Carti de Sarcina & Nasterea

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Cel mai simpatic ghid de sarcina
  Editia a IV-a O carte scrisa cu sinceritate si umor despre cea mai frumoasa si mai emotionanta experienta din viata unei femei.Daca esti insarcinata deja sau doar cochetezi cu ideea de a deveni mama, aceasta carte isi va fi cea mai buna prietena. Pentru ca numai cea mai buna prietena si-ar spune cat..
  Fara TVA: 22,40 Lei 22,40 Lei 32,00 Lei
 • Clinica Mayo. Ghid pentru o sarcina sanatoasa
  Ghidul unei sarcini sanatoase de Mayo Clinic, recunoscuta organizatie medicala de cercetare si informare, este volumul esential care raspunde la intrebarile viitoarelor mamici. Este scrisa de catre medici profesionisti, la randul lor parinti, intr-un mod accesibil, usor de citit si informativ care i..
  Fara TVA: 30,74 Lei 30,74 Lei 54,90 Lei
 • Inapoi la serviciu. Dupa concediul de maternitate
  „Cel mai bun manual pentru mamele care vor sa se intoarca – si sa ramana in continuare – la serviciu dupa concediul de maternitate.”ANN MUKHERJEE, specialist in marketing la SC Johnson Cheryl Casone, reporter TV la canalul Fox Business si consultant in cariera, a scris acest ghid destinat mamelor ca..
  Fara TVA: 19,12 Lei 19,12 Lei 23,90 Lei
 • Jurnal de sarcina. Sfaturi pentru o nastere fara frica si pentru un bebe sanatos (Ed a II-a)
  Bine cunoscuta specialista in dieta raw vegana, autoare a mai multor volume culinare de succes axate pe „hrana vie“, Ligia Pop ne ofera de aceasta data o carte inedita, impartasindu-ne o experienta fascinanta din viata personala – este vorba despre nasterea propriei sale fetite, Sophie Vanessa. Cons..
  Fara TVA: 39,60 Lei 39,60 Lei 60,00 Lei