Carti de Sanatatea familiei

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Familia - Mica biserica
  Aceasta noua scriere a parintelui Pavel Gumerov (cunoscut deja cititorului roman prin titlurile: Conflictele familiale. Prevenire si rezolvare; El si ea. In cautarea armoniei conjugale; Cele opt pacate de moarte si lupta cu ele. Ascetica ortodoxa pentru mireni) abordeaza o tema omniprezenta in viata..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 15,00 Lei
 • Homeopatia pentru copii
  Mai bine de o treime din pacientii mei sunt copii, adusi de parintii lor, aflati in cautarea unei terapii eficiente si lipsite de efecte secundare. Familiile vin la consultatie mai ales pentru probleme care par de nerezolvat. Un teren alergic, cu pusee de eczema sau de astm, ori ambele, rinofaringit..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 25,00 Lei
 • Lasa-ti copilul cu mainile murdare! Sanatate prin cresterea imunitatii
  „Cercetatorii-pionieri in acest domeniu, dr. B. Brett Finlay si dr. Marie-Claire Arrieta, ii ajuta pe parinti sa inteleaga adevarata natura a microbilor si sa actioneze pentru imbunatatirea sanatatii copiilor lor.”Martin Blaser,autorul cartii Missing Microbes, directorul proiectului Human Microbiome..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 28,90 Lei
 • Masaje pentru bebelusi
  Masaje pentru bebelusi – 35 de idei de masaj pentru copiii de 0-3 ani Este un fapt recunoscut ca masajul bebelusilor are numeroase binefaceri: instaleaza relaxarea, permite inlaturarea micilor dureri si contribuie la dezvoltarea unei legaturi… copil-parinte. In aceasta carte veti descoperi 35 de mas..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 29,00 Lei
 • Plante medicinale pentru o viata sanatoasa
  Starea de bine poate fi cultivata cu ajutorul a 22 de plante medicinale care promoveaza vitalitatea si longevitatea. Cunoscuta autoare si specialista Rosemary Gladstar descrie beneficiile fiecarei plante medicinale si modul in care aceasta contribuie la sprijinirea unui stil de viata sanatos. Exista..
  Fara TVA: 11,99 Lei 11,99 Lei 19,90 Lei
 • Secretele celor mai sanatosi copii din lume
  „Recomandarile sunt logice, usor de pus in practica si bazate pe stiinta, intuitie si traditie. Sunt in concordanta cu convingerea mea ca este nevoie sa ne intoarcem la legile fundamentale ale sanatatii, care ne indeamna sa dormim bine, sa mancam ce si cat trebuie, sa facem miscare si sa evitam toxi..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 35,00 Lei
 • Totul despre alergii
  Autorii ofera sfaturi pentru protejarea impotriva alergiilor acasa si la locul de munca, precum si sfaturi despre cum sa traiesti cu animalele de companie si cum sa calatoresti in conditii de siguranta. De asemenea, trec in revista 60 de suplimente antialergice si antiastmatice, cum ar fi boswellia,..
  Fara TVA: 25,99 Lei 25,99 Lei 39,00 Lei
 • Vitamina N (de la Natura). 500 de cai pentru a imbunatati sanatatea si fericirea familiei tale
  Richard Louv, autorul unor bestselleruri New York Times, care a lansat miscarea internationala Copiii si natura, ne propune, in aceasta carte, o reteta completa de conectare, cu putere si bucurie, la lumea naturala: 500 de activitati pentru copii si adultiNumeroase eseuri pline de inspiratie, o prov..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 29,90 Lei