Carti de Bauturi & Cocktailuri

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Berea artizanala. Ghidul complet al berarului amator
  Fabricarea artizanala a berii are o veche traditie. Timp de secole, s-a asimilat in multe locuri cu „activitatea casnica zilnica”, la fel cum era coacerea painii. Redescoperita la noi in anii 80, dupa ce legislatia a devenit mai toleranta, se bucura de o audienta in crestere constanta – recent si su..
  Fara TVA: 40,00 Lei 40,00 Lei 50,00 Lei
 • Cartea vinurilor. Schimba-ti felul in care gandesti despre vin!
  Matthew Jukes este autorul celui mai bine vandut ghid de vinuri din Marea Britanie, The Wine List. Opt milioane de oameni ii citesc saptamanal rubrica din Daily Mail.Comerciantii de vinuri l-au votat drept cel mai important scriitor tematic, iar Sunday Telegraph il numeste Vocea vinului.Fie ca esti ..
  Fara TVA: 20,00 Lei 20,00 Lei 25,00 Lei
 • Cocktailuri XXL. Rasfatati-va prietenii
  Retete de cocktailuri intr-un volum care arata senzational cu o prezentare grafica de exceptie. Poate reprezenta un cadou foarte elegant si frumos. Transformati o seara cu prietenii intr-o petrecere sofisticata cu ajutorul unor cocktailuri savuroase si usor de pregatit. Descoperiti impreuna cu noi s..
  Fara TVA: 44,00 Lei 44,00 Lei 55,00 Lei
 • Expert in vin in 24 de ore
  „De patruzeci de ani scriu despre vin si in fiecare zi tot mai invat cate ceva nou. Intentionez in acest volum sa va impartasesc din experienta mea, concentrandu-ma pe ceea ce este cu adevarat important, din dorinta de a va transforma, in doar 24 de ore, in autentici experti in vin.“ – Jancis Robins..
  Fara TVA: 23,92 Lei 23,92 Lei 29,90 Lei
 • Juiceman
  Andrew Cooper's Juiceman delivers over 100 delicious recipes packed full of goodness. For all the family and for every occasion, there's something for everyone. Promising 100 per cent natural and unprocessed nutrition, Juiceman is brimming with easy, delicious juices, smoothies, teas, tonics and nut..
  Fara TVA: 44,22 Lei 44,22 Lei 99,99 Lei
 • Smoothies-uri si sucuri naturale - sanatate si energie la pahar
  Sunteti inca in cautarea unui mic dejun rapid, a unei gustari satioase sau a unui concentrat de vitamine si minerale? Smoothies-urile si sucurile naturale sunt alegerea ideala! Realizate nu numai din fructe, ci si din legume sau amestecuri de fructe si legume, aceste bauturi pot fi lejere sau bogate..
  Fara TVA: 44,80 Lei 44,80 Lei 56,00 Lei
 • Sprit 25 retete de sprit si alte cockteiluri italiene
  Cine nu a savurat inca spritul?Acest aperitiv faimos va poate face, cu siguranta, verile mai racoroase! Acidulat, acrisor si rafinat, te face sa visezi la plajele insorite ale Italiei. Dolce Sprit, Bloody Sprit, Mo jito Sprit, French Sprit sau chiar Garibaldi, Stromboli sau Tampico... Lasati-va purt..
  Fara TVA: 22,40 Lei 22,40 Lei 28,00 Lei