Carti de Imbatranire

Sortare dupa:
Produse pe pagina:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Arta de a pregati pentru varsta a treia
  Cine vrea sa imbatraneasca? Nimeni.Din pacate, tineretea fara batranete se obtine doar in basme. In realitate, incepem sa imbatranim de cand ne nastem. Insa doar apropierea de varsta a treia ne creeaza cu adevarat probleme. Schimbarea noastra capata tot mai mult aspectele pierderii.Autorii cartii de..
  Fara TVA: 16,99 Lei 16,99 Lei 24,09 Lei
 • Cum sa ajungi la 100 de ani...fara regrete. Un program anti-age
  Cum ajungi la 100 de ani? Pai trebuie sa duci o viata sanatoasa si echilibrata. In teorie suna bine, dar in practica lucrurile sunt un pic mai dificile, insa nu imposibile. Oricum, daca ai pus mana pe cartea asta, primul pas e facut. Dr. Soly Bensabat, o personalitate a lumii medicale, elev al faimo..
  Fara TVA: 12,99 Lei 12,99 Lei 19,99 Lei
 • Cum sa oprim imbatranirea. Editia a IV-a
  Un plan radical pentru a ramane tanar si a face reversibil procesul de imbatranire.Daca ar exista o potiune magica prin care sa ne conservam tineretea, cine n-ar lua-o?Cu toate acestea, perspectiva unui elixir al tineretii nu mai e chiar atat de indepartata. Oamenii de stiinta au identificat deja ze..
  Fara TVA: 19,99 Lei 19,99 Lei 32,75 Lei
 • Longevitatea: o viata in plus. De ce sa traim mai mult?
   Suntem constienti de faptul ca sanatatea este un capital care trebuie pastrat, ca actualul stil de viata este raspunzator de suferintele fizice, ca sufletul si trupul nu sunt entitati ce trebuie luate separat, ca legatura omului cu universul este importanta pentru regasirea echilibrului psihic, fiz..
  Fara TVA: 14,99 Lei 14,99 Lei 24,09 Lei
 • Menopauza
   Explicatii simple referitoare la fiecare etapa din viata femeiiSfaturi specializate in vederea mentinerii starii de sanatate si a optimismului, in timpul perimenopauzei si al menopauzeiSecrete practice legate de modalitatea prin care sa faceti fata schimbarilor de dispozitie, cresterii in greutate ..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 28,90 Lei
 • Revelatii despre imbatranire. Dezvaluiri medicale surprinzatoare, ce redefinesc varsta
  Ne apropiem cu pasi tot mai repezi de descoperirea izvorului tineretii vesnice – sustine cu tarie Suzanne Somers. Dar care sa fie drumul sigur catre o batranete frumoasa, plina de vigoare? Cum sa traim o viata indelungata lipsiti de boli, cu o gandire limpede, cu un trup neimpovarat de betesuguri?Au..
  Fara TVA: 29,99 Lei 29,99 Lei 50,00 Lei
 • Sa imbatranim sanatos
  Suntem constienti de faptul ca sanatatea este un capital care trebuie pastrat, ca actualul stil de viata este raspunzator de suferintele fizice, ca sufletul si trupul nu sunt entitati ce trebuie luate separat, ca legatura omului cu universul este importanta pentru regasirea echilibrului psihic, fizi..
  Fara TVA: 17,99 Lei 17,99 Lei 28,90 Lei
 • Tu. Ramai tanar! Ghid de functionare pentru o viata de calitate
  Nu trebuie sa asteptam sa vina batranetea!„Cei mai multi dintre noi isi imagineaza ca procesul de imbatranire se petrece cam asa: ne vedem de drumul nostru, trecand fericiti prin viata, pana cand, intr-o zi, incepem sa ne simtim batrani, iar simptomele incep sa se succeada ca intr-un joc de domino p..
  Fara TVA: 23,99 Lei 23,99 Lei 38,54 Lei
 • Viata sexuala dupa varsta de 50 de ani. Reaprinderea romantismului, pasiunii si emotiei
  Vine o vreme in viata oricarui cuplu cand partenerii isi dau seama ca lucrurile nu mai stau cum stateau in tinerete, ca relatia nu mai e aceeasi. Viata sexuala este printre primele elemente ale unei relatii de cuplu care sufera de pe urma trecerii timpului. Dr. Ruth ne arata ca nimic nu e pierdut pe..
  Fara TVA: 15,99 Lei 15,99 Lei 25,04 Lei