Carti de Sex

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Almanahul sexului
  Almanahul sexului ne prezinta sexul in toate formele sale: natural sau contra naturii, ciudat sau conventional, exotic sau banal. Cele mai inedite statistici si informatii din toate colturile lumii si din toate timpurile sunt cuprinse in aceasta carte. Autoarea, Francesca Twinn, a colectionat anecdo..
  Fara TVA: 18,06 Lei 18,06 Lei 24,08 Lei
 • Corp, sexualitate si psihoterapie
  Cum poate iubirea sa vindece? Ce faci cand vechi frustrari rabufnesc pe neasteptate? Cum afli daca in spatele fanteziilor tale nu se ascund de fapt abuzuri sexuale sau emotionale aparent uitate? Bine-cunoscutul psihoterapeut Bebe Mihaescu raspunde la aceste intrebari, aratand cum diferitele experien..
  Fara TVA: 16,58 Lei 16,58 Lei 22,11 Lei
 • Noua dezordine amoroasa
  „AVIZ TUTUROR SPERIATILORDimensiunea penisului nu are nicio importanta. Erectiile masculine normale variaza intre 15 si 17 centimetri. Dar este total ridicol sa te simti psihologic handicapat daca propriul penis nu atinge, cu totul si cu totul, decat 12 sau 13 centimetri. Mentionam ca dimensiunea ob..
  Fara TVA: 22,59 Lei 22,59 Lei 33,72 Lei
 • Secretele sexuale ale lesbienelor pentru uzul barbatilor
  Scrisa, dupa cum o declara chiar autorii, „de o femeie lesbiana si un barbat heterosexual“, cartea de fata este rezultatul unei cercetari profesioniste care a presupus aplicarea de chestionare, sedinte de grup cu barbati heterosexuali si femei lesbiene, precum si consultarea unei bibliografii consis..
  Fara TVA: 11,31 Lei 11,31 Lei 14,50 Lei
 • Sex senzational
  Ideea care sta la baza acestei carti se bazeaza pe o adaptare moderna a stravechii practici indiene numita Tantra. Avand mintea si toate cele cinci simturi in totalitate acordate cu placerea ta si a partenerului tau, sexul devine nu doar o incantare fizica, dar si o experienta profund spirituala si ..
  Fara TVA: 13,87 Lei 13,87 Lei 17,34 Lei
 • Sexting
  Am ales ca titlu pentru acesta carte cuvantul Sexting pentru ca stiu ca tot curajul meu de a vorbi fara pudoare despre gandurile, dorintele, placerile, slabiciunile... intimitatea mea, poate fi impartasit fara prejudecati de catre toate cititoarele mele.Sa vorbesti despre sex poate fi frumos si inte..
  Fara TVA: 31,21 Lei 31,21 Lei 34,68 Lei
 • Sexul pe intelesul adolescentilor
  Inca o carte despre sex? Da! Insa o carte pentru adolescenti, bine documentata si potrivita cu varsta lor. Sexul e ceva serios, insa e loc si de gluma, pentru ca sexul inseamna a avea parte de placere, a trai frumos, a avea relatii sanatoase si satisfacatoare cu partenerii, a te bucura de relaxare s..
  Fara TVA: 21,44 Lei 21,44 Lei 32,00 Lei