una dintre cartile de vizita ale lui Chef Joseph Hadad, alaturi de restaurantul care-i poarta numele, prestatia de jurat in emisiunea Top Chef sau zecile de retete create de-a lungul anilor.E o parte din via..
  Fara TVA: 55,86 Lei 55,86 Lei 98,00 Lei
 • Meniul perfect
  O colectie fantastica, alcatuita din 52 de meniuri, cate unul pentru fiecare saptamana a anului, pe care le poti combina in fiecare zi, in 140 000 de feluri diferite.O modalitate de prezentare inteligenta si cu totul inedita, care iti va permite sa alegi si sa potrivesti retetele, astfel incat sa le..
  Fara TVA: 68,35 Lei 68,35 Lei 124,27 Lei
 • Pesti si vietati ale apei
  Pesti si vietati ale apei, noua carte de retete culinare pescaresti a mult indragitului maestru bucatar Horia Virlan. Aceasta carte face parte dintr-o serie de 6 carti:Pesti si alte vietati ale apei;Prajiturele de casa si alte dulciuri bun; Preparate din legume sau mancarea de vara a romanului de de..
  Fara TVA: 27,89 Lei 27,89 Lei 31,69 Lei
 • Pur si simplu delicios
  Regina neincoronata a bucatariei britanice, Nigella a devenit simbolul a tot ceea ce este mai gustos, mai placut si mai lipsit de snobism in gastronomie. Plina de retete ilustrate care va vor lasa gura apa, cartea ei prezinta mancaruri necomplicate si delicioase, usor de preparat dupa o zi obositoar..
  Fara TVA: 42,33 Lei 42,33 Lei 76,97 Lei