Carti de Relatii de familie

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Familia, un laborator complex. Strategii pentru relatii armonioase
  De-a lungul intregului sau parcurs, o familie evolueaza fara incetare. Mentinerea unor relatii armonioase si satisfacatoare in orice circumstanta reprezinta o provocare stimulanta pentru membrii unei familii. Scopul lucrarii de fata este sa va insoteasca in aceasta cautare a armoniei, precum si sa v..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 32,90 Lei
 • Frati. Cum sa gestionati relatia dintre frati, sa interveniti in cazul unor certuri, sa ii iubiti, cu toate ca sunt diferiti
  Decizia de a avea un al doilea copil favorizeaza aparitia multor modificari si intrebari. Aceasca carte are scopul de a culege toate intrebarile pe care le au parintii, atunci cand la orizont apare o noua nastere, sau ulterior, cand este nevoie sa intervina in relatia dintre copii si sa raspunda nev..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 19,50 Lei
 • Ghid de supravietuire a tinerei mamici
  „O scriere densa si bogata, o mica revolutie in literatura.”Simone de Beauvoir (1908-1986) „Poate ca nu ar trebui totusi sa exagerezi, Simone. ”Laurent Ruquier „Bine, sa spunem doar ca m-am amuzat copios. ”din nou Simone de Beauvoir „Dar cand o sa-ti cauti o munca demna de acest nume? ”Tatal autoare..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 19,90 Lei
 • Parentalitatea. Provocare pentru mileniul trei
  Ce inseamna din punct de vedere psihologic sa devii parinte? Mai mult, cum e sa fii parinte in secolul XXI, purtand cu tine mostenirea generatiilor anterioare, adaptand-o si transformand-o, astfel incat copiii tai sa se poata dezvolta intr-un mediu favorabil? Proiectarea in propriii copii si trasare..
  Fara TVA: 41,99 Lei 41,99 Lei 59,00 Lei