Carti de Sex

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Barbatii de pe canapeaua mea. Povesti adevarate despre sex, dragoste si psihoterapie
  Cartea Barbatii de pe canapeaua mea. Povesti adevarate despre sex, dragoste si psihoterapie face parte din colectia  a editurii  si se bazeaza in totalitate pe experientele profesionale si personale ale autoarei, Brandy Engler, doctor in psihologie. In prezent, dr. Engler locuieste alaturi de sotul ..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 28,80 Lei
 • Corp, sexualitate si psihoterapie
  Cum poate iubirea sa vindece? Ce faci cand vechi frustrari rabufnesc pe neasteptate? Cum afli daca in spatele fanteziilor tale nu se ascund de fapt abuzuri sexuale sau emotionale aparent uitate? Bine-cunoscutul psihoterapeut Bebe Mihaescu raspunde la aceste intrebari, aratand cum diferitele experien..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 22,11 Lei
 • Noua dezordine amoroasa
  „AVIZ TUTUROR SPERIATILORDimensiunea penisului nu are nicio importanta. Erectiile masculine normale variaza intre 15 si 17 centimetri. Dar este total ridicol sa te simti psihologic handicapat daca propriul penis nu atinge, cu totul si cu totul, decat 12 sau 13 centimetri. Mentionam ca dimensiunea ob..
  Fara TVA: 21,99 Lei 21,99 Lei 33,72 Lei
 • Secretele extazului sexual
  Excitare sporita, intimitate mai profunda si o pasiune durabila - acestea sunt doar cateva dintre componentele extazului sexual. Totul incepe in creier, care este adesea denumit cel mai puternic organ sexual. Si totul va este la indemana. Nu e nevoie decat de o dispozitie sufleteasca adecvata, de o ..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 29,00 Lei
 • Sex fara vinovatie in secolul XXI
  Sex fara vinovatie in secolul XXI reprezinta o editie actualizata a controversatelor articole scrise de Albert Ellis si publicate initial in The Independent, ziar american cu aparitie lunara, care vorbesc deschis si fara prejudecati despre masturbare, sexul inainte de casatorie, sexul lipsit de sent..
  Fara TVA: 18,99 Lei 18,99 Lei 27,94 Lei
 • Sexting
  Am ales ca titlu pentru acesta carte cuvantul Sexting pentru ca stiu ca tot curajul meu de a vorbi fara pudoare despre gandurile, dorintele, placerile, slabiciunile... intimitatea mea, poate fi impartasit fara prejudecati de catre toate cititoarele mele.Sa vorbesti despre sex poate fi frumos si inte..
  Fara TVA: 31,99 Lei 31,99 Lei 34,68 Lei
 • Sexul pe intelesul adolescentilor
  Inca o carte despre sex? Da! Insa o carte pentru adolescenti, bine documentata si potrivita cu varsta lor. Sexul e ceva serios, insa e loc si de gluma, pentru ca sexul inseamna a avea parte de placere, a trai frumos, a avea relatii sanatoase si satisfacatoare cu partenerii, a te bucura de relaxare s..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 32,00 Lei