Carti de Sex

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Barbatii de pe canapeaua mea. Povesti adevarate despre sex, dragoste si psihoterapie
  Cartea Barbatii de pe canapeaua mea. Povesti adevarate despre sex, dragoste si psihoterapie face parte din colectia  a editurii  si se bazeaza in totalitate pe experientele profesionale si personale ale autoarei, Brandy Engler, doctor in psihologie. In prezent, dr. Engler locuieste alaturi de sotul ..
  Fara TVA: 15,84 Lei 15,84 Lei 28,80 Lei
 • Initiere in amorul taoist: obtinerea placerii depline in timpul actului sexual
  O calatorie in Hong Kong. Intalnirea cu o maestra taoista tanara si moderna. O intalnire anuntata, poate chiar provocata de un personaj misterios, care va aparea de mai multe ori in cursul istorisirii si de fiecare data in moduri surprinzator de diverse. Tanara maestra va dezvalui stravechea ar..
  Fara TVA: 10,12 Lei 10,12 Lei 14,45 Lei
 • Monologurile vaginului
  O raita viguroasa si ilara prospectand ultima frontiera, ultima zona interzisa Monologurile vaginului sunt o celebrare a sexualitatii feminine, dezvaluite pe de-a-ntregul, fara a i se stirbi nimic din complexitatea si misterul - uneori cazute in profan. Venerate drept biblia noii generatii de femei,..
  Fara TVA: 8,09 Lei 8,09 Lei 13,49 Lei
 • Noua dezordine amoroasa
  „AVIZ TUTUROR SPERIATILORDimensiunea penisului nu are nicio importanta. Erectiile masculine normale variaza intre 15 si 17 centimetri. Dar este total ridicol sa te simti psihologic handicapat daca propriul penis nu atinge, cu totul si cu totul, decat 12 sau 13 centimetri. Mentionam ca dimensiunea ob..
  Fara TVA: 20,23 Lei 20,23 Lei 33,72 Lei
 • Secretele extazului sexual
  Excitare sporita, intimitate mai profunda si o pasiune durabila - acestea sunt doar cateva dintre componentele extazului sexual. Totul incepe in creier, care este adesea denumit cel mai puternic organ sexual. Si totul va este la indemana. Nu e nevoie decat de o dispozitie sufleteasca adecvata, de o ..
  Fara TVA: 20,30 Lei 20,30 Lei 29,00 Lei
 • Secretele sexuale ale lesbienelor pentru uzul barbatilor
  Scrisa, dupa cum o declara chiar autorii, „de o femeie lesbiana si un barbat heterosexual“, cartea de fata este rezultatul unei cercetari profesioniste care a presupus aplicarea de chestionare, sedinte de grup cu barbati heterosexuali si femei lesbiene, precum si consultarea unei bibliografii consis..
  Fara TVA: 6,30 Lei 6,30 Lei 9,00 Lei
 • Sex fara vinovatie in secolul XXI
  Sex fara vinovatie in secolul XXI reprezinta o editie actualizata a controversatelor articole scrise de Albert Ellis si publicate initial in The Independent, ziar american cu aparitie lunara, care vorbesc deschis si fara prejudecati despre masturbare, sexul inainte de casatorie, sexul lipsit de sent..
  Fara TVA: 16,76 Lei 16,76 Lei 27,94 Lei
 • Sex senzational
  Ideea care sta la baza acestei carti se bazeaza pe o adaptare moderna a stravechii practici indiene numita Tantra. Avand mintea si toate cele cinci simturi in totalitate acordate cu placerea ta si a partenerului tau, sexul devine nu doar o incantare fizica, dar si o experienta profund spirituala si ..
  Fara TVA: 12,14 Lei 12,14 Lei 17,34 Lei
 • Sexting
  Am ales ca titlu pentru acesta carte cuvantul Sexting pentru ca stiu ca tot curajul meu de a vorbi fara pudoare despre gandurile, dorintele, placerile, slabiciunile... intimitatea mea, poate fi impartasit fara prejudecati de catre toate cititoarele mele.Sa vorbesti despre sex poate fi frumos si inte..
  Fara TVA: 32,60 Lei 32,60 Lei 34,68 Lei
 • Sexul pe intelesul adolescentilor
  Inca o carte despre sex? Da! Insa o carte pentru adolescenti, bine documentata si potrivita cu varsta lor. Sexul e ceva serios, insa e loc si de gluma, pentru ca sexul inseamna a avea parte de placere, a trai frumos, a avea relatii sanatoase si satisfacatoare cu partenerii, a te bucura de relaxare s..
  Fara TVA: 22,40 Lei 22,40 Lei 32,00 Lei