Carti de Film

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • 4 decenii, 3 ani si 2 luni cu filmul romanesc
  „Pentru mine, existenta lui este o garantie a normalitatii. Combinatia de inteligenta, eleganta, fronda, fairplay, bun-simt si nonconformism a tuturor judecatilor lui ma reconforteaza in certitudinea ca viata este inca respirabila, cultura noastra inca nu a murit, noua incultura generala inca nu ne-..
  Fara TVA: 22,99 Lei 22,99 Lei 31,74 Lei
 • Anticiclopedia filmului. Dictionar comic si studii de haz
  Care sunt secretele cinematografului din Burkina Faso? Cum arata o zi din viata filmului indian? Poti face intr-adevar cariera la Hollywood jucand roluri de maimuta? A fost sau nu Alain Delon agent KGB? Care sunt raporturile dintre Philippe Léotard si Johnny Walker? Cum poti sa devii membru al Ofici..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 18,30 Lei
 • Dictionar subiectiv al realizatorilor filmului romanesc
  Aceasta carte face parte din colectia editurii .Cunoscutul critic de film revine editorial cu un dictionar al realizatorilor de filme romanesti. Oamenii de film inclusi in volum sunt atat romani, cat si straini care au realizat filme in sau despre Romania, cu actori sau in colaborare cu regizori d..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 19,95 Lei
 • Documentar si adevar
  Volumul cuprinde convorbiri cu o serie de importanti regizori romani contemporani de film documentar, care activeaza in tara sau strainatate. Scopul lucrarii este de a oferi marturii din „interior“ despre fascinantul proces de creatie a unui film documentar. Lucrarea este accesibila si consemneaza v..
  Fara TVA: 24,99 Lei 24,99 Lei 28,90 Lei
 • Filmul surd in Romania muta. Politica si propaganda in filmul romanesc de fictiune (1912-1989)
  Pornind de la filme ale unor monstri sacri ca Griffith, filmele sovietice de propaganda ale deceniului trei (inclusiv Eisenstein) sau cele propagandistice naziste (Leni Riefenstahl), volumul prezinta filmul romanesc de fictiune - de la peliculele interbelice, incepand cu Razboiul de independenta, pa..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 28,85 Lei
 • Imagini incadrate in istorie. Secolul lui Miklos Jancso
  Cartea de fata examineaza opera regizorului maghiar (de origine partial romana) Miklós Jancsó – creator, in anii ’60 si ’70, de forme cinematografice originale si greu confundabile, detinator, in aceeasi epoca, al unui statut de autor-vedeta in marile festivaluri de film. Prin examinarea operei lui ..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 25,29 Lei
 • Istoria filmului romanesc
  „Am vazut cu Calin Caliman multe, multe filme romanesti, ne-am luat de cap pentru nu stiu cate, am ras impreuna la atatea si atatea prostii, am tremurat pentru soarta celor harazite, mai presus de toate ne-am gasit impreuna in ideea aceea a lui Perpessicius: «In orice naufragiu creatorul trebuie sa ..
  Fara TVA: 38,99 Lei 38,99 Lei 52,50 Lei
 • Matrix - stiinta, filosofie si religie
  Aceasta examinare din mai multe puncte de vedere a filmului The Matrix te provoaca intelectual prin modul in care sunt analizate realizarile tehnologice, simbolismul religios si dilemele filozofice. Cartea este o suma de eseuri ale unor oameni de stiinta renumiti, specialisti, filozofi, oameni de li..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 21,19 Lei
 • Noul cinema romanesc. De la tovarasul Ceausescu la domnul Lazarescu
  Volum aparut cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei Structurat pe teme, idei si solutii prezente in mai toate productiile din ultimul deceniu si discutind despre nostalgie, modalitati de socializare, emigratie, moarte, obsesia istoriei recente, relatia parinti-copii, umor-drama, prezenta..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 19,95 Lei
 • O scurta istorie a filmului romanesc (A short history of romanian cinema)
  Asa cum o arata si titlul, lucrarea de fata isi propune sa prezinte succint evolutia cinematografiei in Romania, incepand cu prima proiectie cinematografica, care a avut loc in Romania la 27 mai 1896 ( la mai putin de 5 luni de cand, la Grand Cafe din Paris, fratii Louis si Auguste Lumière au aratat..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 14,83 Lei
 • Pe limba mea
  Cele mai bune schite umoristice ale lui Jerry Seinfeld.Cartea cuprinde o colectie completa a schitelor aparute in episoadele serialului Seinfeld, la care se adauga cateva dintre poantele favorite ale autorului.„Ce primesc in schimbul banilor pe care ii dau sub forma de taxe? Nu am copii, deci nu-mi ..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 24,90 Lei