Carti de Sex

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Barbatii de pe canapeaua mea. Povesti adevarate despre sex, dragoste si psihoterapie
  Cartea Barbatii de pe canapeaua mea. Povesti adevarate despre sex, dragoste si psihoterapie face parte din colectia  a editurii  si se bazeaza in totalitate pe experientele profesionale si personale ale autoarei, Brandy Engler, doctor in psihologie. In prezent, dr. Engler locuieste alaturi de sotul ..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 28,80 Lei
 • Celebrarea Misterului Fascinant al Yoni-ului
  Aceasta carte face parte din colectia a editurii .Femeile vitale, frumoase, armonioase, senzuale si afectuoase sunt viata. Astfel de femei sunt mesagerele Divinului. Astfel de femei sunt si raman veritabile comori pe care incepem sa le iubim atunci cand le descoperim in toata splendoarea frumusetii..
  Fara TVA: 52,99 Lei 52,99 Lei 70,00 Lei
 • Corp, sexualitate si psihoterapie
  Cum poate iubirea sa vindece? Ce faci cand vechi frustrari rabufnesc pe neasteptate? Cum afli daca in spatele fanteziilor tale nu se ascund de fapt abuzuri sexuale sau emotionale aparent uitate? Bine-cunoscutul psihoterapeut Bebe Mihaescu raspunde la aceste intrebari, aratand cum diferitele experien..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 22,11 Lei
 • Elixirul numit iubire
  Spunem ca iubirea e trecatoare si pasagera, dar oare asa este, sau noi suntem cei care suntem nestatornici si lipsiti de substanta?Poate ca ne-am uitat in directia gresita. Poate ca raspunsul e chiar in noi, in persoana care adesea e un strain pentru ea insasi, o mascarada de protectivitate care a u..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 26,00 Lei
 • Noua dezordine amoroasa
  „AVIZ TUTUROR SPERIATILORDimensiunea penisului nu are nicio importanta. Erectiile masculine normale variaza intre 15 si 17 centimetri. Dar este total ridicol sa te simti psihologic handicapat daca propriul penis nu atinge, cu totul si cu totul, decat 12 sau 13 centimetri. Mentionam ca dimensiunea ob..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 33,72 Lei
 • Secretele extazului sexual
  Excitare sporita, intimitate mai profunda si o pasiune durabila - acestea sunt doar cateva dintre componentele extazului sexual. Totul incepe in creier, care este adesea denumit cel mai puternic organ sexual. Si totul va este la indemana. Nu e nevoie decat de o dispozitie sufleteasca adecvata, de o ..
  Fara TVA: 20,99 Lei 20,99 Lei 29,00 Lei
 • Sex fara vinovatie in secolul XXI
  Sex fara vinovatie in secolul XXI reprezinta o editie actualizata a controversatelor articole scrise de Albert Ellis si publicate initial in The Independent, ziar american cu aparitie lunara, care vorbesc deschis si fara prejudecati despre masturbare, sexul inainte de casatorie, sexul lipsit de sent..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 27,94 Lei
 • Sex senzational
  Ideea care sta la baza acestei carti se bazeaza pe o adaptare moderna a stravechii practici indiene numita Tantra. Avand mintea si toate cele cinci simturi in totalitate acordate cu placerea ta si a partenerului tau, sexul devine nu doar o incantare fizica, dar si o experienta profund spirituala si ..
  Fara TVA: 13,99 Lei 13,99 Lei 17,34 Lei
 • Sexting
  Am ales ca titlu pentru acesta carte cuvantul Sexting pentru ca stiu ca tot curajul meu de a vorbi fara pudoare despre gandurile, dorintele, placerile, slabiciunile... intimitatea mea, poate fi impartasit fara prejudecati de catre toate cititoarele mele.Sa vorbesti despre sex poate fi frumos si inte..
  Fara TVA: 31,99 Lei 31,99 Lei 34,68 Lei
 • Sexul pe intelesul adolescentilor
  Inca o carte despre sex? Da! Insa o carte pentru adolescenti, bine documentata si potrivita cu varsta lor. Sexul e ceva serios, insa e loc si de gluma, pentru ca sexul inseamna a avea parte de placere, a trai frumos, a avea relatii sanatoase si satisfacatoare cu partenerii, a te bucura de relaxare s..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 32,00 Lei