Carti de Istorica

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Ai grija ce-ti doresti, Cronicile Familiei Clifton, Vol. 4
  Ai grija ce-ti doresti este al treilea roman din istoria Cronicile Familiei Clifton.Un amestec artistic de caractere colorate, resentimente, razbunari si un suspans socant si tragic...Archer ne ofera astfel continuarea perfecta a Cronicilor familiei Clifton.Intorsaturile sale viclene apar inca de la..
  Fara TVA: 33,99 Lei 33,99 Lei 43,05 Lei
 • Aurul din Cuzco, Inca, Vol. 2
  Incredibilul s-a petrecut! In cumplita noapte ce a urmat Marelui Macel, Inca Atahualpa a fost capturat de spanioli. El spera sa-si rascumpere libertatea cu pretul aurului... Dar lacomia spaniolilor n-are limita. Conchistadorii se indreapta spre vestitul Cuzco, Cetatea din Aur. Dar, in marsul lor spr..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 27,99 Lei
 • Automatul de sah
  Romanul celei mai stralucite escrocherii a secolului XVIII.Emotionanta aventura istorica a unei legendare manevre mistificatoare.Cand consilierul curtii regale Wolfgang von Kempelen prezinta in 1770 curtii habsburgice automatul lui care juca sah, omul-masina este considerat cea mai mareata cucerire..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 23,99 Lei
 • Aventurile lui Wesley Jackson
  Saroyan a servit in armata Statelor Unite in perioada Celui De-al Doilea Razboi Mondial. A facut parte dintr-un contingent in asteptare in Astoria, Queens, petrecand mult timp in Hotel Lombard din Manhattan. In 1942, a fost trimis in misiune la Londra, facand parte dintr-o echipa de filmare pentru u..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 36,99 Lei
 • Baia Balkan
  Un roman exotic. Un roman senzational. Un roman ce musteste de personaje stranii si de istorii nu mai putin stranii.„Facerea unei case necesita vointa si pricepere, cu atat mai mult facerea unei lumi. Acum, cred ca Muzulie Ceatpat avea geniu. Imprejurarile insa i-au fost neprielnice. Amintirile mele..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 23,10 Lei
 • Benvenuto Cellini
  Benvenuto Cellini: o viata marcata de intrigi si crima, conjurare de demoni si pasiuni interzise. La 16 ani, Benvenuto Cellini trebuia sa devina muzician, dar prefera sa-si petreaca timpul pe la aurarii din Florenta. Intr-o noapte se grabeste sa-si ajute fratele mai tanar intr-un duel si aproape ca-..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 24,99 Lei
 • Blindatele mortii (Editie 2016)
  O carte a ororilor, de care n-ar trebuie sa se atinga oamenii care au cosmare! Sven Hassel descrie atrocitatile combatantilor ca nimeni altul...Un extraordinar roman de razboi. – Alan SilitoeSenile, tancuri, svatisca, steaua rosie... Tunurile blindatelor distrug totul in cale... Bombele cu napalm nu..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 24,99 Lei
 • Bordeiul si palatul. Mestesugari in lumea miceniana
  Lucrarea se adreseaza deopotriva specialistului in epoca bronzului, cat si pasionatului de istorie veche. Pornind de la o serie de lucrari clasice si mai noi, autorul incearca, bazandu-se de la cele doua mari categorii de surse aflate la dispozitia cercetatorului, sursele arheologice si textele reda..
  Fara TVA: 27,99 Lei 27,99 Lei 34,00 Lei
 • Cainii domnului. 6 miniaturi istorice
  Europa mijlocului de secol XVI traieste vremuri inspaimantatoare, de persecutii religioase, desfrau si razboaie parca nesfarsite. Dar peste toate aceste violente pluteste credinta sincera, curata si plina de speranta a celor care se pregatesc sa devina mucenici intru Adevar... in timp ce Rusia e sfa..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 29,90 Lei
 • Carnet din U.R.S.S. 1934
   In iunie 1934, Andre si Clara Malraux calatoresc din nou. Nici un roman al lui Malraux nu se petrece in Franta, in afara de cateva capitole din ultima sa carte, Les Noyers de l'Altenburg. De la obtinerea Premiului Goncourt pentru Conditia umana, in 1933, si in pofida unei experiente in Yemen in cau..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 29,99 Lei
 • Carol cel Mare si Roland
  Un invatat ii spune o poveste tanarului sau elev, care-l asculta fermecat - aiatului ii va fi dat sa aiba un destin maret. Iar ceea ce-i istoriseste dascalul sau este povestea lui Charlemagne, parintele Europei moderne, a nepotului acestuia Roland si a razboaielor pline de cruzime si neobisnuit de s..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 29,90 Lei
 • Casandra
  Iat‑o pe fiica regelui troian Priam, vestita profeta Casandra, sosind in fata portilor cetatii Micene in carul cu prizonieri al eroului grec Agamemnon. Stie ca va fi ucisa inainte de asfintitul soarelui si isi rememoreaza viata, o existenta exceptionala pentru o femeie a acelor vremuri, ce culmineaz..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 19,00 Lei
 • Cavalerii Pardaillan, Epopeea dragostei, Vol. 3
  Dupa 17 ani de despartire, François de Montmorency isi regaseste sotia si fiica, iar Jean de Pardaillan crede ca-si poate trai in sfarsit iubirea cu tanara Loïse. Insa ei nu tin cont de tulburarile de la curtea Frantei. Ambitiile ducelui de Guise, casatoria lui Henri de Béarn cu Margareta de Valois ..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 23,99 Lei
 • Cavalerii Pardaillan, Fausta invinsa, Vol. 5
  In 1588, Franta este marea scena pe care regele Henric al III-lea si mama sa, Caterina de Medici, lupta cu ducele de Guise si cu Liga Sfanta pentru tron si putere. Cavalerul de Pardaillan e nevoit sa faca fata numeroaselor capcane pe care cumplita Fausta i le intinde in incercarea de a elimina un ad..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 23,99 Lei
 • Cavalerii Pardaillan, Fausta, Vol. 4
  In 1573, Leonore de Montaigues, fiica de hughenot si amanta lui Jean de Kervilliers, monseniorul episcop print Farnese, este arestata si condamnata la moarte pentru sacrilegiul de a se fi declarat iubita unui om al Bisericii.In timp ce calaul ii trece funia pe dupa gat, ea da nastere unei fetite. Gr..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 23,99 Lei
 • Cavalerii Pardaillan, Sfarsitul Fasutei, Vol. 11
  Pardaillan regaseste un vechi prieten, dar, din pacate, ei nu se mai afla de aceeasi parte a baricadei; ducele d’Angoulême este acum aliatul Faustei, care il sustine in lupta pentru a obtine tronul Frantei.In confruntarea sa cu Fausta si cu oamenii acesteia, Pardaillan il are alaturi pe contele de V..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 23,99 Lei
 • Cavalerii Pardaillan, Vol. 1
  Franta, 1553. Intr-o tara sfasiata de razboaie civile nemiloase, Jeanne de Piennes si Francois, fiul cel mare al conetabilului de Montmorency, se casatoresc in secret, pentru a preintampina opozitia familiilor lor, care se dusmanesc. Tanarul cuplu este curand nevoit sa se desparta, din cauza razboiu..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 23,99 Lei
 • Cavalerii Pardaillan, Vol. 2
  Tradat de frate si de sotie, Francois de Montmorency duce o viata trista si izolata, dar secretele pe care tanarul cavaler de Pardaillan i le dezvaluie arunca o noua perspectiva asupra acestei tragedii de familie. Va reusi maresalul sa isi regaseasca sotia si sa isi cunoasca fiica? Caterina de Medic..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 23,99 Lei
 • Cei cinci templieri ai lui Iisus. Triunghiul secret
  Anul 1104. Mormantul lui Hristos a fost descoperit cu sapte secole in urma, dar Biserica se afla in cautarea altei sepulturi, in Ierusalim... Un mormant anonim care bantuie memoria anumitor initiati. O legenda spune ca Isus, urmarit de romani dupa crucificarea fratelui sau geaman Toma, s-ar fi ascun..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 29,99 Lei
 • Cerbul din padurea pierzaniei
   Toamna anului 1532. O veste inspaimantatoare tasneste ca fulgerul din cetatea de scaun a Bucurestilor si se raspandeste ca gandul pana in cele mai indepartate unghere ale Tarii Romanesti: „Au pierit Vlad Voda, fiul lui Vladut Voda!“ Vorba apare limpede. Imprejurarile mortii sunt insa tulburatoare. ..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 21,00 Lei
 • Clubul Clepsidrelor: Vremea sufragetelor
  Londra, 1912. Jurnalista Frankie George primeste sarcina de a realiza un interviu cu Ebony Diamond, trapezista-vedeta a circului din oras. Intre cele doua femei se leaga rapid o prietenie, iar Frankie se trezeste ca o urmeaza pe artista intr-un misterios magazin de corsete din Mayfair. Atunci cand E..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 42,99 Lei
 • Coloana serpuita
  Amalgamul de nationalitati, religii si culturi din Istanbulul inceputului de secol al XIX-lea prinde viata in acest roman, continuare a romanului Copacul ienicerilor, castigator al Premiului Edgar. Cand arheologul francez Maximilien Lefevre incepe sa puna intrebari punctuale si foarte pertinente des..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 35,00 Lei
 • Comisarul (Editie 2016)
  Militarii germani care au cucerit inchisoarea OGPU sunt necrutatori cu gardienii. si cunosc prea bine inchisorile dorite si poruncite de Führer. Aproape de temnitele armatei hitleriste, un comisar sovietic viseaza la o viata fara griji pe care i-ar putea-o aduce comoara fabuloasa ascunsa in taigaua ..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 29,99 Lei
 • Conclav
  Captivantul roman al lui Roberto Pazzi face dintr-o adunare epocala a Occidentului ocazia unei indiscrete radiografii a societatii: un portret al Italiei de astazi, suspendat intr-o atmosfera vag suprarealista si grotesca, uneori desacralizat, dar, oricum, posibil. Gratie unei scriituri de o intensa..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 35,00 Lei
 • Copilul zanelor, Ordinul Dragonului, Vol. 1
  Copilul zanelor, primul volum din seria Ordinul Dragonului, descrie misterioasele aventuri ale lui Luca Vero, un tanar cu insusiri nebanuite, si ale Isoldei, o frumoasa fata de saptesprezece ani inchisa intr-o manastire de un frate avar.Ne aflam in Italia anului 1453 si toate semnele arata ca se apr..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 24,95 Lei
 • Curtea martiala
  Nimic nu e mai inspaimantator decat ea. Nimic nu e mai rau decat ea. Nimic nu e mai performant decat ea… Nici artileria sovietica, nici vanatorii siberieni, nici giganticele tancuri T-34. Ea este Curtea Martiala.„Tragedia soldatului german consta in credinta sa ca exista o motivatie rationala pentru..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 28,80 Lei
 • Dansul zeilor, Regina de Palmyra, Vol. 1
  In secolul al III-lea d. Hr., Imperiul Roman trece prin vremuri cumplite: trebuie sa lupte fara incetare impotriva invaziilor barbare, a comploturilor si a intrigilor interne, precum si impotriva primilor crestini. In aceste vremuri negre se naste o fetita, in acelasi timp in desertul din Palmyra o ..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 24,99 Lei
 • Dimineti in Jenin
  Locuitorii din Ein Hod, vechi sat palestinian, duc o viata linistita, cultivind maslini si smochini. Pina in 1948, cind sint fortati sa-si paraseasca pamintul si caminele si sa-si gaseasca adapost intr-o tabara de refugiati din preajma orasului Jenin. Ceea ce urmeaza este saga unei familii palestini..
  Fara TVA: 28,99 Lei 28,99 Lei 39,95 Lei
 • Divina Adoratoare, Razbunarea zeilor, Vol. 2
  Oamenii tradasera iarasi. Domnind peste orasul sfant Karnak, preoteasa implinea ritualurile regale, inalta edificii si carmuia un grup de credinciosi pe care faraonul Amasis, desi indragea cultura greaca, il respecta. Inca de la intemeierea dinastiei saite, Egiptul de Jos se deschidea spre lumea din..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 36,99 Lei
 • Doar timpul ne va spune, Cronicile Familiei Clifton, Vol.1
  Doar timpul ne va spune este primul roman din istoria Cronicile Familiei Clifton cea mai ambitioasa lucrare a lui Jeffrey Archer ca autor international de bestselleruri. Povestea lui  Harry Clifton incepe in anul 1919 in orasul Bristol. Crescut in ideea ca tatal sau a murit in razboi, afla abia dupa..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 33,60 Lei
 • Drumul spre fericire. Misterul Testamentului
  In primul sau roman, intitulat Drumul spre fericire. Misterul testamentului, autorul ne invita intr-o calatorie initiatica prin Europa medievala. Dar pe cat de placuta este pentru noi, pe atat de periculoasa se dovedeste a fi pentru personajele sale, dispuse sa lase totul in urma ca sa atinga ferici..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 34,99 Lei
 • Dulce-amar. Povestea unui refugiat din Cernauti
  Dulce-amar. Povestea unui refugiat din Cernauti, aparuta in Colectia Istorie cu blazon, asa cum o sugereaza de altfel si titlul, impleteste amintirile dulci ale unei copilarii fermecatoare, petrecute intr-o lume care isi respecta ritmul si randuielile, cu amarul celor doua refugii, al parasirii defi..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 27,50 Lei
 • Dureri neostoite
  Stefan isi tine palosul la sold si inalta crucea pe cerul Basarabiei, pe cand infatisarea intunecata a Mariei Sale, pastreaza lumina doar pentru acei care stiu s-o descopere si s-o strecoare in fiintele lor. Noi, romanii, ne-am suparat adeseori pe Istorie si am vorbit despre viclenia si teroarea ei...
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 19,27 Lei
 • Egipteanul (Top 10+)
  Romanul lui Mika Waltari este o impresionanta punere in scena a Egiptului din secolul al XIV-lea i.Chr., cand prabusirea unuia dintre cele mai mari imperii din istorie era iminenta. Naratiunea isi poarta cititorul prin intreaga lume cunoscuta atunci – din Babilon in Creta si din Teba la Ierusalim –,..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 27,95 Lei
 • Eliminarea. Povestea unui supravietuitor din infernul khmerilor rosii
  La 30 de ani de la sfarsitul regimului lui Pol Pot, care a lasat in urma 1,7 milioane de morti, Rithy Panh a ajuns un cineaste renumit. A luat hotararea sa-i puna o serie de intrebari unuia dintre responsabilii pentru acest genocid: Duch, care nu era nici un om banal, nici un demon, ci un organizato..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 19,90 Lei
 • Ereticul
  Cipriano Salcedo s-a nascut la 31 octombrie 1517. Lipsit de mama sa si instrainat de tatal absorbit de propria persoana, creste ca un burghez bogat, chinuit de o constiinta prea puternica si reprosurile tatalui ce il considera vinovat de moartea mamei. El se casatoreste cu Teodomira, fiica unui ferm..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 42,99 Lei
 • Erzsebet Bathory. Contesa sangeroasa
  A fost oare Contesa sangeroasa prima - si cea mai atroce - femeie ucigas in serie? In 1611, Erzsebet Bathory, o influenta contesa maghiara, este intemnitata sub acuzatia de ucidere a catorva zeci de servitoare, supuse celor mai cumplite chinuri. Scris la persoana intai, romanul ne spune povestea con..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 29,90 Lei
 • Etruscul (editie de buzunar)
  Etruscul – bestsellerul international al lui Mika Waltari, autorul romanelor Egipteanul si Amantii din Bizant Etruscul este o aventura mistica, fascinanta, care se petrece intre 520 si 450 i.Chr. pe tarmurile Mediteranei. Ales de zei sa indeplineasca o misiune misterioasa, Turms devine eroul unei ad..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 24,95 Lei
 • Falsul Nero
  In provinciile de est ale Imperiului Roman, la unsprezece ani de la moartea imparatului Nero, senatorul Varro pune la cale un truc ingenios, un act subtil de razbunare, pretinzand ca imparatul traieste. Si lovitura de stat reuseste. Olarul Terentiu, care seamana izbitor cu Nero, isi joaca rolul cu s..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 39,90 Lei
 • Fata care a atins cerul
  Cum se transforma un tanar hot, care si-a petrecut copilaria intr-un iad, intr-un sustinator si aparator fervent al libertatii? Cum se transforma un artist evreu in supravietuire intr-un medic recunoscut? Si cum se transforma o fata cu un destin dificil intr-o creatoare de moda de succes? Raspunsul ..
  Fara TVA: 38,99 Lei 38,99 Lei 65,99 Lei
 • Fauritorul de oglinzi
  Europa, secolul al XV-lea. Mesterul Michael Melzer din Mainz descopera secretul fabricarii unor oglinzi in care realitatea pare... altfel. Faima pe care o dobandeste nu il ajuta, insa, si la punga, asa incat se vede nevoit sa isi caute norocul pe alte meleaguri. Calatoria sa il va purta de la Consta..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 32,99 Lei
 • Fiul Arhanghelului Mihail
   O poveste de dragoste din Evul Mediu timpuriu.E perioada invaziilor barbare. Marcus, un tanar nobil roman, despre care legenda spune ca ar fi chiar fiul Arhanghelului Mihail, trece prin experiente extraordinare in cautarea sensului unei lumi ai carei zei sunt pe moarte. Calatoria sa il poarta de-a ..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 29,90 Lei
 • From Vlad the Impaler to Dracula the Vampire
   Why "Dracul"? Did he earn this nickname because he was evil, "Dracul" being a folk name for the Devil, the Unclean One? Not at all. What follows is the extraordinary story behind the cognomen that the son of Vlad Dracul, the famous Vlad the Impaler, was also to bear.In the cathedral of the great Ge..
  Fara TVA: 26,99 Lei 26,99 Lei 39,00 Lei
 • Fugarul, Razbunarea zeilor, Vol. 1
  Egipt anul 318 i. Hr. Desi muncea de putin timp in Casa Talmacilor, talentatul tanar Kel, socotit peste masura de inzestrat si harazit unei frumoase cariere, fusese insarcinat sa se ocupe de documentele mai dificile. Dar, intr-o zi, savarseste o greseala teribila, intarzie la slujba, iar in momentul..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 35,99 Lei
 • Geamanul lui Cristos
  In primii ani ai secolului I dupa Cristos, Imperiul Roman e pe cale sa se destrame. La Ierihon, tiranul Irod Antipa lasa in urma un popor fara vlaga. Intr-o tara cotropita de Augustus, secatuita de dari, bantuita de idolatri, evreii isi vad lumea disparand sub greutatea poverilor. Ierusalimul cade. ..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 29,90 Lei
 • Imblinzirea reginei
  Autoarea bestsellerurilor Surorile Boleyn si Mostenirea BoleynImblinzirea reginei este povestea frumoasei Kateryn Parr, ultima sotie a regelui Henric al VIII-lea si una dintre cele mai complexe figuri feminine din Anglia secolului al XVI-lea. Ramasa vaduva pentru a doua oara la doar treizeci de ani,..
  Fara TVA: 34,99 Lei 34,99 Lei 47,95 Lei
 • Imperiul lacrimilor. Vol. II. Jaful de la Palatul de Vara
  Extraordinara saga Imperiul lacrimilor se continua in cel de-al doilea volum cu aparitia neasteptata a unei rusoaice la curtea imparatului Daoguang: siberiana Irina Datchenko, revenita pentru a-si cauta fiul, Piatra de luna. Acesta prinde viata, devine barbat si lupta pentru visul sau: sa mearga pe ..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 34,90 Lei
 • Inchisoarea OGPU
  Temnitele pentru detinutii politici sunt fara cusur: nimeni si nimic nu scapa din ele. Razboiul patrunde insa si in cotloanele cele mai intunecate din inchisori si tortionarii primesc ce li se cuvine. Si mai-marii cauta un drum de iesire… „Nu ne putem permite sentimentul de mila fata de populatia ci..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 29,99 Lei