Carti de Film

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Anticiclopedia filmului. Dictionar comic si studii de haz
  Care sunt secretele cinematografului din Burkina Faso? Cum arata o zi din viata filmului indian? Poti face intr-adevar cariera la Hollywood jucand roluri de maimuta? A fost sau nu Alain Delon agent KGB? Care sunt raporturile dintre Philippe Léotard si Johnny Walker? Cum poti sa devii membru al Ofici..
  Fara TVA: 13,73 Lei 13,73 Lei 18,30 Lei
 • Documentar si adevar
  Volumul cuprinde convorbiri cu o serie de importanti regizori romani contemporani de film documentar, care activeaza in tara sau strainatate. Scopul lucrarii este de a oferi marturii din „interior“ despre fascinantul proces de creatie a unui film documentar. Lucrarea este accesibila si consemneaza v..
  Fara TVA: 24,57 Lei 24,57 Lei 28,90 Lei
 • Filmul surd in Romania muta. Politica si propaganda in filmul romanesc de fictiune (1912-1989)
  Pornind de la filme ale unor monstri sacri ca Griffith, filmele sovietice de propaganda ale deceniului trei (inclusiv Eisenstein) sau cele propagandistice naziste (Leni Riefenstahl), volumul prezinta filmul romanesc de fictiune - de la peliculele interbelice, incepand cu Razboiul de independenta, pa..
  Fara TVA: 21,64 Lei 21,64 Lei 28,85 Lei
 • Imagini incadrate in istorie. Secolul lui Miklos Jancso
  Cartea de fata examineaza opera regizorului maghiar (de origine partial romana) Miklós Jancsó – creator, in anii ’60 si ’70, de forme cinematografice originale si greu confundabile, detinator, in aceeasi epoca, al unui statut de autor-vedeta in marile festivaluri de film. Prin examinarea operei lui ..
  Fara TVA: 18,97 Lei 18,97 Lei 25,29 Lei
 • Incursiuni fenomenologice in noul film romanesc
  „Iata cartea anului in domeniul teoriei cinematografice. Probleme fundamentale pentru acest domeniu sunt abordate de Christian Ferencz-Flatz cu instrumentarul filosofiei fenomenologice, dar intr-un dialog permanent cu alte scoli de gandire care au modelat istoria reflectiei despre cinema. Acest volu..
  Fara TVA: 18,79 Lei 18,79 Lei 25,05 Lei
 • Istoria filmului romanesc
  „Am vazut cu Calin Caliman multe, multe filme romanesti, ne-am luat de cap pentru nu stiu cate, am ras impreuna la atatea si atatea prostii, am tremurat pentru soarta celor harazite, mai presus de toate ne-am gasit impreuna in ideea aceea a lui Perpessicius: «In orice naufragiu creatorul trebuie sa ..
  Fara TVA: 42,00 Lei 42,00 Lei 52,50 Lei
 • Matrix - stiinta, filosofie si religie
  Aceasta examinare din mai multe puncte de vedere a filmului The Matrix te provoaca intelectual prin modul in care sunt analizate realizarile tehnologice, simbolismul religios si dilemele filozofice. Cartea este o suma de eseuri ale unor oameni de stiinta renumiti, specialisti, filozofi, oameni de li..
  Fara TVA: 14,20 Lei 14,20 Lei 21,19 Lei
 • Pe limba mea
  Cele mai bune schite umoristice ale lui Jerry Seinfeld.Cartea cuprinde o colectie completa a schitelor aparute in episoadele serialului Seinfeld, la care se adauga cateva dintre poantele favorite ale autorului.„Ce primesc in schimbul banilor pe care ii dau sub forma de taxe? Nu am copii, deci nu-mi ..
  Fara TVA: 16,19 Lei 16,19 Lei 24,90 Lei
 • Sculptand in timp
  Cautand raspunsuri la intrebari despre film si arta in general, despre creator si public, despre valori si nonvalori, unul dintre cei mai importanti cineasti din secolul XX priveste adanc in sine si spre lumea din jur. Lumea lui se dezvaluie in Sculptand in timp, carte fundamentala pentru orice arti..
  Fara TVA: 22,64 Lei 22,64 Lei 36,51 Lei