Carti de Relatii de familie

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Familia, un laborator complex. Strategii pentru relatii armonioase
  De-a lungul intregului sau parcurs, o familie evolueaza fara incetare. Mentinerea unor relatii armonioase si satisfacatoare in orice circumstanta reprezinta o provocare stimulanta pentru membrii unei familii. Scopul lucrarii de fata este sa va insoteasca in aceasta cautare a armoniei, precum si sa v..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 32,90 Lei
 • Frati. Cum sa gestionati relatia dintre frati, sa interveniti in cazul unor certuri, sa ii iubiti, cu toate ca sunt diferiti
  Decizia de a avea un al doilea copil favorizeaza aparitia multor modificari si intrebari. Aceasca carte are scopul de a culege toate intrebarile pe care le au parintii, atunci cand la orizont apare o noua nastere, sau ulterior, cand este nevoie sa intervina in relatia dintre copii si sa raspunda nev..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 20,48 Lei
 • Ghid de supravietuire a tanarului tatic
  10 motive bune ca sa cumperi aceasta carte sl s-o citesti: 1. Are scrisul mare si asta inseamna cel putin o carte pe care ai terminat-o.2. Ai citit-o deja pe jumatate in magazin, fii sincer!3. Poti sa i-o lasi mostenire copilului tau, spunandu-i: „la-o, mie mi-a schimbat viata!”4. Nu poti sa o desca..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 19,90 Lei
 • Ghid de supravietuire a tinerei mamici
  „O scriere densa si bogata, o mica revolutie in literatura.”Simone de Beauvoir (1908-1986) „Poate ca nu ar trebui totusi sa exagerezi, Simone. ”Laurent Ruquier „Bine, sa spunem doar ca m-am amuzat copios. ”din nou Simone de Beauvoir „Dar cand o sa-ti cauti o munca demna de acest nume? ”Tatal autoare..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 19,90 Lei
 • Ghidul sarcinii si al nasterii pentru EA si EL
  CAND DOI DEVIN TREI...In acest ghid practic si util, Dean si Steph Beaumont, specialisti recunoscuti in educatia prenatala, va propun sa traiti impreuna aceste momente extrem de palpitante. Cartea este conceputa in asa fel incat sa fie citita de ambii parinti, care ar trebui sa formeze o echipa, si ..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 23,90 Lei
 • Liste de iubire pentru sotii. Pasi simpli spre casnicia ideala
  „Daca esti pregatita sa faci pasul urmator spre casnicia pe care ti-ai dorit-o intotdeauna, cartea de fata este ceea ce iti trebuie.”Lysa Terkeurst,autoarea cartii Uninvited, bestseller New York Times „Cartea este plina de idei simple care te vor inspira sa construiesti o casnicie din ce in ce mai t..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 19,90 Lei
 • Parentalitatea. Provocare pentru mileniul trei
  Ce inseamna din punct de vedere psihologic sa devii parinte? Mai mult, cum e sa fii parinte in secolul XXI, purtand cu tine mostenirea generatiilor anterioare, adaptand-o si transformand-o, astfel incat copiii tai sa se poata dezvolta intr-un mediu favorabil? Proiectarea in propriii copii si trasare..
  Fara TVA: 38,99 Lei 38,99 Lei 59,00 Lei