Carti de Sanatatea familiei

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Familia - Mica biserica
  Aceasta noua scriere a parintelui Pavel Gumerov (cunoscut deja cititorului roman prin titlurile: Conflictele familiale. Prevenire si rezolvare; El si ea. In cautarea armoniei conjugale; Cele opt pacate de moarte si lupta cu ele. Ascetica ortodoxa pentru mireni) abordeaza o tema omniprezenta in viata..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 15,00 Lei
 • Lasa-ti copilul cu mainile murdare! Sanatate prin cresterea imunitatii
  „Cercetatorii-pionieri in acest domeniu, dr. B. Brett Finlay si dr. Marie-Claire Arrieta, ii ajuta pe parinti sa inteleaga adevarata natura a microbilor si sa actioneze pentru imbunatatirea sanatatii copiilor lor.”Martin Blaser,autorul cartii Missing Microbes, directorul proiectului Human Microbiome..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 28,90 Lei
 • Plante medicinale pentru o viata sanatoasa
  Starea de bine poate fi cultivata cu ajutorul a 22 de plante medicinale care promoveaza vitalitatea si longevitatea. Cunoscuta autoare si specialista Rosemary Gladstar descrie beneficiile fiecarei plante medicinale si modul in care aceasta contribuie la sprijinirea unui stil de viata sanatos. Exista..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 19,90 Lei
 • Secretele celor mai sanatosi copii din lume
  „Recomandarile sunt logice, usor de pus in practica si bazate pe stiinta, intuitie si traditie. Sunt in concordanta cu convingerea mea ca este nevoie sa ne intoarcem la legile fundamentale ale sanatatii, care ne indeamna sa dormim bine, sa mancam ce si cat trebuie, sa facem miscare si sa evitam toxi..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 35,00 Lei
 • Vitamina N (de la Natura). 500 de cai pentru a imbunatati sanatatea si fericirea familiei tale
  Richard Louv, autorul unor bestselleruri New York Times, care a lansat miscarea internationala Copiii si natura, ne propune, in aceasta carte, o reteta completa de conectare, cu putere si bucurie, la lumea naturala: 500 de activitati pentru copii si adultiNumeroase eseuri pline de inspiratie, o prov..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 29,90 Lei