Carti de Literatura Romana Contemporana

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Anii de ucenicie ai lui August Prostul
  „Veritabil roman al formatiei artistului, o explicatie din interior, insotita de o convingatoare sustinere, de o declarata apologie a conditiei de scriitor. Analiza a actului creator si a celui de receptare, a devenirii artistice si intelectuale, a formarii scriitorului intr-o epoca data si nu numai..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 28,42 Lei
 • Atrium
  „Atrium este un triumf al racursiului, al lacunei. Roman al generatiei, inrudit cu romanul englez de colegiu, meditatie asupra efortului liber si al celui obligat sa se miste in perimetrul omorator al meschinei parveniri, deschidere spre un neasteptat fior istoric, in sensul in care un romancier se ..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 36,56 Lei
 • Baiuteii (Top 10+)
  O carte despre copilarie si inocenta ei, despre prietenie si fotbal, dar, mai ales, despre universul familiei, cu toate ritualurile, iubirile, asteptarile si dezamagirile lui. In dialogul dintre autori, afirmatiile unuia sunt reformulate de celalalt, istoriile capata mize diferite in functie de ungh..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 16,95 Lei
 • Blocul 29, apartamentul 1
  Irina are doisprezece ani si locuieste cu bunicul, un batran tipicar, obsedat de gospodarie si retete vegetariene, si o neverosimila bunica, frumoasa, inteligenta si aiurita, pentru care mica eroina dezvolta o adevarata obsesie. In fundal evolueaza perechea mama-tata, doi inadaptati in plina criza s..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 19,22 Lei
 • Celelalte povesti de dragoste (Top 10+)
  Unsprezece povesti in care dragostea e privita din unghiuri surprinzatoare si, in acelasi timp, unsprezece secvente ale unui roman construit pe o unica poveste, a unei iubiri ce nu-si gaseste ritmul. Lipsa comunicarii, tradarea, gelozia, angoasele si asteptarile, toate aceste stari, puse sub semnul ..
  Fara TVA: 10,99 Lei 10,99 Lei 14,40 Lei
 • Opere I. Lumea in doua zile
  Conceput in maniera initiata de Durrell la finalul anilor ’50, cand personajele isi pasau rolul evocarii din perspectiva proprie, romanul lui Balaita creioneaza in plus tipologii rafinate, lanseaza intrebari si nelinisti vitale, autorul intrand in mecanismul nebuniei, al intamplarii si al fabulosulu..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 26,01 Lei